Lite av varje

Bild: tessa-jay
Har spelat första innebandymatchen efter hela sommaren idag, med förlust. Så klart. Annars har jag väl mest slängt lite skor och kläder idag, inspirerats på nytt i min egen garderob med hjälp av nya kreativa matchingar, och dansat lite för mig själv här hemma. Men nu ska jag göra te och duscha, hörs i morgon sötnosar!

Look of the day

Klänning - River Island (London)
Kavaj - MQ/Stockhlm
Skor - Scorett/Tiamo
Smycken - Olika
Väska - Zara
  
Det blir väldigt sen bloggning numer med tanke på att jag slutar så pass sent på dagarna. Men här har ni i alla fall dagens outfit, kanske slänger in en videoblogg i veckan också. Om ni vill förstås.

Nattinatti


Wonderful people

Ni är bäst!! Och jag menar det verkligen, ni gör mig alltid så glad. Det första jag gör när jag loggar in är alltid att kolla alla kommentarer, så roligt när man får bra respons av så fina människor som er.
             
På tal om annat - raggan var hur rolig som helst, lite utmaning blev det, fast det är bara roligt. Efteråt jag på stan ett tag, har dessutom pluggat lite och ska nu ta ett varmt bad och göra mig en kopp te, ha en fortsatt trevlig kväll!

Arg.

Jag är så jävla arg och irriterad. Ni får gärna kommentera och försöka göra mig på bättre humör!

Just dance

(Kollaget är ihopsatt av mig och bilderna är tagna från bland annat tessa-jay, anywho, instyle och sthlmstreetsyle.)

Det är så roligt att dansen har börjat igen! Det blev hip hop/krumping igår, och idag startar jag dagen med 2 pass ragga, skriver mer när jag kommer hem. Och föresten, gillar du min blogg kan du lägga till den på bloglovin!

The King of pop

Som alla säkert redan vet skulle Michael Jackson fira sin 51-årsdag idag, fast han gick bort i förtid. Michael har inspirerat oss alla med musiken han skrev och framförde, hans dans och otroliga klädstil. Allt kommer leva kvar trots att han inte längre finns kvar här på jorden. Hoppas du har det bra där du är nu. Vila i frid.

6 outfits, 1 par skor

Titta hur mycket man kan experimentera och matcha med ett enda par skor! Jag tycker att alla ska köpa sig ett par boots, användbara till precis allt och passar när det är varmt som kallt. Vilken outfit är din favorit?

 


"Grädden på moset"

Det finns väldigt många snygga höstskor i år, och dessa kängor med klack är ett par av mina favoriter. Tänk er dom till en söt klänning, skinnjacka, jeansväst över och smycken i massor. Mums!

Lite väl snyggt, va?

Fy bubblan vad snyggt! Kokar nästan av avubdsjuka. Bilderna kommer från carolines mode.

Ögongodis

Ledsen för att kollaget blev som det blev - misslyckat. Men fokusera istället på kläderna. Nitarna hänger kvar, sammet är hothothot, smycken, dragkedjor och höga klackar är också sådant som faller mig i smaken.

Move your body

Igår missade jag första gången på streetdancen på The voice streetdanceschool, men det är inte mycket att lägga energi på med tanke på att jag hade väldigt roligt på lägerskolan. Men i kväll, då skulle jag på street fusion, fast vår danslärare var ute och turnerade, så vi hade en annan och dansade istället streetdance från 90-talet vilket var jättekul! Fast alltid ska saker och ting krocka... Missade innebandyn, fast det är det nog värt!


Oseriös bild på mig och Emelie från Summer camp

New in


Dessa skor följde med mig hem i onsdags när jag och Paulina var inne i stan. Även lite småsaker som mascara, paraply och sminkborttagning fick följa med. Skorna kostade 800 kronor på Scorett och märket är Tiamo, men dom är dock inte i äkta mocka utanpå eller äkta skinn inuti vilket jag blev lite besviken på.

Världens bästa 9a

Vårat modem har gått sönder, därför har det stått still här på bloggen, men nu har jag hur mycket som helst att berätta! Jag tar allt i oordning och börjar med igår.

Tidigt samlades min klass på ett ställa vid namn Hällen som ligger vid Ingarö. Där skulle vi vara på lägerskola i två dagar. Vi gjorde danser, snackade, lyssnade på musik, grillade korv och hamburgare, gjorde lite etikövningar och badade och bastade som bara den, sminkade killarna och spelade gitarr och sjöng allsång på kvällen. (Jag måste bara tillägga att jag går i världens bästa klass!) Fast tyvärr kunde jag inte stanna över natten, för idag var jag tvungen att gå till tandläkaren och dra ut en mjölktand (!) som jag berättat om tidigare, just nu är jag bedövad i hela min mun + näsa, och jobbigt är det.

