My day

Hej darlings!

Jag är ledsen att det inte blivit någon uppdatering alls idag. Men så blir det ibland, inte ofta, men ibland. Jobbet gick strålande! Fick jättemycket beröm och det var roligt. Ganska mycket disk man får ta i, men man vänjer sig, och man kan ju alltid ha handskar eller tvätta händerna efteråt. Eftersom jag slutar klockan 17.00 blev jag hämtad, hann alltså inte hem och skriva något, så åkte jag till ridningen. Där gick det också bra, och direkt efter det- innebandy. Och nu har jag suttit och finulat med nya headers och bakrunder, men jag får det aldrig såder "wow", men efter en hel del jobb så bestämde jag mig för att byta tillbaka. Men om ett tag dyker det upp en helt ny design här, så ni inte kommer känna igen er längre! Eller så mycket ändringar blir det nog inte.



- Såhär snygg är jag i mina jobbkläder!

Styrketräning på jobbet

Nu är det dags för mig att logga ut, städa, byta om, tvätta av sminket, byta om och få en liten blund. Vad trött man blir av att jobba. Det sliter verkligen ut en, och tänk att ha såna här stressiga dagar i 2 veckor? Ojojoj, men det ska nog gå! Det är bara att bita ihop, för samtidigt är det ju lite kul och spännande! Och man får en himla bra träning av att bära porslin, skura golv och springa runt överalt! Ellerhur? Hoppas eran dag har varit lika bra som min, godnatt darlings!

- En sån här stol vill jag ha!


Snyggt Vanligt Höstigt


Nina Riccis underbara doft dök ner i min brevlåda idag

Den här underbara lilla flaskan dök upp i brevlådan idag. Och den luktar så otroligt gott! Tyvärr fick jag den i en liten flaska, men nästa parfym som ska köpas får nog bli den här! Den har verkligen en underbar doft, lite lik en av Donna Karens parfymer, den luktar minst lika gott den.
Vad använder ni för parfymer?

Emelie blev veckans blogg

Nu är veckans blogg avgjord, och vinnaren blev emelie berglund. Jag valde just henne för att hon har alltid någonting att skriva och berätta om, lägger alltid upp bilder till inläggen då det blir mycket roligare att läsa, och bloggen i helhet är både bra och snygg. Så grattis!


En dag på Delselius, nu återstår bara 9

Det var kul, men hade nog haft lite större förväntningar på arbetet. Jobbigt var det minsann! Men det var trevlig personal och jag kände mig välkommen. Även om dom inte ens visste att jag skulle komma konstigt nog. Gissa om jag har ont i fötterna? Ja! Efter att ha stått, gått och småsprungit en hel dag gör det väldigt ont. Har även träning idag i 2 timmar som redan har börjat, men klarar inte av att stoppa ner fossingarna i ett par trånga skridskor. Nej usch! Har ni haft en bra dag?




Update 09:02

Godmorgon!
Nu ska jag skynda mig iväg till caféet jag ska jobba på i 2 veckor framöver. Ska bli riktigt riktigt roligt! Ska försöka ta en massa bilder, bland annat på "dagens outfit" som säkert kommer vara rutig mössa och förkläde, för visst är det sånt man har på sig på caféer? Nu är det bara att hålla tummarna för att det går bra också!
Hittade den här underbara bilden på någon sida igår kväll, visst var den underbar? Jag blev helt totalt kär i den. Ha en riktigt bra dag! Ikväll berättar jag vem veckans blogg blev!


Piffad ska dansa loss

En schyst kille har hjälpt mig med att fixa lite musik, så nu är jag på bra humör! Men jag känner mig ganska rastlös, så ska nog dansa lite. Efter det ska naglarna få en fin färg och jag ska göra te och bänka mig ner framför teven. Kan man inte säga soffa sig ner framför teven? Bänka lät så hårt. Och vem har en bänk i vardagsrummet istället för soffa?
Imorgon har jag prao, så det innebär att jag börjar vid tio, lyxigt va? Men däremot slutar jag senare, 17.00. Så runt 18.00 kommer ni få ett litet inlägg om dagen min och allt annat jag kommer ha och bjuda på! Bland annat veckans blogg.

Här har ni en låt ni kan njuta av medans jag dansar loss!


En typisk höstoutfit enligt mig


Knästrumpor passar till allt

Vem kan ha missat dom coola knästrumporna alla hade förra året som står på topp i år igen? Inte jag i alla fall. Ska köpa mig ett par nu i veckan, det är ju så otroligt snyggt. Finns i alla affärer, tex Lindex, Indiska, H&M osv. Jag blir tokig, för det är så jäkla snyggt, och jag har fortfarande inte köpt ett par!
Nu ska jag rassla ihop lite kläder från olika webbshoppar och ge er lite smakprov på min stil!
















På väg att bli vältränad, igen

Internet har krånglat hela dagen, jag blir galen! Men nu efter ett pass streetdance så fungerar det. Det kändes skönt med lite träning. Börjar bygga upp alla muskler igen som jag tappat under sommaren.
Jag har faktist varit duktig idag, var ute och plockade upp massa barr och grenar från en häck min mamma klippt ner, men inte frivilligt förstås..


Mysig filmkväll

Hej och godmorgon!

Jag hade jättetrevligt igår, vi blev bara 3 stycken, jag, Felicia och Emelie. Vi hann titta på 2 filmer, recensioner kommer senare. Och Felicia hade gjort såder mysigt med ljus, chips, dipp, godis och läsk. Jag kom hem klockan två och tänkte skriva ett litet inlägg, men då funkade tydligen inte internet av någon anledning?
Idag hade jag tänkt åka med Felicia in till stan när det är så fint väder, men kom på att klockan fyra har jag dans. Så otroligt dum tid! Men kul ska det bli. Fast behöver ju köpa en hel del.
(Ser så omysigt ut på bilderna, vi hade inte tänt som det ser ut som, utan bäcksvart!)


Jag och Emelie



Emelie och Felicia


Emelie har det mysigt!


Jag och Emelie

Två bra och en dålig nyhet

Nu har jag precis ägnat en timme åt att baka kärleksmums. Men resultatet blev inget vidare. Eller dom blev väl helt okej. Och mätt blev man bara över att titta på dom.
Om ett tag ska jag hem till min underbara vän Felicia som ska ha filmkväll. Har länge velat se P.S I love you, och ikväll är det dags! Den sägs vara riktigt bra, kommer med en recension i morgon.

Idag hade jag egentligen innebandy match, men tyvärr hade jag fullt upp då, så jag kunde inte vara med. Men vårt lag hade vunnit med 1-0. Och det roliga var att förra gången förlorade vi mot samma lag med 13-0, och nu tog vi dom! Bra kämpat tjejer!


Det är inte klokt vad internet är bra!

Det är inte sant vad internet är bra! Idag på raggan så dansade vi till en låt som jag helt plötsligt började gilla, fast det var nog bara kombinationen med låten och dansen som gjorde den såder wow! Och jag hade ingen aning om vad den hette, vem som sjunger eller någonting alls. Så tack vare youtube och google hittade jag den självklart! Men nu är jag är helt slutkörd, har tränat 2 ½ timma i sträck nu, ska se till att jag får lite mat i magen snart också!


Honung i ansiktet

Nu ska jag iväg på min konståkningsträning som börjar vid tolv, efter den har jag dans också, så ni får stå ut utan mig ett tag! Jag måste bara tipsa er om att istället för att ha ansiktsmask kan ni lägga honung i ansiktet, låt det verka i ungefär 10 minuter, sen tvättar ni bort det, ni kommer få grymt lena kinder! Provade det igår. Aja, hoppas ni får en jättebra dag!


Hemma-spa



Har precis duschat, och det känns otroligt skönt. Nu ska jag bara noppa ögonbrynen, måla alla mina 20 naglar, var tvungen att tänka till lite där, tänkte skriva 40! Så tänkte jag prova lägga honung blandat med någonting annat vad det nu var, i ansiktet som ansiktsmask, det sägs vara otroligt bra för hyn. Så självklart måste jag ju testa. Efter det ska jag äntligen få en liten blund. Godnatt så länge!

Veckans blogg


Föresten, ni har väl inte missat att ni kan bli veckans blogg? Än så länge är det bara 11 st med och tävlar, så ni har fortfarande stor chans att vinna. Det enda ni behöver göra är att kommentera 2 valfria inlägg och efter det det här inlägget där ni säger att ni vill vara med eller någon kompis eller någon annans blogg du gillar, tävlingen avgörs på måndag! Lycka till!

Fotbad istället för film

Det blev bara te-drickande, orkade faktist aldrig sätta på en film, för som vanligt har jag så svårt att slita mig ifrån datorn, men ska nog fylla på min snygga NY kopp ifrån NY, men ännu en skvätt te, och slå mig ner i soffan med ett fotbad! Låter inte det härligt?


Film + te

Jag är så grymt trött, så nu ska jag leta rätt på en bra film och sätta mig med världens mysigaste filt och en kopp te framför teven i mitt rum. Ska ju faktist upp vid tio imorgon, har konståkning, så det får inte bli allt för sent för min del. Hoppas ni haft en superbra dag!


Den sitter fast i mitt huvud

Känner ni igen låtan? Den kommer ifrån Lindexreklamen ju! Den fastnar verkligen i huvudet, och så sitter den där.


Jag älskar skumsvampar!

För ni som inte känner mig så bra eller vet vad jag är för någon så tänkte jag lägga upp lite frågor jag själv hittat på och svarar på. Tänkte att det kunde vara lite roligt!

