Några dagar i Askersund

Ett stort HEJ måste jag börja med innan jag berättar hur jag haft det! Hoppas ni haft det bra, jag har haft det helt okej. En av dagarna åkte vi först in till Motala och shoppade (te x den rosa kavajen på andra bilden), sedan åkte vi vidare till en gullig liten stad vid namn Vadstena där vi strosade omkring, åt lunch och firade pappa som fyllde år. Köpte även en handgjord lite ring (bild nedanför). På kvällen blev det middag på restaurang. Dom andra dagarna plockade vi smultron i mängder, klappade hästar och lite annat smått och gott.



Mobilbloggar

(Mobilbloggar) Hej sötnosar! Det mobila bredbandet jag tänkt blogga ifrån funkade inte på min dator, så istället får jag blogga från mobilen. Kommer hem på fredag och ska blogga massa då! Ha en fortsatt bra dag!

Frågestunden startar NU


Semester, Packlista & Frågestund i morgon

I morgon bitti åker jag till Askersund med familjen, ska försöka blogga där borta så gott det går. Kommer blir lite halvdant väder, men regn lär vi klara oss ifrån. Och vet ni vad? Jag har inte ens börjat packa, bäst att jag gör det. Tänkte ha en frågestund i morgon också, har ju fått säkert 40 nya prenumeranter sedan jag hade det sist, så undrar ni något kan ni bara fråga det då!

Titta, hoppas och önska

(Jag har just svarat på ungefär 3 sidor kommentarer, och nu äntligen ska jag hinna med att blogga lite!) Visst är dessa skor ovanför helt bedårande? Dom är nyinkomna hos Topshop, tror inte dom kommer till Sverige tyvärr. Men att titta, hoppas och önska är inte helt fel.

Svar på Gissa kändisarna

Dom rätta svaren har ni ovanför, och hon som gissade rätt allra först var Amanda.

Detta kallar jag stil

Har inte sett något så här snyggt på länge, man kan inte annat än att bli riktigt avundsjuk. Jag är bara föör kär i Alexander Wang väskan, och knappt så man kan motstå skorna. Bilderna är från Carolines mode.

Veckans bäst klädda kändisar

Jobbade mellan 10-20 idag, så det blir mycket pengar nästa månad med tanke på att jag ska jobba samma tid i morgon också. Mina ben värker som bara den, och trött? Nää inte alls...eller? Jo väldigt faktiskt, ska strax gå och sova med tanke på att det blev väldigt sent igår. Godnatt!

Kan inte alla bara gå hem?

Fortfarande folk kvar, kan inte alla bara gå hem? Ska faktiskt upp 8.00 i morgon.. Aja, godnatt! Skriver mer i morgon kväll sötnosar! (Jobbar 10.00-19.00/20.00)

Grattis mamma!

Var inte så aktiv med min kamera under kvällen, utan la fokus på mammas eftersom det var hennes födelsedag. Men på bilderna ser ni först paketet jag gjorde, champagnen och jag som dukar av ett bord.

Bärjade dagen med massa paket, frukost och tårta på sängen. Istället för att använda vanligt inslagningspapper klädde jag in ett paket i utklipp från tidningar fyllda med inspiration, tårtor och roliga bilder vilket jag tror uppskattades lite. Vid 18-tiden öppnades champagnen och alla dom 13 vuxna och 7 barnen hade kommit. Vi grillade och satt ute och pratade i timmar. Det blev hembakad kladdkaka och väldigt mycket mer skitsnack. Min kompis Amanda var föresten här, annars hade jag haft dödstrist.

Sandra tipsar

Fick den här prov-ansiktskrämen när jag köpte förra numret av tidningen Elle. Tyckte den sved lite dom två första gångerna jag använde den, men nu funkar den hur bra som helst och tänkte därför dela med mig av den som ett tips till er! Den riktiga burken som är större kostar omkring 150-200 kr och finns på Apoteket.

Grillpartyyy

Nu börjar det drälla in gäster här i huset, mamma fyller ju år idag! Så det blir en liten grillfest här hemma med nära och kära. Tar lite bilder under kvällen som ni får se senare! Föresten, ska jobba i morgon ifall ni inte hör av mig i kväll.


