Ska jag eller ska jag inte?

Jag kom precis hem från stallet, men inte får jag andas ut än. För nu ska jag duscha och sedan iväg på innebandyträning, sedan får jag faktiskt pusta ut. För vet ni vad? Mitt spanska-prov är uppskjutet till efter påsk, tjohoo!

Jag funderar på att göra min blogg bredare vilket gör att jag kan ha större bilder. Men jag tänkte bara höra med er innan jag ändrar, vad tycker ni? Och när jag får tid ska jag göra en riktig makeover på min blogg, byta både bakgrund och header. Dock inte lika rosa, men självklart ska jag behålla lite av min favoritfärg.


Jag har bakat chokladbollar!


Bildbomb

Vilken underbar dag och vilket underbart väder det är!! Just nu sitter jag utomhus och bloggar och bara njuter av dom varma minuterna som är kvar innan solen går ner.
Kom hem redan 13.30 idag, vilket var hur skönt som helst! Och direkt började jag fota, och eftersom jag tog så många bilder är det så svårt att plocka ut bara några stycken, så idag bjuder jag på ett helt lass med bilder! Och lite då och då kanske det ploppar upp ännu fler i bloggen.

Linne från H&M
Jeans från Bik Bok
Skjorta från Ruth m.fl.
Armband från Italien & Spanien



Rengöring på djupet

La precis en skön ansiktsmask, har aldrig haft så här dålig hy innan som jag har nu. Så en djuprengöring var precis vad jag behövde. Men nu ska sova, men innan dess ska jag fundera ut 3 bra saker jag gjort under dagen som jag vanligtvis brukar göra på kvällarna, stärker en lite i slutändan fast man inte tror det. Började för något år sedan med det, och titta bara vilket självförtroende jag byggt upp! Man måste alltid börja i någon ände.

* Pluggat för spanska-provet.
* Hunnit med att gosa med min kanin jättemycket!
* Gjort en djuprengöring på mitt ansikte.


Svar på "Gissa kändisen"


Ja, så klart var det ju Vince Vaughn! Och den första personen som gissade rätt var http://erdevik.blogg.se/. Jag hade helt glömt bort att lägga upp det här inlägget! Men nu har ni det, och i veckan kommer en ny "gissa kändis"!

Snyggt & blommigt från Asos


.. Okej, nu SKA jag plugga spanska.

Dagens look, monday

Det var så roligt idag på hemkunskapen, jag och min lärare stod och diskuterade det svarta Earth-hour-mjölkpaketet som stod framme medan jag höll på att göra i ordning te. Och jag lämnar samtalet förvirrat och frågar vart mjölken är och går och tittar i kylskåpet. Är jag inte helt blåst?

Tröja Bondelid
Klänning Kappahl
Strumpisar Indiska



.. Dags att plugga spanska nu!

Påskmums!


Köpte med mig en påskkyckling hem, men inte vilken påskkyckling som helst! (Synd att jag inte hann döpa honom). Han var så god så han inte ens hann få ett namn innan han låg i min mage. Ja, jag var så glupsk att jag inte ens fotade honom hel!

Idag  har jag kommit igång ordentligt med ett grupparbete i NO som ska redovisas och lämnas in på fredag. Och jag måste göra det här så bra jag bara kan. Bättre. För hela mitt betyg hänger på detta arbete, åh gud, hjälp mig!

Medan andra går i tofflor..

.. tillbringar jag mina kvällar med att pressa ner mina fossingar i klackskor.

Stackarna.



Regina Spektor - Fidelity

Jag vet att låten är gammal, men den är ju hur bra som helst! Lyssna, erkänn, kommentera. Nej, nu måste jag ta mig i kragen och göra någon nytta!


3 snygga outfits

Vilken är din favorit?



Nej nu är jag helt galet trött, jag tänkte bara kolla igenom lite vad som kommer på mitt spanskaprov på onsdag innan jag lägger mig. Har försökt lägga upp min planering lite bättre denna gång, men det blir ju lika dåligt som vanligt. Enda dagen jag har tid att plugga på är måndag, fan..

Tårtkalas!

Har precis tryckt i mig en bit tårta, för min lillebror har haft kalas idag, och då blev det lite över. Nam nam! Och inte nog med det, nu äter jag godis också. Men hallå, det är ju faktiskt helg!



Den 25:te klirrar det fint i plånboken

Det gick hur bra som helst idag! Jobbade lite mer än tänkt, så den 25:te klirrar det fint i plånboken! Synd att jag inte jobbade en månad tidigare, för då skulle jag haft mer pengar när jag åker till London. Men i alla fall, det gick hur bra som helst idag! Träffade nytt folk som var trevliga och även folk jag jobbat med innan. Mina fötter värker lite nu, men det är det allt värt! Jag skulle kunna jobba hela natten om det så behövdes.