1. En sak jag skulle ta med till en öde ö? En helikopter!
2.
Hur lång är jag? Nästan 160 cm, kort, jag vet!
3.
Vad gör jag helst en fredagkväll? Myser, tittar på film, pratar, dansar med en massa vänner
4.
Shoppar eller tittar på bio? Shoppar
5.
Data eller teve? Dator
6.
Stan eller landet? Åh vad svårt! Stan på vintern, landet på sommaren!
7.
Mcdonald´s eller Burger King? Mcdonald´s
8.
Vad klär jag mig helst i? Hög kort kjol, linne, klackskor, halsband
9. Favortifärg?
Rosa!
10. Favoritgodis?
Skumsvampar
11.
Träna eller slappa? Träna!
12. Favoritmat?
Lasagna!
13.
Någonting jag inte kan leva utan? Sällskap!




Gult är fult (?)


Ny header

Nu är det så att http://sessan82.blogg.se/ har varit så otroligt gullig att hon har gjort en header till mig! Visst blev den fin? Men den var lite för smal vilket var synd, och bilderna var lite suddiga, men så brukar det oftast bli nör man fixar och trixar en massa. Men nu ska vi inte klaga! Tack skulle jag bara säga. Och att jag håller på att välja bakrund till den, så det tar en liten stund innan den kommer upp. Vad tycker ni?

Dags för innebandyträning!


Nu sker en förbättring

Har ju börjat skriva rätt mycket om mig själv och mitt liv på sistonde, men det ska det bli ganska mycket ändring på! Klart jag ska skriva om mig själv, men ska lägga in mycket mer mode med mera som jag hade förut. Har blivit lite dålig på det känner jag. Så nu drar jag igång igen efter den här stressiga veckan med massa prov, träningar och läxor!

ASOS Basket Weave Cardigan Jacket

Visst var den här tröjan grymt söt?
Riktigt mysig till vintern!

Skolfri i 2 veckor!

Tjena mors!
Min dag har varit ganska bra, fick tillbaka 2 prov, gick helt okej på båda två, men kunde presterat bättre. Efter skolan tog jag en liten "schoolbrake" på café Sasta med Nathalie, Paulina och Felicia. Vi har ju inte skola på 2 veckor nu! Fast vi har ju prao, men det är ju bara roligt, och sovmorgon får vi också! Har eran dag varit bra?

Kameran har varit glömd i 2 dagar nu, så har lite ont om bilder, tyvärr!!


Äntligen får jag koppla av

Hej! Har nyss ätit, ni förstår inte hur hungirg man blir efter att ha hållt igång en hel dag! Först skola då jag hade 2 prov, direkt efter det konfirmation och därefter streetdance. Sen följde min gamla vän Josefin med mig hem för att hämta lite kläder hos mig. Så det känns skönt att få tagga ner lite med en kopp te. Ska strax gå och göra en till, eftersom Heroes börjar om 15 minuter, åh vad jag har längtat!


Konfirmation, kul/tråkigt?

Känner mig dålig på mitt bloggande! Men jag lovar er att jag ska komma igång igen. Men imorgon blir det också väldigt tajt med tid. Först ska jag gå i skolan till halv tre, efter det ska jag ha konfirmation, ja vad säger man? Konfirmationsundervisning? Nej det lät fel. Och direkt efter det ska jag dansa street. Jag undrar tamefasen om det ens blir roligt att konfimera sig? Alla jag känner som har konfimerat sig säger att det är grymt kul! Och man träffar en massa nytt folk. Jag känner en jättegullig tjej som var i Italien på konfirmationsläger, det lät verkligen hur roligt som helst! Men jag ska åka en vecka till Ottsjö och åka skidor, det låter inte dumt det heller, va? Så förmodligen blir det kul.

Lägger upp en låt jag haft i huvudet idag, gammal, jag vet! Men faktist grymt bra!



Betygsmöte

Ska strax iväg på ett betygsmöte i skolan, så ska slita mig ifrån matteboken (vilket är rätt enkelt) och byta om. Eftersom jag missade matteprovet idag hoppas jag på att få göra det imorgon, då jag även har no-prov jag inte börjat plugga till än. Slarviga jag! Jag hoppas verkligen att ni haft en riktigt bra dag! Ska försöka skriva mer senare!


Eller gills den här bilden som rolig?

Har precis varit och hämtat mina läxor, min väska, min mobil, inneskor, kamera och allt vad det nu var, ur mitt skåp. Har ju faktist två prov imorgon, så egentligen borde jag inte sitta här och slöa. Eller sitta och sitta, jag borde snarare inte hoppa omkring och dansa runt till musiken på högsta volym. Jag är ledsen för att ni inte fått några roliga bilder idag, men ni förstår nog att om man skulle må som jag gjorde kan man inte ens trycka på en liten knapp på kameran..



Ni vill inte vara mig

Hej!

Min dåliga dag började med att jag gick till skolan, fast det var bara kul! Ändå tills jag fick såder grymt ont i magen. Så jag åkte hem för att hämta mina värktabletter som då inte funkade, så tog ett par andra, men dom funkade inte heller? Jag kunde knappt andas, och jag visste inte vad jag skulle göra av mig själv för att jag hade så ont i magen. Kunde inte heller somna. Och att gå tillbaka till skolan var inte ens att tänka på. Sen började jag förstås kräkas också.. Mindre kul att vara tjej och heta Sandra en gång i månaden ska jag säga er.. Men nu är jag mycket bättre och har lyckats kravla mig upp ur sängen.


Glöm inte bort veckans blogg, ni hittar hur ni ska göra i ett inlägg lite längre ner, än så länge är det 9 stycken som är med, Lycka till!

Stressig tisdag

Ledsen att det inte blivit någon mer uppdatering idag. Men ni vet ju hur tisdagar är för mig! 2 träningar + en massa i skolan, knappt så man hinner med. Men nu var den här dagen slutförd i alla fall, sitter här med, gissa vad? Vanlijte såklart! Ska hoppa in i duschen alldeles strax, och bläddra igenom några sidor matteboken inför provet imorgon. Hoppas ni haft en grymt bra dag! Glöm inte bort att just du kan bli veckans blogg! (För att läsa mer om det, bläddra ner.)

Jag vill ha sommar! Vill inte ni?


G? No way!

Att det kan vara så jäkla svårt att slita sig från datorn! Nu har jag bara en halvtimma på mig att plugga inför ett prov imorgon och en engelska läxa. Kommer inte komma hem förräns klockan 22.00 ikväll pga mina träningar. Men nu ska jag jobba järnet! För jag ska ha minst VG på det här provet!


Mellis!


Fika med Felicia

Dagen i skolan har varit toppen! När alla lektioner var slut fikade jag och Felicia i Mölnvik på något café jag aldrig ens visste fanns! Men det var mysigt. Café kaveln tror jag det hette? Ligger ungefär vid bygg-Ole för er som undrar. Men nu måste jag plugga, kommer vara borta hela kvällen, har bara en timme på mig nu, och imorgon är det matteprov!


Plugga + te = sant

Sitter här och försöker plugga medans jag hjälper två tjejer med sina bloggar. Ingen bra kombition, ska göra mig en stor kopp te istället och bara koppla av, känner att jag verkligen behöver det. Så är det ju skola imorgon också, efter det blir det både ridning och innebandy, ska bli roligt! Bara inte förkylningen tar över mig. Har ni haft en bra dag?


Veckans blogg är igång!


Tänkte börja med veckans blogg igen! Sist var det ju inte så många som ville vara med. Hoppas på att det blir fler nu i alla fall! Det enda ni behöver göra är att kommentera 2 valfria inlägg i bloggen plus det här. Så är ni med och tävlar! Ni kan lika gärna utse en kompis som er själva. Lycka till!

Jag vägrar att bli sjuk


Jag fick precis jätteont i halsen. Det jag vill minst av allt just nu är faktist att bli sjuk. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Jag har märkt hur många som hostar, snyter sig, nyser. Och det smittar ju så himla lätt! Inte bra alls, och jag kan faktist inte vara borta från skolan, har grymt mycket prov som jag inte får missa. Vad jobbigt allt blev. Och man vill ju inte gå omkring sjuk i skolan? Det är ju lite mindre trevligt..

Box på Body joy

Kom precis hem ifrån ett hårt box-pass på Body joy. Jag kan knappt skriva, mina armar bara skakar. Man blev så otroligt trött, och jag kan ge mig fan på att jag kommer få träningsvärk efter det här passet. Det var kul, men jag föredrar nog spinning bättre. Har ni boxats någon gång?


Paris hundar blev attackerade

Mina älsklingar!


I natt kom det rapporter om att två av Paris Hiltons hundar dött efter att ha blivit attackerade av prärievargar i Paris trädgård. Arvtagerskan var förkrossad och grät hela dagen för hon trodde att hundarna skällt för sista gången men nu visar det sig att hundarna överlevde. Just nu blir de omhändertagna i Paris hem och kommer klara sig men Paris är fortfarande chockad efter händelsen. Det här är en vanligt förekommande händelse i Los Angeles där de ofta får besök av vilddjur i trädgården. Även kändisar som Demi Moore och Halle Berry har råkat ut för liknande incidenter.
Källa: posh24.se

Morgonpigg

Godmorgon!
Kan man säga så när klockan precis har passerat tre? Jag vaknade precis av att telefonen ringde, jag blev så otroligt förvånad, hade tänkt att klockan kanske var runt tolv. Men icke sa nicke, den var tre.. Har sovit bort hela dagen, så nu är jag väldigt arg. Ska gå och göra frukost (?), skriver mer senare! Hoppas ni haft en bra dag hittills i alla fall!


Vill ha!



En massa roligheter hos Nathalie

Kom precis hem, orkade faktist inte stanna längre. Jag var så överpigg som man blir när man är riktigt trött, spårade nästan ur! Men det var kul! Vi gjorde en massa skoj, men nu ilar det i mina tänder, vad det nu beror på?
Imorgon har jag studiedag, känns riktigt skönt. Kanske tar en till sväng in till stan då. Eller bara ligger hemma och slappar? Ska på boxning vid halv fem, så jag kan inte vara borta särskilt länge. Ska ni hitta på något kul imorgon?