God nyhet

Äntligen äntligen äntligen funkar det!! Trodde aldrig mer datorn skulle starta, men visst gjorde den det. Har ingen aning om vad problemet var.

I morgon ska jag och Paulina (paulinakristiansson.blogg.se) strosa omkring på stan, ska köpa mig skorna jag visade upp i bloggen för några dagar sedan, och så ska jag ta mig en närmare titt på jackan/kavajen ovanför. Ser riktigt fin ut! Annars är jag väldigt sugen på en pälsjacka eller en vanlig ullkappa.

Trist nyhet


Min älskade lilla macbook är trasig! Åker in i morgon för att se vad felet är, så det blir nog ingen vidare bloggning på ett tag, men ska göra mitt bästa. Nu ska jag i alla fall åka och rida, sedan blir det innebandy. Och juste, på tal om bilden kommer tunikan från Odd Molly, fick inga bra bilder på resten, hoppas det duger! Puss på er!

Veckans bäst klädda kändisar

Fastnade för en film hela kvällen som nu börjar närma sig sitt slut, fast under tiden har jag gjort ett kollage som varje vecka, med veckans bäst klädda kändisar. Hittade många jag gillade denna gång, som bland annat 1, 2, 3, 4 och 7 som är mina favoriter. Vilken/vilka outfits är dina favoriter?

Inspiration by fashionsquad


Vinnaren av outfittävlingen!


Vinnaren av outfittävlingen blev http://partietraumatic.blogg.se/. Stort grattis till dig! Vill ni ha en ny outfittävling? Det känns som det inte verkar lika roligt längre, få röster och få bidrag inskickade. Det är upp till er!

Look of the day

Jag lovade er en dagens outfit, så här har ni! Byxorna köptes igår på Mango, Skorna är från Zara liksom väskan, och linnet + kavajen kommer från MQ.

Har fikat med tjejerna idag, skvallrat, skrattat och myst har vi gjort. Kollade i några små affärer också, men hittade ingenting jag vill ha. En bra liten påminnelse som kanske gör er kväll roligare är att det är löning i morgon!

Morgonkollage

Godmorgon, godmorgon! Startar dagen med ett kollage, måste liva upp denna morgon på något roligt sätt, för nu minsann blir det skola 8.40 - 14.45. Ni minns väl att jag regelbundet visade mina outfits förut? Det är dags att börja med det igen tycker jag, sätter igång redan idag! Dags att kila, ha en underbar dag!

Velvet

Grym sammetsjacka från Christopher Kane, svindyr så klart. Finns liknande fast i mocka på bland annat MQ, Cubus, Vila, Bik Bok och Topshop. Min favorit finns på Topshop och kostar runt 1500 kronor om jag inte minns fel.

Flower power


Bilderna är tagna av mig

Hej underbara människor!
Eftersom jag är en sådan sjusovare fick jag väldigt bråttom i morse, vilket resulterade i att jag inte hann blogga. Men vi tar allt från början - jag och mamma gjorde en tripp till Nyckelviken idag. Vi fotade som bara den, åt mat, fikade och kollade på djur. Och när vi ändå hade vägarna förbi svängde vi in till Nacka Forum, hittade 3 par skor jag blev lite smått förälskad i. Men köpte endast ett par jeans på Mango, rena kapet. 450 kronor.



Sökes: större ytor


Vart kommer alla söta besökare från? Statistiken går bara upp, vilket gör mig superduperglad! Just nu sitter jag i sängen med en halvliterskopp vaniljte och försöker koppla av samtidigt som garderoben (Läs: golvet) skriker efter att bli organiserad och rensad från alla dessa kläder jag ej använder. En större garderob skulle underlätta, ellerhur mamma? Får tjata lite till så kanske det blir av till vintern. Och läxorna borde göras, fast nej, jag har det bra här i sängen.

Några av mina favoritskor


3 dagar kvar till löning


Fönstershopping


Idag blir det fönstershopping i Sickla, kanske drar på bio också, vi får se. Ha en bra dag!

A little bit fredag

Undrar ni vart jag hållit hus hela dagen? Det ska jag berätta. Skola under dagen vilket var lite mindre roligt, skönt att det är helg, det är behövligt. På kvällen tränade jag innebandy 1,5 timmar, vilket var ännu behövligare. Sedan har jag mest latat mig, druckit te och pysslat om mina kläder.

Redigering 3 "Ändra typsnitt mm i menyn"

Jag ska förklara hur ni ändrar bland annat typsnitt på rubrikerna (Kategorier, Arkiv mm) i menyn, och dessutom texten under som är länkar. Börja med att leta upp styckena i stilmallen som ni ser nedanför, sedan hoppas jag att bilden ska förklarar resten hur ni ska göra.


Vem är snyggast klädd?

