Best dressed


Pink stuff

Kollage av mig. Kofta - Missguided. Blommig klänning på modell - Nasty Gal. Spetsshorts, puderrosa klänning, plattång och ljusrosa skor - Topshop. Underkläder - Stella McCartney. Trenchcoat - Miu Miu. Rosa skor - Atlanta weller for house of holland. Blommig klänning - Modekungen.

Fantastic


Outfit for today

BAD UPDATE, sorry for that. Tomorrow you will get collage and other fun stuff, hang on!

Shoppingtips

Här kommer ännu ett litet shoppingtips. Dessa snygga jeans kommer från Whyred.

You need some lovin'

Pic: Vanillascented Den helt underbara ombloggade tröjan från Zara vore fin i min garderob. Någon som vet om den finns kvar i Stockholm och i så fall i vilka butiker? I vår blir den snygg till bara ben, grovare skor och en ljus kavaj, eller som vädret är nu gör den sig bra till svarta tajta stuprörsjeans eller ett par snygga tights.

All the way down

Lite varmare väder och lite längre kläder är vad jag vill ha för stunden. Inspiration från grymma sidan Face Hunter.

Necklace

YEES! Jag har hittat delen som varit borta till mitt stativ så nu lovar jag fler outfitbilder och inspirationsbilder. Vädret tillåter inte snygga kläder nu när snön räcker en längre än till knäna, så jeans, dunjacka och vinterstövlar åker på. Trots vintern så tjuvstartar jag lite smått med ljusa kläder.

HAUTE COUTURE S/S 2010 - VALENTINO

Pics: style.se via fashion flash
Härliga färgkombinationer i metallic, ljusa pasteller och starkare färger. Lekfullt, somrigt och förbannat klockrent. Sådant här vill vi ser mer utav i de lite billigare affärerna så som Topshop, Monki, H&M och Zara. Kom igen nu!

Hit me like a ray of sun

Jag har hittat en webshop som säljer helt underbara kläder och ovanför får ni ett (litet) smakprov på vad sidan, som heter pixiemarket, har för typ av utbud. Varsågoda att stirra er blinda på bilderna.

10% på hela Chicys sortiment!

Jag förmodar att jag inte är ensam om att dagligen dregla över chicy.se's webshop. Från och med nu har ni 3 timmar på er att göra en beställning och då få 10% rabatt. Inte mycket, men det gynnar plånboken lite grann. Har länge funderat på den lila tröjan ovanför, vi får se om jag kan stå över det här kastet eller om mitt ha-begär är för stort nog för att motstå. Utöver den finns det massa annat som även de skulle sitta fint! Ange koden rabatt10% i kassan.

This is how you do it fashion

fashionsquad.com

DENIM


Pic: Caroline & Sofie
Förra året var jag dum nog och köpte mig aldrig någon jeansskjorta. För er som investerade i en är det snart dags att plocka fram guldkornet igen och under tiden vi efterblivna köper oss en ligger ni steget före och köper er ett par lappade jeans att ha till. Kommer bli dösnyggt, tro mig! Halvlång jeanskjol ligger också högt upp i rang.

Beauty right in front of your eyes

Trenchcoat Burberry prorsum, rosa tröja modekungen, ljus hårig tröja chicy, mörk hårig tröja modekungen, underkläder Stella McCartney, skjorta Balmain, brillor ?, strumpbyxor & sko & väska Topshop, halsband H&M.

Copycat

Pic: emsedge
Sno stilen från Stella McCartneys vårvisning. Kavaj, väska och skor från Topshop och Chinos från Ellos. Det är så mycket som måste göras just nu så jag får så svårt att hinna med att fixa egna kollage osv, men det kommer!

Bedtime


Nasty gal

Alla outfits kommer från Nasty Gal. Förutom alla ljusa pastellfärger som vi ser mycket av i vår är svart förstås fortfarande en nyckelfärg. Nummer 2 och 5 är lite a la Matthew Williamson med de öppna delarna i sidorna, precis som vi vill ha det. Den här våren kommer bli helt underbar klädmässigt! Jag vet att jag upprepar det i varje inlägg.

