monday


archive

Under tiden det står still här kan ni alltid besöka minoutfit.se och rösta på mina outfits eller andra snyggingar, bra tidsfördriv!

blurred

suddigt... joo tack, jag vet.. står ni ut med mina digitalkamerabilder? I alla fall, det här är en outfit från i veckan.

what goes around, comes around

gammal bild,
längtar så efter min kamera, känner mig nästintill handikappad utan den, det är därför jag inte bloggar.

sometimes I feel like I don't have a partner


vackert


shoppingtips

Kollade in och prövade dessa skor på lunchen idag, helt underbara och prisvärda, 799 kronor på Scorett. Dessa ska helt klart bli mina i veckan! Finns även i svart. Ni som undrar om min skola så går jag på DesignGymnasiet i Sickla, industriprogrammet inriktning textildesign och mode där jag kommer att få lära mig mönsterkonstruktion, att sy, formgivning osv. Klassen verkar kanon och likaså lärarna och själva skolan, så jag stortrivs!

Månadens snyggaste kändisoutfits

Älskar alla outfits. Har ni någon favorit ovanför?

the club can't even handle me right now

Kollage av mig. Efter ett långt långt uppehåll ska jag göra mitt bästa för att vara tillbaka som vanligt! Min kamera är inte tillbaka än, men när den är det så ska jag visa er massa inköp och outfits. Idag började jag gymnasiet, riktigt nervöst, fast klassen verkar kanon! Likaså lärarna och miljön. Utöver det har jag jobbat en del på mitt lilla fik under den senaste veckan och myst med pojkvännen. Nu jävlar ska jag ta tag i era söta kommentarer!

Shoppingtips

pics Loweo. Den här jackan var ju inte lite fin, perfekt i höst. Blir din för 799 kronor på Lindex.

raining


denim girl

Linne - Rosemunde. Shorts - Beyond Retro. Kofta - Bik Bok. Jeansskjorta - Paris. Skor - Vagabond. Väska - Gina Tricot. Halsband - Nikideluxe. Ringar - Gotland. Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och jag har en vecka med hela 25 timmars dans att se fram emot, underbart!


RSS 2.0