Långa cardigan

Innan jag börjar med mina kvällssysslor så undrar jag om ni missat hur coolt det är med stora mysiga gråa cardigans. Så himla höstigt, men så snyggt! Låna er morfars gamla stickade tröja och ni är helt rätt ute! Lätt och enkelt mode. Och något som nästan alla redan har i garderoben. Det snyggaste är när den går nedanför rumpan och man har ett par färgglada strumpbyxor till, så snyggt. Jag köpte både en cardigan och 3 par färgade strumpisar idag! Men dags att logga ut. Godnatt!


Vilka färger föredrar ni?

Vet ni vad? Jag ska verkligen försöka sova tidigt idag, ska börja med att lassa in alla nya kläder i min alldeles för lilla garderob. Sen ska jag göra en kopp te och krypa upp i sängen med en bra bok och mysa! Låter inte det härligt? Eller först av allt måste jag ta en titt på mina fruktansvärt fula naglar som jag måste göra någonting åt. Något snyggt lack skulle sitta fint. Får kolla runt lite här hemma. Lila är ju snyggt! Vilka färger gillar ni?


Någon som äger den här snygga manicken?


Jag vill verkligen ha den här underbara mobilen! Men egentligen använder jag knappt mobiler. För det jag vill åt egentligen är musikspelaren och kameran. Men jag har ju redan både kamera och mina 2 underbara zen. Men när jag väl får den här kanske jag börjar använda mobil igen? Någon som äger den här snygga manicken eller är lika kär i den som jag?

Bilder från gårdagen

Jag måste bara börja med att säga att ni är världens bästa! Och det var verkligen roligt att spela med er. Jag hade jättekul! Men nu är det dags att äta, är vrålhungrig!


Jag i mitten till vänster



Veckans planer

Måndag: Ska köpa en väska inne i stan och sedan ut och springa
Tisdag: Ridning och Innebandy, ska även försöka hinna ner till Delselius för att kolla jobb
Onsdag: Fyspass med konståkningen
Torsdag: Streetdance
Fredag: Innebandy
Lördag: Ragga/dancehall, konståkning och eventuellt tjejmiddag?
Söndag: Konståkning
Förhoppningsvis blir det väl lite träffar med vänner också! En hel vecka utan kompisar är ju katastrof! Ellerhur? Vad har ni för planer?

Samma gamla väska jag håller på att prata om att köpa! Men imorgon ska jag ha den.

Påfyllning i garderoben

Jag åkte till Sikla med mamma idag, hann aldrig in till stan. Men för min del blev det 3 par läckra strumpbyxor och en snygg cardigan (heter det så?) Inte så mycket, men det jag behöver mer hittade jag aldrig. Förutom en jätteläcker Odd Molly jacka, men den var en storlek för stor, så det var riktigt synd. Och lite väl dyr var den ju!
När jag kom hem fick jag också en del kläder av mamma som hon aldrig använt innan, så det blev en billig shopping för att ha fått så mycket kan man säga!

Lila strumpbyxor (ser blåa ut på bilden) från Gina Tricot
Rosa (ser röda ut på bilden) och gul-oranga (även dom ser annorlunda ut på bilden) ifrån MQ
Grå kofta ifrån Gina Tricot



Dom här skorna vill jag ha!

Gör mig klar inför en shoppingrunda

Det blev ingen träning för min del idag. Jag hade så ont i ryggen som jag skrev. Så jag kunde verkligen inte åka konståkning. Så det var lite synd. Men det blir shopping istället, tyvärr är det söndag, och det innebär att affärerna stänger redan vid fem. Men men! Vad ska ni hitta på idag?
Glöm inte bort att vara med och tävla om att bli veckans blogg!


Riktigt fult men coolt!

Dags för ett träningspass

Söndag förmiddag och jag är jättepigg! Ska snart åka iväg till Gustavsberg för att träna konståkning en timme. Det ska bli riktigt roligt. Men jag har så fruktansvärt ont i ryggen efter innebandyn igår, så vi får se hur det går. Kommer inte kunna göra något avancerat, men det kanske vi inte börjar med första träningen efter sommaren?


Någon som skulle våga bära dom här byxorna?


Veckans blogg utses på måndag!


På måndag utses veckans blogg. Det betyder att ni får skriva en kommentar om vem just du tycker ska vinna. Det kan vara bästa kompisen, du själv eller någon annans blogg som du tycker är riktigt bra!
Skriv bloggens namn i en kommentar till det här inlägget. Den som vinner kommer jag länka till på min blogg, så att du har chansen att få fler läsare!
Det är 4 som är med och tävlar än så länge. Lycka till!


Längtar tillbaka till sommaren.

En riktigt smart grej

Det här knäckebrödet är så extremt smart faktist!
Istället för att ha med sig en egen macka där osten ligger och blir förstörd och smöret smälter, så är dom här redan klara och håller sig jättebra! Jag har börjat med att ha en i mitt skåp i skolan, det är perfekt när man blir hungrig sent på eftermiddagen! Och dom smakar faktist heelt okej!


Snygga jackor ifrån asos.com


Nästan spagat

Kan ni förstå hur jag kan vara är pigg? Det kan däremot inte jag. Jag gick upp klockan 6, men är helt sprallig och det kryper i hela benen. Missade min konståkning idag, men så blir det när man har cuper på helger. Men det var lite synd. Nu behöver jag verkligen stretcha, eller är det försent nu när man redan har fått träningsvärk? Aja! Det märker jag väl..

En glad Sandra som tror att hon är vig!

Kan man inte låta bli, så kan man inte helt enkelt

Det har blivit mycket musik i bloggen på sistonde, men jag älskar musik, så det är inte så konstigt. Hittade den här låten på en tjejs blogg, den är verkligen fin, men väldigt lugn, kan bli jobbigt att lyssna på för lugna ibland kan jag tycka. Aja, hoppas ni haft en riktigt bra dag!


Brick N Lace - Never Never

Jag gillar låten fast samtidigt inte, vad tycker ni om den?


1 vinst och 3 förluster

Hej!

Innebandycupen i Duvbo gick väl bra antar jag, vi fick en seger och 3 förluster. Men vi kämpade stenhårt och gav allt (nästan i alla fall), men det viktigaste är ju att ha roligt, ellerhur? Och det hade vi definitivt! Så otroligt kul man har tillsammans. Det är underbart!
Bilder kommer senare, vi får se om det blir ikväll, imorgon eller om en vecka. För det beror på när tränarna lägger in dom på våran hemsida. För jag var så klantig att jag glömde kameran..

Vart är alla kommentarer?

Tjoohoo, Vart har alla kommentarer tagit vägen underbara människor?
Och juste, jag är ledsen att tävlingen fortfarande inte kommit igång än som jag pratat om ett tag nu, men den kommer snart komma igång, och det kommer vara finfina priser! Så håll ut, håll ut..

Och som sagt har jag innebandycup imorgon, så det blir tidig sänggång för mig. Ska träffas redan klockan 7 på morgonen. Så dags att logga ut!

Roligt att se hur man förändras

Vet ni vad jag hittade? En massa gamla bilder på mig, lite kul att se faktist, hur man förändras. Jag lägger bara upp en nu. Kanske lägger upp fler en annan gång! Har ni haft en bra dag?



Jag kom femma!

Hoppningen gick väldigt bra! Det blev jämt, jag kom femma. Men jag är nöjd! Nu är det snart dags att hoppa in i duschen. Känner redan hur träningsverken smyger in i mina ben, hatar det! Och vet ni vad? Imorgon har jag innebandy cup! Så det ska också bli roligt, men mindre kul att gå upp vid 6 på morgonen.. Dags för stretching tror jag!


Läsktips!

Hej kära läsare!

En liten smart grej bara innan jag ska åka till stallet (ska tävla i hoppning) . Eller 2 smarta grejer föresten! Den här rosa plastsaken ni ser på bilden, är väldigt smart ska jag säga er! Den finns på designtorget för en liten liten slant.
Och nu till det andra, jag brukar sällan köpa hem läsk, men ofta har vi mineralvatten och saft hemma. Och det gör det jätteenkelt till att göra sin egen läsk när man blir sugen, istället för att köpa en hel annan läsk! Man blandar bara saften med bubbelvattnet, sen var det klart! Smart va?


Humor på hög nivå



Paulina: Vet du vad norrmännens sämsta skidåkare heter?
Jag: Nää. Paulina?
Paulina: Nej! Inge Glid!
Tyst
Jag: Hahaha! Jag fattar!

Paulina: Vet du vad Finlands sämsta trädgårdsmästare heter då?
Jag: Paulina?
Paulina: Nej, Mask-i-hallonen!
(Om man utalar det med finlandssvenska låter det jätteroligt!)
Båda skrattar

Städning ska vara roligt!

Hemma igen efter att ha stått på dansgolvet en timme. Det var kul att vara tillbaka igen, men låten vi dansade till föll inte riktigt mig i smaken. Återkommer om vilken det är nästa vecka.
Jag börjar redan bli trött, ska försöka hinna med en städning också ikväll. Visst är jag duktig? Men grejen är att jag tycker det är kul att ha fint, och därför blir det roligt att städa. Man blir så nöjd efteråt! Och så en dag senare ligger det lika mycket kläder på golvet igen. Så var det dags att städa igen. Ganska tröttsamt också faktist.. Stämmer det in på någon?


Häftig jacka, va?

GLÖM INTE BORT


Har ni glömt bort veckans blogg? Det är bara 3 stycken som är med och tävlar hittills!
Skriv att ni vill vara med och tävla och eran bloggs namn i en kommentar, det kan lika
gärna vara din kompis blogg eller en annan blogg som du gillar att läsa! Så avgör jag
det söndag kväll eller måndag morgon vem som vann. Och om man vinner blir man
länkad till ifrån min blogg ett par gånger, så just du har chansen att få fler läsare!
Lycka till!

Ikväll ska jag dansa!

Morsning korsning!

Påbörjade ett inlägg imorse, men det blev aldrig publicerat, på grund av att jag fick så himla bråttom när jag helt plötsligt tog en titt på klockan.
Men nu sitter jag i alla fall här hemma framför datorn som vanligt. 18.30 är det streetdance som gäller. Riktigt roligt! Har inte dansat på ungefär 3 veckor nu, så kommer vara jättestel! Plus allt träningsvärk ifrån ridningen och innebandyn i tisdags. Jag borde sluta med lite sporter, men i så fall vilken? Konståkningen + markträning, innebandyn, ridningen, streetdancen eller ragga/dancehall?

