Can never have too much underwear

Kollage av mig. H&M har fått in många söta underkläder i alla möjliga former, färger, mönster, material och modeller jag mer än gärna skulle sätta på mig. Kanske jag en gång för alla ska ta tillbaka allt ont jag sagt om H&M, och kanske börja handla där igen? Nja, jag får nog sova på saken.

Shoppingtips!

Ångrar mig si sådär 100% att jag inte köpte dessa snygga ringar när jag var inne på H&M förra veckan. 50 kronor för 8 ringar, det är inte dåligt det! Whatever, dom finns säkert kvar! Bild från Rozaleen's blogg. Sugen?

Pimpa skinnjackan

Bilder: beatas.se
Kollage: shopalicious.blogg.se
-------------------------------------
Detta faller mig precis i smaken! Och nej, du behöver inte släpa dig bort till affären för att lägga massa pengar på en ny skinnjacka, såvida du inte äger någon pälskrage. Pimpa din skinnjacka som Beata genom att fästa din pälskrage på skinnjackan, vips så är jackan som ny!

Animal patterns

På bilden: min nya leopardpäls från Bik Bok 600 kr, skor Tiamo/Scorett, mockakjol Bik Bok, Linne Bik Bok, strumpbyxor från Lindex och väska från Friis & Company.

Shoppingtips!

Denna godbit är en av H&M's fantastiska nyheter i kollektionen H&M Divided exklusive. Kikade lite närmre på den idag, och attans vad fin den är! Råkar du ha 3 femhundringar över, så spendera dom på den här!

WOW..!


Look of today

Tunika från Gina Tricot, skärp som är mammas gamla gamla, knästrumpor från Indiska, skor från Vagabond, väska från Zara, skinnjacka från H&M och smyckena lite olika. Ledsen att jag ser ut som ett helvete på bilden.

Jag hade jättetrevligt med Paulina inne i stan idag. Vi hann med en del affärer i Gallerian, NK, Sturegallerian, Biblioteksgatan, Götgatan, där vi även åt, och en hel del till shoppinggator. Fick med mig trosor och en cool leopardpälsjacka hem som ni ska få se bilder på i morgon!

Tjejdag i stan

Idag är jag ledig, underbart va? Så jag har för en gångs skull fått chansen att sova ut och ska strax in till stan med Paulina nu under dagen. Blir nog lite promenerande, en fika och kanske kika i en butik eller två. Hörs senare!

Hot stuff

Jag tappar andan varje gång jag ser denna bild. Det där smycket alltså.. Farliga grejer. Dom flesta som har kroppssmycken tillverkar egna, men är det någon som vet vart det går att köpa? Är inte tillräckligt pysslig. Tyvärr.

Lindex

Ingen har väl missat den här snyggingen från Lindex för endast 249 kr? Rena kapet vill säga! Och det blir ju perfekt med tanke på att jag blev några tusenlappar rikare i fredags då det var löning. Behöver jag ens nämna att jag är shoppingsugen och absolut ska in till stan i morgon?

Great stuff


Fix och trix

Har kört 2 stenhårda danspass ragga idag, vår koreografi är så jävla grym, ångrade att jag inte filmade åt er, kanske nästa gång. Nej, nu måste jag fixa lite grejer innan jag börjar fixa en massa kollage och stuff åt er.

weekend

Heej! Har inte varit ifrån bloggen såhär länge förr tror jag, men nu är jag tillbaka! Gårkvällen blev lyckad, vi var 6 tjejer sammanlagt som gick, har inte så mycket mer att berätta om det, hoppas ni hade en bra kväll!

Idag har jag jobbat 10 timmar vilket resulterade i att jag är helt oförklarligt trött nu. Det blev inte så mycket sovande i natt och mina fötter, ajajaj.

Ikväll blir'e...


Dagens outfit 25 sep


Önskar mig en till timme eller två detta dygn

Gosh i mormors galosch vad duktiga ni varit på att kommentera idag! Blir superglad när jag loggar in och möts av alla söta rader med fina ord, lovar att godkänna och svara på allt i morgon.

Har haft fullt upp idag med dans, matematik och idoltittande, så det blev helt enkelt inte tid för bloggen förrän nu tyvärr, om ens det. Godnatt och jag hoppas eran dag har varit super! Bilden är från Lundlund.