Georgina Chapman i en glittrig klänning, Melania Trump i en söt rosa eller Tory Burch som satsar på en färgglad lila? Jag själv måste nog erkänna att jag gillar den lila en väldans, fast mittersta skulle inte vara fel den heller. Svårt val.

Saknar du inspiration? Inte länge till.

Saknar du inspiration? Besök tessa-jay och du får istället för mycket! På tal om annat - hoppas ni haft en kanonbra dag i det fina vädret, min kunde inte bli så mycket bättre en vanlig vardag. Nu blir det te-kokningen och sjungandes med i alla mina låtar på itunes!

Redo för skolan!

Usch och fy är passande ord för idag, mellan 8.15-15.30 befann jag mig i skolan för första gången på ett bra tag. Har redan en hel del läxor och känner mig helt utmattad. Men jag ska verkligen kämpa denna termin! Sista året i grundskolan och gymnasiet väntar.

Efter skolan mötte jag upp mamma för att köpa block, pennor och en ny kalender, det fick också följa med ett nagellack och en 6-stegsnagelfil hem. Sedan blev det fika ute i det fina vädret.

En magisk film


Från axlar till knän

Bild: Carolines mode

Det är inte bara axlarna som ska vara i fokus nu, utan även knäna kommer in i bilden. Ska spana in vad som finns på tightsfronten nästa gång jag åker in och shoppar. Är väldigt sugen på dom svarta med lappat skinn på, från MQ, som ni säkert redan känner till.

I morgon blir det nya tag

I morgon mina kära vänner, då ska jag ta nya tag och kämpa mig iväg till skolan. Inte får man mycket gjort instängd i ett hus hela dagarna, har fotat lite smått, kollat på tv, städat och druckit tekopp efter tekopp. Halsen är nu botad, hoppas att resten av förkylninger ger sig så snart som möjligt också.

Snyggt inför hösten


London



Fy bubblan vad jag saknar London! Som ni säkert redan vet var jag och mamma där i våras i fyra dagar, men inte räckte det inte, trots att vi hann med så otroligt mycket! Vi funderar nu på att göra en ny resa antingen tillbaka till London, till New York, Paris, Rom eller något annat trevligt ställe, har ni några förslag?

Om den nya designen

Designen är ditsatt, men är dock inte helt klar på grund av att det inte funkar att göra om vid kommentarerna konstigt nog.. Vissa saker blir inte riktigt som på min testblogg (ekenstam.blogg.se), som bla länkarna som inte syns över huvud taget på denna blogg. Men detta ska rättas till med tiden. Hoppas designen inte ser alltför konstig ut nu när stilmallen inte uppdaterats ordentligt!

Ser allt annat ut som på bilden? Om inte, tryck på f5 och säg till mig!


Veckans bäst klädda kändisar

Ska fixa det sista på den nya designen när jag kollat klart på Yes man som jag hyrt. En film man aldrig får nog av! Blir förhoppningsvis designbyte i kväll om jag hinner göra klart den.

Föresten, vem tycker du har den snyggaste outfiten? Mina favoriter är nr 1 och 3.



Outfittävling nr 4

Ni får rösta en gång på en av deltagarna anonym som inte, och det gör ni genom att skriva namnet på bloggen och/eller numret i en kommentar. Tävlingen avgörs om en vecka. Jag önskar all lycka till till er nominerade!

1. http://tettelush.blogg.se/

2. http://halshammar.se

3. http://partietraumatic.blogg.se/


Bra start på terminen, verkligen

Idag började skolan, men gissa vem som fick vara hemma? Jag, jag är ju sjuk som ni vet. Nu ska jag bekämpa min huvudvärk med ett paket ipren och dricka vatten så det står härliga till. Todilo!


Bild: tessa-jay

Hej-kom-och-hjälp-mig-vad-snyggt


Era åsikter!

När jag frågade er vad jag ska göra bättre här på bloggen så fick jag 5 kommentarer från snälla läsare, och jag lovar att ha era förslag i åtanke. Ska även börja med lite shoppingtips då och då, och strax kör jag igång outfittävlingen!

Att satsa på i höst

Känns trist att hösten snart är här, men visst kan man liva upp den lite med snygga mysiga höstkläder. Något jag kommer satsa på är mocka och sammet och dessutom tröjor och klänningar med fokus på axlarna.

Nya H&M

Ser man på vad mycket snyggt H&M har fått in, är lite sugen på halsbandet uppe i högra hörnet. Känns som dom kommit in på rätt spår nu, och hoppas att dom fortsätter så! Föresten har jag jobbat lite till på designen idag, i veckan byter jag.

Våga transparent


Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå

Har jobbat mellan 10-20 idag, så tyvärr har jag inte kunnat blogga så mycket. Eftersom jag är så pass förkyld stannar jag nog  hemma i morgon, trots att det är min sista lovdag. Trist, men sånt är livet. Så då kan ni räkna med bloggning om jag inte sover bort hela dagen förstås.