Ett filmtips!

Filmen var hur bra som helst!! Ingen sådan där skräpfilm man oftast råkar ut för, utan det var liksom äkta om ni förstår vad jag menar! Och jag brukar alltid titta på skräckfilmer ensam liksom denna gång, vilket var lite dumt eftersom man blir ännu räddare då. Men det var bra för den hade ett bra slut, inget sådant så man går och är rädd efteråt eller måste gå och grubbla på. Utan man känner sig mer lättad. En kanonfilm helt enkelt, filmen heter The skeleton key och Kate Hudson spelar en av huvudrollerna.



Update: Ingen aning om hur jag ska orka upp i morgon! Klockan är 1.40 sommartid om min klocka ställt om sig rätt. Och jag ska upp 9.00 i morgon. Suck, dags att sova!

Filmdags!


Nej, nu måste jag gå och duscha! Efter det ska jag sätta på filmen The skeleton key med Kate Hudson. Har aldrig sett den, men jag hoppas på att den är riktigt bra och skrämmer livet ur mig! Godnatt!

Det blir en kanonbra dag!

Någon mer än jag som släckte alla lampor under Earth hour? Fast jag fuskade lite, hade tv:n på, men vad gör man annars i ett bäcksvart hus? Och hörrni, glöm inte att ställa om klockan till sommartid i natt!

I morgon blir en hur bra dag som helst, jag ska jobba för första gången på länge på ett kafé vid namn Delselius. Är jättenervös, tänk om jag inte kommer ihåg hur man gör?! Jo föresten, såå glömsk är jag (förhoppningsvis) inte! Men det blir i alla fall tidig uppgång, och kommer hem strax innan fem.



Kanske kör en frågestund i morgon, eller annars i veckan! Så ni kan ju fundera lite på om det är något ni vill veta! Ni kan fråga precis vad ni vill!

Jag blev veckans blogg!

Jag har blivit veckans blogg hos http://inezg.blogg.se/! Och det är så klart tack vare er eftersom det förmodligen är ni som har röstat på mig. Så tack! Detta gjorde min lördag lite roligare. 


Marley & Me

Dansen gick hur bra som helst! När jag kom hem var jag hur trött som helst och ville bara sova, så därför satte jag på en film, "Marley & me". Den var faktiskt helt okej, både sorglig och humoristisk. Här har ni trailern!


Veckans blogg, vecka 14

Denna vecka valde jag bara ut 2 bloggar som ni kan rösta mellan. Ni skriver namn/nummer i en kommentar. Och kom ihåg att till nästa vecka väljer jag ut några bloggar av er som har röstat! Lycka till!


1. http://enibas.blogg.se/



2. http://jeanettesart.blogg.se/


My saturday


Godmorgon!
Det känns hur skönt som helst att jag för en gångs skull fått sova ut! Strax ska jag ta något att käka (Yammi!) och byta om till danskläder. För redan klockan 14.00 har jag ragga, så synd att det bara är en gång i veckan, annars hade jag absolut jobbat idag! Känns väldigt tomt om kommentarer på sistone, så nu undrar jag vad ni ska göra idag?

Grattis Magnus och Annika!


Nu är Let's Dance 2009 avgjort! Tyvärr räckte inte mina röster till på Laila och Tobias. Men det gör mig faktiskt ingenting, Magnus och Annika som vann blev ju så otroligt glada! Och man blir liksom glad för deras skull. Tyckte du att rätt par vann?

Läsarfråga

Fråga: Har du några tips om du har en vän som helt plötsligt lär känna en ny så man liksom nästan blir bortglömd?

Piffad svarar: Jag vet precis hur du känner, för jag har själv varit i din situation flera gånger. Man är så rädd att förlora någon som verkligen betyder mycket för en. Förhoppningsvis är det bara en period, men pågår det längre så tycker jag absolut att du ska ta upp det med din vän. För att få fram ditt budskap tydligare och att din kompis verkligen ska förstå hur du känner så är det nog bäst att ta det öga mot öga. Även om det låter jobbigt, men det är definitivt värt ett försök! Jag har faktiskt inga andra tips än att bara prata, för det kan lösa mer än man tror. Bestäm en dag ni kan träffas och bara gå på stan, fika eller göra vad ni brukar göra så upptäcker hon/han nog att hon/han faktiskt saknar dig. Lycka till!

Pizza & Let's dance



Jag vet inte om jag berättat det, men i kväll har jag spelat innebandymatch mot Högalid. Tyvärr blev det oavgjort med 4-4, men vi är hur nöjda som helst! Efteråt köpte jag pizza som belöning, och vad kan sitta mer rätt än en det framför Let's dance? Och jag måste passa på att säga Heja Laila!