Preparing for spring 2010


Fick tag i halsbandet (199 kr H&M) jag varit på jakt efter, tog det allra sista! Likaså trenchcoaten 799 kr från Zara. Jag måste ursäkta mig för den dåliga bilden och dessutom att jag knappt lägger upp outfits längre. Allt beror på att en liten del till mitt stativ är borta så kameran går inte att sätta fast. Hoppas ni förstår och tar lite hänsyn till det!

That time

Nu ska jag ut på stan för att köpa ett halsband och förhoppningsvis hitta några vårkläder. Längtar tills man kan skippa jackan och gå med bara ben, bara några månader kvar nu. Ha en fortsatt bra dag!

R U afraid of real fashion?

Efter en lång tid med kläder i leopard- och zebramönster är det minsann på tiden att något nytt kommer in i bilden, vilket faktiskt är fallet. Nämligen ormmönstret. Vi kan se helt underbara inspirationsfyllda bilder i Vogue Paris februari 2010, i Alexander McQueens kampanj för SS10 och Acne är också inne på helt rätt spår. Underbart!

Come as you are


Best dressed


IN LOVE

Pic: loweo Första gången jag såg det här halsbandet höll jag bokstavligt talat på att dö. Det är så jäkla snyggt och det bästa av allt är att det är från H&M. Ja, ni hörde rätt - H&M! Allt fler fashionistor verkar inskaffa det så jag vet inte ens om det finns kvar. Men jag håller tummarna för att jag får tag i ett.

Underwear

Några nya underkläder haffade på rean. Första kommer från Sonia Rykiel för H&M 100 kr, den andra från Lindex (minns inte priset) och den tredje från Twilfit 150 kr. Precis vad jag behövde!

Alexander McQueen spring/summer 2010

Love it.

I got a hundred guns, a hundred clips, nigga I'm from New York

Kollage av mig. Klänning från Weekday, sko från Finsk, strumpbyxor från missselfridge, skjorta ?, halsband ?, väska från Mulberry, klänning från Moschino cheap and chic, spetsklänningar från missguided, plånbok från Miu Miu.

Perfekt vårplagg

Jag måste ha den här snygga byxdressen från H&M! Enligt Diana kostade den 50 kronor på rean, vilket fynd! Kanske har man tur och lyckas få tag på en, kommer vara så snygg till de här skorna till våren med en tunn skinnjacka över.
Föresten, vad tysta ni blivit på sistone. Det finns faktiskt en kommentarsknapp precis under inläggen.

De todo un poco

Idag har jag druckit världens godaste varma choklad gjord på skummad mjölk med massa grädda i. Bläddrat i Glamour och njutit lite av ledigheten, spelat lite innebandy och taggat inför de två innebandymatcher jag kommer att ha i helgen. Hoppas att er fredag är och fortsätter bra! Tyvärr fick jag ingen outfitbild idag.

Colourful lips

Några inspirerande bilder från anniieemal. Vad säger ni flickor, är färgade läppar något för er?

nice stuff

Älskar matchningen, mönstret, hur snyggt plaggen är skurna och så klart den grymt snygga modellen! Kläderna kommer från Josh Goot och bilderna hittar ni på 4th and bleeker men just dessa är ihopsatta av mig.

Topshop socks

Klart man ska ha strumpor i öppna skor till våren! Hur ballt? Köpte mig ett par guldiga och ett par silvriga på Topshop förra året som jag använd mycket mycket. Det jag ville komma till är att ni borde ägna er några minuter på strumpavdelningen nästa gång ni besöker Topshop. Det bästa är att det alltid är tag 3 betala för 2! Ett litet tips, satsa på nude-färger.

What is beauty?