På tal på rubriken: huvud står för hatten som har blivit väldigt populär. Axlar står för alla möjliga detaljer som man kan ha på axlarna. Knä står för knä(lår)höga stövlar. Tå står för öppen tå på heelsen!

The voice 09


(Dåliga bilder, jag vet!)

Hej! The voice var verkligen roligt igår! Efter lång väntan sattes allt igång och jag och Emelie klämde oss sakta men säkert längre och längre fram och hamnade till slut nästan längs fram i mitten. Kaos kan man säga att det var, men roligt? Jajamen! Bortsett från vissa incidenter då... Mycket knuffande, dansande i regnet, grymma artister och dansare, jublanden och skrik - härligt! Och ja, jag är helt genomförkyld idag och kan knappt prata.

Hoppas på en bättre dag än förra året

Grymma bilder på Lindsay Lohan!

Fy i helvete vad jag hade ont i halsen när jag vaknade (ursäkta mitt språk). Mamma kom in och väckte mig med frukost på sängen vilket gjorde saken lite bättre. Idag ska jag in på ung08 med Emelie, Nathalie och Amanda och därefter gå på The voice-konserten i Kungsträdgården. Hoppas det inte är lika mycket folk som förra året då jag knappt kunde andas, ramlade och nästan blev trampad på och kom bort från Felicia.

Sno stilen

Bilden till vänster visade jag för ett tag sedan i bloggen, hittade precis klänningen på asos om det nu är samma vill säga. Blev väldigt sugen på att beställa, men den känns lite väl somrig nu när alla höstkläder börja storma butikerna. Vad tycker ni?

Precis i min smak!


Hittade dom här tre bedårande outfitsen på lookbook, den första står det bara skrivet Sandra på, precis min smak! Den andra var ju också väldigt fin med dom lårhöga stövlarna som kommer synas mycket i höst till korta kjolar och bara ben. Trean var på något sätt lite mer personlig, väldigt snyggt matchat!

look what i found in my closet..

..a skirt from Gina Tricot who I bought the last year. But it´s actually a top, but I use it like a skirt. I don't know why I'm talking english, I think it's because I'm listening to english music right now and.. yeah, whatever.. The shoes and the bag is from Zara, the jacket (kavajen) is from MQ, and my top have I no idea.

Har säkert massa skrivfel, rätta gärna!


I'm not serious at the pictures. Just so you know.

Tack till er som stannar!


Ni blir allt färre och färre, och på bara några dagar har jag tappat 3 prenumeranter. Jag vet inte vad det beror på, men något fel gör jag. Jag vet att det var lite mer tips, kändisar och outfits förut, och att jag bloggade betydligt mer då. Men är det det enda? Om ni tänkt på något som jag kan göra bättre så lämna en kommentar positiv som negativ så blir jag så HÄR glad. Kom ihåg att jag bloggar för eran skull.

Vad borde jag ha mer och mindre utav i bloggen?

Work baby, work


Provade denna underbara kavaj på Topshop i måndags, och ja, den var lika fin som på bilden. Och nej, jag vet inte varför jag inte köpte den.

Om ni undrar varför jag inte bloggat under dagen är det bara för att jag jobbat idag från 11-19:40, i morgon ska jag jobba i skolan precis som i början av sommaren och flytta möbler. Hela 110 kr i timmen får man, så det blir inte helt fel trots tidig uppgång. På kvällen blir det även 2 timmars innebandyträning som nog är väldigt behövligt efter denna sommar!

H&Ms kläder kanske inte är så dumma i alla fall..

Jag tar tillbaka allt negativt jag sagt om H&M. Inte visste jag att H&M kunde rycka upp sig så mycket på så kort tid, har hittat väldigt mycket fint som jag mer än gärna vill ha. Som kläderna på bilden ovanför. Mmm vad jag längtar tills min lön..

Dirty diana


Förhandstitta på designen på min testblogg!

Håller ju på med en ny bloggdesign som ni säkert redan vet, menyn ska pillas lite på, kommentarsfältet och rubrikerna. Annars är det nästintill klart! För att kika kan ni gå in på min testblogg ekenstam.blogg.se. Säg mer än gärna vad ni tycker!



Vitt på vitt

Fick ett konstigt ryck idag igen och provade lite kläder och gick ut och fotade. Ville bara visa att man faktiskt kan ha vitt på vitt, och att det dessutom är snyggt! Särskilt när man är brun så det blir lite kontraster. Jag valde inte dom bästa plaggen eller den bästa matchningen, men ni ser åtminstone vad jag menar!