Tjejkväll hos Nathalie

Nu sitter jag här med Felicia och ska strax iväg till Nathalie som har tjejkväll. Så det blir inte så mycket skrivande idag. Ska börja fixa mig lite, och sedan promenera ner till henne. Väldigt skönt, för hon bor bara några hundra meter bort. Hoppas ni får en bra kväll!


Nästa månads shoppinglista. Ursäktar min slarviga handstil!


Jag vill väl också shoppa

Ja nu är jag hemma. Blev snarare min mamma som kom hem med massa kläder istället för mig. Orättvist att hon alltid hittar en massa fina saker. Jag har i alla fall kollat runt i alla tänkbara affärer efter jackor. Hittade en del söta och fina, men det var alltid någonting som gjorde att jag inte ville ha dom. Men jag hittade faktist en skinnjacka som jag ska köpa, var ganska dyr, så det är tur att man har en mamma som kan sponsrar en med pengar! Hittade även ett par grymt snygga jeans på Zara, men 34 var för litet och 36 alldeles för stort.. Sen blev det bara lunch och hemåkande
Vad har ni gjort?


Nyduschade jag vid busshållsplatsen


Dom snygga men för små jeansen


Hungriga jag i hötorgshallen


Jag kom hem med tre par trosor från Vero Moda och rosa vantar från Indiska

En förlust mot Värmdö

Hej underbara människor!
Har redan spelat en innabandymatch, det är inte lätt när man bara fått 4 timmars sömn. Men det gick helt okej! Vi förlorade med 2-1. Nu ska jag bara duscha, sen ska jag in till stan, ska försöka fota en massa också. Hörs senare!


Balla skor från asos

ASOS Side Lace Peep Toe Shoe Boots
Visst var skon fin? Cool men endå så pretty! Den kommer ifrån asos, jag bara älskar sidan! Även om jag faktist aldrig tagit mig tid att beställa något därifrån så kan det aldrig vara fel att kolla på allt läckert som finns! Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta mina tänder, sen ska jag sova! Ska ju upp hur tidigt som helst imorgon- innan åtta! Så godnatt, jag hoppas ni haft en riktigt bra dag!

Härlig tjejkväll!

Nu är huset tomt från skrik, godispapper som prasslar, höga skratt och dunkande musik. Har varit en härlig kväll! Men har blivit några centimeter rundare om magen, men det är det värt, allt är ju så gott! Och hur mätt man än är så kan man inte låta bli att ta den där sista godisbiten.
Jag gjorde en middag med kyckling, pommes frites och till det tzatziki och en stor sallad. Sen blev det såklart jordnötsringar, chips, godis, choklad och cider. Vi sjöng singstar, dansade, tittade på film. Hade helt enkelt allmänt kul! Och här kommer lite bilder, bjuder på mig själv..


Jag innan middagen


Paulina och Emelie verkar ha roligt med maten


Tjejerna vid middagsbordet! Jag med svart klänning


En till bild på mig- fast med mat!


Skön hårmassage!


Spårade ut lite, här har ni mig som skotte med en oversize t-shirt!!


Felicia och Amanda singin' singstar!


Felicia och jag

Dags för tjejmiddag

Hej!

Nu sitter jag här med Felicia och fixar lite inför min tjejmiddag som börjar om lite drygt en timme. Det ska bli riktigt roligt! Men lagom kul att jag måste gå upp runt åtta imorgon, har innebandy match. Men jag överlever väl!
Har haft konståkning 1½ timma idag, det gick lite si såder, och direkt efter det hade jag Ragga. Fast vi dansade Hip-Hop istället, riktigt roligt! Men nu måste jag hoppa in i duschen så att jag hinner. Hoppas ni haft en bra dag!

Var ute och fotade lite på morgonen också!



Såhär blå himmel hade vi idag! Härligt va?


Som vanligt knäpp


Ja, vad ska man säga? En nyduschad och som vanligt knäpp Sandra. Fråga mig inte vad jag gör med handen, för det vet jag inte ens själv.
Jag har precis kollat på nån film, den var väl bra, men lite över.., vad ska man säga? Överdriven? Alldeles för filmaktig, allt är perfekt i den helt enkelt. Tjejer som står och tvättar bilar, (perfekta bilar), lyxvillor överallt och allt vad det nu var! Men nu har precis en annan film börjat som jag tänkte titta på! Hoppas ni haft en grymt bra dag, Godnatt så länge!

Blir en hemmakväll för min del

Nu kom jag precis hem efter att ha spelat innebandy, och åkt runt överallt med en av tränarna och hans dotter och en kompis, för att leta reda på ett ställe dom skulle köpa pizza på, aja, det var riktigt krångligt i alla fall!
Nu ska jag ta en lång varm dusch och därefter slå mig ner framför teven. Vad har ni för er?


Innebandy ikväll, tjejmiddag imorgon

Nu ska jag ge mig iväg till affären för att handla mat och en massa godsaker för imorgon då jag ska ha tjejmiddag. Det ska bli riktigt kul! Och runt halv sju ikväll har jag innebandy, något att se fram emot! Hinner nog inte uppdatera förrän vid halv nio-nio, hoppas ni haft en grymt bra dag!

Visst har hon en cool stil? Allt hon har på sig ser alltid perfekt ut,
men så är det väl när man är kändis?


Mysigt men snyggt klädd


Idag lyssnade jag på p3

Hej!

Nu har jag äntligen fått en prao plats, och det blir i Gustavsbergshamnen på Delselius Tornhuset. Det är ett café för er som inte visste det. Kommer börja vid tio, så det kommer bli otroligt skönt! Ska jobba vecka 40-41, så det är ganska snart.
Min morgon började inte bra alls, allt var bara så jobbigt, missade bussen och tjoflöjt. Men i skolan blev jag genast på bra humör! Skrev en rolig tidningsartikel på svenskan om min kompis Nathalie, den blev lite skojig, men ni kommer nog inte fatta så mycket, så jag struntar i att lägga ut den. Och nu när jag kommit hem tog jag ett mellanmål (heter det så?) och lyssnade ovanligtvis på p3?
Vilka radiokanaler brukar lyssnar ni på?


Man måste sikta högt

Jag är så trött. Och jag kom på att jag har matteprov imorgon, i vanliga fall brukar jag faktist vara rätt bra på matte, men det kapitlet vi jobbar med nu hajar jag inte mycket av. Men om jag inte ens skulle få G imorgon så blir jag riktigt besviken på mig själv, ska försöka satsa på VG i alla fall. Klart man alltid siktar på MVG, men inte den här gången.. Och vet ni vad mer? Idol börjar ju alldeles strax, så jag kan ju inte plugga då, och efter det är det Heroes, och vid tio på kvällen när det är slut kan jag inte tänka. I det här fallet är jag glad för att det finns tv reklam, ja, nu har jag i alla fall 5 min på mig, hoppas ni haft en bra dag. Känns faktist lite ovanligt tomt bland kommentarerna nu, så kommentara allt ni orkar så blir jag på riktigt bra humör!


Warwick Avenue, finns det någon bättre låt?

Dansen var tydligen inställd av någon anledning? Aja, jag har ju faktist dans på söndag igen, det är inte så jättelångt kvar dit ju. Och emellan det har jag innebandymatcher, konståkning och massa roliga saker jag ska göra! Så det gör inte så mycket. Men ni vet låten med Duffy jag trallat på i 2 dagar nu? För er som inte hört den kan ni göra det här och nu. Den är så otroligt bra, så jag kunde faktist inte låta bli att lägga in den.


För en gångs skull i god tid!

Nu ska jag börja packa ihop dansskor, vattenflaska och toffs och börja klä på mig, därefter ska jag ta något att äta, sen ska jag åka och träna streedance. Ska bli riktigt roligt! Låten vi dansar rill är en aning annorlunda, men visst, det är kul för det!
Hur har er dag varit?


3 typiska



Det behöver inte vara så mycket 'göra-i-ordning-sig'. Låt bli att fixa håret på morgonen och låt det vara lite såder lagom ruffsigt, släng på dig ett par jeans och en härlig cardigan och du är perfekt klädd! Både utseendemässigt och vädermässigt. Det är snyggt när man är lite såder slappt klädd. Visst håller ni med mig?


Matteboksmys!

Har sjungit på Warwick Avenue med Duffy två dagar i sträck nu, kan den dock nästan helt utantill också! Låttexter går in i min hjärna efter jag hört dom bara 2 gånger, men ingenting annat går in, lite konstigt faktist. Och imorgon har jag matteprov, kul va? Eller inte. Så ska försöka få in lite matte bland alla texter i huvudet. Ska snart sätta mig med böckerna i knät (framför teven såklart) och plugga med en frukt och en kopp te. Det låter väl mysigt?


Höstbilder tagna med min gulliga rosa!

Kom nyss in ifrån en rejäl liten fotorunda runt huset, vad mycket man lägger märka till när man väl ska fota, som man annars aldrig tänker på. Här kommer ett par färska höstbilder som är tagna alldeles nyss! Tog dock inte med alla, blir ett alldeles för långt inlägg då ju! Jag har ingen värsta systemkamera eller något, utan en liten rosa urgullig som inte alls tar så värst bra foton, men men!

Och det är copyright på alla!


Är dom döva eller?

Passar på att skriva ett litet inlägg nu i reklampausen för Idol, det är ju bara för roligt att titta på hur vissa verkligen gör bort sig, jag börjar nästan undra om dom är döva och inte hör hur falskt det låter?
Men snart är det dags för Heroes, sen ska jag räkna några mattetal och sen försöka sova. Så jag uppdaterar imorgon! Hoppas ni haft en bra dag!


Kvällens sällskap!