Läderläderläder

Fy satan vad snyggt det är med läder på kläder! Allt från byxor, tights och kjolar till skor, armband, skärp, väskor och jackor. Vågar du inte gå hela vägen räcker det med bara några skinnlappar på t ex ett par slitna jeans så volla har du looken! Vet ni vart man kan köpa snygga skinnbrallor för under tusenlappen får ni gärna tipsa mig!!

Avundsjuk är rätta ordet

Kollage av mig. Plugga var det ja. Ja, jag skaa...

Dagens outfit

Efter att ha sett Wang-bilderna blev jag sugen på fläta, så det fick det bli idag! Plus rosa kjol från H&M, linne från MQ, kofta från Vila, skor från Zara och väska från Åhlens.

Jag sitter just nu nöjt och kollar igenom matteprovet från igår jag fick tillbaka idag. Alla rätt, utom ett. I och för sig var det bara G-delen, men ändå.. På tal om prov är det spanska som gäller i morgon, finner inte ens ord för hur lite jag förstår. Måste greja det här nu!

Outfittävlingen avgjord!

Bättre sent än aldrig, men nu äntligen är outfittävlingen avgjord! Vinnaren blev söta Linda som har bloggen  shopalicious. Grattis! En ny outfittävling kommer upp till nästa vecka, för info om hur du anmäler dig, kika in på bloggen i veckan!

Höstens fodral

Kollage av mig. Har inte hunnit uppdatera alls under kvällen med tanke på att jag ridit och nu ska spela innebandy, blir lite tight med tid. Men har i alla fall hunnit åstadkomma ett kollage med snygga svarta klänningar precis i min smak. Någon du gillar lite extra kanske?

Höstväder

Kan det vara så att hösten är på väg på riktigt? Det var dumt av mig att lämna jackan hemma idag med tanke på att jag nästan frös ihjäl på hemvägen. En stor halsduk skulle sitta fint också, som på bilden. Kanske köper ett och annat nästa måndag då jag är ledig, fast, jag måste spara en del pengar till Barcelona där det finns shopping så det står härliga till!

Bildbomb

Bag - Zara
Dress - chicy.se
Cardigan - Bondelid
Boots - Scorett/Tiamo
Har laddat upp med chokladkakor, lösgodis och te här hemma. Anledning? Plugg så klart, matteprov redan i morgon. Och så var det ju bild, engelska, spanska, ännu mer engelska, no, so, svenska, vill ni veta resten?

Grymma skor!

Hittade dessa tuffingar på Carolines blogg. I november kommer dom ut på Scorett och kommer kosta 1099 kr.

Hej hopp! Har suttit med en förbannad bildinlämning hela kvällen som ska vara klar på tisdag, var helt enkelt tvungen att göra den. Hur är det med er då? Med mig är det väl bra.

Wang-flätan

Bilder: Alexander Wang via Tessa-jay
Såhär fin i håret vill jag också vara, om jag bara hade lite tjockare hår skulle jag kunna göra massa fina frisyrer.. Men det var faktiskt inte det jag skulle skriva om, utan att jag i morgon inte kommer kunna uppdatera förrän på eftermiddagen med tanke på att jag har två danspass ragga i morgon. Godnatt!

Önskeoutfit

Kollaget blev inte sådär jättebra, men jag ville bara ge er lite inspiration samt samla alla snygga saker jag precis hittade. Kollaget består av lite Alexander Wang, Lindex, modekungen och forever21.

Bara fel fel fel

Bilder: Instyle, Kollage: Jag
Idag har jag först och främst dansat krumping, sedan fick jag lite shoppingsug så jag kollade i affärer några timmar. Var på jakt efter en pälsjacka, en hatt och t-shirts, men kom hem med.. inget. Antingen var sakerna för stora eller för små, fel färg eller fel modell. Jag hatar höstshopping.

Jag har det bra jag!

Just nu befinner jag mig ute i en solstol med en varm macka i handen, en latte samt ett glas jordgubbsjuice som väntar på att bli uppdricket. Solen skiner starkt och gör mig alldeles glansig i pannan av värmen. Jag har det bra jag!

