NU SMÄLLER DET!


Best dressed

Kollage av mig, bilder från Instyle. Översta raden är mina favoriter, vilken outfit gillar du bäst?

New clothes i'm going to wear this night

Ny skinnklänning - Bershka (Spanien), ny tröja med nitar & små axelvaddar - Pull and Bear (Spanien), nya ringar + ny klocka - Stradivarius (Spanien), skor - Vagabond, handske - Lindex
Ikväll ska jag och min kompis Carolay se This is It på Rigoletto 21.30. Har längtat så otroligt efter filmen och nu äntligen är det dags! Outfiten för kvällen blir den ovan. Har du sett filmen? Vad tyckte du?

Proppfullt med inspiration


Dags för vårkläder, redan?

Ja, det är redan dags att börja drömma sig bort i alla underbara vårkläder. Jag ska absolut investera i ett var boots med öppen tå som jag ska ha strumpor i. Letade redan efter det till hösten men utan resultat. Bild: caroline

En liten del av Barcelona

Jag har haft de KANON under resan. Fler och bättre bilder kommer upp senare samt shoppingen. Ännu bättre blev det när jag en kväll loggade in på datorn och såg att ett av mina inlägg låg på blogg.se's startsida!
Hur har ni haft det då? Berätta om er vecka!

Nu bär det av mot Spanien!

I natt kommer jag tillsammans med min familj och en till familj bege oss till Arlanda för att därifrån åka vidare till Barcelona. Vi kommer stanna till på fredag, så det blir bara några dagar. Datorn stannar förmodligen hemma, så förvänta er ingen uppdatering. Jag kommer i alla fall ha det hur bra som helst och ni kommer få ta del av min resa när jag kommer hem. Ha det suuuuperbra tills vidare!

Den lilla svarta

Något man aldrig kan få för mycket av är små svarta klänningar. Det bästa är att de flesta funkar både till vardags och lite finare tillfället. Matcha med high heels och kuvertväska, smycken och röda läppar för fest. Till vardags en kofta över, lite lagom med smycken och ett par tights och inte alltför mycket smink.

Topshopisar


Stockholm streetstyle

Högst upp till vänster är min favorit, de andra outfitsen är också himla snygga! Vilken är din favorit?
Idag har jag haft innebandymatch som gick rätt dåligt, 5-1 förlorade vi med. Efter matchen var det bara att åka direkt in till stan för att köra hip hop/krumping. Nu ska jag försöka få tag i biljetter till Bounce i Ericsson Globe i april. Och biobiljetter till This is It.

Love at first sight

Pics: Jak and Jil

Min beställning

Här är då min beställning från chicy jag gjorde lite väl förhastat. Är ute efter en annan luddig tröja så jag ångrar mig att jag köpte den här klänningen. Matcha kommer jag i alla fall göra med tights och stora silvriga smycken. Klänningen till vänster tror jag kan bli jättefin till lårhöga mockastövlar och lite ringar.

Need your help

På måndag åker jag till Barcelona och försöker därför hålla mina fingrar i styr när det gäller shopping. Har klarat mig väldigt bra. Fram till igår. Som jag redan skrivit tidigare har chicy fri frakt och jag vill verkligen passa på att beställa när man slipper alla extra kostnader osv. Tror ni tröjan ovanför skulle vara ett bra köp eller ska jag fortsätta hålla hårt i pengarna? KÖPT, fan jag har ångrat mig!


Fun stuffs

Hoppas ni gillar kollaget! Har pysslat med det lite idag då jag fått tid över, allt kommer från världens underbaraste webshop bluebox. För övrigt så har dagen varit jättebra! Fick MVG på en inlämningsuppgift, så jag är hur nöjd som helst. Efter skolan firade jag och Amanda höstlovet med en fika på Delselius och därefter gick jag hem och sov, hur skönt låter inte det? Under kvällen blev det innebandyträning, så har haft fullt upp helt enkelt!

Shoppingtips

Dessa snyggingar kan bli dina för 699 kr exklusive frakt. Vill du pimpa till dom lite extra är det bara att fästa lite nitar här och där! Modekungen.se

Min största inspirationskälla

 

Tjejen som driver en utav mina favoritbloggar Where Did U Get That har gjort en väldigt inspirerande video där hon pratar om sina kläder och ger tips på hur man kan bära och matcha olika plagg. Förmodligen blir ni lika avundsjuka som jag på alla hennes underbara kläder, eller?