            

Världens godaste scones. Recept, 4 st

Du behöver:
4,5 dl mjöl
2 dl vatten
2 krm (kryddmått) salt
2 tsk bakpulver
50 g margarin


Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 250 grader
2. Blanda margarin, mjöl, salt och bakpulver tillsammmans. Knåda med händerna. Inga smörklumpar får förekomma.
2. Häll i vattnet. Rör om med tex en träslev, det ska bli ganska kladdigt.
3. Gör i ordning en plåt med bakplåtspapper på och dela upp smeten i 4 delar.
4. Gör dom till runda klumpar och platta till med lagom mjöliga händer.
5. Ställ in i ugnen 10-15 min.
 6. När dom är klara ska dom skäras i två delar. Lycka till!

Hade ju färgat håret!

Ni känner mig, och ni vet att hag är glömsk. För ett tag sen då jag färgade
min utväxt ville ju ni se hur det blev, men jag glömde verkligen bort att lägga
ut en bild! Men som sagt blev det lite oranget, har använt silver-shampoo
ett par gånger, som ser ut att ha gett lite resultat!


Hjälp mig bestämma

Hej igen!

Vecka 40-41 har jag prao. Och jag börjar lösa mina prao-problem. Hade massa förslag och har inte kunnat bestämma mig. Men nu har jag fått lite svar. Det jag hade funderat på ett tag var att jobba på en polisstation, men nej, det verkar urtrist. Så det jag försöker välja mellan nu är café eller en klädaffär. Vad tycker ni? Vad verkar roligast?



Coola jeans ifrån asos.com


Rihanna - disturbia

Om man har tråkigt är youtube alltid en räddning! Just nu kollar jag in Disturbia med Rihanna, faktist inte den bästa låten hon gjort hittills, men den är helt okej! Men nu är det dags att plugga lite till mina blivande mvg:n!


Skolan är en plåga

Hade tänkt ta en runda på stan idag, men det blev tydligen inte så. Höll till i Mölnvik med mina 2 kompisar Janina och Felicia istället. Och Janina tog ett till hål i örat, ni vet ganska högt upp i bråsken? Jättefint blev det i alla fall.

Jag känner mig så otroligt deprimerad efter den här dagen. En dag i skolan är rent ut sagt en plåga. Tack gode gud för att helgen i alla fall finns, amen. Nejnej, nu ska vi inte be till gud här va, utan kolla in Paris snygga väska på bilden, hela hon strålar!


Hon är van vid att bli fotad...


Kan man ens kalla det konst?

Jag har en tendens att när jag har tråkigt fotar jag allt jag ser- från alla vinklar. Ganska underhållande faktist, men jobbigt att rensa kameran. Men här är lite, ja, vad ska man säga? "Konstnärliga" bilder, eller kan man ens kalla det konst?


Jag vill ha sommar!

Godmorgon godmorgon!

Jag struntar i att lägga upp vad jag har på mig idag, för just för tillfället är min lilla kamera bortsprungen! Men bilder kommer i eftermiddag.
Jag tycker det är så synd att hösten redan är här. Jag trodde vi skulle få en lång skön sommar. Men nehepp! Snart kommer väl vintern också..


Söt klänning, va? Om den blir förstörd av någon anledning kan man ju alltid ha den som nattlinne!
Den kommer ifrån asos

Rare Lace Trim Satin Babydoll Dress

En dag med mycket planeringar

Hej!

Har haft fullt upp hela dagen! Så har inte hunnit med att skriva något alls som ni märkt.
Dagen började med att jag stolt bakade scones på morgonen till frukost och därefter var det dags att åka till skolan. Efteråt fikade jag på Systrarna Delselius i Gustavsbergshamnen med 2 utav mina nära och kära, Emelie och Janina. Efter ett gott kaffe och en kaka var det dags för 2 träningspass efter varandra, och nu är det matteboken som gäller! Uppdaterar imorgon, hinner inte mer nu ikväll!
Godnatt!

Emelie, jag är ledsen att du inte kom med på några bilder!


Jag har det mysigt i Gustavsbergshamnen


Janina med en god jordgubbssmoothie

Veckans blogg!


Förlåt, men hade helt totalt glömt bort kommentar-tävlingen, och nu har jag helt tappat räkningen på allas kommentarer, men vi kör en veckans blogg istället. Det är bara att lämna en liten kommentar till det här inlägget och skriva att du vill vara med. Eller det kan lika gärna vara din bästa kompis eller någons blogg som du brukar läsa och tycker är bra som är värd att vinna! Priset blir att man blir länkad lite då och då från min blogg i en vecka för att få chansen att få flera besökare! Lycka till!

killkläder ifrån asos.com


Spinningpasset gick bra!

Det kändes härligt med ett träningspass, och för att få ännu mer motion gick jag hem och fick lite frisk luft på köpet! Blev lite lite springning på vägen hem, men orkade knappt! Benen kändes som blyklumpar.
Strechade lite grann och kom nästan ner i spagat, kunde det för några månader sen, men efter en slö sommar är det inte lätt och det krävs mycket träning!

Tränar ni eller går på någon sport?






Dags för ett Spinningpass på Bodyjoy

Nu ska jag äta och sen ska jag till gymmet på spinning.
Riktigt roligt! Och man blir så trött, det är inte klokt.
Men det känns skönt efteråt. Jag skriver mer ikväll.
Ha de superbra så länge!


BULLSHIT BULLSHIT BULLSHIT!

Dom säger att det är så här Britney Spears sjunger på riktigt? Vad tror ni?
Det låter omgjort, vet inte vad jag ska tro?



Jag är framtidens blivande frisör!

Vet ni vad jag har gjort för skojigt idag? Klippt min lärare! Det blev jättebra måste jag säga, har ju klippt mig själv innan också tidigare några gånger. Fanny (med brunt hår till vänster på bilden) hjälpte också till.
Helena som hon heter, (vår lärare) har verkligen världens finaste hår! Mycket finare än blondinbellas minsann! I love it..


Dagens outfit

Blev en ganska tråkig vanlig klädsel idag, är lite sugen på att dra på mig höststövlarna, men det får bli till nästa vecka.

Jeansshorts
från Bik Bok
Linna
från H&M
Tröja, Madonna, från H&M
Skärp från ellos
Armband (syns ej) spanien och italien

Tips för magen

Jag brukar vara noga med att inte äta på kvällen, men sånt här går faktist ann!
Det är ju trots att ganska nyttigt. Fast det är väldigt mycket fruksocker i, som är lite mindre nyttigt. Men betydligt bättre än en pizza!
Det här brukar jag ha i:
* Banan
* Äpple
* Päron
* Melon
* Mandarin
* vindruvor
Och med lite yoghurt på toppen blir det som pricken över i, testa!


I kissed a girl - Katy Perry

Måste bara säga att jag älskar den här låten, man vill bara sjunga med
när man hör den. Vad tycker ni om den?


asos.com kör med rutigt!

Nya trenden: rutigt! Det kan vara diadem, trosor (?), halsdukar, jackor, kjolar, shorts, klänningar, väskor, ja, allt möjligt! Visst är det snyggt?


Alla the sims-freak, kolla hit!

Hade inte spelat The Sims på evigheter, men så hittade jag mitt gamla The Sims 1 som hade legat och dammat i ett skåp, och jag kunde inte låta bli att installera det! Läste att det även är ett The Sims 3 på gång som släpps i Sverige redan i februari! Och jag tror att det kommer vara grymt mycket bättre än dom andra två som redan finns. Blev lite sugen på att prov-spela det, funderar på om jag verkligen ska lägga pengarna på ett litet spel som man säkert kommer tröttna på?


Dags för lite shopping!

Har bara rusat runt på min lillebrors träningar idag. Har haft så tråkigt. Har så mycket energi i kroppen. Men det kan ju vara mina dextrosol som gör det. Eller vad tror ni?
Men nu har jag i alla fall fått en del pengar. Så på onsdag, eller redan imorgon, blir det shopping! Behöver så otroligt mycket just nu. Pengarna kommer aldrig att räcka.. Suck!


* Höstkappa/skinnjacka
* Underkläder
* Utsvängda jeans
(visst är jag modig?)
* Smink
* Klackskor för hösten
* Jeansjacka eller någon slags kofta
* En stor vit väska
* Lite mindre väska
* Priser till en tävling som snart dyker upp!
* Färgglada strumpbyxor och knästrumpor



Helgpaus

Ovanligtvis så har jag ingen ork alls att blogga idag. Och jag ser hur läsarna bara minskar och minskar, mindre kul. Men förhoppningsvis kommer jag igång snart igen! Håll ut tills dess!

Ett varmt och skönt bad

Hej!

Jag är ledsen att jag aldrig skrev mer igår. Men tiden på sjukhuset var väldigt lång. Och så fick jag bråttom till min kompis Amanda. Där jag var bjuden på middag, dom hade nämligen gårdsfest. Men jag hade riktigt roligt, men det blev inte en enda bild, tyvärr!
Nu kom jag i alla fall nyss upp från badet, där jag gjorde lite tjejgrejer som man annars aldrig hinner med. Smörja in sig, måla naglarna, fixa fötterna fräscha och lite sånt där.

       

Sjukhuset nästa

Hej!

Ska strax in till sjukhuset där pappa oförvånatsvis håller till. Han hade kört cross, och brutit armen och fick åka ambulans in till Södersjukhuset. Så vi ska in och hämta honom om en liten stund, jag skriver mer senare när jag kommer hem.
Hoppas ni i alla fall får en bra dag!

                                 

Det sviiider i mina ögon

Nej, det svider i hela ögonen utav trötthet. Minns inte ens senast när jag var såhär trött senast! Så nu är det dags att logga ut och sova. Imorgon väntas en riktigt rolig dag! Ska hem till Amanda på någon slags gårdsfest, på kvällen blir det tjejkväll bara vi två. Godis, filmer, tjejsnack, dans, sång, ja, ni vet allt sånt där tjejer gör! Mysigt blir det i alla fall. Godnatt, hoppas alla haft en riktigt bra dag!