Kan inte bli bättre

Det kan inte bli mer perfekt än såhär. Kommer definitivt köpa mig ett par skinnhandskar till hösten, eller varför inte mocka? Mycket detaljer vill jag ha, och gärna stora ringar utanpå handsken! Mums. Vänstra Topshop, högra H&M.

Årets skolfoto

Skolfotona landade i brevlådan idag, skojigt! Synd bara att min utväxt förstörde bilden.

Today's

Har sprungit 8,5 km idag!! Snacka om duktigt, eller hur? Vi hade nämligen skoljogg, och trots mitt resultat nådde jag endast VG, men jag är supernöjd! I kväll blir det innebandy också, yes vad taggad jag är. Eller inte.
 
På mig har jag tunika i olika gråa nyanser och sammetstights från Lindex, min älskade nitjeansväst från H&M och skor från Vagabond, väska från Zara och stora silvriga örhängen från minns-inte-vart.
 
Klippte mig föresten över en decimeter igår, känns som jag fått en helt ny look, hade lite lockigt idag också och lyckades få till lite mer volym. Syns inte så bra på bilden..

Bloggtips!

Kollaget är gjort av mig och bilderna från Where did you get that
Ville bara passa på att tipsa er om en blogg vid namn wheredidyougetthat innan jag går till sängs. Hon är en sjukt cool tjej med grym stil, bilderna påminner en gnutta om fashiontoast's, så ni som gillar hennes blogg lär gilla denna också. Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs i morgon!

Look of today

Idag har jag på mig en grå tunika med fickor och små hjärtan på som jag inte minns vart den är köpt, min rosa kavaj som ger lite sommarkänsla från MQ/Stockhlm, svarta strumpbyxor, svarta snörskor från Vagabond och en väska med nitar på från Zara, plus massa smycken som inte är med på bilden.

Älskar den här Michael Jackson-tributen på MTV VMA, talet Madonna höll innan är också väldigt sevärt. Så sök upp det med!

Bästa reklamen!


HATTFNATT

Jag är helt bestämd vid att köpa en hatt, men hittar inte den där ultimata. Det är ju bara så snyggt! (Bilderna kommer från tessa-jay men det är jag som trixat ihop kollaget.)

Lite stillastående har det varit idag på bloggen min, men har haft sådan skolångest. Det är så mycket just nu, sista året i grundskolan och ja, ni vet nog resten. Har lugnat ner mig lite nu och bara längtar efter att få sova. Tar itu med varenda liten kommentar i morgon, men inte förrän på kvällen, har ju dans på eftermiddagen!

Vagabond 2010

Bild: sannaknows
Holi shit! Behöver jag säga så mycket mer?

Höstspökerier

Snacka om väderomställning över natten. Igår sken solen upp Stockholm och bättrade på folks humör, idag är den långt bort och allt är mörkt och kallt. Kanske är det hösten som spökar?
 
Förlåt för de dåliga outfitbilderna, men min kamera var inte på humör idag och jag tappade tålamodet. Föresten, om 2 månader när jag fyller år får jag troligtvis en Canon EOS 450D, då ni, då får ni se på riktiga bilder!

everything and anything


Minns inte bildkällan, men ska försöka leta fram den!
 
Har haft för mig en hel del denna eftermiddagen/kvällen, som bland annat att ha ridit och spelat innebandy, läst alla favoritbloggarna och svarat på kommentarer. Nu återstår endast lite plugg, och visstja, först och främst väntar duschen! Godnatt och hoppas eran onsdag blir kanon!

SNYGGT

Kollage av mig
Har hur bråttom som helst just nu, uppdaterar senare!

Sådant jag tycker är snyggt

Kollage av mig
Erkänn att ni älskar sakerna i detta kollage lika mycket som jag! En pälsväst skulle ju inte sitta helt fel, fast ska istället köpa mig en pälsjacka som känns lite mer användbar. Ringar i alla slag behöver jag också, stora så klart!

Topshop, så klart!


nobody's perfect, not even me

Slänger in en dagens outfit innan jag ska sätta mig i köket med lite mellis och plugg. Håller på med ett stort arbete om Östersjön och länder runt omkring just nu, och jag ligger något steg efter. Spanska behövs också pluggas på en del, SUCK.
 