Photographer: Jessica. Today I'm wearing over knee boots from Scorett, bag from Zara, coat and necklace from Topshop and dress from chicy.se. And no, my hair isn't yellow! If you like my style you can hype my outfits here.

Topshop SS10

Härligheter från Topshops vår/sommar kollektion lånade av Caroline. Visst är jeansshortsen snygga?

Just bounce

Ni märker att jag är tillbaka i mina vanliga rutiner igen va? Får så svårt att hinna med bloggen då tyvärr. Dansar 5 gånger i veckan, spelar innebandy 2 gånger plus matcher och sedan skolan som grädden på moset. Men jag gör mitt bästa! Nu: innebandy 1,5 timme!

The garden collection by H&M

Den här fina klänningen och jackan är från H&Ms The garden collection och kommer i butik den 25 mars samtidigt som resten av kollektionen. Columbine Smille visar idag upp dessa plagg på sin blogg som får mig att längta till sommaren och dess härligheter, visst är kläderna underbara?

Random, asos.com


Vilken outfit är din favorit?

Kollage av mig, bilder från instyle. Checka nummer 3, olala vad snyggt!
Jag är ledsen för kass uppdatering men har pysslat med annat idag, som att dansa. Blev ragga/dancehall på förmiddagen och på kvällen Sean Banan mix. Detta innebar två resor fram och tillbaka till stan och hem vilket tar sin lilla tid. Hoppas er dag varit bra och att den kommande veckan blir likaså! Godnatt sötnosar!

Spring/summer 2010


Långklänning - Topshop, skjorta - Topshop, skor - Lanvin, uggelörhängen - forever21, brillor - Ralph Lauren, klänning - Matthew Williamson, blus - modekungen, trenchcoat - Etro, beige sko - Christian Louboutin, svart sko - Finsk, body - Topshop.

When I look at you my mind goes on a trip

Jag älskar att fixa håret trots att tiden på morgonen är knapp och det fina inte varar längre än till bussen. Men med de här produkterna håller det sig lite längre och lite bättre. De ovan hittar ni bland annat hos frisören.

1. Hårinpackning - Aussie 2. Torrshampoo - REF 3. Mousse för volym Loréal Paris 4. Plattkräm/hair lotion - maria nila 5. Spraybalsam - Revlon 6. Plattång - Babyliss iCurl

ACNE

Pic: Marcella genom ellenclaesson

NEW PURSE

Bianco 550 kr 250 kr

Minimarket

Pic: iCITY
Den här säsongen ligger Minimarket på topp. Vårens kollektion innehåller helt galet snygga skor, tuffa hattar, runda glasögon och plagg med detaljer som dragkedjor och transparenta delar. Lekfullt och stilrent. Vi ser även underbara nyanser utav blått, rosa, beiget och så klart svart. Lovely!

Perfektion

1. Vagabond. 2,3 Topshop. 4 have2have. 5,6 Topshop. 7 Christian Louboutin. 8 Fendi. 9 Christian Louboutin.

Almost

Förlåt för en redan använd bild, men har inte hunnit ta någon idag. Har dock andra skor, halsband och strumpbyxor. Ska försöka fota några bilder nu, men det är så mörk. Håll till godo med denna så länge!
.
Update: En del till mitt stativ är borta, ledsen men kan inte fota idag!

FAB!

Pic: sannaknows. Jag smälter när jag ser hur fint modet är i år! Ett bra exempel är Matthew Williamsons kollektion för S10. Transparent har vi sett mycket utav men nu går vi snäppet längre och visar på ett snyggt sätt, mage och rygg genom skurna hål i kläderna. Helt rätt! Dessutom är färgerna och mönstren helt underbara. Vad tycker ni?

Vagabond vårkampanj 2010

Nu är Vagabonds kampanjbilder för våren officiella och skorna är indelade i tre stycken teman: Day-to-day Handsome, Precious Memories och Grungy Chic. En del skor avskyr jag samtidigt som jag älskar andra. Ni kan spana in Vagabonds sida här för att se fler vårnyheter.