Webcam bilder, därav den dåliga upplösningen.

Designen än så länge

Så här långt har jag kommit än så länge på designen. Ska fixa en hel del i menyn också, och inläggens rubriker och vid kommentarerna. En sak som inte fanns plats är att på headern står det inte Sandra eller Piffad någonstans, borde jag kanske ha det? Aja, ni får gärna komma med förslag och kritik till mig!!

Gissa kändisarna & vinn länk!

Nu är det dags för en gissa kändis-tävling igen. Det enda ni behöver göra att att gissa vilka tre kändisar det är som döljer sig på bilden, var inte rädda för att gissa fel! Den första som svarar rätt får en länk!

Love is in the air


Livet är orättvist


Bilder: face hunter & sthlmstreetstyle

Jag vill också vara så här snyggt klädd! Tur att jag jobbat så mycket så jag kommer vara stenrik i september, så jag kan få utrusta mig med lite nya fräscha kläder och skor. Då mina kära läsare, ska ni få se på maken!

Update: Föresten, det blev middag på Strömma med mamma, så det var mysigt!

Blått från Depend

Har klippt ner alla naglar och filat dom, plus att jag lackat dom med ett blått härligt nagellack från Depend. Nu må dom må bra och lär växa sig långa snart igen!

Vilken outfit är din favorit?

Känner mig inte alls på topp idag, tror att det beror väldigt mycket på det dåliga vädret, blir så hängig och sur. Att det inte kan vara sol! Men om det råkar bli en drastisk förändring i kväll blir det middag i Strömma med mamma.

Rösta på din favorit!

Outfittävlingen är igång! Skriv bloggnamnet/numret i en kommentar för att rösta. Du får bara rösta EN gång på EN outfit, och man får inte rösta på sig själv. Lycka till!

1. http://sweetlifestyle.se



2. http://emiliasays.blogg.se/



3. http://ericaperzzon.blogg.se/


4. http://hollywoodfreak.blogg.se/

En film jag aldrig får nog av


Lite är avklarat än så länge


Hur man lägger skugga på bilder/text

Efter första "redigeringshjälpen" har jag fått många efterfrågningar att jag ska göra fler för er som inte riktigt lärt er så mycket om photoshop än. (Jag använder photoshop CS3). Här kommer en kort och enkel förklaring om hur man lägger skugga på bilder, och man gör precis likadant på texter.

1. Öppna bilden i ett dokument.
2. Tryck där pilen visar.

3. Klart!


Avundsjuk, jag är så avundsjuk


Presentshopping

Pappa följde med, och vi kom inte längre än till Nacka Forum. Där köpte vi en spikmatta till mamma på Intersport, 3 body lotions på The body shop och en hårborstfön (heter det så?) från Babyliss.

Även denna idag

Som alla andra dagar den här veckan ska jag jobba, fast har bara ett 3-timmars pass idag. Men efter det ska jag till stan för att köpa presenter till mina föräldrar som fyller år om några dagar. Kommer så klart skriva mer i kväll!

In love with the bag


Wooork

Även idag jobbade jag, och stängde fiket precis som igår. Så närmare 20.30 öppnade jag ytterdörren hem och lade mig på soffan direkt. Jag har tagit hem så mycket bröd så jag skulle kunna starta ett helt eget kafé! Och vet ni vad? Nu slipper jag all disk och får äntligen stå i kassan hela dagarna! Gud vad jag älskar mitt jobb.


Bilder: sthlmstreetstyle & face hunter

Anmäl dig till OUTFITTÄVLINGEN

Jag drar igång en ny outfittävling i veckan, vilket skulle underlätta en hel del om ni skickade in en bild på er och eran outfit så andra kan rösta. Vinnaren får en länk i ett eget inlägg med outfitbilden, och kanske i menyn..? För att tävla - maila en bild till piffad@hotmail com, eller länka till inlägget med din outfit.


Money, money, money must be funny

Idag ska jag jobba, så skriver mer i kväll, sötnosar!

Skratta INTE!

Ett halvoseriöst videoinlägg, ha så kul medan ni tittar..