No update

I morgon ska jag jobba 11-19/20, och även på torsdag, så ingen bloggning förrän på kvällen, tyvärr. Föresten behöver jag fler bidrag till outfittävlingen! Har bara fått in en eller två, är lite besviken på er!

Knasig bildkvalité

Bilden ska representera lite av vad jag tycker är väldigt fint just nu - stora örhängen, massa ringar och armband, magtröja, slickat hår, mocka, väst och nitar.


Magtröja i bomull Monki 120 kr, jeansväst MQ 500 kr (rea 149), Äkta mockakjol Bik Bok 500 kr, Äkta mockaskor Zara 700 kr, Väska i skinnimitation Zara 400 kr, smycken olika.

På tal om ingenting

På tal om ingenting så har jag gjort bloggen ungefär 1 centimeter bredare, tror knappt det märks, men då slipper ni i alla fall tänka på det vita mellanrummet mellan bakgrunden och inläggen. Såg föresten en väldigt väldigt fin mockajacka idag inne på Topshop som jag bara måste tipsa om, fanns även en billigare variant på Bik Bok som ni också måste checka in.

Miracels can happen


Bild 1: Nya väska från Zara 399 kr, kavaj från MQ, klänning Zara och skor have2have.
Bild 2: Nytt linne Bik Bok 79 kr, ny mockakjol med dragkedjor från Bik Bok 499 kr.
Bild 3: Bästa Emelie som äter lunch på Sandys.

Jag och Emelie började shoppingen i Sergelgången och i Gallerian, när dom ställena var avklarade promenerade vi ner mot Hamngatan där jag bla kollade efter väskan på Zara som inte fanns. Vi gick sedan Biblioteksgatan, var inne på Urban outfitters, oasis och några till butiker. Eftersom jag blev så besviken att min väska inte fanns på Hamngatan gick vi vidare till Stureplan och Sturegallerian, och där konstaterade dom också att den ej fanns. Men på vägen ut ser jag en skyltdocka med väskan och blev helt överlycklig!

OUTFITTÄVLING nr 3

Nu är det dags för en outfittävling igen! Maila in en bild på dig och din outfit till [email protected] eller posta en länk bland kommentarerna som leder till ett blogginlägg med din outfit. När jag har några bidrag så sätts tävlingen igång, och jag meddelar alla deltagarna det då. Lycka till!

Planer för i morgon

Alldeles förfärligt länge har jag knåpat och knåpat på det här lilla kollaget som nu äntligen är färdigt! I morgon blir det några timmar på stranden, och på eftermiddagen då det förhoppningsvis är lite svalare i luften ska jag och Emelie in till stan för att shoppa och ta en glass. Har spanat in världens kanon-dunder-snygga-praktiska-fenomenala väska på Zara som ska bli min för bara 399 kr!

Vind, klackisar & läppstift

(Tack Paulina för godispåsen som jag just hittade, räkna inte med att få tillbaka den!) Tänkte bara berätta för er andra att jag har bestämt mig för vilken kamera jag ska köpa, och det kommer bli Canon EOS 450D. Många som har den verkar mycket nöjda och kan glatt rekommendera den, så i november blir den min alldeles lagom till snön kommer!

För att fördriva tiden


3 favoriter

Kollade nyss in Carolines mode och hittade dessa 3 underbara outfits som jag blev en gnutta kär i. Älskar skorna från Scorett längs ner, hoppas dom finns kvar i min storlek på måndag då jag troligtvis ska åka in till stan för att shoppa lite grann. Synd att lönen inte kommer förrän den 25:te.

Kontraster


circa now

Prickiga strumpbyxor, kängor, fransar, hatt, markerad midja, armband, väst, leopard, nitar, blommigt, sött mot hårt, hög midja, enkelt men genomtänkt.

Snyggt klädda kändisar


1980 was (is) fabulous

freshvodkalatte

Fick väldigt bråttom i morse och hann inte riktigt skriva att jag skulle iväg och jobba, fast ni som har bra minne minns väl det från det här inlägget. Det gick i alla fall superbra, var jätteroligt och vi gjorde en jättebra stängning idag. I morgon ska jag också jobba bara så ni vet.

Världens längsta inlägg!!


Grillkväll

Emelie och Paulina har redan kommit, nu inväntar vi bara Nathalie och Amanda, sedan ska vi grilla här hemma hos mig. Ha en bra kväll!

Lägg fokus på axlarna


Sol

Hade så mycket inspiration i går kväll, vet inte vart den har tagit vägen nu, alla idéer och allt jag skulle skria idag är som bortblåst. Tänkte berätta lite om min dag, har förberett lite inför kvällen, tagit ett svalkande dopp på Grisslinge och solat medan jag läst nya Glamour och druckit smoothie. (TIPS: Prova hälla i en tesked flytande honung nästa gång ni gör smoothie, blir supergott!) Ska börja göra mig i ordning och ska strax åka och handla, skriver mer senare!