Önskebeställning på chicy

Fick precis reda på att chicy.se har fri frakt mellan 22-25 oktober. Är jättesugen på att beställa lite av de ovanför, blev kär i alltihop! Behöver bättra på min höstgarderob, äger mest sommarkläder vilket känns lite väl kallt nu.

Babbel babbel babbel

Har ni märkt att många bloggare tappat lusten och passionen för att blogga? Jag tror nästan jag är av dom. Jag vill så mycket på en och samma gång och det resulterar i att jag inte får något gjort istället. Att ha gått från 12 till 1-2 inlägg om dagen känns inte som det roligaste. Men tiden om dygnen är knapp och jag försöker hålla mitt personliga liv uppe samtidigt. Det är en svår period i mitt liv och jag försöker hålla fast vid mitt glada jag men jag deppar ofta ihop. Det jag vill komma fram till är att jag gör mitt bästa och den 14 november då jag får min kamera kommer ni få massa massa bilder och dubbelt upp med inspiration. Håll ut, jag kommer bättra mig!
Vill du se mer respektive mindre på bloggen? Kommentera gärna! Anonyma är också välkomna att tycka till!

Den där ringen

Du där på fingret, kom till mig istället! Nej men helt seriöst, visst är den snygg? Bild: sthlmstreetstyle
Har haft orientering idag, absolut det värsta jag vet. Finns inte ord för hur hemskt det är. Därefter spanskaprov, great day liksom.. Nu ska jag åka vidare till dansen, blir hip hop/streetdance. Skriver mer ikväll!

Topshopfavoriter


Jo, jag tackar. Jag vill gärna ha hela Topshop's julkollektion gratis. Jättegärna! Kollage härifrån.

MUST HAVE!

Någonting jag tänker satsa på nu i höst är en snygg mysig lurvig tröja. Finns på bla H&M och Weekday. Ska spana i helgen! Vit eller svart? (Bilder från Carolines och Ulrikas bloggar).

Dags igen för outfittävling!

You know the rules... If not, click here or ask me.
Min mail du kan skicka bilden till: [email protected]

Inspiration

Bilder: fashionfever, london streetstyle, stylorectig, tessa-jay

Sunshine today

Klänning, handskar och strumpbyxor från Lindex, jeansväst med nitar och röd tröja från H&M, skor från Vagabond, väska från Friis & Co, ena örhänget (som knappt syns) från Lindex och det andra är en gåva liksom halsbandet.
Idag fick jag plötsligt jätteont i magen, stod inte ut så jag gick hem lite tidigare. Antar att jag måste plugga ikapp lite nu när jag har blivit bättre. Ikväll blir det innebandy!

Piffad hissar och dissar


Miley Cyrus med i nästa Sex and the City

Nu är det bekräftat att Miley Cyrus kommer att delta i Sex and the City 2! Här om dagen sågs Miley till i New York under inspelning av filmen. Själv kommer jag alltid se Miley som ett barn, jag kan inte se talangen i henne tyvärr och ser inte fram emot att se hennes ansikte dyka upp i nästa film, nej.. (Bilder: posh24 hopsatta av mig)

Fame - I'm gonna live forever

Efter två danspass åkte jag och Emelie vidare till Medborgarplatsen för att se den omtalade filmen Fame - I'm gonna live forever. Ja, vad ska man säga om den? Är du dans-och musikintresserad lär du gilla den. Ganska bra är min åsikt, hade lite för höga förväntningar tror jag. Har du sett den, vad tycke du?

I want, I need

Dessa snygga smycken kommer från Fashionology som utöver dessa halsband har sjukt mycket mer snyggt! Vill ha allt. Bilden hittade jag på fashiongirl's blogg. Föresten har dagen varit kanon! Det blev dans på dagen och på kvällen fick vi som sagt besök av några nära och kära.

Kvällens outfit

Gammal bild, jag vet, men den visar i alla fall vad jag har på mig nu ikväll då vi får lite gäster. Tjingeling!

Jimmy Choo för H&M

Jag älskar allt ur Jimmy Choo's kollektion för H&M som lanseras 14 november, på min födelsedag. Skorna, väskorna och smyckena är fantastiska, kläderna är inte heller så dumma! Den som lyckas snappa åt sig en utav godbitarna är lyckligt lottad!