..usch, nu snöar det också!


Dagens klädsel

Förlåt för 3 urkassa outfitsbilder! Men om jag hinner så ska jag ta nya bilder till i kväll. Men i alla fall, idag har jag på mig min absoluta favoritkjol från H&M, en kortärmad tröja från Scala, en sidentröja över det från H&M. Min jacka kommer från Kappahl och skorna från Euro sko.


Nu vill jag ha just din åsikt!


Veckans bäst klädda kändisar


Dansen gick som en dans (visst passade uttrycket?)! Nu har vi kommit en bit på vägen, och till vår blir det som vanligt en stor tuff föreställning. Ska bli jätteroligt som alla andra år innan. Vet ni vad jag tänkte börja med i bloggen?.. Det får ni veta senare!

Update 21.45: Jag har en svenska text som ska vara klar i morgon och massa engelska, så ni får nöja er med dessa inlägg idag. Puss och Godnatt!

Träning härnäst

Nu är jag mätt och belåten och ska strax gå iväg till bussen för att komma i god tid till min streetdance. Gud vad skönt att få lite träning - rolig träning. Var ju ute och fotade lite förut, här bjuder jag på en av bilderna.


Dagens outfit



Tröja från MQ
Jeans från Weekday
Tjocktröja från Carlings

Var precis ute och fotade en hel del, ni ska få se fler bilder senare! Än så länge får ni några bilder på mina kläder idag, när man laddar upp bilderna här får dom inte sin riktiga färg vilket är lite synd.

Pink - Sober

Snaaart går jag ut och fotar, fastnade ju här.. Så länge får ni en hur underbar låt som helst att lyssna på! Pink med Sober. Gillar ni låten?


Solen är endast framme för att retas!

Solen har skinit hela dagen precis som jag ville ha det, men så klart var det väl bara för att retas. Jag hade inte kommit ut på hela dagen, men klockan tre då jag tar mitt första kliv ut började solen åka i moln. Hoppas ni andra har fått njuta av den i alla fall!

Föresten, SO-provet gick galant! Hade även utvecklingssamtal som gick så bra så, nu har jag bestämt mig för att få minst VG i allt. Låter inte det bra? Ska gå ut och fota min outfit nu. Puss & kram!



En ny dag att se fram emot - utan ångest


Jag har ångest. Har inte gjort någonting som jag skulle - varken städat, pluggat inför SO:provet i morgon (fortsättningen) eller något annat som jag borde. Suck, jag är så besviken på mig själv. Och så här är det varenda gång jag ska göra något, jag måste skärpa mig. Är det någon som kan hjälpa mig med studieteknik?

I morgon är det en ny dag att se fram emot, jag hoppas verkligen på bättre väder. Vill ju inviga mina nya skor snart som jag köpte för nästan en månad sedan. På tal om shopping, nu är det bara 2 veckor kvar tills jag åker till London. Ska bli så otroligt roligt! Och fan vad jag ska shoppa!

Fysträning med laget

Nu ska jag åka iväg på fysträningen med innebandyn. Kommer hem strax efter nio då jag ska duscha och plugga lite, och säkert blogga massa också! Hoppas ni haft en bra dag!


Paris snygga outfit

Vad tycker ni om Paris Hiltons outfit? Själv tycker jag hon var klädd hur snyggt som helst! En snyggt gyllenbrun kropp i en rosa klänning kan väl aldrig bli fel om man heter Hilton? Och hennes frisyr är inte heller så dum!


En sommardag i city


Dagens planering

Nu tänkte jag börja med att klippa och klistra massa collage och annat roligt till bloggen i photoshop, som ni sedan kommer få ta del av. Har ju inte varit så aktiv på sistone, så det måste jag ta igen! Här kommer resten av min dags planering.

Strax - städa mitt rum
17.00 - plugga massa
20.00  - fysträning
21.30 - duscha & plugga ännu mer
22.30 - sova


Kolla vilken underbar dator Isla Fisher har i "Confessions of a shopaholic", kanske ska jag klä min lilla macbook likadant?

My look today

Slutade redan vid 13.00-tiden idag, hur skönt som helst! Just nu sitter jag och tittar på filmen Charlies angels med bland annat Cameron Diaz och Drew Barrymore. Har aldrig sett den förut faktiskt. Medan sitter jag och smaskar i mig en kexchoklad idag igen!
Här har ni dagens look.

Kofta från H&M
Tröja från Scala
Jeans från Bik Bok
Stövlar från Euro sko



Äntligen min efterlängtade sömn

Jag har nyss tagit ett långt skönt bad, ätit nudlar och städat i mitt rum. Tänkte också måla mina naglar i ett fränt nagellack, sedan ska jag fläta mitt hår så det blir lockigt till i morgon. Och efter det ska jag äntligen få mig min efterlängtade blund, passar på att säga godnatt med detsamma. Godnatt!