Bild sen midsommarafton -08

Britney och Justin återförenas, men bara i inspelningsstudion


Justin Timberlake och Britney Spears på releasefest i november 2001. Foto: AP

"Toxic"-sångerskan och hennes expojkvän ska spela in en duett ihop.
Kändisparet skulle samarbeta på Britneys förra skiva "Blackout" men  Britney dök aldrig upp i Timbalands studio.
Det fick Justin att tappa tålamodet. 
Efteråt vädjade Britneys pappa flera gånger till Justin om att hans dotter skulle få en ny chans. Det verkar ha gett resultat.
Nu rapporterar Female First att han gästar Britney på hennes kommande skiva, som släpps senare i år.

Mina höstfavoriter hos josefssons.se


En riktigt bra musikal

Hej!
Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med både skola, kompisar och musikalen jag var på. Är så grymt trött nu! Det är nog dom flesta, efter en vecka i skolan blir man verkligen det. Men återigen till musikalen. Den var jätterolig och bra! Som sagt handlade den om en transvestit, lite svår att förklara faktist, men det var coolt, och dessutom jättebra skådisar. Tyvärr fick man inte fota. Annars hade ni fått ett helt lass med bilder framför er.


Hedwig and the angry inch ikväll på statsteatern

Nej, nu är det dags att göra sig i ordning till musikalen jag ska se, som heter "Hedwig and the angry inch" så skriver jag mer ikväll. Den börjar 20.00, så det lär bli lite senare. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag!


Underbar dag med Nathalie och Paulina

Hemma ifrån en härlig dag med mina två kompisar Nathalie och Paulina. Blev en liten fika på Sasta som vanligt, frågade lite om prao där. För det är snart dags för mig att ha. Så vi får se hur det blir med det! Annars funderar jag på att jobba på Gina Tricot.
Jag hade i alla fall jättetrevligt idag. Och alla mina dåliga skämt som bara dyker upp från min mun är ju också väldigt uppskattade! Eller inte. Men nu är det dags att åka in till stan, ska ju på musikal!
Vad har ni gjort idag då?



Idag ser jag ut såhär!

Blev ganska dåligt väder, så idag klär jag mig i:
Jeans från Bik Bok
Rosa linne från Gina Tricot
Kofta från Rut mfl
Halsband från Ur&Pen


Idag ska jag på musikal

Morsning korsning kära läsare!

Nu ska ni få veta vad jag ska göra för roligt ikväll! Jag ska på en musikal inne i stan som handlar om någon transvestit, jag vet inte vad den heter. Men det blir nog roligt!
Men nu ska jag ta bild på dagens outfit som kommer upp på bloggen om en stund.

Känns tomt på kommentarer igen! Kommentera, kommentera, kommentera! Kommer ni inte ihåg den lilla tävlingen? Den som kommenterar mest den här veckan blir länkad till på bloggen!

Är så trött!


Är så otroligt trött. Så nu blir det en liten
snabbstädning, en dusch och sen ska
jag sova! Imorgon är det fredag, jippie!
Ska berätta imorgon för er vad jag ska
göra då för skoj!
Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt!


Konfirmation på Malta?

Jag hoppas på att det blir språkresa till Malta nästa sommar. Men ingenting är bestämt ännu. Tänkte konfimera mig där nere också samtidigt i så fall, men då var man tvungen att bo i någon annan familj i fyra veckor, och man vet aldrig hur trevligt det kan vara. Så jag föredrar hellre att bo där dom flesta andra bor, på ett slags hotell.
Är det någon av er som har varit på språkresa och kan tänka sig berätta lite om hur det var? Eller någon som ska åka?


abercrombie.com, killkläder


abercrombie.com


Josefssons höstmode

I josefssons höstkatalog fanns mycket snyggt, bland annat en väska och ett par skor som kändes såder riktigt höstiga! Blir så shoppingsugen, men får se om jag klickar hem något eller inte. Vad tycker ni om skorna och väskan?



För en gångs skull kom det lite roliga saker!

Idag dök det minsann ner lite roliga saker i brevlåden! Fick hem både josefssons och ellos katalogerna, språkresbroschyrer och igår konfirmations papper.
Är riktigt sugen på att åka på språkresa! Någon som har gjort det eller ska?


Studerar för nöjets skull. Nästan

Hann precis innanför dörren innan regnet började piska ner utanför. Men det ser redan ut att börja klarna upp igen. Så det är ju bra.. Skoldagen har känts lång, men ganska rolig. Jag har aldrig varit den som ser fram emot skolan, betyg, gå upp tidigt på morgnarna osv. Men nu har det helt och hållet vänt. Skolan har blivit ett ställe där man har kul, träffar vänner och helt enkelt studerar för nöjets skull! Kanske inte bara för "nöjet skull", men det är ett nöje att studera!


Dagens outfit

Sitter här med en skål fil och musil. Man måste ju få i sig lite energi för att orka med dagen. Blir jag hungrig får jag väl äta mig mätt på dextrosol som man även blir pigg på! Kanske ingen bra idé. Blir nog mest bara speedad och springer omkring.
Dagens Outfit
Halsband från Ur&Pen
Linne ifrån MQ
Shorts från Bik Bok
Skärp från ellos
Skor från Fred Perry
Nagellack från Viva la Diva



Godnatt på er!

Ska nog snart sova, är så trött! Fast det är inte så konstigt så tidigt man går upp nu mera. Hoppas man vänjer sig till slut. För jag orkar inte med att vara så otroligt trött. Nu vet ni i alla Ifall att jag sover om jag råkar somna med huvudet på tangenbordet. Kompliserad mening? I alla fall, kanske kommer fler inlägg, vem vet? Godnatt så länge!







Höstskor, tyck till!

Det man lägger mest märke till nu i skoäffererna är alla typsika "ridstövlar" och "ridskor". Och även en hel del mockasiner med fransar, som kan vara ganska coolt till rätt klädsel. Själv föredrar jag nog ett par röda eller svarta stövlar med en lite halvtjock klack. Lite mer "standard-skor". Jag har ett par lite vinröda i min skohylla som jag köpte in förra hösten som förstås är i skinn, så det är mycket skönare att gå omkring i.
Vad tycker ni om för höstskor? Vad är fint och vad är fult enligt er?


Kladda-kalender-time

Ledsen att jag fortfarande knappt fotar något längre. Ni får nöja er med mina sommarbilder jag lägger in lite då och då! Men vet ni vad? Imorgon ska jag dra igång med Dagens outfit igen som var ganska populärt. Men nu ska jag kladda vidare i min kalender! Måste ju planera lite! Använder ni kalendrar?

Och föresten, missa inte tävlingen som dyker upp på bloggen snart!


Svar på hårfärgsfrågan!

Det var en tjej som frågade vad de var för märke angående hårfärgen jag ville färga till. Och här kommer svaren!
Det är slingor som kommer ifrån Schwarzkopf och kostar 79 kronor på Ica. Kiks har den nog betydligt dyrare för er som tycker att den här lät för billig! Nej, men 79 kr i alla fall. Visst är den lite frän?


Förhoppningsvis är minnet lite bättre när det gäller koder

Slutade en timme tidigare idag, lyx! Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Hade planerat med en vän att möjligtvis ses, men vet inte ännu hur det blir med det. Får väl ta cykeln till Mölnvik där jag måste köpa ett nytt lås till mitt skåp. Knipsade upp en såder 10 stycken förra terminen och förrförra. Så nycklar är ingenting för mig, förhoppningsvis är minnet lite bättre när det gäller koder. Så tjingiling! Ha en superbra dag!

Saknar sommaren så enormt mycket, även om det är hyffsat varmt nu så är det inte samma sak. Nu när det är skola och allt. Ska ju snart köpa höstjacka!

Till vänster: Jag
Till höger: Amanda


Ball klänning

Godmorgon!


Förstår inte hur jag bär mig åt. Gör mig i ordning på ett litet kick bara.
Så får en lång stund framför datorn innan skolan börjar. Kikade in på
lite sidor och hittade världens coolaste klänning! Eller vad tycker ni?


Snabb-inlägg

Blev 2 timmar träning, skönt, men man blir så himla trött när man går
upp så tidigt. Så det är nog dags att sussa snart! Morgondagens planer
dyker upp då! Vad har ni gjort idag då?





Funderar på den här hårfärgen? Skulle den passa mig?
Jag tycker det var skitsnyggt!

Minitävling igång, stor tävling på G!

Blev kanonväder idag ju! Så dags att gå iväg till stranden! Så skönt att man bor så nära, tar 1-2 minuter med cykel. Så jag skippar nog att gå!
Väldigt tomt på kommentarer har det blivit! Vi kör en tävling, den som kommenterar flest kommentarer den här veckan blir länkad till på min blogg, och snart kommer det ju en större tävling med riktigt priser som ni inte får missa, så håll utkik!


Tycker att det är så coolt med jättestort tuperat hår, om man gör det rätt vill säga. Om ni kollar in alla modemagasin, så har dom flesta modellerna stort tuperat hår med en rosett i. Supersyggt tycker jag! Vad tycker ni?

Dagens finaste bild

Jag tycker den här bilden var så otroligt härlig på Paulina och Nathalie!
Så blev tvungen att lägga in den! Plus att jag älskar Nathalies rosa tröja!


Visst är det snyggt med färgglada ben?


Veckans blogg!

Photobucket
Dags att börja rösta fram en ny veckans blogg som kommer visas på måndag! Det innebär att du kommenterar det här inlägget och skriver att just du vill vara med och tävla, och länkar till din blogg. Det kan även vara någon annans blogg som du exempelvis brukar läsa. Eller varför inte bästa kompisens? Så avgör jag på söndag kväll/måndag morgon den jag tycker är bäst och roligast att läsa. Så länkar jag till den personens blogg på min blogg så att du har chansen att få fler läsare!
Den här veckan blev det http://liemie.blogg.se/

Lycka till!








Skola och en mysig fika på Sasta

Hej!

Jag blev jättenöjd med lärarna vi ska ha! Och det är ju viktigt. En av lärarna hade slutat, men nu kommit tillbaka, och hela klassen jublade när vi fick reda på att vi ska ha honom som lärare igen! Härligt!
Efter den korta skoldagen åkte ett gäng jag och ett gång tjejkompisar till ett fik som ligger ganska nära skolan, Café Sasta, där vi fikade. Himlans goda smoothies hade dom!
Sen blev det lite bussåkande fram och tillbaka, och nu är jag hemma igen. Ensam.

