Friday I'm in love

Fler bilder från i onsdags, tagna av style-fever. Nej nu ska jag springa iväg till jobbet! Ha en fin dag! =)

Look of Today

 
Pics by wearestyle-fever. New dress Stadsmissionen/Glasses Beyond Retro/Jacket Second Hand/Belt Beyond Retro/Shoes Demonia
 

Look of Today


Ny byxdress Beyond Retro/Skärp Beyond Retro/Skor Ebay
Idag har jag blivit fotad av style-fever på freshnet för ett modemagasin. Kul! Bilderna kommer upp så snart som möjligt, men här är en tjuvtitt!

yesterday


TÄVLA OM FISKSPA

Som kompensation för mitt långa uppehåll kommer här en tävling! Vinsten är en fotbehandling hos upplevelse.com som ger dig silkeslena fötter. Behandlingen innehåller fiskpedikyr och som avslut en fotmassage. Perfekt för sommarslitna fötter! Du som deltar måste bo i närheten av Stockholm. Tryck här för att läsa mer om behandlingen. Avslutas 15/7. LYCKA TILL!

Hur gör jag för att tävla? 
1. Du kommenterar detta inlägg och skriver att du vill vara med, glöm inte ange mailadress!
2. Gilla på facebook (länk) ELLER blogga om tävlingen

FESTIVALTIDER

Nu är Peace & Love ett avslutat kapitel och Emmaboda nästa att se fram emot. Jag tyckte att CJ gjorde en sjukt rolig grej genom att fota lite streetstyle under p&l, kolla in bilderna här. Om mindre än en månad är det Emmabodafestivalen som gäller för andra året i rad och jag längtar som bara den. Nyckelplagg är jeansshort, Dr Martens, halsväska och snygga tishor!

NEW MONROE

Pics Urivaldo Lopes via Sofiavlindberg. Styling Ritch Madlein. Model Luma Grothe for L’Edito Magazine Spring/Summer 2012.
Marilyn Monroe i ny modern tappning, alla tummar upp för detta. Gilla!

Acne Leather Jacket

Alltså. Columbines jacka. Jag dör lite.


RSS 2.0