Dom där skorna


Mina kändisfavoriter

"Veckans bäst klädda kändisar" var ett tag sedan jag körde! Så det får bli ett sådant kollage nu! Mina favoriter är nummer 1 och 3 helt klart! Vilka outfits är dina favoriter?


Mina fötter behöver nya bästisar

Bra humör sa jag, va? Svaret på den frågan är ja!! = Mycket bloggning.

Som igår

Även idag ska jag jobba, och som igår hoppas jag att jag kommer hem med ett glatt humör så det blir mycket bloggning! Men nu har jag jättebråttom, ha en bra dag!

Grymma outfits


My dream

Shorts, tröja, skor, väska, ring, örhängen - allt från Topshop

Jobba idag

Godmorgon! Idag ska jag jobba som jag skrev igår, ska få prova på att stå i kassan för första gången! Som vanligt har jag bråttom när jag uppdaterar på morgnar, är ju en sådan sömntuta! Så dags att lägga på ett kol så att jag hinner, puss och kram!

Dom där Jeansshortsen

Har ni tänkt på hur mycket man kan experimentera med ett enda par jeanshorts? Inte nog med att det passar till allt - det är sjukt snyggt också! Särskilt modellen ovanför på bilderna (alla utom sista). Med en instoppad tisha/linne, magtröja, kavaj, ja det finns mycket att välja på.

3 ursäkter


Inspirationsbilder från tidningen Glamour

Hur många gånger ska jag behöva ursäkta mig? Tre gånger till åtminstone. En för i kväll när vi var ute med några familjer på sjön, åkte till en restaurang vi bokat bord på, som ligger ute på Tynningö. Blev mat, snack och dansgolvet fylldes sakta men säkert. Vid bordet bredvid satt programledaren David Hellenius från bla Hey Baberiba, hans fru Renée Nyberg som också är känd och deras vänner och familj. Och både på lördag och söndag kommer jag jobba, vilket också innebär ursäkter, hoppas ni fortsätter läsa!

Solig dag på Fjäderholmarna

Glass, bad, sol, picknick, mer glass, promenader - dagen kortfattad.
Kommer uppdatering om kvällen strax!

Pink Lady


Kvällsinlägg

Även i morgon är jag borta hela dagen, så länge kan ni gå in här och rösta på mig som veckans blogg, och föresten glömde jag berätta att jag vann veckans blogg sist jag var nominerad, så TACK!! Om ni inte röstar kan ni gå in i inlägget nedanför och tycka till om hur min nya design ska se ut!

Om någon vet hur man får menyn att gå ändå upp bredvid headern skulle det vara jättegulligt om ni berättade det! Godnatt sötnosar!

Ny design på väg, tyck till!

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt för att jag knappt uppdaterat idag. Men har pysslat med en ny design, headern är än så länge klar om det såvida inte sker några ändringar. Håller på att ändra bredden på bloggen, menyn osv. Och jag hoppas verkligen att det kommer bli bra! Har ni förslag på färger? Vitt? Grått? Rosa? Skriv i en kommentar om ni har förslag på färger eller vad sjutton som helst!

Solsken precis som önskat

Det var jättemysigt på Ramsö idag, och roligt att träffa Emma! Vi solade, badade och spelade spel. Det kryllade av barn på deras brygga, och klart det blir roligare desto fler man är! Så fort jag kom hem sprang jag till baksidan av vårat hus för att plocka smultron, och visst blev bilderna härliga? Riktigt somriga tycker jag!


Emma har världens sötaste marsvin som gärna kissar på mig, på bilden håller jag i båda och det ser mest ut som en stor klump med hår.

Topshop, så klart!

Jag vet inte en enda butik som säljer snyggare skor, kommer du på någon?

Dream away for a while

I morgon åker jag till Ramsö som ligger alldeles intill Vaxholm, där min barndomsvän Emma har sitt landställe. Jag håller tummarna stenhårt för solsken och klarblå himmel! 7.45 ringer klockan för att vi ska hinna med en båt, snarare "båten". För det går bara en under hela dagen. Detta kommer innebära att min blogg ej blir uppdaterad förrän under kvällen, och det är jag superledsen för!

Lägg gärna till mig på bloglovin!
bloglovin   bloglovin   bloglovin

The color of the sea


Vilken stil är du?