Jag vet att jag är larvig, men mitt leende såg inte bra ut ska jag säga er!


Söta Paulina!


Snart är det jul också!

Godmorgon!

Dags att kila iväg till skolan om ett tag, men eftersom jag gjort i ordning mig så snabbt så hade jag lite tid över för bloggen. Och det är ju aldrig fel?
Jag är så extremt trött. Förstår inte hur jag ska orka gå upp klockan sju i ett halvår nu.. Men snart är det ju julafton och jullov! Något att se fram emot, ellerhur?




Glöm inte bort att kolla in veckans blogg, http://liemie.blogg.se/


Känner mig riktigt duktig!

Min underbara lilla axelremsväska gick sönder här om dagen. Hela axelbandet (kedjan) lossnade. Gissa om jag blev arg? Även om den hållt hyffsat länge och hade ett bra pris så ska den väl ändå hålla ett tag till tyckte jag!
Så jag tänkte ett tag på hur jag skulle på fast den, limm var ju bara att glömma. Så nu har jag sytt fast kedjan och hoppas den i alla fall håller för en dag på Gröna Lund imorgon!

Ursäktar att bilden blev så dålig.

Jag är ledsen

Jag är jätteledsen över att jag knappt skriver längre. Det blir bara ett par inlägg om dagen. Men när man bara sitter här hemma i det här tråkiga vädret så har man inte mycket att berätta om. Och inga bilder på mig blir det heller. Men när skolan kommer igång så kommer nog jag också göra det! Kommer ha massa att berätta om!

Och jag bara älskar min kamera! Det var ett riktigt riktigt bra köp.

Redo för skolstarten!

Hemma igen!
Skönt med en liten springrunda. Det blev ungefär 3,5 kilometer vi sprang. Underbart härligt, kändes som man bara flyger fram, men samtidigt jobbigt.
Som sagt hade jag ju varit och handlat lite saker inför skolstarten. Och det blev också ett stort rosa badlakan för min del.
Det enda som saknas nu är en ny väska jag snart ska köpa!

2 mappar, 2 block, 1 kalender, 2 pennor och ett suddigum.




Skolshopping

Hemma igen efter en liten "skolshopping". Imorgon börjar ju vardagslivet igen. Men nu har jag vansinnigt bråttom. Ska ut och springa med innebandylaget om 10 minuter! Så jag lägger upp bilder på grejerna senare! Ha en bra kväll!

Veckans blogg!

Min profilbildVeckans blogg blev http://liemie.blogg.se/

Jag valde just henne för att jag tycker hon skriver intressant, bjuder på sig själv, lägger oftast in bilder i inläggen då det blir roligare att läsa.
Ja, Grattis i alla fall!










Dags att hoppa in i duschen

Godmorgon! Kanske inte för er, men för mig som vaknade precis.

Skönt att äntligen få sova ut! Och imorgon börjar skolan. Så då ska man upp såder tidigt. USCH! Men det är väl bara att stå ut.. Men nu är det nog dax att fixa sig i ordning lite. Och måla på ett nytt snyggt lack på naglarna. Jag gillar verkligen mitt rosa ifrån Viva la Diva, Nummer 48. Jättesnyggt! Och på tal om snygga grejer, kolla in Paris Hiltons rosa nya cykel som hon köpte här om dan. Jättesöt!


Dax för lite filmtittande

Hej igen!

Nu blir det film som gäller, och sen sova. Har haft riktigt tråkigt idag, så jag hoppas att morgondagen blir roligare. Ska eventuellt träffa min vän Felicia, och på kvällen ska vi ut och springa med innebandylaget.
Glöm inte bort att fortsätta rösta fram Veckans blogg, i ett lite tidigare inlägg, som avgörs imorgon! Så det är ännu inte försent! Godnatt!


Gillar halsbanden, det är riktigt coolt när det är mycket och stort.
Det kan piffa till vilken tråkig klänning som helst!


Bedårande klänning


Visst är den söt?
Kanske inte till vardags, men på catwalken är den bedårande!

Vädret påverkar allt

När det är dåligt väder ute blir allting så tråkigt! Plus att jag blir så trött. Orkar inte med någonting alls. Så jag ska ta en liten städning i mitt rum för att hålla mig lite sysselsatt. Som jag annars inte brukar hinna med- eller orka med snarare. Så dags att leta rätt på dammsugaren!


Klart det ska vara rosa!

Snart fyller jag ju år. Eller snart och snart. Det är 3 månader kvar.
Och det som stod högst upp på min önskelista förut var en vit macdator (laptop) med photoshop och mobilt bredband. Men jag tror jag vill ha en vanlig pc-laptop med samma tillbehör. Och inte mac. Men såklart så ska den vara rosa. Jag googlade runt lite och hittade en hel del snygga datorer! Här är några av mina favoriter!? Vilken tycker ni är snyggast?





Vem är jag?

Känns inte riktigt som ni känner mig så bra, så jag tänkte skriva lite om mig själv för er som är intresserade av vem ni egentligen läser om!

Jag heter Sandra Ekenstam, bor på Värmdö utanför Stockholm med min familj som består av min mamma, pappa och lillebror Linus. Jag ska börja åttan i år på Ösbyskolan där dom flesta av mina vänner går.
Jag tycker om folk som bjuder på sig själva, som är ärliga och självklart roliga att umgås med!
- Jag, jag är mig själv, bryr mig inte om vad folk tycker och tänker om mig. Och ingen kan ändra på mig.
På min fritid tycker om att umgås med vänner, shoppa (såklart), träna, då jag bland annat tränar konståkning, ridning, innebandy och dans. Jag gillar även att sjunga, även om alla toner kanske inte riktigt låter så bra! Jag tycker också väldigt mycket om filmer, att gå på bio tex. Och skriva, det kanske ni redan har märkt pga min blogg! Jag har även ett stort intresse för mode! Jag älskar att sitta och läsa veckotidningar med massor av mode i, och självklart en påse godis i knät som jag kan gotta mig med samtidigt!
Ja, vad ska man berätta egentligen?
Hur jag ser ut? Fast det kanske ni redan vet. Jag är en blond normalbyggd tjej. Ganska kort, 158 cm.
Och det viktigaste av allt- jag älskar rosa! Tss..

Tänkte bjuda på lite bilder!


Jag den här månaden


Jag förra månaden


Jag i början av sommaren


Jag på nyårsafton


Jag på Julafton

Vilken färg är du?


Veckans blogg är snart avgjord!


Imorgon utses veckans blogg som ni kanske läst om tidigare i veckan. Det betyder att ni får skriva en kommentar om vem just du tycker ska vinna. Än så länge är det bara 6 stycken som är med och tävlar. Det kan vara bästa kompisen, du själv eller någon annans blogg som du tycker är riktigt bra!
Skriv bloggens namn i en kommentar till det här inlägget. Den som vinner kommer jag länka till på min blogg, så att du har chansen att få fler läsare!
Lycka till!

Jag är kass på att spara

Nyvaken! Vad ska man göra en sån här tråkig dag? Det hade varit perfekt att gå på bio. Men har lite ont om stålar i plånboken. På 20 dagar har man redan hunnit göra av med allt! Jag måste börja bli bättre på att spara. Det är liksom inte riktigt min grej. Jag är mer en sån som köper allt fint jag ser, rycker bort prislappen och ångrar mig, då man inte längre kan byta. Något jag måste öva på!
Ha en bra dag!

 

Nästan så jag svimmade!

Hej underbara läsare!

Jag är jätteledsen att ni inte fick någon uppdatering tidigare idag. Men som ni vet brukar jag få väldigt bråttom och därför aldrig hinna.
Men jag hade jättetrevligt igår med Felicia! Blev en ganska sen kväll, men mysig.
Jag hade verkligen sett fram emot The voice konserten i Kungsträdgården idag, men det blev inte alls som jag tänkt mig. I alla fall inte i början. Kändes som jag skulle dö (tar i lite hårt kanske, men svimma i alla fall!). Det var så otroligt mycket folk, och redan två timmar innan allt började var jag och Felicia på plats för att nappa åt oss platserna längst fram.
Det var hemskt där framme. Kaos! Alla klev på varandra, folk ramlade och blev trampade på, och man fick jättesvårt med att andas. Och allt detta hände ju självklart mig! Så vi trängde oss verkligen fram och man var helt genomsvettig av att stå så nära folk! Jätteäckligt! Så när vi kom ut efter säkert en halvtimme så tappade vi bort varandra. Fick låna en tjejs mobil för att ringa till Felicia som hade min. Aja, kompliserat var allt i alla fall! Men roligt i slutet!
Hoppas ni haft en bra dag! Någon mer som var på The Voice, kanske?


Felicia igår kväll


Jaa, vad ska man säga?



Nu är det Felicia som gäller!

Dags att sticka hem till Felicia! Så bloggar mer imorgon!
Ha det super! Och här kommer några bilder ifrån musikalen. Det är jättedålig upplösning!

Jag har rosa tröja och jeansshorts!



Dagens lilla tips!

 
Jag måste bara säga att den här hårsprayen är riktigt bra! Jag har nästan slutat använda hårprodukter över huvud taget. Förutom inpackningar och sånt som är bra för håret. Men jag minns att när jag hade min lilla "hårspraysperiod", så gillade jag verkligen den här. Och det lovar jag att jag inte är ensam om! Så vill ni vara rätt ute när det gäller hårsprayer så köper ni den här. Men nu låter jag som en riktigt "reklamperson"!  Men jag tipsar i alla fall om denna om ni har svårt med att välja.

Här var det spets!


Visst är det snyggt med spetskläder? Så sött men ändå så coolt!

Sällskapssjuk?

Nej, nu känner jag för att träffa Felicia! Kanske kan ses efter innebandyn idag? Eftersom vi båda tränar i samma lag. Det känns så tomt utan henne vid min sida. Fast vi träffas lite då och då är saknaden stor!
Har inte ni känt så? Tex att ni saknar någon fast ni är med varandra jätteofta? Kallas nog att vara sällskapssjuk? Eller inte vet jag! Ha en fortsatt bra dag!

Jag och Felicia på skolavslutningen
(Bilden är tagen med min mobil, därför det är dålig upplösnng!)


Era tummar hjälpte!