Snygga jeans från asos.com


Dreamgirls - move

Nu kom jag faktist på en låt, men den är nog lite svår att sjuga tror jag, i alla fall för mig som inte har den där 'jättebra' rösten. Annars hade den varit riktigt rolig att göra, och den svänger! Istället för en lugn liten ballad, då man nästan somnar om man ska sitta och lyssna på det, så är det här mycket roligare. Låten kommer i alla fall ifrån filmen Dreamgirls, och jag bara älskar varenda låt i filmen!
Men nu blev det två musikklipp på en och samma dag, måste skärpa mig! Annars kommer jag ju bara ha musik och inte skriva om något annat om jag ska fortsätta så här.


youtube galning

Kollar runt på youtube som en galning efter låtar jag kan tänkas sjunga i skolan. Har inte hittat någon sån där speciell låt man verkligen 'deen' ni vet? Men vill ha något lite soulaktigt, så om ni har någon på hjärnan så säg gärna till!


Tiotusen till lagkassan

Har fys som börjar om bara 30 min, men har alldeles på tok för mycket träningsvärk för att gå på det. Det blev ju faktist en hel del träning igår. Är lite sugen på spinning, men det blir en annan gång med laget säkert! Vet ni vad? VÅRT INNEBANDYLAG VANN TIOTUSEN IGÅR! Jag blev helt överlycklig, helst ville jag ta pengarna för mig själv och köpa en Odd Molly jacka och ett par söta skor, men det känns lite egoistiskt tycker jag. Men det hade suttit fint!
Med denna snygga bild vann vi!


Ni kommer känna hur hårstråna bara lyfter

Hej!
Ledsen att det inte blivit någon uppdatering varken igår kväll eller imorse, men hann helt enkelt inte med det! Min dag har varit riktigt bra. Och det är ju skönt! Har haft musik i närmare 2 timmar, och jag som bara älskar att sjunga vill ju aldrig gå hem! Visade min musiklärare en låt som jag gärna skulle vilja sjunga, men på den var det helt fel tonart, såklart. Jag har visat den tidigare i bloggen, Bright Lights med Matchbox twenty, annars kanske kanske låten nedanför, lyssna bara på hennes fantastiska röst! Det är inte klokt hur fint hon sjunger, helt klockrent! Skruva upp volymen och du kommer märka hur hårstråna bara lyfter på både armar och ben...


Skönt med lite träning!

Nu ska jag äntligen få i något i magen, och efter det ska jag skynda iväg till min träning, blir inget mer inlägg förräns imorgon om jag inte hinner med ett lite senare ikväll. Eftersom jag lär komma hem runt tio. Men hoppas ni haft en bra dag!

Jag och Emelie på bilden


Trött med huvudvärk, jippie!

Jag är så trött så jag håller på att dö! Om bara någon timme ska jag åka iväg till kvällens första träning, alltås ridning, och därefter har jag innebandy direkt. Och plötsligt kom huvudvärken tillbaka. Visst är det typiskt? Men nu ska jag gå raka vägen ner och göra te och försöka få min mage att sluta kurra, sen bär det av mot sängen!
Vad har ni gjort idag?


Massa ihopklippta onödiga bilder!


Give meee...


En snygg Paris Hilton

Pretty dress

Jag måste säga att Paris Hilton såg riktigt snygg och fräsch ut på invigningen av resturangen och nattklubben LAVO i Las Vegas igår kväll. Visst är hon söt? Känns som hon börjar komma på fötterna igen..

En kall idrottsdag

Det har verkligen varit kallt ute idag! Men har ju faktist hållt igång ganska bra, med både höjdhoppning, springning, längdhopp, häck, kulstötning, spjutkastning, ja, allt vad det nu var! Men lite emellanåt fryser man så man skakar! Men jag var utrustad med både tumvantar och fingervantar på samma gång, och en jacka. Här kommer i alla fall några av bilderna, dom andra kommer senare eller en annan dag!

Jag med en varm kopp choklad!


Söta Felicia!


Hellre jeans än mjukisbyxor

Godmorgon godmorgon!
Håller på att packa ihop min matsäck till idag då vi har idrottsdag, så har på mig mjukiskläder från topp till tå. Inge vidare snyggt om jag får säga det själv, jag hade gärna kommit med ett par slimmade jeans och en dunjacka på istället.


Väldigt osminkad

Kom precis ut ur duschen. Och nu sitter jag här med en rosa handduk på huvudet, rosa morgonrock och en rosa stor t-shirt och en banan. Mysigt! Det är bara teet som fattas nu ju! Bjuder på en bild jag precis tog, väldigt osminkad kan man ju säga!


Veckans planer

Har inte så mycket planerat än så länge, men får väl se under veckan vad som dyker upp för roligheter! Är lite sugen på att shoppa någon dag också, men ska försöka hålla mig till nästa vecka. Hur ser era planer ut?

Tisdag:
Ridning + Innebandy
Onsdag: Fys och plugga
Torsdag: streetdance och plugga
Fredag: Innebandy & kanske konståkning, inget mer planerat än så länge
Lördag: Tjejmiddag hos mig + fys och konståkning och ragga/dancehall
Söndag: Tjejkväll hos Amanda
Måndag: Ledig, kanske Gröna Lund?


Huvudet dunkar

Jag trodde klockan var mycket mer! Tänkte faktist gå och lägga mig. Det var ju ingen dum idé precis, men nu när jag vet att klockan bara är åtta kommer jag aldrig kunna sova. Huvudet dunkar, inte bra alls. Och imorgon har jag idrottsdag, så börjar vid nio. Ska försöka hinna med en liten update på morgonen innan jag åker. Ska nog ta och sova i alla fall. Eller får väl tänka på saken..!


Fin höstkombination


Missar sammanlagt 3h träning idag

Aahh, missar båda mina träningar idag. Men sånt är livet. Jag är så deprimerad, varför vet jag inte, kanske det beror på hösten? Har hört talas om att man kan få ont i huvudet när sommaren övergår till höst. Jag tror nästan det stämmer. Men nu ska jag plugga lite spanska! Adios!


Jag är helt kär i dom här skorna! Funderar på att köpa dom, vad tycker ni?

Huvudvärk var det här

Oj vet ni vad jag kom på? Min konståkning börjar om bara 10 minuter, fast som tur är har vi hela 2 timmar idag, så förhoppningsvis gör det nog ingenting om jag kommer en timme senare, eller vad tror ni? Blev faktist själv lite förvånad över att klockan redan var så mycket. Och fick precis huvudvärk, så till att börja med ska jag ta en ipren och se hur jag känner mig efter det!
Har ni haft en bra dag?


Nu ska vi inte blicka tillbaka

Nu har jag varit hemma ett ganska långt tag, men istället för att uppdaterat har jag suttit och exprementerat lite med en header och olika bakrunder. Vill ju ha det lite höstigt här i bloggen, även om min somriga header hade suttit fint. Men vi får se vad det blir. Men värst vilket snack det blev om sommaren, nu ska vi inte blicka tillbaka utan se framåt!

Här kommer en (fyra?) bilder på söta Felicia från idag! Så otroligt kul att hon flyttade i somras, nu bor vi bara 5-10 min ifrån varandra!

Vinter eller sommar?

Godmorgon!
Idag är jag alldeles för slö för att fota outfiten jag har på mig. Sitter här med en skål musli och huttrar av kylan. Det börjar verkligen bli kallt. Och jag börjar få ångest av det! Jag vill ju ha sommar. Även om vintern också kan vara lite mysigt ibland, så är sommaren alltid bäst. Håller ni inte med mig?


Såhär spenderar jag helst en söndagskväll..


Lindsay Lohan med i Ugly Betty?

Här ser ni Lindsay Lohan på inspelningsplatsen av tv-serien Ugly Betty i Central Park i New York i veckan. Lindsay kommer att vara med i ett par avsnitt i höst och spelar en elak gammal klasskamrat till Betty. Ska bli roligt att se. Själv har man sett varenda film med henne!


Lunch med Amanda

Hej gott folk!

Idag tog jag en lunch inne i stan med Amanda, det var väl inte det godaste jag ätit precis, men helt okej! Amanda kom hem med ett par skor, och jag med en påse godis istället! Har ätit så mycket onyttigt i helgen redan, så tänkte att det inte kunde skada med lite till! Efter det var det tänkt att jag skulle ut och springa med Felicia, men i sista sekund upptäckte jag att mina springskor låg kvar i skolan. Och orkade faktist inte offra ett par av mina 3 inneskor, men nu i efterhand ångrar jag att det.
Vad har ni gjort idag?

Jag i Gallerian


Häftiga mockasiner, va?



En trött Sandra på väg hem

Göra-sig-i-ordning-dags!

Nu har jag hittat en lunchkompis! Ska åka in till stan nu, skriver mer ikväll, hoppas ni får en riktigt bra dag!
Häftig mobil va? Jag vill ha, vill ha, vill ha!


Varenda kotte är körkyld

Nehepp, ingen som kan luncha heller. Värst vad alla har blivit förkylda, än så länge har jag faktist klarat mig. Men det dröjer väl inte länge till innan jag få ligga i sängen dag efter dag med en nässpray uppstoppad i näsan. Men i värsta fall får jag åka ner själv och köpa lunch någonstans, mindre kul tycker jag. Har faktist plockat fram min dunjacka idag. Kändes så kallt, så man måste ju vara förberedd!

Jag, och Janina som råkade komma med hon med! Och någons fötter? Vem är fotografen jag ska skälla på?

Dags att börja planera om

Mina planer krasade i marken idag. Jag klev upp tidigt för att träna konståkning i 75 min, efter det skyndade jag mig hem för att åka iväg till Gröna Lund med Emelie, men så visade det sig att hon blivit sjuk, Suck! Så som vanligt hamnar jag här framför datorn, så har hela dagen gått. Och det känns lite sent att åka in till stan för att kika i affärer en söndag. Men ska försöka få med mig någon utav mina vänner någonstans och för ta en lunch. Annars vet jag inte vad jag ska göra.. Vad ska ni hitta på idag?

Tuff outfit!