På bilden: Jeansväst från H&M Divided, klänning från Zara, skor från Vagabond och väska från Friis & Company. Har även på mig smycken som är ärvda, köpta lite här och var och hemmagjorda.

Sing a song

Såhär ligger det till, en lördag om några veckor ska jag och några kompisar sjunga i skolan. Men då till det stora problemet - vi vet inte vad vi ska sjunga. Temat är internationellt, så inget svenskt. Nu vill jag alltså att ni ska komma med förslag på bra låtar!

OUTFITTÄVLING nr 5

Ni kommer inte höra av så mycket från mig under dagen, därför passar jag på att starta outfittävlingen. Ni röstar på en av bidragen genom att skriva namn/nummer på bloggen i en kommentar. Ni får endast rösta en gång och inte på er själva. Lycka till!!

 
 

Shoppingtips

Förra veckan när jag klev in på underbara Oasis fann jag denna fina skapelse, en leopardkappa. Lite stor var den allt på mig, men ni lite längre skulle vara hur fina som helst i den. Priset ligger på 2500 riksdaler.

Som jag lovade

Här kommer alltså kollaget jag precis skrev om, hopsatt av mig så klart. Och en stor fet applåd vill jag tillägna alla er som kommenterar, blir så himla glad! Och en rolig grej jag fått höra massa gånger är att jag är så lik Whitney Port i The Hills, blir så glad! Angående det, kolla in det HÄR inlägget som en gullig tjej skrev, och kommentera!

Allt utom att blogga

Har efter dansen hunnit trycka i mig en mängd godis, ätit lördagsmiddag, tittat på filmen Gray Matters som var bra. Druckit te, städat och trixat ihop ett kollage till bloggen som ni får inom kort!

Vilken outfit är din favorit?

Bilder: Instyle
Kollage: av mig
 
Nu åker jag som vanligt och dansar, blir hip hop/krumping, lovar att bättra på uppdateringen i kväll.

Outfitbilder 11 september

Klänning från Topshop i London, tröja från H&M Divided för längesedan, skor från Vagabond och väska från Zara.
 
Hej! Som ni märker har jag varit riktigt dålig på att uppdatera på ett bra tag, men det är ju så mycket just nu. Både i skolan och på fritiden. Kom ihåg att hela mitt liv står på spel detta år, så jag måste fokusera på det allra viktigaste sakerna först och främst. Vet inte vad jag ville ha sagt med detta, be om ursäkt kanske.
 
Idag har jag i alla fall dansat precis som igår och som jag kommer att göra både lördag och söndag, har utöver det hunnit med en hel del som att fika med kompisar, plugga och städa.

En liten utmaning

 
Blev utmanad av Heyli att lägga upp tre plagg som jag vägrar att ta på mig i höst, fick mig en riktig funderare och kom inte på ett enda i början, men till slut så! Jag själv utmanar NicoleShopalicious och Lollo.
 
Byxorna: Haremsbyxor, heter det så? Grymt fula är dom i alla fall, aldrig att jag tar på mig några sådana.
Kängorna: Visst är dom lite småballa sådär, fast svårburna och långt ifrån fina.
Adidaströjorna: Vi pratar 2009 hallå, inte 2004. Så ute och så fruktansvärt fula.

Leopardpäls

Så jävla snygg. Så jävla dyr. Men, kaninpäls? Vad himla patetiskt!! Från Maje.

Look of today

Skor-Vagabond. Väska-Zara. Kjol-Mango. Linne-MQ. Kavaj-MQ
 
Passar på att använda min fina rosa kavaj lite extra mycket nu innan hösten sätter fart ordentligt. Borde skaffa mig en svart en som man kan ha året om, fast just nu är det så mycket man behöver. Tur att det blir en fet härlig lön nästa månad!

Önskeoutfit


Stresstisdag

Stress är för mig en synonym för tisdagar. Hinner inte blogga så mycket just nu, men ska försöka att i alla fall få ihop ett kollage till ikväll. Kanske dagens outfit också.

If you wanna make the world a better place take a look at yourself, and then make a change

Har jobbat ikapp som bara den den här kvällen i ett flertal skolämnen, känner mig riktigt flitig. Och trött. I morgon blir det skola som vanligt, sedan ridning och innebandy, och efter det plugg igen. Suck, hatar nian.