Hej!

Ville bara tacka alla som hållt tummarna för mig! Musikalen gick faktist ganska bra! Tog kanske inte ut stegen maximalt, men blev helt okej! Och det var väl skönt. Man vill väl inte göra bort sig!
Men nu är det dags att ta en dusch, man blir svettigare än vad man tror!

Vad har ni gjort idag då?

Foton kommer sen!!

Imorgon väntar en ny dag!

Imorgon väntar en helt ny dag! Så ska snart hoppa i säng. Sover bara några timmar om nätterna nu för tiden. Och jag måste ju vara pigg och på toppenhumör imorgon när jag ska medverka i en musikal! Så det ska bli riktigt riktigt roligt! Ni får hålla tummarna för mig så att det går bra med alla danssteg, låtar och teaterrepliker. Godnatt mina underbara läsare!

Detta blir outfiten för Stronger-låten!

Torsdagens lilla notis

Om du aldrig har höga förväntningar blir du sällan besviken.

Visst är det glassigt med stora brillor?


Hej oranget hår!

Ja, jag har ju haft ungefär 1 meter utväxt. Och tänkte att det var på tiden att göra något åt det. Så det blev en liten utväxt-blondering, men det blev inte blont, utan det blev oranget! Så, vad gör man? Kanske får gå och tvätta håret för tredje gången idag, fast med silvershampoo? Usch, hatar det där med blondering..


Heroes för blinda

AAHHH! Samma sak hände med Heroes också! Hjälp?


Sex and the City film för blinda vare här!

Vet ni vad jag ägnade mig åt i flera timmar igår? Ladda ner Sex and the City filmen. Den var ju så otroligt bra! Men gissa vad som hände när jag skulle kolla på den? DET VAR INGEN BILD! Bara ljud. Jag har ingen aning om vad jag gjort för fel eller något. Kanske har fel program inställt på datorn? Någon som är bra på sånt här och kan hjälpa mig?


Allt är klart, förutom kläderna..

Allt inom musikalen är klart nu. Danserna, ja, allt. Håller på att prova ut kläder. Väldigt svårt. Till stronger skulle dom flesta ha shorts, men mina passade inte till linnet jag valt. Så får se vad det blir. Jeansshorts kanske skulle vara snyggt?
Bilder kommer sen, och ni kanske kanske får ett smakprov på vår sång och dans! Men det beror på hur falskt det låter! Tss.. Ha en bra dag!

Som vissa har lagt märke till är det väldigt inne med fransar. Allt från skor, väskor, och till och med kläder!
Mina favoriter är dom här lila nedanför! Jag tycker dom skulle vara riktigt snygga på.
Men inte på mig.
Vad tycker ni om skorna?



Lite för sent ikväll också

Fy på mig själv.. Nu blev det lite för sent ikväll med. Jag kommer vara urtrött imorgon när jag ska upp såder tidigt. Fastnar här framför alla Britney videosar jag har på datorn. Hon var min idol när jag var liten. Jag börjar verkligen gilla henne igen. Hon har ju grymt bra röst som faller mig i smaken precis. Någon mer än jag som gillar henne?
Godnatt på er!


Kommer vara lika trött som jag ser ut att vara på bilden.
Och jag lovar er, då var  jag trött!

Veckans blogg


På måndag utses veckans blogg. Det betyder att ni får skriva en kommentar om vem just du tycker ska vinna. Det kan vara bästa kompisen, du själv eller någon annans blogg som du tycker är riktigt bra!
Skriv bloggens namn i en kommentar till det här inlägget. Den som vinner kommer jag länka till på min blogg, så att du har chansen att få fler läsare!
Lycka till!

Tänk om 40 år hur glömsk jag kommer vara då?

Det märks så otroligt tydligt hur glömsk jag är. Exempelvis idag när vi gjort klart dansen. Så när jag kommer hem sitter ungefär 3 steg som dom ska. Så jag kan ju inte öva, eftersom jag inte kommer ihåg? Och alla andra gånger man tänker "det måste jag ju göra när jag kommer hem" eller "jag får inte glömma att berätta det för henne", tror ni jag kommer ihåg det? Nej..


I´m singin in the rain, tralalalala..



Det spöregnar ute, jag som hade tänkt gå ut och sola. Så tittade jag ut..
Men Icke sa Nicke! Fick låten i huvudet I´m singin in the rain, det gör vädret mycket roligare med lite sång! Vi ska ju även sjunga den på muikalen, så texten kan man ju nu!

Bedårande klänning

Hittade även en urläcker klänning som passar perfekt i höst!
Någon mer som gillar den?
Kommer ifrån topshop.com och kosta 580 kr


Höstens drömstövlar

Jag hittade dom här läckra stövlarna på en sida och undrade lite vad det var för några fula höststövlar? Men desto mer man kollar på dom desto mer gillar man dom. Höstens snygga drömstövlar kostar 7000 kr (lite väl dyrt för mig) och kommer ifrån Marc by Marc Jacobs/Mytheresa.com


Irriterad på internet

Gissa om jag blir irriterad? Internet funkade inte på hela kvällen igår. Så blev ingen uppdatering då.
Men träningarna gick bra. Och även idag gick det bra på både dansen, teatern och sången. Så det är sköönt..
Vad har ni haft för er idag då? Eller ska göra, eftersom det är halva dagen kvar?
Nej, nu är det duschdags för mig! Ha de bra!


Dags för lite träning

Nej nu är det dags att byta om och därefter åka iväg och träna. Blev lite för lång tid framför datorn. Förhoppningsvis blir det lite bilder tagna som kommer hamna i nästa inlägg när jag kommer hem! Men först ska jag väcka min kanin för att ge honom lite vindruvor och havrefras! Ha en fin kväll!

Min sovande kanin (Gammal bild)

Billiga, snygga kläder med bra kvalitet.


I höst tycker jag absolut att killar ska bära kappa,
heter det så? Kanske rock? Naej, men ni ser
bilden till vänster. Jag tycker att det är riktigt
snyggt. Det visar att man har stil. Och inte bara
slänger på sig vad som helst.

Jackan kommer i alla fall från H&M och kostar
998 kr. Dom har blivit såå mycket mycket bättre
på kläder för män, så sluta skämmas som
många killar gör, för att ni köper kläder på H&M!
Sätt på er vad ni trivs i.









Tajt träningsschema

Jag hade fel om solen, den varade i ungefär 10 minuter? Men hann få i mig lite mat och modetips! Men nu gör jag sällskap med min lilla gulliga zen i öronen och känner mig väldigt rastlös. Men som tur är så har jag ett tajt träningsschema ikväll! Både ridning och innebandy, och ska träna lite sång också.
Ska ju sjunga Stronger med Britney Spears på musikalen på fredag!


Min bästa vän - proviva juicen!


Förhoppningsvis blir jag lite brun på köpet

Hej kära läsare!

Nu är jag hemma igen, börjar komma igång ordentligt med musikalen. Och en av låtarna jag ska sjunga sitter väl ganska bra i mitt huvud nu! Danserna går hyffsat bra, dom är nästan klara. Riktigt kul det här är faktist! Men nu vankas det sol utomhus, så ska ta med en bok ut och läsa, och förhoppningsvis bli lite brun på köpet! Hur är vädret hos er?


PANIK

PANIK! Kollade på klockan precis, halv tio! Min busss går om 10 min, och jag är inte klar på långa vägar, ops!

Läggdags

Hej igen!

Försöker ladda ner en låt, men går inge vidare bra alls! Så ska nog strax ta och hoppa i säng med en bra bok. Förhoppningsvis hinner jag nog med nåt inlägg innan jag åker tidigt imorgon på musikalövningens, ja, vad ska man kalla det? Träningen inför en musikal? Ha de superbra! Godnatt!

Snygg dator, va? Önskar mig, önskar mig, önskar mig!


Har man tid över så


Det här är mitt sällskap under kvällen!

Skönt att komma tillbaka till sina gamla rutiner igen

Hej igen!

Tråkig hemma kväll som vanligt, vad ska man
hitta på? Orkar inte så mycket idag, så det blir
väl en filmkväll med mig själv som vanligt helt
enkelt! Har ni några tips när det gäller filmer?
Räkna med att jag sett det mesta!
Har ni haft en bra dag då?
Min har varit helt
okej- skönt att vara tillbaka till alla gamla rutiner
igen, gå upp tidigt, träning osv. Men skolan
kommer jag aldrig orka med, men det här året
ska jag verkligen kämpa.
Hur ligger ni till i skolan med betyg och allt?




Musikal

Nu måste jag plugga in hel låt i huvudet på bara nån dag! (Stronger med Britney Spears.) Tror att alla hört den redan, så behöver nog inte leta reda på en musikvideo och lägga upp. Jag och ungefär 30 stycken till håller ju på med en musikal som Värmdö Scenskola anordnar. Så självklart måste man ju kunna låtarna! Är det någon mer än jag som älskar Britneys låtar?


Ge mig kommentarer!

Måste säga att ni blivit dåliga på att kommentera, så sätt igång igen och gör mig lite glad den här trista dagen!
Ha de så bra!


Om man inte övar kan man inte bli bra på något!

Jag gjorde ett litet försök till att göra pannkakor.
Men det blev snarare pannkaksmos!
Jag vet, det ser riktigt äckligt ut! Men smakade helt okej.
Ja, man måste ju börja öva någonstans för att bli bra på matlagning till slut.
Om jag någonsin blir bra på det..


Träningskläderna är på

Träningskläderna är på, väskan är packad och frukosten står på bordet.
Ska strax kila iväg till bussen. Det förvånar mig faktist över hur pigg jag är! Är ni morgonpigga? Usch, det känns inte riktigt som min grej att gå upp tidigt..

Och hörreni, nu är det alldeles tomt på kommentarer igen!!


Söt klänning, va?

Hjälp mig, vad ska jag göra med mitt hår?

Kan inte bestämma mig vad jag ska göra med mitt hår! Hela utväxten syns, inte snyggt! Så jag tänkte att jag skulle behöva era åsikter för att hjälpa mig att bestämma mig hur jag ska färga. Här kommer förslagen!

1. Låta det vara
2. Färga utväxten
3. Färga mörkt (har haft det tidigare)
4. Färga mörkt med massa blonda slingor
5.  Färga lite, lite mörkare så att utväxten inte syns när den växer ut.
6. Något annat

Kanske ska färga rosa? Näää


Färgglad strumpbyxor livar upp det kalla höstvädret!