Här får ni en favorit i repris! Tagen av Janina Bristam.


Gissa kändisen!

Nu kör jag igång med en "gissa kändis" - tävling igen! Denna gången blev det en kille, jag ser hur lätt som helst vem det är. Men frågan är om du gör det? Den som svarar rätt först blir länkad!


Sandra tipsar

Faktiskt har märket LdB riktigt bra produkter, och dom är hur billiga som helst! Jag använder mig utav en jättehärlig body lotion som fungerar alldeles utmärkt. För det är inte varje dag man kan lägga ner 180 kronor på ett body butter från The body shop.


Mina läsare försvinner

Här har ni en jättebra låt som jag haft i huvudet idag!


Känns lite tråkigt, för jag börjar tappa massa läsare och prenumeranter. Tror att det kan bero på att jag inte riktigt har hunnit med bloggen på den senaste veckan och inläggen har inte varit dom bästa kan jag hålla med er om. Men nu ska jag verkligen bli bättre! Men ibland måste man helt enkelt prioritera skolan före. Vad vill ni se mer eller mindre av vill jag verkligen veta?

Veckans blogg är avgjord


Veckans blogg är nu avgjord, och denna vecka fick http://lienes.blogg.se/ titeln. Så grattis till dig! Gå in och besök henne nu, hennes blogg är verkligen läsvärd! Nu ska jag kila iväg till stallet, hörs senare!

Full rulle

VAD JAG HATAR VINTERN! Den tar ju aldrig slut! Tänk om sommaren kunde vara likadan, bara fortsatte i all oändlighet. Men nej, vi ska alltid få det sämsta vi..

Aja, tyvärr får ni ingen dagens outfit idag, för jag kommer inte hinna fota på hela dagen! Nu måste jag skynda mig iväg till stallet för att rida, och direkt efter det ska jag spela innebandy. Så jag har fullt upp kan man säga!


The Unborn

Har precis tittat på den här filmen Unborn. Den var perfekt läskig när man är ensam hemma som jag var, men ganska överdriven ibland. Men den fick duga! Tror att den går på bio nu, men är inte helt säker. Det var inte den bästa filmen jag sett, men den var absolut helt okej! Har du sett den?


Ledsen, men jag får ta kommentarerna i morgon! Önska mig lycka till på provet!

En varm vårdag

I nästa "paus" lovar jag att svara på era kommentarer! Så länge får ni en ursöt våroutfit! Skulle du kunna tänka dig gå klädd såhär i vår?

Nu är jag igång!

Nu är jag igång med samhällskunskapen, förstår inte riktigt hur allt ska fastna till i morgon, men på ett eller annat sätt löser det sig! Tar förmodligen en paus om någon timme eller två. Har ni haft en bra dag?


En (snart) välförtjänt kexchoklad!

Lite smått och gott

Idag var det dags att plocka fram vinterstövlarna igen. Jag som var helt inställd på att våren var här, men tydligen inte. Skoldagen har varit rolig, och ännu roligare blev den när vår lärare hade med sitt barn till skolan som bara är så söt! Så vi fick vara barnvakter, och inte fick vi mycket gjort på lektionerna.

T-shirt från Vila
Cardigan från GT
Halsband från Frost
Jeans från Örebro någonstans



Tack sötaste läsare för att ni röstat fram mig till veckans blogg hos Nicole! Blev jätteglad när jag såg det! Tack ännu en gång!

Glöm inte bort att rösta i min veckans blogg-tävling några inlägg tillbaka som avgörs i kväll!  Nej, nu måste jag plugga SO till provet i morgon. Suck.

Jag vill ha vår!


Mina planeringar går i kras

Suck, så var det SO-prov i ekonomi på tisdag, och tror ni att jag har pluggat något än? Nej, jag har inte ens öppnat böckerna och tittat vad jag ska kunna. Min planering höll inte denna gång, eller har den någonsin gjort det?

- Här får ni i alla fall en bild från i fredags på mina kompisar!


Jag är nominerad till Veckans blogg!


Fick en jättesöt kommentar där det stod att jag blivit nominerad till veckans blogg hos inez, och jag blev hur glad som helst! Så alla söta läsare, det skulle betyda jättemycket om ni röstade på mig!

Mittbena eller snedbena?



Provade mig på en mittbena igår, vad tycker ni? Tyvärr ser man inte så mycket!

Min & Emelies humor


Min lördag-söndag


På lördagen tittade vi på bion Confessions of a shopaholic. Den var hur bra som helst och man kände igen sig så väl ibland, den får utan tvekan 5/5 utav mig. Se den säger jag bara! (Paulina köpte världens finaste fransväska, jag är så avundsjuk!)