Vilken outfit är din favorit?


Och vinnaren är...

Nicole! Grattis till dig! 26 röster totalt, och 18 röster av dom fick Nicole som alltså vann. Här nedanför ser ni hennes vinnaroutfit!


Mycket att göra


Bild: fashionsquad

Det gick superbra att jobba! Och jag ska äntligen(!) börja få stå i kassan - trots att jag bara är 14 än så länge. Runt 17:30 tiden slutade jag och åkte till Grisslinge för att bada med min kompis Josefine. Lite kallt i vattnet var det allt, men skönt! Och nu ska jag åka och hämta ett par skor jag beställt, och när jag kommer hem ska jag avgöra outfittävlingen! Mycket att göra - och det gillar vi!

En video från Britneys konsert i måndags. Toxic.


Sandra tipsar

After sun yvesrocher.se
Brun utan sol - yvesrocher.se
Body butter - The body shop

Efter en dag i solen har du säkert blivit lite brun, men alltid är det finast att smörja in med en brun-utan-sol för att få den där snygga nyansen. För att krämen/sprayen ska gå bättre in i huden, börja lägg en after sun som jag gör, eller en body lotion på huden. Sedan smörjer du in dig med brun-utan-sol och avslutar med en riktigt bra body lotion som gör att krämen/sprayen kommer in i huden mycket bättre och du blir brunare.

Sola & bada åt mig


Jag och Nathalie innan Britney!
Bild tagen från paulinakristiansson.blogg.se

När det äntligen är fint väder igen ska jag jobba, suck. Men pengar behövs faktiskt! Särskilt om jag någon gång ska kunna köpa mig en systemkamera, har faktiskt hittat en jag vill ha nu - canon EOS 450D. Nu måste jag gå, ha en fin dag och sola & bada åt mig!


Önskeoutfit

Christian Louboutin, Miu Miu, Stella McCartney, forever21
Ni måste bara kolla in forever21! Dom har fått in massa snygga partyklänningar, om det inte vore så dyr frakt vore hela min garderob fylld av klänninger därifrån. Eller kanske man borde boka en resa till USA, inte bara för affären, utan för allt annat roligt som finns där. Men dels för forever21 också. Det låter ju inte liite lockande, får tjata lite på mamma och hoppas på att min önskan går i uppfyllelse!

Nya favoriter

Kikade nyligen in have2haves hemsida och hittade dessa läckerbitar bland deras nyheter. Lite plastiga ser dom allt ut, och spännet tycker jag förstör lite. Men annars är dom riktigt snygga! Gillar dom blåa detaljerna på dom svarta heelsen.

En dag i Vaxholm

Först stannade jag och mamma till på Siggesta gård och kollade runt lite, eftersom jag red där förut kollade vi på alla hästarna också. Sedan, istället för att åka till Lillsved bestämde vi oss för att ta färjan till Vaxholm där vi strosade omkring, åt god mat och kollade i massa små butiker. Fick med mig lite allt möjligt puttenuttigt hem, t e x dem handgjorda keramikörhängena ovanför.

Mys i skärgår'n

Bilder: stockholmstreetstyle

Har svarat på alla kommentarer som droppat in under förmiddagen medan Britney har spelats på högsta volym. Och tack vare det hinner jag inte uppdatera mer än det här inlägget på ett tag, för nu ska jag till Siggesta och sedan blir det mat på Lillsved. Ha en bra dag!

Inspiration och inget annat


Britneybilder (dubletter)

Lovade er bilder från konserten i morgon, men jag kunde inte hålla mig ända tills dess, så här har ni några stycken! Räkna med att ni kommer få se fler!

Lite Britneysnack

Britneys konsert var hur bra som helst! Något jag blev lite besviken på var att den var så kort, och playback förstås, men det visste jag ju om sedan innan! För övrigt var det en grym show och riktigt snygg välkoreograferad dans! Det tog ett tag innan Brittan fick med sig publiken, men efter halva konserten stod dom flesta och dansade för fullt! Jag filmade öppningen, här nedanför har ni klippet. Spola fram om ni tröttnar. Ledsen för att kvalitén på videon blev så dålig när den laddades upp på youtube. Och jag kommer SJÄLVKLART lägga upp bilder också - men i morgon! Godnatt!