Nitarmband, klockor & ringar


All kärlek från mig till bilderna.

Weather


Kom hem klockan nio idag från jobbet, har planerat lite inför i morgon då jag ska ha grillkväll med några kompisar, annars har jag inte gjort mer än att titta på tv. Det har varit så otroligt fint väder idag! Och jag hoppas verkligen att det håller i sig några veckor till, har ni bra väder?

Perfekta höstskor


Must haves by Topshop, H&M & Scorett

Åh vad jag är kär i dessa skor, ångrar att jag aldrig köpte dom den dagen jag stod och kände på dom. Håller tummarna för att dom finns kvar i min storlek! Resten av sakerna är ju inte heller så dumma, kolla bara in dom läckra örhängena!

Ännu mer inspiration

Visst har jag varit duktig på att blogga idag? Det har blivit väldigt mycket inspiration, men ska försöka blanda in lite annat roligt också. Föresten, har ni någon favoritoutfit av dom ovanför?

Big earrings


Myskväll


Det blev en mysig kväll som bestod av bad, godis, tjejsnack och fotografering.

Detaljerna gör ALLT

Tänk er denna snygga outfit utan skorna, strumporna och armbanden tillsammans med klockan. Det skulle inte vara desamma, eller hur? De små detaljerna gör allt.

Kvällbad i det härliga vädret

Om en timme ska jag, mamma, min kompis Paulina och några andra familjer ner till ett par klippor här i Mörtnäs för att ta ett kvällsdopp och mysa lite. Ska rota runt i alla skåp här hemma för att se om jag hittar något gammalt godis eller några kakor man kan ha med sig, men troligtvis inte.

Jobba som vanligt

Hej på er! Nu ska jag åka och jobba i sådär 4 timmar bara, får se vad som sker efter det! Ha en bra dag allihop och njut ordentligt av solen!



Shoppinglista inför hösten


Ny termin, ny årskurs, ny årstid - nya kläder. Har pysslat med en shoppinglista medan jag druckit en god jordgubbssmoothie denna kväll. Brukar skriva en lista var tredje månad för att inte köpa någonting onödigt när jag handlar, då man fokuserar mer på vad man ska ha. Till september hoppas jag att hälften av dessa saker är avklarade, vad tror ni?

Shopping på MQ


Ännu en jeansväst, denna är från MQ och kostade 149 kronor på rean istället för 500 kr. Bra köp! En kavaj från märket Stockhlm för 500 kr istället för 999 kr. 2 linnen med volangdetaljer för 65 kr/st istället för 129 kr/st. Sammanlagt gick allt på närmare 800 kr bara!

Stranddax



Förlåt för sådär femtioelfte gången för dålig och tråkig uppdatering. Men det kommer bättre, jag lovar. Om en stund ska jag ner till stranden för första gången på flera veckor, och på kvällen ska jag rida. Men jag antar att jag skriver emellanåt!

Shoppingtips

Varje gång jag går in på MQ rusar jag så fort jag kan till denna underbara jacka, har varit så nära man kan bli att köpa den ett flertal gånger. Men jag känner att det inte är ett sådant stort behov nu till hösten då man behöver en lite varmare jacka. För niohundranittionio svenska enkronor blir den din!

Georgios

Innan jag går till sängs tänkte jag lägga upp några snygga kändisoutfits och passa på att skriva vilka dagar jag jobbar och inte denna vecka, och som ni ser är jag inte hemma i morgon. Hoppas ni haft en bra dag och likaså i morgon!

Mina jobbtider denna vecka:
Måndag 12-20
Onsdag 12-16
Torsdag 12-19
Lördag 10-19
Söndag 10-19

Vinnar(na)en av outfittävlingen!

På delad förstaplats i outfittävlingen kommer (nr 1) http://sweetlifestyle.se och (nr 2) http://emiliasays.blogg.se/. Grattis till er! Kände att ännu en omröstning är lite onödig, eller vad säger ni?


The backpack

Tänkte att ni behövde lite inspiration när jag varit borta så mycket och knappt bloggat på en vecka. Ryggsäck är samtalsämnet. Och jag ger den alla mina tummar upp i luften. Har sedan ett tag tillbaka spanat in en snygg blommig på Monki (se bild), men det blev aldrig något köp. Hoppas att den finns kvar, annars blir nästa ställe att leta på Topshop och därefter second hand.

Ärliga bortförklaringar

Förlåt mig för att jag inte hinner med bloggen som jag alltid gjorde förut. Men jag känner mig så stressad och det är så mycket jag måste göra. I kväll har jag varit jag hos grannarna, och nu måste jag snabbt duscha och sova. För 9.30 börjar jag jobba i morgon. Önskar att jag bara kan ta ledigt en enda dag då jag får tid att koppla av, svara på kommentarer, blogga, städa och ända ha tid över till mig själv. Och en extra dag då jag kan spendera tid med vännerna på stan. Förlåt.