Något jag ska bära i höst är strumpbyxor i rött, rosa, orange, ja, alla färgglada färger som finns!
Till ska jag matcha med en snygg svart kappa som räcker nedanför rumpan och ett par skyhöga klackar!




Ge mig lite mjukstart istället!

Nej, nu är det snart dags för mig att sova! Ska ju upp hur tidigt som helst imorgon för att träna på musikalen. Hoppas jag hinner med något inlägg imorgon bitti, så ni kan ha något att roa er med fram till klockan två ungefär.

Den enda träning jag utfört den här sommaren är cykling och långa promenader. Så det ska kännas skönt när svetten rinner om en och man verkligen känner att man har jobbat! Och det kommer jag verkligen få känna på tisdag när jag först ska dansa och sjunga i 3 timmar, spela innebandy 1 timme och rida 1 timme. Snacka om jobbigt! Helst skulle man vilja ha lite mjukstart! Snacka om vilken träningsvärk jag kommer att få!   Går ni på någon sport?


Berätta om er själva!

Magen kurrar, dags för lite mat tror jag! Hörs senare underbara människor! Medans kan ni kommentera det här inlägget där ni kan berätta om er själva!
1. Hur gammal du är
2. Om du är killer/tjej
3. Intressen
4. Om du bloggar, ja det finns hur mycket som helst!
Ha en trevlig kväll!


Musikal mån-fre

Idag blir det läggdags tidigt. Eftersom jag ska öva inför en musikal imorgon och resten av veckan. Tror inte jag berättat om det innan?
Man sjunger och dansar på dagarna, så det ska bli riktigt kul att bli lite sysselsatt den här veckan, i alla fall alla morgnar. Eftermiddagen och kvällarna kommer ju fortfarande vara lika tråkiga.

Grönt är skönt


Visst är den söt?

Den kommer ifrån asos

En dag i Kista galleria

Hej!

Nu kom jag precis hem ifrån Kista galleria, där jag varit med Felicia idag. Kom lite vilse först när vi råkade hoppa på fel tub, men det löste sig till slut! Det blev en lunch och därefter lite shopping. För mig blev det inte så mycket, utan bara ett par örhängen och ett halsband.

Hann aldrig uppdatera imorse, plus att internet inte fungerade, så det får bli en massa nu ikväll istället!


Felicia med en ceasarsallad till lunch


Jag bjuder på den! Ceasarsalladen var inte speciellt god, eller ser den så ut kanske?


Vad tycker ni? Fin eller ful? Själv tyckte jag den var ganska cool! Och superskön!
Kommer från Bik bok och kostar 299 kr


Hittade ett par riktiga "Sandra skor"!
Superballa var dom!


Här får ni en hyffsat normal bild på mig istället.
Halsbandet jag köpte är med på bilden, kommer ifrån Ur&Pen

Söndagsens outfit


Linne från MQ
Jeans från Bik Bok
Skor från Vagabond
Armband från Gina Tricot

Luncha med Felicia?

Imorgon är det ännu en dag som väntar, så ska för en gångs skull försöka komma i säng i lite skaplig tid, eftersom jag ska träffa min bästa vän Felicia imorgon. Kanske tar en lunch, eller middag, och så får vi se vad vi mer hittar på. Ska bli riktigt roligt eftersom vi inte träffats på så lång tid!
Vad ska ni göra?

Någon mer än jag som saknar sommaren?

Kvällens outfit



Linne från Rut mfl
Jeans från Bik Bok
Silvriga pumps, ingen aning!
Armband, spanien och Italien

Hur bra som helst!

Jag blev helt chockad över hur bra den var! Man ville bara ställa sig upp och dansa och sjunga med! Ni som har sett den förstår nog vad jag menar. Jag hade aldrig föreställt mig att den var såhär bra, jag rekomenderar, jag rekomenderar, jag rekomenderar!
Hoppas ni haft en fin kväll, för det har jag!

Den får 5/5 stjärnor utav mig!



Vet ni vad jag ska göra ikväll?

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Gå på Mamma mia! Alla säger ju att den är så bra, så måste ju själv se den och bedöma!
Bion går 21:30, så jag ska gå och göra mig i ordning nu! Så uppdaterar jag senare!
Ha en fin kväll!


Middagsdags, men vad blir middagen?

Det blev ingen middag med Felicia ikväll, så det får nog bli imorgon istället! Känner hur magen kurrar, men orkar inte laga någon mat! Så får hålla mig till frukost i morgon, nej! Då kommer jag dö av svält!
Någon som har något förslag på vad man kan äta som inte är för jobbigt att laga?

Kanske får bli pannkakor..


Vad säger ni, hiss eller diss?

Nu blev jag på bra humör igen! Felicia är hemma igen och frågade om jag ville gå ut och äta med henne ikväll eller imorgon. Så det ska bli riktigt roligt om det nu blir av! Vad ska ni hitta på för roligt idag då?

Någon som skulle våga sätta på sig dom här vida byxorna och gå ut på stan?
Jag avstår. Där går nog min gräns. Vanliga vida byxor- helt okej ioch ganska snyggt, men det här är för mycket!
Vilken av dom här två föredrar ni?



Fundera, fundera, fundera?

Hej!

Jag är jätteledsen för att jag inte har kunnat uppdatera på hela dagen, men internet har krånglat.
Känns som en urtrist dag idag, så har inte haft ork till någonting alls. Skulle egentligen varit med min underbara vän Felicia, men hon skulle bort, tyvärr.
Så, här hamnar jag som vanligt medan jag funderat ut vad jag ska göra. Oftast går hela dagarna åt till det, och när jag äntligen kommit på något jag kan hitta på, så är klockan alldeles för mycket. Någon som känner igen sig?

Ta vara på sommarlovet!

Nej, nu ska jag göra ett försök till att sova. Känner mig väldigt back när det gäller just sömn. Är uppe hela nätterna nu för tiden! Ska bli så otroligt jobbigt att börja skolan igen. Men har man något val? Öhm, nej! Så dags att få tillbaka sina "vanliga" sovrutiner. Så godnatt! Imorgon väntar ännu en lång ..


Man kan inte köpa allt man ser


Vet ni vad? Jag tror jag hittat en ny favoritsida.
Jag som älskar klänningar, här har dom hur
mycket fint som helst! Hade jag vart en slant
rikare hade flera stycken av dom åkt direkt
ner i brevlådan! Men tyvärr så måste man ju
prioritera lite. Så man kan inte köpa allt man ser!
tyvärr.

I loove it!

För er som aldrig spelat singstar så måste jag verkligen rekomendera det! Det är så otroligt roligt och perfekt att fördriva tiden med. Både om du är ensam eller med ett gäng kompisar! Själv har jag det till mitt rosa gulliga lilla playstation, och man kan inte tröttna på det heller.


Rena rama nyårsafton!

Hej igen underbara människor!
Kom hem för en stund sedan. Har haft superroligt! Kändes verkligen som om jag behövde en livlig kväll med en bra kompis. Har inte mått såhär bra på länge.
Vi var på Gröna Lund och därefter (när vi tröttnade på det) åkte vi till Kungsträdgården där det var ett himla tjohej med spelningar och allt! Runt halv elva gick vi för att kolla på fyverkerier som smälldes riktigt ordentligt, där hela Stockholm redan var! Supersnyggt var det, rena rama nyårsafton!
Vad har ni gjort idag då?


Dagens kläder

Dagens kläder är bara enkla. Inga accessoarer, eftersom det är Gröna Lund som gäller!


Linne: Lindex
Byxor: Nånstans i Örebro
Rosa kofta: Stadium

Sno stilen från Sarah Jessica Parker


Härma "Carrie" med samma stil på klänning från
asos

Accessoarer får man ju inte glömma!
Vitt nitskärp från asos det med!



Idag blir det Gröna lund, vad ska ni hitta på?

Godmorgon!
Skulle egentligen åkt och spelat minigolf på Siggesta, och därefter åkt och fikat på Lillsved med mamman min, men valde att gå på Gröna Lund med min kompis Emelie istället. Så ska väl strax åka iväg tror jag.
Vad ska ni hitta på idag då?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Lika glad är jag idag igen av alla kommentarer ni skickar!
Men kom däremot på att inte en enda har kommenterat vad ni skulle vilja vinna i tävlingen som snart kommer upp här i bloggen. Så leta reda på ett av inläggen nedanför som handlar om tävlingen, och kommentera där vad ni tycker jag ska ha som pris! Ha en bra dag!


Vilken film blir det ikväll?

Har inte bestämt mig än för vilken film det blir att titta på inatt, ska gå ner och leta rätt på någon bra som jag ger en recension imorgon! Så, nu blir det utloggning så skriver jag mer imorgon! Godnatt! Hoppas ni haft en bra dag!


Vad tycker ni om Paris i den här looken?
Själv tyckte jag hon passade jättebra i klänningen, pretty pretty!


Följ (prenumerera på) bloggen här!

Ser ni att det är ett plusmärke till sidan av inlägget och ett under varje inlägg ungefär vid kommentarerna? Där det även står "följ bloggen". Det är om just du skulle vilja "prenumerera" på min blogg. Du kan prenumerera på flera stycken samtidigt, och så fort någon av dom skriver ett inlägg så skickas det direkt till din mail. Eller, så kan du välja att få alla inlägg i slutet av dagen tillsammans. Smart va? Så börja följa bloggen!

PRISER TILL TÄVLINGEN?

Som ni vet så drar ju jag snart igång en tävling. Och då började jag fundera lite. Vad ska man vinna?
Jag har tänkt lite på biobiljett, eller göra en liten goodiebag, med tex badkulor, ansiktsmask, nagellack eller någonting. Vad tycker ni man ska kunna vinna?





Mörka men snygga killkläder

Babson Zip tröjaKlaus T-shirt











Tjocktröja, Tommy Hilfiger PRIS: 899 :-
T-shirt Mouli PRIS: 429 :-

Gult är fult?

Rihanna i gul klänning, vad tycker ni?
Hiss eller diss?


Chokladmuffins recept

Kände för att göra ett lite udda inlägg. Jag bakade ju igår, och det blev jättelyckat! Så tänkte bara tipsa om receptet för er som gillar att baka!