More then georgios

Fy satan vilka snygga bilder och kläder - Carolines mode.

Me & My bag

56 bilder är tagna denna eftermiddag med kameran min på mig själv, så klart får ni inte se alla, utan bara ett par stycken. Invigde mina skor från Vagabond idag, annars har jag på mig en mockakjol och ett linne från Bik Bok, Väska från Zara, tröja från H&M Divided.

Hiss eller Diss?


Nya Vagabondisar

Ett till par skor som ska trängas med dom andra på skohyllan. Har i cirka två veckor nu irrat omkring efter dessa, och äntligen hittade jag dom i min storlek! Förutom lite stros i stan idag har jag fikat med mamma i Kungsträdgården, dansat och varit i Nacka Forum. Nu väntar endast massa plugg.

Dance is my drug

 
Idag blir det 3 danspass på rad, om jag orkar vill säga. Sedan ska jag se ifall mitt bankkort vill ge med sig och ta ut pengar som inte har gått i en hel vecka nu, det har gjort mig helt vansinnig! I så fall ska jag precis som idag kolla i några skobutiker efter dom ultimata höstskorna med klack, återkommer om det senare!

Snygga höstjackor


Barcelona i höst

I oktober far jag iväg till Barcelona några dagar över höstlovet, det ska bli så sjukt kul! Hoppas att euron sjunker ännu mer än 10,61 som den står i nu, för jisses vad jag ska shoppa! För övrigt ska vi - jag, mamma, brorsan och pappa, åka på sightseeing, äta god mat och bara mysa.

Shoe porn

Burberry gör det ingen annan kan - riktiga skor. 

 

Idag blir det hip hop/krumping på The voice, möjligtvis kikar jag i affärer efteråt, är så sugen på ett par nya skor. Fast, jag måste spara till en himla rolig grej jag lovar att berätta om senare!


Var med i min outfittävling!

För si sådär femte gången nu anordnar jag en outfittävling då ni kan skicka in en outfitbild på er och sedan vara med om en omröstning här på min blogg. Ni kan skicka er bild till [email protected] eller länka här nedanför i kommentarsfältet till ett inlägg i din blogg med din bild. Och jag hoppas att jag får in fler bidrag denna gång!

Fångad av en stormvind

Fy satan vad det blåser utomhus! Tur att jag hade medvind på vägen hem, annars hade jag nog inte kommit någonvart.
Idag hade vi skolfoto, så det blev en repris på min älskade Odd Molly-tunika som jag hade förra veckan. Efter skolan bänkade jag och några tjejkompisar oss ner på Café Sasta och fikade. Och i kväll skulle det egentligen blivit Street fusion på The voice, fast istället blir det innebandyträning.

Animal patterns - my favorite

Stövlar, kängor, nitar, djurmönster, ja, det finns mycket snyggt i denna värld!

Guess store?

H&M. Ja ni hörde rätt, dessa underbaringar kommer någon gång i höst in på H&M. Lite sugen är jag allt, fast nej. Varenda kotte kommer ha dessa, så jag ska försöka motstå och köra mitt eget race istället! (Carolines mode)

Yesterday's

Hej! Ledsen för det där krånglet igår, förutom det var gårdagen ganska bra. Var med Paulina och Emelie, och för ovanlighetens skull så pluggade vi. Fast inte bara förstås - fikade, snackade och satt vid datorn också. Kläderna igår blev en jeansväst från H&M Divided, tisha från MQ, jeans från Mango, skor från Scorett samt lite smycken till.

Så typiskt.

Blogg.se krånglar, sorry, men jag får uppdatera i morgon!

Duktig, eller vaddå?

Har haft fullt upp idag, började dagen med att springa 4 kilometer, inte frivilligt förstås, men ändå.. På kvällen blev det ridning, lite mer springande och sedan innebandy, så jag kan helt enkelt sammanfatta det här inlägget med att jag haft fullt upp och inte kunnat blogga och är nu helt slut! Ni får ett kollage jag kämpat med som tröst.

Look of the day

Idag invigde jag mina sammetstights från Lindex, och utöver det hade jag på mig en tunika från Gina Tricot, leopardlinne - H&M, skärp - ?, skor - Scorett, tröja - H&M Divided, väska - Zara.


RSS 2.0