Saker ni får se på bloggen härnäst:
- Vem som vann outfittävlingen.
- Shoppingen från Askersund/Mottala.
- Outfitbilder på mig.
- Massa kollage.
- En ny design!


Ingen kommentar till bilderna...

I can't live without you

Dessa fantastiska skor bara måste bli mina, dom kommer från Topshop och kostar runt 1000 kronor. Visst är dom döläckra?

Skönt att vara hemma! ..eller?

Vad skönt det är att vara hemma igen! Fast plötsligt är man tillbaka i fel dygnsrytm, man har ett stökigt rum och väskor som väntar på att bli uppackade. I morgon ska jag jobba 10-19.30 ungefär, och när jag kommer hem ska jag blogga och städa. Blir nog ingen vidare kombination, tror jag kommer prioritera bloggen före, konstigt och annorlunda va..? Eller inte.

Frågestunden avslutad

Vad heter din bästa vän?

Oj vad svårt! Men måste nog säga Paulina.

 

Vilken färg är den första du tänker på när någon säger "färg"?

Rosa!!

 

Vad är ditt mål i livet?

Har inget speciellt mål bortsett från att vara lycklig. Jag vill ha rest och sett väldigt mycket, träffat en man, gift mig och hoppat bungy jump.

 

Din absoluta favoritblogg?

http://www.sannaknows.blogg.se           

 

Vad är din största rädsla?

Ingen aning faktiskt.

 

När du går in på datorn, vilken sida går du först in på?

Blogg.se!

 

Favorit affär?

MQ och Topshop.

 

Favorit mat?

Har ingen direkt favoritmat, kanske lasagne?

 

Vad väljer du? H&M/Bikbok, Äpple/Banan, Skidsemester/solsemester, Kort/Långt hår?

Bikbok, solsemester och det där med kort och långt hår är lite från person till person, men är väldigt förtjust i kort faktiskt!

 

Hur många besökare har du?

Lite olika, kanske 150 unika om dagen.

 

Vilka bloggar läser du?

http://colorelle.blogg.se

http://dresslikeaprincess.blogg.se

http://emmaa95.blogg.se/

http://elinoryouknow.blogg.se/

http://elinstil.devote.se

http://elinwahlberg.blogg.se

http://www.alatariiel.blogg.se

http://emeliesplace.blogg.se

http://emiliasays.blogg.se

http://emmasgarderober.blogg.se/

http://mariamelle.blogspot.com

http://www.pause.se/bloggar/Fashion%20Flash/

http://linaslillaskrivbok.blogg.se/

http://chickenrace.blogg.se

http://mmelina.se

http://minicookie.blogg.se/

http://minstil.blogg.se

http://modeflickan.se/Nathanelle

http://niccanh.blogg.se

http://totalflopp.blogg.se

http://www.sannaknows.blogg.se           

http://sweetlifestyle.se

http://blogg.veckorevyn.com/tyras/

http://confessionsbyme.blogg.se

http://coconutkiller.webblogg.se 

 

Vilket photoshop använder du?

Photoshop CS3

 

Hur många bästa vänner har du haft? Och står det något om dom i bloggen?

Väldigt väldigt många, vet faktiskt inte om det står något, kolla!

 

Följer du verkligen min blogg för du skriver inte så mkt längre<3

Jajamen det gör jag!

 

Läser du någon av 'storbloggarna'?

Följde Blondinbellas blogg slaviskt förut, men tycker inte den är så bra längre, men kikar in lite då och då. Och Kenzas kollar jag in någon gång ibland den med.

 

Har du något djur?

Ja, världens sötaste kanin.

 

Vad gör du helst på fritiden?

Shoppar!


Vad fick dig att börja blogga?

Några av mina vänner bloggade, så det blev lite lockande. Tänkte också ha den till att skriva av mig på.

 

Vill du tatuera dig någon gång, och i så fall vart och varför? :)

Nej usch, tycker inte det är snyggt.

 

Mål med bloggen?

Att ha 100 prenumeranter, sen är jag nöjd!

 

Roligaste med att blogga?

Alla underbara kommentarer!

 

Vad fick dig att börja spela innebandy?
Vart spelar du någonstans på plan?


Ville börja spela redan i fyran, men det blev aldrig något av det. I början av åttan tror jag det var, startade min pappa och min kompis pappa ett lag för skojs skull. Vi har gått framåt väldigt mycket, har fått en härlig gemenskap och blivit rätt seriösa, så det är roligt!

 

Jag spelar oftast center, men även forward ibland.

 

Vilken färg är din favorit på naglarna?

Inget slår rosa.

 

Varit riktigt kär i någon?
Vad hette han?