Och är ni intresserade så såg vi Paulina Danielsson och Amir efter konserten.

Ett försenat inlägg

(Skriver ingenting om konserten i det här inlägget, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!) Efter mycket omständigheter, stress och beslutsångest stod det till sist mellan dessa två outfits. Valde den längs ner och matchade med mörka ögon, lite rödglansiga läppar och silversmycken. Plus en svart axelremsväska.

Som det kan gå

Åker och jobbar nu, sedan blir det Britney!!
Mer uppdatering i morgon.

Lite snicksnack

2 bilder från semestern i Halmstad

Tågresan hem tog ett par timmar, fast det gjorde inte så mycket med tanke på att jag hade med mig min dator och Dreamgirls (världens bästa film). Väl hemma har jag provat klänning efter klänning till morgondagen, men det är lättare sagt än gjort att välja och matcha, så ni kommer få hjälpa mig i morgon!! Fler uppdateringar kommer tomorrow, hoppas ni haft en underbar dag med massa solsken! Godnatt alla nattugglor!

Snygga smycken

Jag har blivit förälskade i så kallade kroppssmycken. Det finns många olika varianter, men jag föredrar mest en eller flera kedjor på axeln. På bilderna ser ni två andra varianter som också är snygga, första bilderna kommer från tessa-jay , och den andra från fashiontoast.
Nu ska jag packa ner datorn, sedan bär det av hem till Stockholm!

Veckans bäst klädda kändisar

Den här förmiddagen har jag redan hunnit packa ihop alla mina grejer, vi ska ju ta tåget hem idag! Och anledningen till att jag och mamma inte tar bilen är att min brorsa och pappa stannar kvar här borta och ska köra crosstävlingar. Nu ska jag kila iväg på en promenad och säga hejdå till det här fina området.

Så länge kan ni svara på vem ni tycker bär den snyggaste outfiten?


Hiss eller diss?


Uttjatat nagellack

Jisses vad jag håller på och tjatar om det här nagellacket - jag vet! Men det är så fint, och jag tänkte att ni skulle få se det påmålat också. Anledningen till att ni inte hört så mycket från mig på eftermiddagen/kvällen idag är för att jag varit utomhus och pysslat med annat.

My outfit for today

Måste berätta en rolig och lite lustig sak. Idag inne i stan i Halmstad, träffade vi en familj vi känner sedan tidigare, - för tredje året i rad! Så vi spenderade dagen med dom. Och när jag ändå är i farten tänkte jag bara visa vad jag hade på mig idag. Det är föresten klänningen som jag (läs; mamma) sydde upp igår.

Kofta - Bondelid
Skor - Belle Shoes
Klänning - ellos.se
Väska - Gina Tricot


Ingen klänning för min del

Hade kollat ut en klänning på Lindex idag, men när den väl skulle köpas var den slut. Men det löser sig nog ändå! Och på tal om bilden kollade jag in stockholmstreetstyle och fick syn på dessa klänningar. Vet inte riktigt vad jag tycker, lite fulsnygga sådär! Vad tycker du om outfitsen ovanför?

Dags för shopping

Nu måste jag skynda mig, för vi ska in till stan idag. Och jag hoppas hoppas att jag hittar en snygg billig klänning på rea idag som jag kan ha på konserten. Hörs i eftermiddag!

The last one for today

Sitter just nu och kollar på Heartbreak kid med bland annat Ben Stiller, på canal+ first, den är bara för rolig! Tidigare har jag sytt upp en klänning som var en bit för lång, så äntligen kan jag använda den! Ni får säkert se den på bild någon gång. Men nu tänkte jag bara säga godnatt, så skriver jag mer i morgon sötnosar!

Uttråkad och en gnutta panik


Bild: tessa-jay

Usch vad jag har tråkigt! Känns som man håller på att ruttna bort här borta, vill faktiskt hem nu. Men mitt och mammas tåg går ju som sagt inte förrän på söndag. Och jag har lite småpanik, för jag har absolut ingenting att sätta på mig på Brittans konsert som är redan på måndag! Helst av allt vill jag ha mina klackar och en rosa volangklänning, te x den här, men jag hinner inte köpa en ny klänning tills dess. Så det får bli någon tråkig gammal klänning eller det här.