Big plans

(Kollage av mig). Det finns så otroligt mycket snyggt som jag bara vill ha! Kolla ovanför så får ni er ett smakprov på vad jag tycker om just nu.
Jag har en hel del på gång med bloggen, härnäst kommer ni bla att få se: div>
* Hissar/dissar lista
* "Gissa kändisarna"
* Massa kollage
* Mer skvaller
* Shopping/inköpslista
* En ny outfittävling
* Önskelista (fyller snart år!)
* Kanske kanske video när jag dansar
* I november - december kommer uppdatering på designen
* Efter höstlovet får ni läsa om massa shopping efter en vecka i Barcelona

M. Jackson tema på Idol!

Har längtat hela veckan efter Idol och kvällens tema "Michael Jackson". Hittills har Calle och Camilla sjungit, måste medge att jag inte gillade något uppträdande. Får se vad Reza har att bjuda på som nu ska uppträda!

Go black!

Varsågoda och njut! Monki, chicy, netaporter, modekungen, aldora, chique är guldgruvorna. Kollage av mig.

Under my leo

Idag har jag på mig lite MQ, Mango och Indiska i en trevlig kombination, lite Lindex och Scorett är också inblandade i paketet. På med Bik Bok-leon är paketet är klappat och klart!

Studded skull ring

Helt galet snygg! Alexander McQueen så klart.

Christian Louboutin

Pic: carolines mode

Dagens lilla lista


Vinnaren av outfittävlingen!

Grattis får vi säga till Matilda som kom på första plats i outfittävlingen! Besök henne och gratulera!

Too much

Jag är bildligt talat begravd i läxor. Med tanke på det rullar det inte på som vanligt här, jag är jätteledsen för det! I morgon kväll ska jag avgöra outfittävlingen, svara på kommentarer och försöka klämma in minst 2 inlägg. Återigen – jag är jätteledsen!

Look of today

Älsklingsjackan från Bik Bok, stor tröja från Lyle & Scott, sammetstights, handskar och örhängen från Lindex, halsband Ur & Penn , skor från Vagabond och väska från Gina Tricot.

Life is unfair

Bilder: jakandjil via sannaknows
--------------------------------------
Det kretsar massor av idéer i mitt huvud om en bunt nitar som ligger alldeles intill mig. Skulle vilja fixa till ett par jeans som på första bilden, inte dumt alltså... Ska försöka fästa några på mina handskar också, men hur? Och när?

New Gloves

Jag borde plugga, men jag kände inte för att plugga när jag gick hem från skolan, därför lämnades alla böcker och uppgifter i skolan. Smart! Just nu försöker jag värma min kyliga kropp med hjälp av en kaffe latte och en morgonrock, men inget biter på mig. När jag fryser, då fryser jag.

Handskar 299 kr, Lindex.

Åh åh åh

Sjukt snygg frilla, och kolla in tutueringarna bakom örat. Annorlunda är snyggt! Carolines mode.

Veckans kändisfavoriter


Dangerous, Lindex 49,50 kr


My outfit for today, 12/10

Sjal - ?, Jeans - MQ, Kavaj - MQ, Väska - Zara, Jacka - Bik Bok, Smycken - blandat, Nya skinnhandskar - Lindex, Nya korsörhängen (kommer bättre bild) - Lindex, Ny tröja med transparenta delar på armarna och ryggen - MQ.

This is is


Ni har väl hört om Michael Jackson's låt "This is it" som släpptes inatt? Jag älskar den och blir varm i hela mitt hjärta när jag hör den. Tryck på play och njut!

Shake your body body, move your body body

Pic: fashionsquad
Jag har dansat exakt hela dagen, när jag inte står i danssalen står jag här hemma framför spegeln. Känslan av att slänga med kroppen, shaka och röra sig i takt med världens bästa musik är underbar! När man är arg, ledsen, glad eller på vilket humör som helst, jag älskar det.

Love love love


before the autumn came

Gammal bild. Krumpingen var jävligt roligt idag, mestadels av lektionen blev det battle och ring. Efteråt tog jag mig i kragen för någon timmes shopping, visar er i morgon vad jag köpte. Hoppas att er dag varit bra!!