16 stycken
Ugnstemperatur 250 C

50 g fast margarin eller smör eller ½ dl flytande margarin
2 ägg
2 dl socker
2 ½ dl vetemjöl
1 msk vanilj- eller vaniljsocker
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 dl grädde

* Värm ugnen. Placera formarna på en plåt.
* Smält det fasta fettet och låt det svalna.
* Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl,
vaniljsocker, kakao och bakpulver. Sikta ner
det i smeten. Rör ner det smälta eller fasta
fettet och grädden. Fördela smeten i formarna.
* Grädda i mitten av ugnen ca 10 min (8 min
blir bättre)

Lycka till med bakningen!

Gör köksjobbet lite roligare!


Full rulle!

Hej igen!

Det har varit en lång dag idag. Skönt att för en gångs skull få något gjort!
Det blev bowling som sagt, på Heron City, och efter det bio. Hade hemskt gärna velat se Mamma mia, men det får bli på söndag istället eftersom min lillebror var med och inte ville se den. Sen blev det lite lite affärtittande.
Så det har varit full rulle! Vad har ni gjort idag?

Glömde tyvärr kameran, så det blev inte en enda bild, tyvärr!


Vad tycker ni om skärp på jackor?
Själv tycker jag att det är urläckert!

Vem är snyggast?

Nej, nu ska jag snart ta och bege mig iväg in till stan för ett litet biobesök.
Men först var jag bara tvungen att lägga in dom här bilderna på dom snygga killarna Ryan Sheckler och Chad Michael Murray. Vem är snyggast?




Film omdöme

Det var många som undrade hur filmen var som jag såg igår. Personligen tycker jag att den var hur bra som helst!
Det var väldigt länge sen jag såg den sist, så det var minsann på tiden.
Jag rekomenderar den verkligen! Den får fem av fem stjärnor utav mig!



Världens bästa humör tack vara er!

Hej!

Nu har jag vaknat med världens bästa humör tack vare er! Så mycket kommentarer och läsare, ni är ju underbara allihop!
Idag blir det bowling (det tråkigaste som finns) för min del, och sen bio. Men de blir väl så när man har en lillebror på 9 år? Som även vill se Kung fu panda, men vem vet, den kanske är bra?
Ska även snart se Mamma mia, alla säger ju att den är så otroligt bra! Vad tycker ni som har sett den?
Ha en superbra dag!




Filmdags

Jag börjar nästan få lite julkänslor. Det är kolsvart ute och kallt, och kallt är det även här inne hur det nu kommer sig? Det är bara julgranen och lussebullarna som saknas. Åh, sommaren bara flög förbi känss det som.
Men nu är det dags för lite filmtittande! Godnatt!


Grymt fult!

Usch, jag bara hatar skorna, jag vet att det blivit superpoppis med fransiga stövlar, men usch! Jag kan bara inte gilla det. Det är riktigt gräsligt! Även på Mischa Barton. Eller vad tycker ni?




Och hörrni älskade läsare, vart har alla kommentarer tagit vägen? Jag vill ju ha just din åsikt, så sätt igång att kommentera igen!

Baktime!

Nej, jag ska baka! Det var verkligen längesen. Hade ju köpt zebraformar för ett tag sen, så ska baka nån slags kladdkaka/chokladmuffins. Så jag blir lite sysselsatt i alla fall. Tyvärr går det inget bra på tv ikväll, så får bädda ner mig i soffan och vråläta! Nej usch. Nu mår jag redan illa ..


Tävling på gång

Snart kommer en liten tävling dra igång. Och självklart finns det pris med i bilden! Och just du kan vara med och påverka vad man kan vinna. Det är bara att lämna en liten kommentar. Tex biobiljett, nåt klädplagg, smink, nagellack, böcker, filmer, ja, vad som helst! Inom rimliga gränser.


Skulle inte sitta fel

Vad säger ni om Lindsays väska? Visst är den snygg?
Klär henne perfekt,
och det skulle inte sitta fel med en likadan, såå.
- MAMMA, JAG BEHÖVER EN NY VÄSKA!



Hiss eller diss?

Heroes-stjärnan Hayden Panettiere har tagit farväl av sina fina lockar och gjort en Victoria Beckham.
Vad tycker ni hon passar bäst i?



Vilken färg är du?


Mysig fikastund

Så, nu är jag hemma igen! Hade jättetrevligt med Amanda. Tyvärr skulle hon bort lite senare, så hon hann inte ses mer. Men jag får väl krypa ihop i soffan och sätta på en film om jag får tråkigt.
Visst, nu tror ni att jag inte har några andra vänner, va? Eftersom jag alltid är ensam. Men jag gillar att vara ensam, självklart är det kul att ha någon att dela ensamheten med, men men! Sån är jag.


Dra mig baklänges, Jag ska aldrig sjunka så lågt

Det blir en fika med Amanda på Delselius idag, så dags att fixa i ordning sig!
Fick just reda på att det åker omkring 2 knarkare i en silvrig saab i mitt område som har gjort flera inbrott. Både idag och andra dagar. Lite läskigt tycker jag! Hur beter sig människor egentligen? Jag tycker fan att det är sjukt. Aldrig att jag skulle sjunka så lågt! Där går tamejfan gränsen! Eller snarare långt innan..
Skriver mer senare, ha en toppenbra dag!



Vad ska man hitta på?

Planer för dagen? Egentligen skulle jag vara barnvakt, men när jag slapp ifrån det skulle jag gått på Gröna Lund, men nehepp. Inte det heller. Så, har inte en aning om vad jag ska göra idag faktist! Börjar bli väldigt rastlös efter alla dagar inomhus. Kanske blir bio ikväll? Who know..


Önskelista

Hej!

Kom på att det faktist är ungefär 3 månader kvar tills jag fyller år. Så nu sitter jag och pratar i telefon med Amanda som fyller år på samma dag, och skriver upp vad vi önskar oss.
Det som står högs upp på min är en vit, bärbar mac-dator med mobilt bredband och photoshop. Resten kommer här (och det är bara vad jag kommit på nu, säkert ganska tråkiga saker?).

1. Vit bärbar mac dator med mobilt bredband och photoshop.

2. Vit stor Friis & Company väska.

3. Ny garderob med stooora speglar på.

4. Ny stereo

5. Pengar

6. Smink

7. Mobil

8. Resa till Thailand.

9. En rund stor säng

10. Filmer
11. Spel till playstation



Till killar

Till killar i höst är det snyggt med ett par vanliga pjucks. Vad det nu är?
Personligen tycker jag att det är snyggt med Converse, något som aldrig lämnar topplistan. Eller helt vanliga skateskor (har ni stora fötter så ser det bara stort och klumpigt ut tyvärr.) Eller så kan ni kolla in dom snygga Björn Borg skorna nedanför som även finns i rosa till tjejer.


Hur ska man se ut på fötterna i höst?

Vad är det som gäller i höst? Vilka skor? Höga? Låga? Gröna? Bruna? Röda? Blåa?
Faktist har jag knappt någon aning. Förutom dom "platta låga mockastövlarna med fransar på", (mockasiner heter det nog.) kommer nog vara väldigt hett. Men vi får se hur det blir med det!


Nu slänger vi badkläderna åt helvete och välkomnar hösten!

Nu flyter bara dagarna förbi och jag gör ingenting. Allt känns bara så värdelöst. Och visst blir man deprimerad över att börja jobba/skolan igen? Så eftersom att badsängongen verkar vara slut så får jag dra till med lite höstgrejer att tipsa om, som kommer i ett annat inlägg!


..or pink?


Do you like purple?


Allsång på skansen-dags!

Hej!

Nu är jag hemma igen! Och efter ett hårt ridpass ska jag sätta mig och njuta med en klubba och en liten rem framför Allsång på Skansen. Förstår inte hur folk kan stå och köa en hel dag i det här vädret! Usch! Det går väl an när det är sol. Knappt.
Men nu är det bara 3 minuter kvar, så dags för utloggning..


Skönt att komma i form

Äntligen var det dags för lite träning!
Om en timma åker jag till stallet. Har
inte varit där på hur länge som helst
verkligen. Så det blir väl mysigt med
en liten ridtur.
Bara det inte regnar!

Snart kommer ju också konståkningen,
dansen, innebandyn och allt vad det nu
är igång igen, så äntligen kommer jag
att komma i form igen efter den här långa,
lata sommaren.






Bloggproblem

Nu funkar inte ens headern och bakrunden för mig? Funkar det för er? Jag fattar inte vad som är felet, har testat starta om datorn till och med. Jag fattar ingenting..

Ska testa lite olika headers och bakrunde och se om allt löser sig..


Nåt som jag inte brukar erkänna

Har knappt fått en blund i natt.
Regnet som bara piskar mot fönstrerna, åskan som dundrar och vinden som yr.
Hur skulle man kunna sova då?
En sak jag inte brukar erkänna är att jag är fruktansvärt rädd för åska och blixtrar!
Usch och fy! Tyck vad ni vill, men jag är helt livrädd för det!








Vad tycker ni?

Jo, föresten, jag har ju bytt header som ni kanske märkt. Vad tycker ni? Blev den dålig? Var den jag hade innan bättre? Var det bättre när den var mindre och längre ut på kanten?
Tyvärr lyckades jag ju inte så bra med photoshop nerladdningen, så tyvärr är det ju paint som gäller för mig, så ni förstår ju varför dom blir som dom blir..


Det märks att jag är trött

Nu blev det lika sent idag igen. Lyckas aldrig gå och lägga mig i tid. Såklart kommer jag fastna framför teven också eftersom jag måste gå förbi den när jag ska till mitt rum. Och i mitt rum kommer jag börja hålla på med massa andra saker. Så blir det som alla andra nätter, jag har inte ens somnat när jag vaknar. Någon som fattade ett ord av vad jag sa? Det märks att jag är trött ..


Kan inte sluta fundera på om jag ska köpa väskan eller inte. Och nu har jag bestämt mig! Den ska bli min


Ärligt talat tycker jag dom verkat lika knäppa båda två..

Jag hörde om en man och en kvinna runt 60, där mannen hade varit inne och surfat på porrsidor. Kvinnan blev rasande och låste in honom i sovrummet (där han redan satt vid datorn) och fick sitta där ett helt dygn utan mat.
Han hade kommit ut när han ringt sin dotter som i sin tur ringt sin bror som hade ringt polisen.
Mannen tänker inte anmäla frun.