Hayden - vår nya stilikon

Hayden Panettiere har under det senaste året setts i allt från paljetter till spets, och har visat upp att hon är kunnig inom mode. Ovanför ser ni bland annat jeansskjortan, dom utsvängda jeansen, ett axelband, spets, skor med attityd och kavajen som hon matchar med en snygg pärlkjol och en metallicväska. Go Hayden!

Sandra tipsar

Fick önskemål om att jag skulle visa några webshoppar där man kan beställa kläder, och så klart gör jag det. Här är några av mina favoriter!


1.chicy.se - helt klart min favorit, hur söta och coola kläder som helst!
2. asos.com - ett stort sortiment av modekläder.
3. nelly.com - massa snygga kläder och skor!
4. forever21.com - en hel del snygga och billiga kläder.
5. modekungen.se - MUMS FILIBABBA!
6. halens.se - lite tantigare kläder, men en hel del snygga.
7. ellos.se - också rätt tantigt, men också en del snyggt.
8. next.co.uk - massa fina jeans, en aning vuxnare stil på klänningarna.
9. missgreta.se - märkeskläder, tex underbara Odd Molly.
10. glitzy.jetshop.se - mums, säger jag på den här sidan också!
11. missselfridge.com - ååhh så mycket fina klänningar!

"Hatten"

Ouff, ouf ouf, vad det är snyggt med hatt! Och det här modet kan ingen säga att den "inte passar i det" - för det gör alla. Inte nog med att MIchael Jackson var en fantastisk artist - han satte många trender. Så som orkesterjackan, paljetter, färgglada byxor, handskar, hatten och oändligt mycket mer. Men det var inte Michael jag skulle prata om, utan jag tänkte bara försöka upplysa er om att hatt är stort på modefronten!


Kvällsdopp i vågorna

Lite oplanerat sådär, blev det ett kvällsdopp i dom jättestora vågorna. Det blåste helt sjukt mycket och var ganska kallt, men samtidigt jätteskönt och roligt! Här kommer en hel del foton på mig i min nya bikini! Hoppas ni också har fint väder, hörde att det regnade jättemycket i Stockholm, stämmer det?

När jag gör en ny design ska jag även ändra bredden på bloggen så att ni får se alla bilder i mycket större format!


Inspiration till hundra

Bilder: tessa-jay

Behöver jag säga att jag älskar denim? Tror knappast det! Ska för övrigt inskaffa en jeansskjorta, man kan bära den på så många olika sätt vilket är bra. (Ett exempel - bild 4). Och nitarna förstås - så himla ballt!

Yes please!


Dags att plocka fram det kreativa inom mig

Idag åkte vi först till ett ställe som tydligen var en loppis, men det var roligt att kika lite där på gamla saker. Fanns även en klädaffär i närheten och en himla snygg bil att kolla på! Så ingen fara med det. Sedan blev det gokart som är så jävlans roligt! Och på tal om ingenting så är jag ledsen för tråkiga och få uppdateringar, ska plocka fram kreativa Sandra som säkert kommer på något roligt!

Cool idé!

Har ni missat den här videon? I så fall tryck på play och kolla in den påhittiga idén till att hylla King of pop.


En så kallad utflykt

Nej nu ska jag iväg på en så kallad utflykt, får se vad den innehåller för roligheter! Hörs senare, puss och kram!

Outfittävlingen är igång!

Nu kör vi igång outfittävlingen som står mellan dessa två tjejer! Skriv bara numret/namnet i en kommentar, sen är det klart! Till nästa gång hoppas jag att några till vill vara med, priset är att bli länkad i min blogg. Kanske till och med i menyn i några dagar? Lycka till ni deltagande!


1. Matilda



2. Nicole

Fashiontoast

Jag bara älskar den här tjejens stil! Alltid har hon alla rätt enligt mig, i det här fallet är jag som mest förtjust i det stora silverhalsbandet och hennes höga heels.