På kvällen åkte vi hem till mig och hade filmkväll, Emelie sov över och vi har legat i sängen och dragit oss ungefär hela dagen. Men kl.16.00 kom jag faktiskt iväg på ett step-up pass.



En härlig fredag

I fredags kväll var jag som sagt hos Amanda, vi hade jätteroligt. Vi tittade på filmen "Step up 2" som jag verkligen kan rekommendera, dansade, sjöng och bara hade allmänt trevligt. Fler bilder kanske kommer!


Rakhyvelspanik

Hittade ett par jättetuffa skor! Vad tycker ni?



Nu ska jag bege mig till innebandyn, men måste stanna till på Ica på väg dit för att köpa rakhyvlar. Hade totalt glömt bort att alla var slut. Panik! För jag kan ju inte komma lurvig som en häst på benen i kväll, njae, ingen hit.

Dör av uttråkning + dagens look

Tänkte göra mig ett nyttigt mellis, men gissa vad det blev? Glass med banan och grädde! Hur gott som helst, och bananen ger ju trots allt lite energi och näring.
Just nu håller jag på att dö av uttråkning, huset är dödstyst, förutom tvättmaskiner som är i full gång. Ska ta och städa lite i mitt rum, packa lite till ikväll då jag och 4 andra ska sova hemma hos Amanda. Aja, dags att sätta igång!


Tunika från Bik Bok
Skärp från Bik Bok
Kofta från Bondelid
Strumpisar från H&M

Skor från Euro sko
Jacka från Kappahl



Piffad hissar & dissar


Skriver av mig det sista jag gör


Foto: Janina Bristam
På bilden: Jag

Det blev lite senare än jag hade tänkt mig, men som sagt, vad var det jag sa? Jag har så kallad "sovmorgon" i morgon. Tänkte bara skriva av mig lite det sista jag gör innan mina ögonlock sluts igen och jag faller till sömns. I morgon kväll ska jag hem till Amanda på tjejmiddag, det blir en liten myskväll med tjejerna, godisätande och filmtittande skulle jag tro. Och på lördag ska jag ha någonting liknande. Så det blir kanoners! Hoppas ni har haft en jättebra dag, dröm sött!

3 favoriter från Topshop

Börjar 9.45 i morgon, ska bli skönt att bara få njuta av den där extra sovmorgontimmen som egentligen inte gör någon skillnad. Men det känns bara så bra att uttrycka sig med ordet Sovmorgon. Sovmorgon sovmorgon sovmorgon. Taste it!

Hittade 3 jättesnygga skor från Topshop, någon som fallar dig i smaken kanske?


Let's talk about fashion!

Blommigt, axelbandslöst och paljetter. Ringer det några klockor? Det gör det för mig - sommaren 09! Detta är precis vad jag tänker klä mig i. Så snyggt och stilrent, vad tycker ni?

Dagens outfit - torsdag

Tröja - H&M
Linne - Lindex
Jeans - Bik bok

Ursäkta bildkvaliten!



Confessions of a shopaholic

Här är en film jag verkligen vill se - Confessions of a shopaholic. Nedanför har ni trailern, funderar på att se filmen i helgen, har ju cirka 17 biobiljetter som ligger och inte gör någon nytta här hemma, så dags att förbuka dom! Ska ni se filmen?




Lever på mackor

Idag har jag levt på mackor både till frukost, lunch och mellis, tog även en kopp vaniljte nu som jag bör dricka upp innan det kallnar. Ikväll 18.30 har jag streetdance, och funderar även på att gå och träna på gymmet med Amanda efter det, ska se vilka pass som går först och främst!


Som sagt lovade jag er en videoblogg

Jag sluddrar jättemycket och säger fel, borde tagit om, jag vet!



Lite vårkänsla


Ett smakprov på Talang 2009


- Min kamera var inte riktigt på min sida idag som ni märker.

Inspelningen för Talang 2009 var hur kul som helst! Befann mig där från 16.00-21.30 med min mamma. Programledarna var inte minst "Tobbe trollkarl" och Markoolio, i juryn satt Martin, Charlotte Perelli och så klart Bert Karlsson. Ni får absolut inte missa det här programmet, jag kan ju avslöja att det kommer vara några nakna killtalanger med. Alla höll på och dö av skratt! Tyvärr hinner jag inte med videoblogg nu som jag lovade, så jag tar det i morgon! Och föresten, jag har varit jättedålig på att uppdatera på sistone - men sluta inte läsa, för jag ska bättre mig redan i morgon!

- På väg hem från stan, visst ser jag trött ut? Just därför håller jag i en energidryck!