IN MY PYJAMAS

Finn 5 fem, nej men seriöst, det finns säkert 100 fel på den här bilden. Ogillar bilden men ville bara lägga upp den och säga godnatt! I morgon börjar dansen igen så jag uppdaterar senare än vanligt just so you know. Godnatt!

Animal accessorize

Pic: Sea of shoes
Blir helt galen, den här människan har för jävla mycket snyggt! "Vintage double horse head necklace and Christopher Ross fox belt buckle worn with a Marni skirt and random silk mens shirt."

Inspiration by Piffad

Klänning: Topshop, kofta: Topshop, klänning: missguided, halsband: Giles & Brother, nitskor: Christian Louboutin, kilklackar: Miu Miu, axelbandsväska: modekungen, jacka: Chloé, mönstrad klänning: See by Chloé, väska: Alexander McQueen, guldring: Aurélie Bidermann.

Look of the day

(Fotograf: Nathalie). Blå kappa: Topshop. Klänning: chicy.se. Hjärtstrumpbyxor: Bik Bok. Skor: Vagabond. Väska: Zara. Halsband: Topshop. Ormarmband: chicy.se. Ringar: Stradivarius och Lindex.

They got something, let's call it X

Sannas snygga kroppssmycke från H&M, tuffa brillor och annat underbart från fashionsquad.

Chanel

Jag fortsätter att tipsa om fina saker till våren, den här gången om dessa underbara nagellack i perfekta pasteller ur Chanels vårkollektion. Gillar allihopa men är lite extrasugen på det rosa nummer 507 i mitten. Vill ni ha en billigare variant så brukar Isadora ha många fina färger.

Dress up with a dressy dress

Jag är inte, och har aldrig varit, en byxmänniska. Har klänning i princip varje dag vilket både är bekvämare och oftast snyggare. Därför gör jag tvärtemot alla som visar upp vinterplagg, jeans, jackor osv, och tipsar istället om några snygga klänningar/stora tröjor. Pandatröjorna hittar ni på chicy.se och resten hos modekungen.se.

Smickrad

Sådant här får mig väldigt smickrad och på bra humör i flera dagar! Andra gången jag hamnar på startsidan. Tack så mycket blogg.se och alla ni som kikat in här och lämnat en kommentar eller två idag! Härligt att få lite cred för något man lägger ner så mycket tid på och gillar. Tack underbara ni!

Inspiration från asos.com


My outfit of today

Blue jacket: Topshop. Nude blouse: Mango. Skirt: Bik Bok. Over knee boots: Tiamo/Scorett. A lot of jewellery: Stradivarius (Spain), Lindex & H&M. Studded bag: Zara

SS10

Kollage av mig. Längtar så till våren kommer. Jag kommer klä mig i ljusa färger som beiget och blanda in den härliga sommarrosan, blommigt och havsblått för att blåsa lite liv i outfiten. Ett must have till våren är en beige trenchcoat! Ljusa accessoarer är också viktigt för att få det att klicka.

Black Book samarbetar med H&M

Pic: iCITY
T-shirtmärket Black Book ska i vår tillsammans med H&M ha ett samarbete som kommer innefatta massa snygga t-shirts. Unga André Lorenz Stock som ligger bakom Black Book är väldigt kreativ så jag kan inte bärga mig efter resultatet som verkar väldigt lovande! Pax för den snyggaste!

Best dressed this week

Bilder från instyle, ihopsatta av mig. Mina favoriter är nummer 2, 3 och 5, vilka outfits gillar du bäst?

Louboutin


Tonight

Sista kvällen på lovet kommer spenderas med levande ljus, en kopp te, ipoden och en bok. Det är inte ofta jag läser men när det väl inträffar går det undan. Här om dagen köpte jag nyutgåvan av Michael Jacksons självbiografi som jag nu plöjer. Efter denna tänkte jag sätta igång med den omtalade Elsas mode - ni som har läst den - är den bra?