Ändrade planer

Nu ska jag sätta mig ute i solen med tidningen Elle och min lilla Macbook som sällskap och läsa alla 30 bloggarna jag följer varje dag vilket är både jobbigt och roligt. Hade egentligen planer att gå till stranden, men det blir oftast aldrig som man planerat.

Här är 2 bilder på min nya bikini från Rut m.fl, bara älskar den!


Svar på Gissa kändisarna

http://hannag.blogg.se/ gissade rätt på både Lindsay Lohan, Charlotte Perelli och Reese Witherspoon, och får därför en länkning precis som jag lovade!

Stockholmstreetstyle

Kavajen liksom jeansskjortan känns ju bara såå rätt!

Paradiset

Jag är helt vrålhungrig! Men innan jag äter något idag ska jag ut och fota min bikini jag köpte i Göteborg i söndags. Tills dess att ni får se den bjuder jag på en jättehärlig bild jag tog igår. Ha en bra dag allihopa och hoppas ni också har fint väder!

P.S Glöm inte bort att anmäla er till min outfittävling!

Söta toppar


I brist på något att göra kollade jag in Topshops sida och hittade väldigt mycket som föll mig i smaken. Knåpade ihop några toppar i ett kollage nu innan jag skulle sova. (Om ni undrar kommer jag hem den 12:te - dagen innan Britneys konsert.)

På Britneys konsert vill jag se ut såhär


Beställda


New in

Västen täckt med nitar både fram och bak, och t-shirten med trasiga ärmar.

Shopping & Promenad till kvarnen

Jag fick en sak köpt, kommer visa er bilder på både jeansvästen, bikinin och tröjan (som jag köpte idag) lite senare. Men nu ska jag och mamma ta en promenad till en kvarn där man kan fika och kika i små trädgårdar fyllda med blommor och växter, så det blir nog mysigt!



Gissa rätt och vinn en länk


Kan du se vilka 3 kändisar bilden föreställer? Skriv i så fall namnen i en kommentar och håll tummarna för att du är först så att du vinner länkningen som står på spel. Var inte rädda för att gissa fel!

Titta och låt dig inspireras

Hinner inte blogga så mycket under dagen, för nu ska jag in till stan och kolla i affärer. Och nej, jag ska inte shoppa något, tror ni att jag kan hålla mig..?

Sleepinprogress


OUTFITTÄVLING


Minns ni att jag hade en outfittävling för ett tag sedan? Kände att det var dags nu igen med tanke på att ni verkar ha tröttnat på Veckans blogg. Så maila mig EN bild på er och er outfit till [email protected] så blir du förmodligen en av dom uttagna.

Smakprov

..på min nya lover.

Veckans kändisfavoriter

Som jag kallade det förut - veckans bäst klädda kändisar, heter det här kollaget veckans kändisfavoriter. Lite namnvariation kan behövas ibland! Min favorit är utan tvekan nummer 5. En snygg och genomtänkt outfit, hatten är som pricken över i.


Shoppinglista

Här är min shoppinglista jag går efter, som jag har visat tidigare. 6 av 16 saker har jag nu samlat ihop, men jag har absolut shoppingförbud nu för att ha råd med en annan grej plus en systemkamera. Men ett par slitna jeansshorts och en rosa klänning är 2 måsten. Sparar du dina pengar till något speciellt?

Hur får man stopp på sin hjärna?


Jag får aldrig stopp på min hjärna. Den bara tänker och tänker på allt mellan himmel och jord, och jag håller på explodera av stress och ångest. Inget allvarligt, utan över tusentals småsaker. Men jag ska försöka lugna ner mig, läsa 140 inlägg på bloglovin, anmäla mig till The voice streetdance school och fixa ihop lite kollage till bloggen i lugn och ro. Och en ny design skulle sitta fint nu också, men ni får hålla ut ett tag till.

Olika bikinimodeller

Vilken av dessa bikinis föredrar du bäst? Rihannas enkla svarta, Katy Perrys höga mönstrade som är min favorit, eller Jenny McCarthys randiga?