Tekniska var över förväntningarna

Hej!

Jag har haft en superbra dag! Tekniska museumet var bättre än jag trott, vi fick gå omkring precis som vi ville och det är alltid skönt, istället för att hålla sig till en grupp. När jag ändå hade vägarna förbi H&M så köpte jag mig ett nytt nagellack och hårspännen, och gud vad jag behövde hårspännen! Bilder från Talang kommer strax, och efter det ska jag ta mig itu med kommentarerna!


En av mina favoriter på museet, man kunde låtsas ha sin egna talkshow!



Vilken modell på brillor håller du dig till?


Hittade ett par riktigt tuffa glajjor inne på Kicks igår! Om jag inte hittar ett par snyggare i London blir det definitivt dessa! Vilken modell håller du dig till i sommar? Observera att jag inte är seriös på bilden.

Tänkte passa på att berätta att i morgon ska min klass på tekniska museet, och när jag ändå befinner jag mig i stan ska jag gå på en inspelning av talang 2009, vi får se om det blir kul! Har nästan aldrig sett det tidigare. Men det jag ville ha sagt med detta var att jag alltså inte hinner hem emellan och uppdatera, så ni hör inte något från mig förrän lite senare. Godnatt!

Dagens outfit

Kom precis hem från innebandyn, ska duscha och blogga lite innan jag sover! Var länge sedan jag la upp ett videoinlägg, så det kan ni vänta er i kväll eller i morgon! Föresten, mitt photoshop är fortfarande helt knas! Men lyckades lösa det här med "dagens outfit" som tur var! Så här har ni mig och mina kläder - fotade ute idag precis som igår!

Linne från Ruth med flera
Kofta från Bik bok
Jeans från MQ




Svaret på "gissa kändis"


Kändisen var snygga Drew Barrymore. Och den första som gissade rätt var  http://shoemma.blogg.se/. Så snart som möjligt kommer en ny kändis upp i bloggen!



Vilken outfit är din favorit?

Är jätteledsen för en skitdålig uppdatering! Men har så mycket att göra nu, plus att mitt photoshop inte funkar som det ska. Men när jag fixat till det får ni dagens outfit! Kom nyss hem från ridningen, och i skolan hade vi kondition på idrotten, och nu ska jag spela innebandy. Så det blir mycket träning idag!

Jag är nominerad till Veckans blogg!


- Åhh vad glad jag blev över den här kommentaren! Har aldrig blivit nominerad till det innan, så tack söta Nicole! Ni som gillar min blogg eller bara vill vara oerhört snälla mot mig kan gå in här och rösta på mig! Blir jättejätteglad i så fall! Tack sötnosar!

Veckans blogg, vecka 12

Nu börjar en ny tävling om titeln Veckans blogg. Denna vecka blev det http://bubbelsnubbel.blogg.se/, här har ni dom 3 nya bloggarna ni kan rösta mellan, skriv bara bloggens namn eller nummer i en kommentar. Och ni glömmer väl inte att om ni röstar har ni chansen att bli veckans blogg nästa vecka?!


1. http://lienes.blogg.se/

2. http://unikacassandra.blogg.se/

3. http://fashionstars.blogg.se/


Filmdags!

Nej nu blev jag jättesugen på att kolla på film, och det är precis vad jag tänkte göra nu! Attans också att vi inte hade någon choklad hemma..



A lovely skirt! Från lipsy.co.uk


My look today + en arg busschaufför

Tunika i olika grå nyanser Lindex
Grå cardigan från Gina Tricot
Rosa strumpbyxor från MQ



Idag ser jag ut så här! Skoldagen har inte varit det minsta jobbig alls utan mest rolig idag, te x hade vi hemkunskap och så gjorde ju jag, Paulina och Felicia ett studiebesök hos en optiker och fick sluta mycket tidigare. Så det har varit en bra dag hittills! Men vet ni vad jag gjorde idag? Båda sakerna hända på mindre än 5 minuters mellanrum. Först halkade jag till i en backe precis vid vägen och föll ihop, när jag skulle på bussen blev jag klämd i dörren, och busschauffören var jättearg på mig!

Grattis Mimmi!

Okej, nu är alltså veckans blogg avgjord. Och denna vecka vann "trumvirvel" http://bubbelsnubbel.blogg.se/. Så grattis! Måste säga att din blogg är riktigt riktigt bra och du förtjänar att vinna! Gå in och besök henne nu, i morgon kommer dom nya bloggarna ni kan rösta mellan. Godnatt!



Veckans blogg avgörs ikväll!

Ikväll avgörs det, så rösta rösta rösta nu! När ni röstar kan ni bli utvalda till nästa veckas Veckas blogg. Lycka till!