Dagens tips går till Newbody

Jag vill tipsa er om ett märke vid namn Newbody som har jättebra sport-och vanliga underkläder, t-shrts, linnen och strumpor till kanonbra priser! Vi har nyligen sålt kläder med innebandylaget, och självklart beställde jag en del till mig själv som trosor, sportbh och strumpor.

GRYMT!

Kollage av mig. I morgon har jag innebandymatch på morgonen och därefter hip hop krumping, bara så ni vet vart jag kommer att hålla hus. Förhoppningsvis blir det shopping efteråt, det beror på hur pass slutkörd jag är efter träningarna. Nu ville jag bara säga godnatt!

Hiss eller Diss?


För mig är denna underbaringen från Topshop en klar hiss, vad tycker du?


Myskväll

En bild från i somras, gillar det oskarpa hjärtat som lyfter hela bilden. Nästa månad får jag en system, längtar!

Under kvällen har jag varit på innebandyträning som gick jättebra. Nyligen kom jag hem och just nu sitter jag med ett paket jordgubbar, jordgubbssaft och popcorn i teven och kollar på Idol. Underhållande som alltid!

London style

Längtar så fruktansvärt mycket tillbaka till London så jag kunde inte motstå idén om ett göra ett litet Englandskollage. Allt är från engelska sidor som bla Topshop och Lipsy. Snyggt, ellerhur?

Topshop


Glamour Magazine

Fick hem senaste numret av Glamour igår. Denna månad bjuds det på mycket spännande läsning om mode, intervju med snygga Blake Lively i Gossip Girl, tips och hett skvaller. Helt klart min favorittidning!

Study time

Kollage av caroline.
Tar itu med kommentarerna senare. Nu: plugga.

Sno stilen

"Modellernas privata klädstilar är något som inspirerar mig till tusen. Alltid. Här ser ni Maryna Linchuk efter Christian Diors visning. Hitta stilen med en oversizad blazer från Miss Selfridge, en scarf från Dorothy Perkins, en väska från H&M, boots från Monki och leggings från New Look. På med ett rött läppstift och du är klar!" Jag kan inte formulera detta bättre, så jag citerar stilsäkra caroline som skrivit detta.
Dagen har varit grym hittills, bad på Gustavsbergsbadet på morgonen, skola, dans (vi lär oss huvudvolter (!)), fika och världens mysigaste bussresa hem med M Jackson i öronen. Hinner inte sätta ihop några egna kollage i kväll, så jag kommer bjuda på några från bla Carolines mode.

CAN touch the sky with my feets, promise

Kollage av mig, bilder från fashiontoast och fashionologie. Alexander McQueen's visning för våren 2010. Skorna är ju helt fantastiska! Klacken uppe i taket och många snygga detaljer. Uppe till vänster har ni min favorit.

Ska bättra på uppdateringen så fort jag får tid, har varit väldigt upptagen ikväll och bland annat utelåst på dagen. I morgon blir det också lite tajt med tid till bloggen, men jag försöker!

Godis

Bild: sthlmstreetstyle
Åh vad jag älskar överdrivet med klockor och armband på armarna. Jag behöver definitivt köpa mig lite nya smycken, vet att det finns ett sjukt snyggt armband på Lindex, ska spanas in i veckan!

Time to sleep

Bild: tessa-jay

Outfittävlingen är igång!

Nu är den sjätte outfittävlingen igång och jag har fått in 4 fina outfits. Svårt som det är får ni bara rösta på en outfit en gång, så det är bara att välja! Ni röstar genom att skriva bloggens namn eller nummer som står under varje outfit i en kommentar, vinnaren representeras nästa onsdag 14/10. Lycka till!




My outfit for today

Klänningen är från Topshop i London, kofta gammal från H&M, pälsjacka Bik Bok, väska Zara och skor Vagabond.
Inser att jag har riktigt bråttom, ska strax iväg till stallet för att rida, senare i kväll blir det innebandy!

Få biokoll!

Jag ser fram emot höstens alla filmer på sf bio. Har över 15 biobiljetter att utnyttja! Här ovanför har jag satt ihop några filmer jag vill se, vill ni veta mer om någon specifik är det bara att klicka er in på sf.se och kolla in trailern.

Tack vakna med The Voice för alla besökare idag, kom upp till hela 718 stycken vilket är nytt rekord!