Jag bara älskar den här grymt coola outfiten jag hittade på asos hemsida!
Visst är den tuff? Men känns nog lite kall för vintern, men jag föredrar stora mysiga cardigans nu när det börjar bli så kallt och ruggigt utomhus. Eller faka med ett par nyolnstrumpbyxor för att hålla dig varmare! Om det nu hjälper?
Aja, eftersom jag har träning ganska tidigt imorgon förmiddag så ska jag stänga ner datorn och krypa ner i sängen nu. Har ni haft en bra dag? Det har jag!


Bright Lights

En låt jag gillat länge och aldrig tröttnar på. Tyvärr hittade jag aldrig musikvideoen, så ni får väl bara sluta ögonen och njuta av ljudet. Jag tycker låten är jättebra! Men nog inte allas smak, men i mina öron låter den perfekt!


Min handled gör ONT

Igår ramlade jag på konståkningen och tog emot mig med handen och gjorde mig så illa i handleden. Och AJ vad det gör ont fortfarande. Det har hänt tidigare, men den gången fick jag åka in till sjukhuset. Den här gången har jag nog råkat ut för en stukning. Och idag när jag tränade, gissa om jag fick ont efter jag gjort armhävningar? Ska nog ta det lite försiktigare i fortsättningen. Så har jag konståkning imorgon förmiddag igen, hoppas det går bättre då..
Hade inga skojiga bilder, så ni får några från igår att titta på!

Jag till vänster och Emelie till höger


5/5 stjärnor!


Nu kom jag precis hem ifrån stan där jag såg filmen Patrik 1,5. Den var riktigt riktigt rolig och jättebra! Måste verkligen rekomendera den! Man skrattar så man kiknar. Men den blir inte överdriven för det. Jag tycker i alla fall den var hur grymt bra som helst!
Tog en fika också och kollade in lite skor. Men kom inte hem med någonting.


Patrik 1,5

Nu ska jag göra mig i ordning, därefter ska jag in till stan, ta en fika och gå på bio. Ska försöka hinna med att kolla på jackor, måste verkligen ha en ny! Filmen som ska ses se heter Patrik 1,5, och här kommer handlingen!

Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn,"Patrik 1,5", men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än de trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.


Titanic

Vet ni vad? Igår såg jag Titanic för första gången i hela mitt liv. Alla tyckte att jag var så otroligt konstig som inte hade sett den, men nu är det gjort! Och det var Nathalies förtjänst som var här igår, hon tog med den så fick jag äntligen se den! Och den var verkligen grymt bra och väldigt berörande. Vad tycker ni om den?


Ljusa läppar


Visst är det grymt snyggt med bleka läppar? Ta ett lager foundation och sen ett genomskinligt läppglans med mycket plut i, och du får det där lilla extra! Så snyggt, syns på alla överallt nu! Visst är det läckert?

Skön förmiddag

Hej!

Jag är grymt trött. Jag och Emelie klev upp redan klockan halv tio ur sängen. Vid elva åt vi en kanongod frukost bestående av mackor, smoothie och te. Sen satte vi på filmen "Den där Mary" som vi nästan hann kolla klart på. Och tiden bara rann iväg! Så fick jag bråttom som vanligt, till min ragga/dancehall i Gustavsberg. Det var grymt kul! Har lärt mig en massa nya steg. Och nu sitter jag här igen.. Vad ska ni göra idag?


God frukost! Och den röda drickan är lättdryck, inte saft!


Trött Emelie i ko-lakan.


Och en minst lika trött Sandra (jag alltså)!


Mitt sätt att diska,
häll i en halv flaska diskmedel och sätt på kranen på fullt sprut så löser allt sig själv!

Trevlig hemmakväll!

Ja, nu sitter jag här grymt trött med Felicia och Emelie som är dom enda som är kvar. Så tänkte passa på att skriva ett litet inlägg. Det har varit en riktigt trevlig och mysig kväll med mycket godis och chips, tjejsnack, film, skämt och sånt tjejer gör. Jag hade i alla fall jättetrevligt! Men nu ska jag återgå till mina kära vänner och vara lite social! Har ni haft en bra dag? (Paulina är tyvärr inte med på någon bild).


Snabbinlägg!

Hej!
Jag fick just grymt bråttom, så hinner bara med ett snabbt litet inlägg. Jo, idag hade vi skolfotografering, förhoppningsvis blev jag bra! Men det får vi väl se.. Har hunnit med ett pass konståkning idag än så länge, och nu är det innebandy som gäller! Efter det ska jag ha en liten filmkväll med massa godsaker med några vänner. Uppdaterar senare! Och svarar även på alla era gulliga kommentarer senare ikväll eller imorgon! Hoppas ni haft en bra dag!


Kate Moss aktuell igen

Supermodellen Kate Moss är tillbaka. Nu är hon aktuell igen med topshop.com:s höstkampanj. I kollektionen kan man bland annat hitta mönstrade klänningar, slimmade jeans och päls.


Absolut torr!

Jag är ledsen om jag överreagerade lite på förra inlägget, men för er som verkligen har problem med svetten kan ni köpa den har underbara "deoderanten" vid namn Absolut torr (funkar även för både fot-och handsvett.) på Apoteket för runt en femtiolapp. Och den funkar faktist, men ni som har väldigt  känslig hud under armarna rekomenderas denna ej, man kan få sår utav den och det svider och kliar som satans! Men kan ju alltid vara värd ett försök.


Köp en deoderant för guds skull

Jag måste bara ta upp en grej, och det gäller både killar och tjejer.
Det är hur många som helst som luktar svett nu för tiden, jag tycker det är så ofräscht och äckligt. Märker dom personerna inte själva att dom luktar? Eller har dom inte råd att köpa deoderant? Eller bryr dom sig helt enkelt inte? Jag tycker alla borde ta åt er av mina ord och köpa en deoderant och duscha varje dag, om ni inte redan gör det. Förlåt, men jag tycker det är så fruktansvärt fruktansvärt äckligt! Men nog pratat om det, nu ska jag hoppa in i duschen och välja kläder inför imorgon, därefter blir det är det dags att kolla på Heroes idag igen!

Ser fram emot morgondagen

Oj vad mycket det godis det blev! Chips och cider också såklart. Kommer bli en riktigt bra kväll imorgon! Men ett problem uppstod just, jag har absolut ingenting att ha på mig på skolfotograferingen imorgon i skolan! Kan inte bestämma mig! Men nu har jag inte tid att tänka på det, för nu måste jag rusa iväg till min streetdance i Gustavsberg. Efter det ska jag hem och rensa igenom hela garderoben för att se om jag hittar någor lämpligt. Har ni haft en bra dag?

Ruffsig i håret och osminkad!


Ska åka och handla lite godsaker

Nu måste jag skynda iväg mig till Mölnvik, ska handla lite godsaker till imorgon, tänkte ha en liten filmkväll för några nära och kära imorgon kväll, veckan efter det är det tjejmiddag hos mig igen! Men ska åka nu, så jag bloggar mer om ett tag!


Simpsons

Dags att kolla på Simpsons som börjar på sexan nu! Bara älskar det programmet!


Byter ut läxor mot teven

Min käke kommer hoppa ur led vilken sekund som helst känns det som, håller på att tugga ett enormt stort tuggummi. Inte det lättaste ska jag säga er! Har en hel del läxor också minsann, men dom tog jag faktist inte med hem. Har ju både streetdance idag och ska titta på heroes dessutom! Så har ju fullt upp ju..


Dags för Heroes!

Herregud vad den här tjejen var grym! Inte klokt! Gå in på länken, ni kommer aldrig att ångra er http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666
Men nu är det dags att kolla på Heroes, har ju längtat hela veckan efter det, skriver mer imorgon, Godnatt på er!


Snygga och billiga cardigans från H&M


Posh har ny frilla!



Vad tycker ni? Själv tycker jag det var riktigt riktigt fult! Men förhoppningsvis växer det väl ut snart, för vem vill gå omkring såder? Även om hon fortfarande är söt. Nej, inte min stil..

Kaffe, Idol och Heroes

Håller på att gotta mig med en kaffe latte till idol, eller den är snarare slut nu. Efter det är det Heroes! Har ju längtat hela veckan efter det, någon mer som följer det?


Nu vill jag ha kritik!

Åh, nu är jag uttråkad igen, och känner att jag faktist inte alls har något vettigt att skriva om. Ovanligt vis. Men något skojigt kommer nog senare, och juste, så fort jag köpt in priser till tävlingen kommer den sättas igång, men jag håller fortfarande på att tänka ut något fint ni mina kära läsare kan tävla om. Har ni förslag så är det bara att lämna en liten kommentar! Och jag är ledsen att jag bara skjuter upp tävlingen hela tiden.

Har tyvärr inte fotat någonting alls idag, så jag kan tyvärr inte ladda in några nya roliga bilder. Men ska försöka fota imorgon så ni har något roligt att titta på här i bloggen. Men ni, nu måste jag bara veta; lägger jag in för mycket/lite musik i bloggen? Har ju börjat med lite mer sånt. Tyck jättegärna till om vad jag borde skriva mera om eller mindre, det är bara roligt att få lite kritik! Tycker inte ni det? Aja, jag ska försöka göra mitt bästa för att få bloggen lite trevligare. Både utsidan och innehållet!

En hel hög med läxor!

Konstigt nog blev jag väldigt glad efter att ha pluggat, men det blir så när allt helst plötsligt känns enkelt och man fixar läxhögarna på nolltid! För det var inte lite jag hade att ta itu med. 6 sidor matte (gjorde 4, men i alla fall), massa frågor om kristendomen (ska fortsätta på det snart), spanskaglosor, och ska även jobba lite i spanskaboken. Ja, och det låter ju inte så värst mycket, men om vi säger såhär istället; allt är till imorgon!