En helg i Götet

Hej! I lördags åkte vi till Göteborg där jag och mamma bodde på hotell mitt inne i stan. På kvällen när vi kom fram började vi med en promenad, sedan en fika och en båttur runt om i staden. Dagen efter blev det först och främst lite shopping (jag som skulle spara pengar till en grej, attans då!) på bland annat min favoritaffär Rut m.fl där jag köpte en jättesöt bikini! Jag kommer så klart visa bilder i veckan. Vid 13-tiden promenerade vi bort till Liseberg där vi befann oss resten av dagen och åkte precis allting. Inget regn och korta köer - kan det bli bättre?

Alla bilder blev så dåliga, så ni får bara den här på mig med min trogna ceasarsallad.


Nu blir det Göteborg!


Läsarfråga



Piffad svarar: Jag kan absolut rekommendera det! Det var otroligt roligt och man lärde sig grymt mycket! Det finns ju nybörjarkurser också, men om man aldrig dansat i hela sitt liv kan det nog vara svårt att hänga med. Men som sagt kan jag rekommendera det, även om du bara dansat några gånger tidigare. Hoppas du är nöjd med svaret!

Skospecial

Nu ska jag strax gå och lägga mig, i morgon ska vi till Göteborg för att gå på Liseberg antingen på lördag eller söndag, vi får se hur det blir. Men roligt kommer det vara! Bjuder på lite tuffa skor från stockholmstreetstyle, godnatt och sov sött! (Lisa, jag svarar på din fråga om The voice i morgon!)


Jag kan bli Veckans blogg!

Har inte nämnt det tidigare, men jag är en av finalisterna i rebeccas veckans bloggtävling. Så om ni vill göra mig en tjänst så gå in HÄR och rösta på min blogg som är nummer 5, kanske kan ni få något i gengäld som att jag röstar på er..?


Cheap Monday vår/sommar 2010

Min dag har varit jättebra idag med, den har ungefär sett ut som gårdagen - legat på stranden hela dagen, ätit god middag och efterrätt och ska strax ut på en långpromenad. Medan jag är borta får ni ta en titt på några bilder från Cheap Mondays visning för 2010 vår och sommar. Riktigt snyggt tycker jag!

Träffade några ullisar igår


Guess what? Stranddax!

Inspirationsbilder

Bilder: Stockholmstreetstyle

Partyyy


Marabou Sommar


Testade Marabous sommarchoklad idag med jordgubbar i. Lite annorlunda var den allt, rätt god, men ingen jättehiss precis! Nej nu ska jag kila iväg på långpromenad!

En sådan där typisk sommardag

Idag har vi legat på stranden precis hela dagen och bara kopplat av med glass och tidningar. En liten gnutta färg hoppas jag att jag har fått. Vattnet är hur varmt som helst här, 23 skulle jag gissa på om inte mer. På kvällen har vi ätit en god middag med marängsviss till efterrätt, nog det bästa jag vet! Men nu blir det en kvällspromenad och sedan lite mer uppdatering.


Den där långklänningen


Mobilbloggar

Hej! Just nu sitter jag i bilen och mobilbloggar, vi har ungefär 2 timmar kvar att köra. Men jag lär klara mig med tanke på hur mycket godis jag har köpt! Som jag skrev i något inlägg tidigare ska jag och min familj till Halmstad som kommer bli riktigt skönt, kanske stannar i Göteborg också.

10 dagar hemifrån

Bilder: stockholmstreetstyle

Nu ska jag strax sätta mig i en varm bil och åka några timmar bort, låter inte så lockande direkt. Jag kommer hem om 10 dagar, men jag kommer ändå blogga där borta! Packningslistan är checkad och det enda jag ska göra innan vi åker är att klappa om min ninis ordentligt, och packa ner datorn förstås! Ha en fortsatt bra dag så hörs vi i morgon! Puss puss puss puss

Överraskningen kommer dröja

Överraskningen som jag pratade om kommer ta ett tag, jag kan avslöja redan nu vad det är - en video där jag och Emelie dansar. Men eftersom det kommer dröja ett tag med redigering och sådant bjuder jag på ett litet klipp från The voice där jag är med och dansar i några av danserna, ni lär inte känna igen mig, men ni ser ändå på ett ungefär vad vi gjorde för danser!

Ni ser mig från sekunden 0.09-0.15 och 0.30-0.43

Wonderful dresses



RSS 2.0