What I do when I have boring


My look today!

Tunika från Odd Molly, bilden är från i somras.

Hot hot hot


Underbara skor som skulle platsa mer än bra i min skohylla. Helst skulle jag snappa åt mig dom högra om jag fick chansen, eller kanske dom i mitten, eller varför inte dom till vänster? Äh! Jag tar allihop!

Shoppingtips

Var på jakt efter en mascara igår och slog så klart till när man för 280 kronor fick hela detta paket från mitt favoritmärka Lancôme, på Kicks. Mascaran är hur grym som helst, absolut värd pengarna!

Jo man tackar!

"Va?" var det första jag tänkte när jag kollade på statistiken idag. Hur i allsin dar har detta gått till? Välkomna hit och hoppas att åtminstone några av er stannar! Berätta gärna några ord om er själva! Är också lite nyfiken på hur ni hittade hit, so tell me!

Favorite pic

Vill bara säga godmorgon och önska er en bra dag! Vad ska ni göra? Själv blir det 2 pass ragga/dancehall som alla andra söndagar, och avslutar dagen med en rejäl pluggning. Om jag orkar vill säga. Det finns ju så mycket annat man kan göra...
Update 00:30: Nej, helt död är jag inte. Det är bara det att jag har så sjukt mycket plugg, flera a4-sidor jag måste skriva till i morgon. Jag längtar så förbannat till min säng, men icke sa nicke.

MÅSTE ses!


I LIKE


Vilken outfit är din favorit?

Kollage av mig, bilder från Instyle. Det känns som om kändisarna har fattat det här med svarta kläder, så sjukt snyggt! Ni kan alltid piffa upp outfiten med silvriga eller färgglada accessoarer. Vilken outfit är din favorit?

Mitt lag vann matchen idag, bra jobbat tjejer! I kväll har jag inga planer alls, vad ska ni göra?

Sådant jag gillar

Kollage av mig. Nu ska jag ta tag i det mesta jag skrev tidigare, ge mig själv lite nödvändig tid och städa lite till att börja med. Efter blir det te och bulle som belöning, ni vet dom man köper frysta i en röd påse? Det finns inga godare!! Ifall jag inte hinner skriva av mig i morgon förmiddag beror det på att jag först och främst är på innebandymatch och sedan på hip hip/krumping. Godnatt!

To do-lista


The voice streetdance school presenterar..

..Michael Jackson Style. Är du som jag, ett stort fan av Michael och alla hans grymma moves? Ta då chansen att få lära dig några bitar koreografi från Thriller, Beat it och Billie Jean under höstlovet för grymma Isse. "Be there or be...somewhere else!!" som dom skriver på sin sida. Jag är otroligt ledsen att jag missar detta, är ju i Barcelona..

Can you handle this?

Favoritjackan från Bik Bok fick åka på idag igen, och favoritkjolen i mocka från Bik Bok den med. Utöver det blev det ett svart linne från MQ, en stickad kofta från Indiska, strumpbyxor från Gina Tricot och mina favoritskor från Vagabond, och min älskade nitväska från Zara också.

Kvällens dominanter


(Bild: tv4.se) Antar att ni också sitter som bänkade varje vardag framför Idol, eller har jag fel? I kväll tycker jag för en gångs skull att rätt personer gick vidare, vad tycker du?

OUTFITTÄVLING!

Nu är det dags för ännu en outfittävling, så vill du stå i rampljuset och glänsa med din favoritoutfit i ett par dagar så anmäl dig! Det gör du genom att skicka din outfitbild till [email protected] eller länka till ett inlägg där du har bilden. Jag vill ha in så många bidrag som möjligt, så skicka på!

Respektlöst!!

Bilder från stockholmstreetstyle, hopsatta av mig.
Det finns inte ord för hur arg och ledsen jag är. Jag går inte in på saker och ting så djupt, men jag kan börja med att jag 3 dagar i rad haft inbrott i mitt skåp då någon tagit pengar utav mig, så otroligt respektlös. Jag kan inte förstå hur man har mage att ens kolla i någons skåp, nog med att jag hade lås!
Annars är jag fruktansvärt trött och stressad av skolan, men inte nog med det, lite personligare problem också, men inget jag vill gå in på. Men det löser sig!


RSS 2.0