Ärligt talat tycker jag dom verkat lika knäppa båda två..


Ska tydligen bli översvämningar

Foto: Wiriden Jan
Nu varnar meteorologerna för regnkaos
Nu är det slut på sommar och sol. SMHI har gått ut med ett väderlarm - och varnar för regnoväder som kan ge 50 millimeter regn i dag i stora delar av Sverige.
- Det kan finnas risk för översvämningar, säger Lisa Frost på SMHI.
Varning för regnkaos

Varningen gäller söndagsdygnet. I de berörda områdena förväntas stora mängder nederbörd. Längs Roslagskusten, Upplandskusten, i Gästrikland och i södra Hälsingland väntas över 50 millimeter regn.

MÅNDAG: På måndag får Götaland, Svealand och Sydligaste Norrland regn eller skurar på de flesta håll och högst 20 grader. I mellersta och nordligaste Norrland växlande molnighet, mest uppehåll och 12- 18 grader.
TISDAG: Natten till tisdag fördjupas ett lågtryck över södra Götaland, det kan fram på dagen ge hård nordvind vid ostkusten från Svealand och söderut och till-hörande område med regn eller skurar drar i efterhand bort mot Baltikum. Nordvästra Svealand och Norrland får uppehåll.
SENARE I VECKAN: Lågtrycken fortsätter att bestämma vädret senare i veckan vilket betyder regn eller skurar på många håll men även perioder med uppehåll och temperatur mellan 15 och 22 grader.
När regnet kommer efter flera veckors semesterväder av medelhavsmått så kommer det med besked. SMHI har utfärdat varningar för stora mängder regn för flera län i mellansverige under söndagen.
- Det kommer att komma stora regnmängder under dagen, säger Lisa Frost, meteorolog på SMHI.
Regnvädret har byggts upp över Atlanten och dragit in över Norge. När det stannar upp över Sverige i dag väntas över 50 millimeter regn under dygnet.
Vår regnperiod
- Det är ganska mycket för att vara under ett dygn, annars skulle man inte varna för det.
I norra Uppland och i Gästrikland kan det bli mer än så. Över 60 millimeter på ett dygn, vilket är vad det normalt kan komma under en hel månad.
Det är framför allt risken för översvämningar som får SMHI att gå ut med varningen.
- Varningen handlar om att brunnar och sådant kan vara dåligt rensade, så det finns risk för översvämningar.
Sensommarregn av liknande mått är inte helt ovanliga.
- Juli och augusti är årets nederbördsrikaste månader.
Regnvädret som i dag ligger över landet beror på ett vanligt lågtryck, men sensommarregnen beror oftast på att varm luft stiger under dagarna och bildar stackmoln som i sin tur bildar de typiska åskskurarna. Även i dag kommer det bli rejäl åska.

Vill du lukta gott?



Jag säger bara Världens godaste parfym.
..och priset förstås! 355 kr för stora flaskan!

Tappar greppet om bloggen

Känns som jag håller på att tappa greppet om bloggen. Skriver bara en massa skit. Den här sommaren har gjort mig alldeles för upptagen
av annat så jag glömt bort vad jag själv brukade skriva om.
Så nu behöver jag hjälp! Vad vill just du att jag
ska skriva om? Skicka en liten kommentar och
jag fixar det!

Och hörreni, nu känns det lite tomt på kommentarer igen! Sätt igång att börja kommentera, mina underbara läsare!





Dagens kläder

Har märkt att väldigt väldigt många lägger upp "dagens outfit". Det känns inte riktigt som min grej, men här är i alla fall min "dagens outft".


Rosa linne från Gina Tricot
Vit kjol från Gina Tricot
Gult pärlhalsband från Accessories
Rosa Fred Perry skor

Vilken färg ska man välja i höst?

Jag bara älskar nagellacket jag köpte, det känns så somrigt. Men nu när hösten är på väg blir det ju mörka färger igen. Har ett svart, men det känns lite för boring? Lila skulle nog inte vara fel. Får kolla in nagellackssamlingen och se vad jag hittar!
Vad tycker ni är finast?


SLUTA REGNA

Nej usch! Nu är jag TRÖTT på att det ska regna så fasansfullt mycket! Det är ju sommar, hallå?
Suck, och om 2 veckor börjar skolan igen, man blir så deprimerad över att ens tänka på det. Nu när alla höstkläder också kommit in i varenda affär..


Visst är jeansjackan underbar? Jag vill ha!


Lite utav dagens shopping

Bikiniöverdel från Åhlens och nederdel från Stadium


Rosa tröja, ingen bra bild, men men!

Gissa min favoritfärg?

Hej!
Internet har krånglat idag, så har inte kunnat uppdatera.
Idag var jag med mamma i nacka i nyckelviken där vi kollade på lite djur och tog en promenad. Sedan åkte vi ner till J där vi åt mat och fikade lite. Sedan bar det av till Nacka Forum där jag fyndat rejält! Här kommer lite av sakerna och även skorna jag köpte här om dagen.

Resten av sakerna kommer senare!

(Fred Perry skorna är redan smutsiga!)


Nagellack från Viva la Diva


Skor från Vagabond


Vanlig enkel träningströja


På restaurang J

Gud så det kliar

Suck, årets första myggbett har kommit. Usch vad det kliar! Har ett på foten, och då fattar ni ju att det inte går att klia på, för då kittlas det ju bara! Så extremt jobbigt och irriterande.
Men nu är det nog sovdax tror jag, men först ska jag ta slut på energin med att städa rummet!


      Bilden är tagen från google

Värd pengarna?



Vad tycker ni? Ska jag lägga stålarna på den här ursöta väskan?

Hata eller älska reklam

Vanligtvis brukar jag inte alls tycka om reklam, men just dom har två OLW reklamerna kan jag inte sluta skratta åt.





Besviken


Minns ni att jag hade tänk köpa dom här söta små skorna? Jag har letat ihjäl mig som en galning i alla Scorett butiker för att hitta dom. Och när jag äntligen hittat dom så ser dom faktist inte kloka ut. Plus att dom inte satt bra på foten heller.

Filmtips



Otoligt bra filmer!
För er som inte sett dom kan jag verkligen rekomendera dom här!


Fikasugen?

Ni som tycker om att fika, här har ni ett smaskigt cafétips!

Caféet heter "Orange & Coffee" och ligger i Souk-gallerian inne i Stockholm.
Dom har allt från somriga smoothies, goda bakverk till vaniljlatte, juicer med mera. Allt ni kan tänka er!



Tjejkväll!

På kvällen blev det ff-tjejkväll hemma hos Amanda. Vi kollade på film, dansade, åt mat, pratade och smaskade i oss en hel del godis. Och jag blir ju såder rastlös, så jag kunde knappt sitta still en sekund! Så vi båda stog och härmade några på tv som dansade, vet inte om de gick så bra. Men men! Så blev det lite magdans också, tjoho vad roligt!

Dagen efter (alltså idag) blev det stan igen. Har hittat 2 otroligt fina väskor som jag nog ska köpa. I alla fall någon av dom. Kom även hem med ett par skor från Fred Perry. Bilder kommer imorgon eller senare ikväll!


Kör lite tuffa danssteg från teven! Tyvärr lyckades jag nog inte så bra


Gooooodis!

Visst är den fin? Friis & Company 699 kr

Pridefestiveln!

Hej!
Jag är såå ledsen för att jag inte uppdaterat på så länge! Men nu har jag ju massor att berätta för er!

Jo, jag och Amanda var på pridefparaden igår som sagt. Och efter det gick vi runt med ett leende på läpparna hela dagen! Det var faktist riktigt roligt att titta på så ni anar inte! Jag måste bara säga att vissa är riktigt påhittiga. Och gud vad tid dom måste ta på sig tid för att fixa allt!




Ursäkta, men vad håller människan på med?


Det gäller att dra ut på läsandet

Nej, nu är jag riktigt trött! Kanske blir ett kapitel i boken Mias hemlighet som jag började med igår efter att ha läst ut Asyl.
Jag bara älskar alla dom där böckerna! Och efter Mias hemlighet har jag bara en enstaka kvar (Mias systrar), så det gäller att dra ut på läsningen!
Är det någon av er som läst alla "Mia Eriksson" böckerna?


Så otroligt fina!

Så otroligt söta!
Visst är dom det?


Vet ni vad jag ska göra imorgon?

Imorgon ska jag och Amanda in till stan och kolla på pridefestivalen, roligt va? Titta på en massa bögar, det är livet det!
(Och jag hoppas ni fattar att jag var ironiskt).
Sedan ska vi gå lite på stan, bland annat kolla i lite affärer och ta en fika hade vi tänkt. Så det blir riktigt mysigt!
Vad ska ni göra?



Gör så man förstår!

Sitter här och försöker anmäla mig till en ny danskurs och en sommarmusikal. Hmm, går inte så vidare bra, fattar inte särskilt mycket av sidan. Fattar snarare ingenting!
Aja, hoppas det går till slut då..

Här hoppas det för fullt!


Original Video - More videos at TinyPic

Härlig båttur!

Hej!

Jo, nu ska jag berätta om mitt lilla båtäventyr! (äventyr och äventyr? aja!) Vi hade packat in väskor, mat och allt sånt där man behöver för att klara sig ute på sjön ett par dar. Vi åkte iväg med en annan familj, och fick plötsligt stanna till när motorn inte gick som den skulle. Vi blev bogserade hem av våra grannar som vi var ute med. Jättekul! hmm..
Jag som för en gångs skull var lite taggad för att åka ut med båten!

Så vi lade oss på stranden intill, medans pappa fick åka iväg och köpa delar och meka lite med båten. Till slut, på kvällen fick vi igång båten och åkte ut.
Vi lade till vid några mysiga klippor som man även kunde hoppa ifrån. Vi grillade, åt godis, stekte i solen, läste, lyssnade på musik, badade och allt som hör till båtliv! Och vi hade jättemysigt.



Blir bogserade hem


Mmm!


Fin solnedgång!


Malin vid klipporna


Jag hoppar!


Sandris pandris hoppar igen!


Här hoppas det för fulla muggar! Malin och Linus


Tyvärr dök det upp ett oväntar regnväder



RSS 2.0