Sverige är bland de bästa - på att röka



http://www.expressen.se/halsa/1.1295347/sverige-bland-de-basta-pa-att-roka

Sverige är ett av de länder som har störst andel inbitna rökare. Det visar en ny studie där 13 länder jämförts.
I Sverige har antalet dagligrökare stadigt sjunkit och är idag 16 procent av befolkningen. Men även om antalet dagligrökare har gått ned så är de kvarvarande rökarna tungt nikotinberoende. De rökare som slutar först är de som är minst beroende.
Sverige har därför, tillsammans med USA, rökare med det högsta nikotinbehovet.
Forskaren Karl Olov Fagerström tycker att det är naivt att tro att rökning inte längre är ett stort problem i Sverige.
- De kvarvarande rökarna är så beroende att de har svårt att ta sig ur rökningen själva och blir ofta till slut sjuka på olika sätt, säger han i ett pressmeddelande.
"Professionell hjäp"
En del av rökarna är dessutom lågutbildade, sjukskrivna, arbetslösa eller deprimerade vilket gör det extra svårt för dem att ta sig ur sitt beroende. De behöver mycket stöd och hjälp från vården, menar Fagerström.
- Cigaretter är ett lika svårt beroende som alkohol och knark att ta sig ur. De behöver aktiv professionell hjälp och effektiva metoder av läkare och vård.

Av Anna Bäsén


Fram till klockan nio ska jag..

..plugga, plugga, plugga, plugga!


Hjälp mig, tipsa om höstkappor!

Åh, jag blir tokig! Att jag aldrig ska hitta några fina jackor. Jag behöver verkligen en. Även om jag har några stycken behövs det en ny. Jag vet exakt hur den ska se ut, men har inte hittat en enda, bara på folk, men vågar ju aldrig fråga vart dom köpt den.. Såg att Lindex hade fått in en snygg jacka, men på var den inge vidare. Ska försöka hinna in till stan någon dag i veckan med mamma min, eftersom jag vill slippa betala själv. Smart jag är, va?

Nu får ni hjälpa mig, jag vill ha en svart kappa som går nedanför rumpan, ah, den är ganska svårbeskriven.


Ni förstår inte hur mycket jag hatar blodprover

Trist väder det är idag (igen). Men som alltid är jag ju på toppenhumör! Och vill därför fira med en låt jag har på hjärnan som jag sitter och diggar till. Dagen har faktist varit helt okej, runt 9-tiden blev jag hämtad av mamma, så åkte vi två till vårdcentralen i Gustavsbergshamnen, där vi påbörjat utredningen på mig, om jag är allergisk mot gluten (mjöl). Och det var väl mindre kul, fick ta blodprov, men fick en god latte som belöning efteråt!


Straffar mig själv med denna bild

Blir inte så många uppdateringar på tisdagar, eftersom jag har det så tajt med träningar, så det blir knappt tid till det. Men nu är jag hemma, och ska strax hoppa in u duschen. Sen ska jag gosa ner mig i sängen med boken jag lånade idag, och hoppas på att den är lika bra som jag förväntar mig!
Jo, idag på innebandy träningen fick jag reda på en riktigt dragisk sak, så jag hamnade i ett litet chocktillstånd, men vad det är får ni veta om någon annan gång.

Eftersom det knappt blev några inlägg idag så straffar jag mig själv med att lägga in denna hemska bild på mig själv idag! Herrgud säger jag bara!

Pojken som inte fanns

Idag gjorde jag ett väldigt långt besök inne på biblioteket, och efter en hel del bok-problem, så fick det bli fortsättningen på Pojken som inte fanns. Så får börja med den i veckan, jag tror att även den kommer vara bra! Efter det har jag ju bara 3 böcker kvar om "pojken"..


Jag vill ha en rosa laptop

Hej underbara männsikor!

Som igår, så regnar det. Om hösten bara innebar mysigheter och icke-regn så hade jag faktist gillat den. Fast november brukar vara lite mer som jag vill ha den. Och då fyller jag ju även år! Lite roligt. Det är bara 2 månader kvar, och som ni vet står en rosa laptop med mobilt bredband och photoshop högst upp på min önskelista. För det kan ju aldrig sitta fel, ellerhur?

Idag var klassen på teater, men jag måste tyvärr säga att den var riktigt dålig. Man förstod inte mycket alls utav den, utan det var olika scener om olika saker varannan sekund. Så det var väl lite trist. Men nu måste jag verkligen plugga, och därefter bär det av till stallet och efter till innebandyn! Har ni haft en bra dag?


Klockan börjar närma sig tio

Eftersom klockan börjar närma sig 22.00 tänkte jag stänga ner datorn och fixa lite läxor, städa rummet och förbereda allting inför imorgon redan nu. Packa träningskläder, väska till skolan etc. Har ni haft en bra dag? Det har jag, fast det varit sånt uruselt väder! Om ni inte har något för er, lyssna på låten nedanför- störtskön!


Glutenintolerant?



Jag har inte berättat det för er än, men på onsdag ska jag börja med en utredning ifall jag är glutenintolerant, alltså allergisk mot mjöl. Idag råkade jag få i mig lite mjöl på lunchen, men jag reagerade inte. Och därför tänkte jag att det kanske inte är gluten jag är allergisk mot trots allt, och så dum som jag är, börjar jag baka muffins. Och gissa om jag fick ont i magen min?.. Men kolla bara hur goda dom ser ut att vara!

Pojken som kallades Det

Glömde berätta om att jag läste ut boken Pojken som kallades Det i lördags. Den var jättebra, mer hemsk än bra egentligen. Den  var så otroligt gripande, men det är väl bara för att den är så hemsk. Ska börja på fortsättningen i veckan. Men inga böcker slår Liza marklunds böcker (Gömda, Asyl osv.) om Mia Eriksson. Och boken Såld, den var också otroligt bra. Där fick ni i alla fall lite boktips, har tipsat om dom tidigare vet jag, men för er som inte sett det.




Titta och njut

Satt och kollade igenom lite bilder i kameran, och hittade ett par ifrån Pride-festivalen. Så himla roliga människor som var med där! Det var inte klokt. Men jag tycker det är modigt att gå runt som den man vill vara. Blev det formulerat rätt? Aja, här kommer en rolig bild i alla fall! Titta och njuut..


Comeback under MTV-galan i söndags



Hörde ni om att Britney kammade hem 3 priser? Hon gjorde en storstilad comeback under MTV-galan i söndags. Grattis Britney! Du förtjanade det.


Me loves..


Pictures from a rainy day


Vilka hakar på på min höstdemostration?

Hemma, det ösregnar och jag står inte ut med det! Vill ta mina badkläder och bre ut mig på stranden med ett stort badlakan och ett par solbrillor som en demostration mot hösten. Någon som hakar på?
Bilden blev inte vidare bra, är tagen ute på våra stentrappor utanför huset, snacka om blött det är!


Jag vet vem som behöver sova

Jag är så ruskigt trött, så nu äntligen ska jag få gå och lägga mig. Hoppas på att det blir fint väder imorgon, eller ska man hoppas på tvärt om så kanske det blir fint? Det brukar ju alltid vara tvärt om. Det märks tydligt att jag är trött, för nu vet jag inte vad jag pratar om längre. Förhoppningsvis hinner jag slänga upp en bild på "dagens outfit" imorgon. Annars får jag bara önska er en bra dag!


Såhär får du ditt te som godast!

Sjuda vattnet, sen istället för 1 påse te, ta 2, sen häller du i lite lagom med mjölk, och avslutar med en tsk honung, ta inte för mycket, det blir bara för sött och äckligt. Jag är helt galet beroende utav te! Så gott!




Stolt över mig själv

Tror aldrig att jag haft så roligt när jag pluggat. Men ingen kommer ändå förstå något om jag berättar om när jag låg på köksbordet och höll på att dö av skratt! Skrev en hel del om judendomen också. Så jag är nöjd över mig själv! Såhär fint och bra förbereder jag innan mitt pluggande;
* Levande ljus
* Te och en frukt
* Lägger upp allt jag ska jobba med i ordning


Ny header?

Ojojoj, nu kom jag på att jag har lite läxor att utföra som ska vara klara till imorgon. Bland annat glosor, och det är inte alls så smart att öva in dagen innan förhöret. Så det är dags att jag tar en titt på dom, efter det blir det mer bloggande!
Har ni haft en bra dag?
Funderar lite på en ny header, vad tycker ni om den här? Jag är inte helt nöjd, vill ha en mer höstig och avanserad, ska fixa och trixa lite imorgon så får ni se vad det blir!


H&M jackor, herr

Självklart måste ju killarna också få lite jacktips! Alla kommer ifrån H&M


Snygga jackor från H&M


Hissa eller dissa

Nu äntligen ska jag få lite mat i magen, har varit dåligt om sånt idag på crossbanan i Nyköping. Men innan dess tänkte jag bara lägga ut en liten hiss/diss fråga, , vad tycker ni om läppstift? Själv tycker jag det är kanonfint! Hiss eller diss?


För att muntra upp dagen

För att muntra upp den riktigt tråkiga höstdagen lägger jag in en låt jag haft i huvudet hela dagen. Då jag inte hade I love rock´n roll med Britney Spears i huvudet..


Lerigt och kallt

Hej!
Nu är jag äntligen hemma! Jag var så trött så jag somnade på både dit-och hemvägen. Det var också oerhört kallt, och ni kan inte ana hur lerigt det var, så gummistövlarna fick sitta på! Men det var mysigt, men vädret kunde varit en aning bättre. Då det hade blivit roligare att kolla.



Inte ens powerking hjälpte mot tröttheten!


Lillebror Linus och hans kompis crosstövlar, rena?


Lite väl mycket husvagnar?

Det blir tidiga morgnar för mig!

Imorgon ska jag på crosstävlingar hela dagen, så kommer inte ha möjlighet att skriva, kanske kanske kommer någon uppdatering imorgon på morgonen, men det är inte säkert att jag hinner med det. Ska gå upp redan klockan 6.00, så vi får se. Jag kommer vara dödstrött! Det är jag redan, det blir tidiga morgnar för mig. Menmen, godnatt och hoppas ni haft en bra dag!