Örebro

Hej finingar! Nu är jag hemma efter att ha tillbringat några dagar i Örebro. Vi har gått på stan i -24°(!!) utan varken mössa eller vantar och iklädd min nya fina blåa kappa från Topshop, gissa om jag frös..! Utöver lite underklädsshopping och väskshopping har jag sett filmen Avatar på bio, druckit kaffe och te i mängder, köpt underbara bebiskläder, ätit massa godis och fått chansen att vila ut mig.

Inspiration

Lite inspiration innan jag åker till Örebro. Ha det så bra så hörs vi om ett par dagar!

These streets will make you feel brand new

Tidigt i morgon tar jag tåget till Örebro för att hälsa på några släktingar och förhoppningsvis träffa mina två låtsaskusiner varav en nyligen fått barn. Jag kommer inte att ha tillgång till bredband så jag lämnar ovilligt datorn hemma med lite ångest. Men oroa er inte, jag är tillbaka på lördag kväll igen!

Shoppingtips

Pic: emsedge. Dessa snyggingar finns just nu på H&M för antagligen en billig peng. Skalbaggen får en garanterad VIP-plats i min ringsamling om jag lyckas få tag på den!

Wonderful

Här är några utav mina Body shop favoriter som jag dagligen använder. Har även en sink in ansiktsmask som är helt underbar! Jag ville bara tipsa er om dessa produkter för er som gått miste om dom. In i en butik och lukta och testa er fram för att se vad som passar just dig.

Josh Goot SS10

Härligt att äntligen se lite färg efter så mycket svart som det har varit. Bilderna representerar Josh Goots visning för SS10. Visst ser det härligt ut? Känns som att 2010 kommer bli ett riktigt bra modeår, inte sant?

Inspiration


Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack


Winter Camp


Idag börjar winter camp på The Voice Streetdance school. Som jag har längtat! Ska bli så skönt att dra på sig mjukisbyxorna i XXL, keps och en stor tisha och slippa tänka på utseende. Blir 5 danspass om dagen i fyra dagar i rad. Ragga/dancehall, hip hop/streetdance, hip hop/krumping, Michael Jackson style och crip walk.

Min tolkning av våren

Kollage av mig. Bilder från zimbio. Kläder från brownsfashion & Topshop.
Jag vet att jag inte är ensam om att spana in vårkläder redan nu, ellerhur? Butiker och webshopar börjar stormas med plagg och accessoarer i beiget som blir huvudfärgen i vår. För att det är så fint och för att jag längtar så till nästa årstid kunde jag inget annat än att sätta ihop detta kollage som jag hoppas ni blir inspirerade av. En person ni borde spana in lite extra till våren är Chloe Sevigny som är min största inspirationskälla just nu, check!

NYÅRSAFTON 09-10

Jag tillbringade nyårsafton med min barndomsvän Emma hemma i mitt hus där även min familj och hela hennes höll till. Vi smällde fyrverkerier, snackade, fotade, åt trerätters, (eller fyra rättare sagt med tanke på att vi hade två efterrätter i olika omgångar!) och hade det bra! När klockan slog halv fyra blev det nattpromenad med en person i -10°. Kvällen i kort sammanfattning är underbar! Det blev långklänningen i alla fall och nya skorna!

Best dressed 2009

Min lista för årets bäst klädda, vem av dessa är din favorit?
På första plats kommer Alexa Chung som alltid lyckas få till det där lilla extra.

På andra plats ser vi Blake Lively som vågar på sig det ena till de andra och samtidigt behåller stilen.
På tredje plats blev Mary-Kate och Ashley Olsen som båda kan matcha allt hit och dit och ändå få till det.
På fjärde plats valde jag Chloe Sevigny som vi ofta ser i beiga nyanser och lite mer utstickande plagg.
Gott nytt år föresten! Hoppas ni hade en underbar kväll! Jag lägger upp bilder i senare, kolla klockan!!


RSS 2.0