1. http://bubbelsnubbel.blogg.se/




2. http://hoszara.blogg.se/



3. http://chickenrace.blogg.se/

Gissa kändis


Nu blir det en gissa kändis-tävling igen! Denna gång är det en amerikansk skådespelare och producent född år 1975. Den som svarar rätt först får en länkning i min blogg!

Update: Det blev step up på Body joy i alla fall, det är inte så jobbigt, men man svettas som en gris! Träffade även Nathalie min klasskompis där som gick på samma pass som mig. Men som sagt, nu måste jag fortsätta plugga!



Att skjuta upp saker till sista dagen

Hej på er! Ligger fortfarande i sängen helt nyvaken, blev rätt sent igår. Idag ska jag nog gå på "step up" på gymmet, eller om jag hinner färdigt med min hemkunskaps-inlämning innan förstås. För som vanligt sitter jag sista dagen och pluggar..


Den där kavajen


Erkänn att kavaj är riktigt riktigt snygg! Jag funderar på att inhandla en rosa som te.x den i mitten. Men vart hittar man läckerbitarna? Äsch, jag får kika runt lite! Ska ju faktiskt snart till London, och vem vet, kanske hittar jag en som faller mig i smaken där..?

Vad tycker ni om det vinnande bidraget?


Herrugud Sverige! Vi har gjort bort oss totalt, hur fan rent ut sagt, kunde männsikan vinna? Vem i hela världen röstade på henne? Nej, jag skäms.. Fy på er Sverige. Men jag accepterar att alla har olika musiksmaker och åsikter, men varför av alla bra artister, just henne? För er som inte såg hennes bidrag kan ni titta på det här nedanför, vad tycker ni om Malena Ernman och hennes låt?


Alla melodifestivalbidrag

Nu kan jag tänka mig att hela Sverige sitter som bänkade med en skål godis eller chips framför melodifestivalen. Ja, precis som jag! Hittade en bild på svt:s sida med alla artisterna och bidragen. Jag gillar alla låtarna precis lika mycket och har inte en aning om vem jag ska lägga min röst på! Vem vill ni ska vinna?


Tänk er en varm sommardag...


En hel bytta med godis!

Ni vet när man var liten och fick en redan färdigplockad påse med klubbor, minipåsar och allt vad det nu var, i lördagsgodis!? Jag fick en sådan idag, fast en hel burk, mums! Känner mig som 6 år igen!


Gissade du rätt?

Den första som gissade rätt på vem denna kändisen var, var http://ijustwannajump.blogg.se/. Och svaret var alltså Petra Mede, rätt lätt att klura ut kan jag tänka mig eftersom alla hade rätt! En ny kändis kommer ikväll!


Grattis Linus!

Som sagt fyller min lillebror Linus 10 år idag, så morgonen började med att vi kom in till honom med alla presenter och tårta sjungandes. Sedan hade vi innebandymatch, eftersom vårt lag har två lag uppställda i serien så fick vi möta oss själva! Så det var kul! För tillfället sitter jag här helt svettig efter ett jobbigt danspass.

 Min lilla ninis på bilden var också med och öppnade paket som ni ser!


Blogglovin + tårtkalas!



Nu är det dags för sänggång! För vet ni vad som händer i morgon? Min lillebror Linus fyller 10 år, tvåsiffrigt, wow, kan ni tänka er? Jag var inte fullt så seriös. Men det blir tårtkalas tidigt på morgonen, innebandymatch och sedan dans! Jag tror det kommer att bli en jättebra dag! Vad ska ni hitta på, sötnosar?

Gissa kändis!

Gissa vilken kändis som döljer sig bakom denna spiral! Ledtråd: Det är en svensk skådespelare! Personen som svarar rätt först blir länkad i min blogg!



3 underbara kjolar


Vem bär den snyggaste outfiten?




Kom precis hem efter en helt underbart rolig innebandyträning! Vi har en sån fantastisk laganda och spelet går bara framåt och framåt. Vi har verkligen kul tillsammans! Idag började en ny tjej som var jätteduktig, och hon bara spred sin positiva energi till alla! Så det är roligt! Men nu måste jag hoppa in i duschen, för inte känner man sig fräsch efter 1,40 timmes träning!

Today I look like this!

Svart tröja från H&M
Svart spetslinne från MQ
Vitt spetslinne, New Yorker
Jeans från Cheap Monday



Ursäkta den dåliga upplösningen på bilderna!

Studiebesök hos en optiker

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med optik, vi ska göra en redovisning och ha inlämning om synen. På måndag tänkte jag, Paulina och Felicia åka och göra ett studiebesök hos en optiker. Så det ska faktiskt bli rätt roligt och intressant! Ha en fortsatt bra dag!


Snacka om att Leighton Meester är snygg!