Här är min nya älsklingsdammsugare!


Kalendrar underlättar verkligen!

Här kommer veckans lilla planering! Det är så skönt att ha en kalender, det underlättar verkligen, ni som inte har någon, skaffa en! Man slipper att hålla reda på alla datum i huvudet, läxor och träffar. Allt står där i! Finemang!

Måndag: Springa med innebandylaget, hemkunskapglosor
Tisdag: Rida och spela innebandy
Onsdag: Matteläxa och fys
Torsdag: Streetdance och spanskaglosor
Fredag: Matteprov, innebandy, konståkning, Fika på Sasta och skolfoto på dagen
Lördag: Ragga/dancehall och konståkning
Söndag: konståkning


Snörningar och dragkedjor

Har ni lagt märke till att det är väldigt mycket dragkedjor och snörningar på skorna i höst? För er som inte vågar dra på er ett par mockasiner med fransar på, så kan ni ju alltid satsa på snörningar och dragkedjor som också är helt rätt!


Nu har jag bestämt hur vi gör, vi skjuter upp hösten!

Satt och chattade med en gullig tjej om lite ordspråk hon hittat i en tidning, jag gillade det här, ganska roligt faktist: Verklig skönhet kommer inifrån, sägs det. Tyvärr räcker den inte alltid ända ut. Visst var det lite roligt?


Vet ni hur mycket jag saknar såna här härliga sommarkvällar med grillat kött utomhus sittandes i små shorts och linne? Kan vi inte skjuta upp hösten lite, till februari kanske? Det skulle sitta finfint.


Benrangel eller kurvig?

Tjock. Jag känner mig tjock! Brukar faktist inte tänka så mycket alls på min vikt och det längre, för jag är nöjd med mig själv, (för det mesta!) men efter en sån här middag och en massa godis tror jag helt seriöst att jag kommer spricka vilken sekund som helst! Har ni känt er så någon gång? Jag hatar det!

Det skulle faktist inte skada att ha en sån här smal och snygg kropp!
Men jag tycker det är lite finare när man har lite kurvor och skinn på kroppen istället för att se ut som ett rangligt skelett. Modeller är överdrivna, vad tycker ni?


Nu mår jag illa, vet ni vad det beror på?


Just dance!

Lördagens lilla låt som jag haft i huvudet hela dagen, är Just Dance med Lady Gaga. Första gångerna man hör den gillar man den verkligen inte, men efter några gånger tycker man verkligen om den. Jag är en sån person som måste vänja mig med saker och ting, brukar oftast vara negativ till en hel del saker från början, men ger med mig när det faktist blir bättre. Så är det med låten! Vad tycker ni om den?


Plötsligt blev det kul att dammsuga



Jag bara älskar vår nya dammsugare, och plötsligt blev jobbet att dammsuga till något roligt! Men det blir det ju när man har en rosa dammsugare, det säger ju sig själv.
Den var riktigt bra också, smidig och ganska lätt att komma åt med, gick ganska trögt att köra på såna där lurviga mattor, ni vet? Men den fångade upp skräpet bra i alla fall, bara att det var lite trögt. Så nu vet ni det ni som undrade!






Vinn en klänning!



Hos http://hummingbird.blogg.se/ kan du vinna en valfri klänning ifrån limestore.se, gå in och kolla på hennes blogg och var med och tävla du med!

Jag är kär i ett par jeans!

Hemma igen efter först lite shopping och sen efter ännu en till träning, ragga/dancehall. Som var riktigt skojigt!
Jag och mamma var i Mölnvik för att hämta ut dammsugaren (den var urläcker, skriver mer om den i ett annat inlägg), och så blev det ett par toksnygga jeans jag inte kunde motstå! Köpte även lite basgrejer som exv. strumpor, ännu ett par till rosa strumpbyxor, undra om det var något mer? Vad har ni gjort idag?


Full rulle idag!

Konståkningsträningen gick bra! Har ju inte åkt på hela sommaren i år, men kom igång snabbt med alla hopp, steg och piruetter. Och nästa gång går det väl ännu bättre hoppas jag!
Nu ska jag slänga i mig lite bananar och därefter åka och hämta världens finaste dammsugare vi beställt i veckan. Gissa färg? Rosa såklart! Så ska hem och dammsuga, kul va?
14.00-15.00 har jag ännu en träning. Ragga/dancehall, det ska bli riktigt roligt det med! Skriver mer senare, hoppas ni får en bra dag!





Fan, mina planeringar går inte ihop

Nej, imorgon ska jag upp tidigt, redan vid åtta! Har träning runt 9-tiden. Jag kommer vara så enormt trött! Men det är sånt man får leva med när man inte har tid att gå och lägga sig. Först vill jag ha en stor kopp vaniljte som jag dricker hela tiden, och så måste jag städa lite, sen kan jag sova. Jo, läsa får jag ju inte glömma bort! Det måste jag ju göra. Och juste, jag skulle ha pluggat lite också. Fan. Mina planeringar går inte ihop..






Ett måste på både tjejer och killar

Cardigans är bara snyggt! Faktist lika snyggt på killar som på tjejer, nästa snyggare på grabbarna till och med! Här nedanför är några exempel som kommer ifrån ellos, men kika in på H&M, dom har också massa heta plagg, satsa på grått, vitt eller randigt.


Häftig sminkväska

Snygg, liten och smart sminkväska ifrån min favoritsida bluebox, dom har så otroligt konstiga, roliga och praktiska saker där. Kan sitta en hel timme och bara kolla på alla konstiga saker dom säljer, kika in och kolla!
Pris: 159:-


Tips för håret!

Jag har märkt att mina inlägg inte publicerats? Jag ser i alla fall inte dom senaste på mina två datorer.

Men nu till saken, jag tänkte bara tipsa om "Silvershampoo". För er som kanske blonderar er och råkar få det till en helt annan färg. Kanske orange/gul-aktigt? I så fall ska ni verkligen prova shampoot. Använd det några gånger och du kommer definitivt märka skillnad. Det kostar 150 kronor och balsamet med, på dom flesta frisörsalonger.








Vad gillar ni för böcker?

Nu längtar jag verkligen bara efter att få krypa ner i sängen med en kall god islatte och en bra bok. Har inte kommit så vidare långt i "Pojken som kallades Det", bara sida 60 ungefär. Den är verkligen hemsk. Men jag är en sån person som verkligen dras till sådana böcker: Jag gillar verkligen att läsa om när folk misshandlas osv, det är så spännande, men samtidigt så fruktansvärt otäckt. Vad gillar ni för böcker?


Bättre kondition för varje vecka

Kom precis ut ifrån en skön dusch. Träningen var 1,5 timme, och jag sprang så det kändes som att huvudet skulle sprängas. Men det är samtidigt en härlig känsla när man jobbat så mycket, man känner sig stolt och nästa gång ska man springa lite mer, gången efter det ännu mer och så slår man sitt springrekord varje gång, börjar verkligen få upp min kondition efter sommaren nu, riktigt bra!


Snyggt läppstift

Nu är det dags att åka iväg på innebandyträningen, så skriver jag mer senare!
Måste bara lägga upp 2 bilder på Christina Aguilera, kolla inte hennes coola läppstift, riktigt snyggt! vad tycker ni?


Samma frisyr dag in som dag ut

Nu får ni inget annat än att hålla med mig om att modellen på bilden nedanför har en riktigt snygg frilla! Jag bara älskar den! Jag funderade för ett tag sedan på att klippa lugg, men så ångrade jag mig och vågade aldrig. Men det hade inte varit helt fel att testa på något nytt. Går ju runt i min gamla frisyr dag in som dag ut. Ganska tröttsamt!


Laddar upp med lite vaniljte, förvånade?

Har varit en riktigt skön dag, ganska lång, men nu är det ju helg! Så skönt! Om ungefär en timme ska jag spela innebandy, och nu innan laddar jag upp med en kopp vaniljte (spana in min fina pippi långstumpsked!) och lite läsning i Glamour som kom idag. Hittar jag något snyggt i tidningen lägger jag självklart upp det här på bloggen! Har ni haft en bra dag?


Heroes är alltid lika spännande

3 koppar vaniljte och 2 bananer, mums! Men väldigt mättande. Och Heroes är ju alltid lika spännande! Och nu måste jag vänta en hel vecka.. Men då har jag ju alltid någonting att se fram emot än alla läxor och träningar jag har. Börjar redan bli väldigt tröttsamt. Men men, man får göra det bästa utav situationen helt enkelt. Nu blir det att krypa ner i sängen med nya boken "Pojken som kallades Det". Har ni läst den?

Heroes mys i soffan

Jag gjorde ett bra val i att gå på dansen istället för innebandyn, men nu ska jag fort ner och göra te (som vanligt) och förbereda mig för Heroes som börjar alldeles strax. Någon som såg på idol alldeles nyss?

Varför ska jag aldrig kunna passa tider?

Oj vad jag har bråttom, jag valda dansen istället för innebandyn, misstag gör man ju, men nu är det försent att ångra sig. Jag som hadet tänkt måla naglarna och dricka te i god tid också, min dans börjar om 20 minuter. Vad gör man?

Visst är kjolarna fina? Min favorit är ettan!


Rödhårig?

Någon mer än jag som såg på Idol igår? Riktigt roligt när det är uttagning tycker jag!
Ni som såg idol kan inte ha missat Linda med det stora röda håret. Och jag har ju funderat ett tag på vad jag ska göra med mitt hår, vilken hårfärg osv, så nu funderar jag på samma färg som Lindas röda. Klicka på här eller titta på videoklippet nedanför för att se när hon sjunger och glöm inte bort att spana in håret och lämna en kommentar här sedan om vad just du tycker! Har ni haft en bra dag?