Jag undrar en sak också , vart köper du dina fina högkjolar? :)
JAG<3DIN BLOGG

Ja minsann, många gånger. Och vägrar skriva några namn.

Lite olika! Bland annat Mango.

Tack tack tack!

 

Vilken är din favorit designer? :)

Gud vad svårt! Miu Miu är en av favoriterna. Och även Christian Louboutin och Balmain.

 

Vad för årstid gillar du mest?

Sommar.

 

Vad vill du utbilda dig till?

Har inte bestämt mig än, funderat och funderar. Men kommer inte på någonting roligt.

 

Hur kan du shoppa så mycket?

Mycket? Tycker inte jag shoppar så mycket. Men jag har ju ett jobb vilket resulterar i moneeey.

 

Du behöver såklart inte svara om du inte vill..men är det någon/några sorts människor som du har något emot? Då menar jag om du inte tycker om emos, hiphoppare mm :)

Njae, emos kanske. Och fjortisar.

 

Vilken är din bästa upplevelse som du varit med om?

Ingen aning, kanske när jag var i London. Eller på Beyoncés konsert.

 

Beskriv dig med 3 ord

Framåt, glad och envis.

 

Har du några framtidsplaner för din blogg?

Nej inte direkt. Eller menar du designer och sådant? För i så fall är det en på väg.

 

Vad skulle du vilja arbeta med i framtiden?

Jag vill jobba med något kreativt, vet inte vad.

 

Vad är det första du gör när du loggar in på blogg.se?

Kollar in alla söta kommentarer från er.

 

Vad är viktigt för att du ska stanna kvar hos en blogg?

Den ska vara hyfsat aktiv, personen som har bloggen ska svara så gott den kan på alla kommentarer. Ha en tråd, så den inte hoppar mellan massa olika saker som sport och mode som inte alls hör ihop. Och gillar inte inlägg utan bilder, då struntar jag för det mesta i att läsa.

 

Hur kommer det sig att du är så dålig på photoshop?

Vad är det jag är så dåligt på? Kan ju alltid förbättra.

 

Har du bra betyg i skolan? (:

Helt okej, har vg i det mesta.

 

Vad är det bästa du vet?


Det bästa jag vet? Får fundera lite till.

 

Vilket är ditt favoritgodis?

Åh vad svårt! Och värst vad sugen jag blev på godis. Älskar gammeldagsa karameller, allt godis med violsmak, och sockerbitar.

 

Vilken härlig blogg! :D



Inredningsstil?

Tack!! Väldigt olika.

 

Katt eller hund?

Ingen.

 

5 saker du alltid har med dig?

Hårborste, mobil, kamera, pengar, spegel.

 

Favoritresor?

Som jag varit på eller? I så fall London och Thailand.

 

Är du oskuld?

Japp.

 

Hur mycket pengar får du i månaden?

Beror på hur mycket jag jobbar, men några tusen.

 

Hur mycket går till kläder varje månad?

Nästan allt, en del av pengarna fikar jag för eller köper andra onödiga saker!

 

När fick du din första puss av en kille?

Puss var väl på dagis, men om du menar typ kyss, heter det så? Då var det i fyran.

 

Har du varit fjortis?

Haha, OM jag har! Jadu, det har jag..

 

Berätta om ditt bästa minne det här året :)

Beyoncés konsert! Helt underbart var det.

 

Vad ser du dig själv som om tio år?

Bor förhoppningsvis i USA eller England och lever på någon riks man pengar. Visst lät det bra?

 

Har du pojkvän?

Nix pix.

 

Hur länge har du bloggat?

Omkring 3 år.

 

Hur tog din vänskap slut med dina förra bästa vänner?:)

Man träffas inte lika ofta, ringer mer och mer sällen. Och sakta sakta glider man ifrån varandra utan varken anledning eller medvetande.

 

Beskriv din personlighet?

Jag är oftast väldigt glad, tror jag tar rätt ”stor plats” eller hur man ska beskriva det. Vilket jag oftast inte tänker på. Rätt omtänksam, envis – trots att jag oftast har fel vad det än gäller. Och när jag väl är sur så håll er borta..

 

Berätta ditt bästa kärleksminne?

Nej, hemlis!

 

5 saker du vill göra innan du dör?

Hoppa bungy jump, resa jorden runt, köpt ett par Christian Louboutin skor, gift mig och ridit islandshästar på Island.

 

Tycker du att du är bra på att dansa? (a)

Nja, bra och bra. Det finns ju folk som är så sjukt mycket bättre, Men dels dom som är mycket mycket sämre.

 

Vill först bara säga att jag älskar din blogg!
Vad tycker du är roligast av innebandy, dans eller ridning? :)

Åh tack vad glad jag blir!! Kan inte välja bara en, det går inte!



RSS 2.0