Träningsmatch mot Orminge

Ikväll blir det träningsmatch (i innebandy) mot Orminge. Men såhär ligger det till, att jag har ju min älskade streetdans på torsdagar som krockar med matchen. Kan verkligen inte bestämma mig för hur jag ska göra. Om man kunde klona sig själv och vara på 2 ställen- samtidigt, så skulle det vara perfekt! Ellerhur?


Jag är på hugget nu!

Hej!

Hann inte med en uppdatering imorse, men sånt får man klara sig utan ibland! Idag var en mycket bättre dag än den förra. Har känt mig riktigt glad och på hugget! Och det behövs när det är skola. Ska verkligen göra mitt bästa för att ligga i och kämpa till mina blivande MVG:n. Om dom någonsin blir mina? Jag slänger i alla fall upp dagens outfit nu!

* Rosa pärlörhängen från Glitter
* Rosa pärlhalsband från Ur&Pen
* Grå klänning från Lindex
* Röda strumpbyxor, minns ej vart dom är köpta
* Svarta glansiga skor med rem runt benet, Wedins
*
 Vit väska från Friis & Company


Det är bilden man vill åt

Någon mer än jag som ska se Heroes ikväll? Jag bara älskar serien, alla mina vänner har laddat ner säsong 2 redan, men ni vet ju hur det gick för mig när jag försökte? Bilden laddades inte ner, utan bara ljudet, och hur kul är det att sitta och lyssna på serien när det är bilden man vill åt?


Städat och fint (host)

Pust vad det är ansträngande att jobba matte, särskilt när man inte orkar göra sig en kopp te till, då det blir lättare att jobba! Fast så är det nog bara för mig, jag kan dricka flera liter te på en och samma gång. Men kissnödig kan jag ju också säga att jag blir! Men det är det värt att bli när man får dricka världens godaste vaniljte!

Och såhär fint har jag det på skrivbordet! Har ni det likadant?

Kaninens morötter ville vara med på bild!

Nix pix, det blir inget fyspass, lite sent påtänkt var det minsann. Får vänta till nästa vecka! Så istället ska jag vara en duktig flicka och plugga lite grann med en god capuccino som nog är lite väl varm enligt mig!

Fick aldrig någon bra bild på kaffet, men kaninens morötter ville vara med på bild!


Fyspass eller inte, det är frågan

Har precis ätit en omelett, och nu funderar jag på om jag ska gå på ett fyspass eller inte. Känner verkligen inte för det, men endå har jag ett litet sug i magen för träning idag. Hmm, ska jag eller inte, det är frågan!


Bild tagen idag på tråkiga idrotten

Hiss eller diss?

Visst är det snyggt med såna här häftiga huvudbonader? Hade jag varit modigare hade jag utan tvekan gått omkring med något liknande. Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Pojken som kallades Det

Fick gå hem från skolan idag för er som undrar varför jag kom hem så tidigt, redan vid ett. Jag mådde verkligen dåligt som jag sa innan. Väldigt deppig, trött, hungrig och både ont i halsen och i magen. Kan det bli värre? Jo, huvudvärk och feber också skulle vara värre..
Men jag passade på att låna boken "Pojken som kallades Det". Har inte kommit långt alls i den, men redan nu känner jag att det är en riktigt bra bok!




Mysig bänk..

Jag klarade inte av att vara med på världens kallaste gympalektion utomhus idag.
Så på den här lilla bänken låg jag och slappade. Mindre mysigt ska jag säga er..


HALLÅ, VART ÄR SOLEN?


Hjälp! Bananflugorna har tagit över mitt kök!

Idag har jag verkligen varit nedstämd. Jag vet inte varför. Men har bara känt mig allmänt deppig. Men alla har ju såna dagar ibland! Ellerhur?
För någon timme sedan när jag kom hem så tänkte jag muntra upp mig själv med liet chokladbollar som var så längesen jag gjorde. Men så upptäcker jag att hela vårt kök är invaderat av bananflugor! Så jag slänger med mig ingredienserna och bakar i hallen. Sen när jag är klar slänger jag skedar och deciletermått iväg på flugorna, jag blir helt tokig av dom och vågar inte heller gå nära! Vågar inte ens sätta på kranen. Suck! Jag är så knäpp ibland..


Ops!

Godmorgon!

Nu anar inte hur trött jag är! Jag hann inte ens börja med matten igår. Och tyvärr var det till idag, så ops kan man ju bara säga. Men nu sitter jag i alla fall i skolan och försöker jobba med engelska, men vår lärare är sjuk, så ingen har någon aning om vad vi ska göra! Hoppas ni får en riktigt bra dag!


Klockan är mycket

Ojojoj vad klockan blev mycket! Kom precis hem ifrån innebandyn. Så nu ska jag göra en macka och plugga lite matte medans jag ska försöka balansera ett glas te i ena handen medans jag packar min nya väska inför nästa skoldag imorgon. Vad har ni gjort idag?
Jag tycker att det är så snyggt med rosetter i håret!

                                             

Stressigt med träningar

Nu ska jag ner och äta mat, har knappt ätit någonting alls idag! Efter det ska jag åka till stallet och rida, så det blir riktigt mysigt! Men mindre mysigt att skynda sig för livet därifrån, eftersom innebandyn börjar bara en liten stund efter ridningen. Sen om jag hinner ska jag sätta mig med min mattebok och en kopp vaniljte, och plugga. Visst är jag duktig som planerar så? Tss.. Hoppas ni haft en bra dag! Vad har ni gjort föresten?

Det här underbara innebandylaget ska jag spela med ikväll, hörs senare!


Sjalar är så snyggt!


En mysig höst väntar på oss, eller väntar och väntar?

Det är inte klokt vad jag saknar sommaren! Mina bruna ben, fräkniga ansikte, blonda hår och alla långa dagar på stranden, och allt annat som hör till sommaren. Men man får väl nöja sig med att kolla på bilder och längta till nästa år. Men nu blev det ett himlans massa tjat om sommaren. Nu har vi en mysig och kall höst framför oss som kommer bli minst lika bra! Right?


Vad tycker ni om iphones? Kommentera!

Jag har ångrat mig. Istället för den blåa Sony Ericssonen jag visade upp i ett inlägg här om dagen, så vill jag ha en iphone. Egentligen tycker inte jag personligen att det är något speciellt med dom. Utan dom är snygga, har gratis internet och mycket minne. Mer än så kommer jag faktist inte på. Dålig kamera och uruselt ljud är väl nackdelarna. Vad tycker ni om Iphones?


Bara plugg plugg plugg

Sitter här med ett paket med fil och är inne på min tredje banan. Jag har verkligen inte haft någon energi alls idag. Har varit helt utsvulten och nästan somnat på lektionerna. Så är det en sån där sen dag då man går ända till klockan tre. Så otroligt jobbigt. Jag längtar till nästa sommarlov. Då ska jag utnyttja det ännu mer än jag gjorde i år! Om det nu går att utnyttja mer. Vill ju få ut så mycket som möjligt utav det. Men samtidigt vill man kunna sova bort hela dagarna och bara slappa som man annars aldrig kan. Då det bara är plugg plugg plugg...


Glöm inte bort att kolla in veckans blogg som blev http://ssanibo.blogg.se/

Godnatt lovers

Känns som det blev lite mycket kläder på en gång här i bloggen! Men sånt är ju faktist livsviktigt! Tänk om folk inte hade kläder på sig och gick omkring helt nakna inne i stan! Blää! Kläder är som min religion, i love it!


Men nu tror jag det börjar bli dags att logga ut. Måste måla på ett till lager nagellack på det jag målade igår. Det blev inte lila, utan ett snyggt rosa från Viva la Diva.
Och hörreni, ni glömmer väl inte bort att besöka veckans blogg? http://ssanibo.blogg.se/ Godnatt underbara läsare!


Mer chinos på killar!

Ni måste erkänna att det är riktigt snyggt med chinos på killar! Jag gillar det verkligen. Och vita t-shirtar är också riktigt snyggt, särskilt när man är lite gyllenbrun efter sommaren. Det är 2 saker jag tycker killar borde sätta på sig mer. Visst är det snyggt?


Höstens vill ha!


Stövlar brandos.se, Vantar Odd Molly, Cardigan H&M, Byxor H&M

Västarna är tillbaka

Nu är västarna tillbaka igen. Kommer ihåg hur jag gick med en brun och tyckte jag var jättesnygg, men nej, nu gillar jag det inte alls. Eller joo, lite lite mer för varje dag, det är konstigt hur fort man kan ändra sig! Här kommer några stycken ifrån ellos. Vad tycker ni om västar?

Let´s dance!

Vet ni vilken låt som spelas i mitt huvud för tillfället? Let´s dance! Och visst vill man bara dansa och sjunga med när man hör låten? För mig är det väldigt svårt att låta bli. Testa själva..


Grattis till veckans blogg!

Min profilbild
Nu vill jag passa på att säga grattis till veckans blogg som blev http://ssanibo.blogg.se
Jag valde just henne för att det var något speciellt med hennes blogg. Den är inte som alla andras, och så är det roligt att titta på musikvideos/videoklipp som omväxling, som hon ofta lägger upp. Tyvärr var det bara ungefär 5 stycker som var med och tävlade, men nu kan ni i alla fall gå in och besök henne!












Ett bra och ett dåligt inköp

Hej!

Idag känner jag mig stolt över mig själv. Har hunnit med massa ärenden. Eller ärenden och ärenden? Jag har kollat upp prao på ett café som heter Delselius, men det är inte säkert än att jag får jobba där, så tog jag en sväng in till Gamla stan där jag bytta ut lite trisslotter mot lite cash! Och äntligen köpte jag min väska jag kollade ut för ett tag sen. Det blev ett halsband också, inte för att det var så jättefint, men aja. Annars får jag väl ge bort det till någon som gillar det! Bild kommer imorgon eller senare ikväll. Efter det blev det en fika på Espresso house med en smaskig latte. Har ni haft en bra dag?



RSS 2.0