3 snygga skor + en liten update


Kom för en stund sedan hem från min dans, och även denna vecka hade vi breakdance. Det är verkligen kul, men jobbigt! Men det är klart det ska ta lite! Men nu minsann måste jag sätta igång med matten så att jag inte får IG i morgon, kan inte mycket av detta kapitel alls..



Smoothie!

Mitt recept på smoothie för 1-2 personer är "en liten banan, yoghurt och en väldigt liten skvätt mjölk, pyttelite socker och lite lagom med hallon". Svårt att säga exakt, men man får känna efter själv vad man tycker blir godast!


Söta saker från bluebox

Idag hade jag inga vanliga lektioner, utan vi var på så kallad "livskunskap". Rätt skönt att ligga ner huller om buller och kramas med alla kompisar medan man lyssnar på en man som pratar. Så det har varit slappt idag för mig! I morgon har jag matteprov, och jag skulle ha börjat plugga tidigare än dagen innan, men som alltid blir det inte så.

Var inne på sidan bluebox och hittade massa söta och roliga saker! Har ni varit inne där och kikat någon gång?


Massvis med snygga saker!


Saker som stör mig enormt

Jag vet inte hur många gånger jag tömmer papperskorgen per dag på datorn! Men många är det, och mins lika tråkigt är det när klockan slår över tolv och statistiken nollställs. Då måste man liksom kämpa upp mot sitt mål på nytt. Och jag har alltid så mycket tvångstankar gällande allt, jag måste ha jämnt tal på besökarna och det måste vara lika många eller fler som dagen innan. Suck, jag är ju bara för jobbig!


Ni minns väl "dom blivande frisörerna"?



Lite då och då brukar jag och min klasskompis Fanny klippa våran lärare Helenas hår. Jag skulle helst låta bli, för hon har hår ändå ner till midjan, helt otroligt fint! Och naturligt blont, fast i och för sig kan jag ju klippa av allt och ta det själv.. 

Pink body - Victoria's secret


Igår lanserade Victoria's secret en hel del nya kosmetikaprodukter under namnet Pink body. Ska bli spännande att se vad dom har att bjuda på!

Allt blev helt fel, nej föresten, jag ska inte klaga!


(2 extra frågor till frågestunden)

Amelia
Fråga: Använder du Photoshop när du gör din header ? vet inte om det är försent men vore tacksam för svar. Ha en bra dag!
Svar: Ja, det gör jag! Photoshop CS3, kanonbra program! Tack detsamma!

http://lillizor.blogg.se.se
Fråga: okej sent kanske att skriva och fråga men jag måste ;P har du nått favorit band? tips på nån bra bok att läsa?
Svar: Boktips har jag tusentals! Kan verkligen tipsa er om Boken "Såld", minns ej författaren. Och också alla "Katarina von Bredow:s" böcker.
Band och artister varierar jag absolut hela tiden, just nu är jag väldigt inne på Beyoncé och M.I.A, gillar även Phil Collins. Kan tipsa er lite då och då om band/artister!

Mästerkocken Piffad

Gissa vem som lagade middagen hemma hos oss idag? Jag! På måndag har vi en stor inlämning i ämnet hemkunskap, självklart ska man inte lämna in maten, utan man ska skriva 7 recept, vad maten för alla 7 dagarna kostar, berätta lite om sin familj, laga 1-2 av rätterna man valt ut, ja, jag tror (och hoppas) att det var allt. Man ska åka och handla också, vilket jag gjorde idag. Resultatet blev jättegott och jag var väldigt förvånad över att jag faktiskt kunde laga mat! Vill ni ha receptet på min potatisgratäng, biff, sallad och sås? Kan lägga upp det någon dag om ni vill!


Svar på frågor från frågestunden

http://ericaperzzon.blogg.se/
Fråga: Hur kom det sig att du började blogga? 
Svar: Jag ville ha ett ställe där jag kunde uttrycka mig om vad jag tycker om en hel del saker. Ville dela med mig av mina tips och idéer och bara ha ett ställa att vända sig till när man bara vill skriva av sig.
Fråga: Vilka bloggar följer du dagligen?
Svar: Dagligen följer jag emeliesplace.blogg.se och igår hittade jag en blogg som heter http://dld.blogg.se/ som jag föll för direkt! Och ibland läser jag även Blondinbellas.

http://fashionstars.blogg.se/
Fråga: en typisk vardag för dig? =)
Svar: Börjar skolan 8.15 oftast, och är där till ungefär 15.00, när jag kommer hem fotar jag min outfit som jag lägger upp här, bloggar lite till. Och oftast brukar jag ha 1-2 träningar också. Resten av kvällen ägnar jag mest åt bloggen.

http://niccanh.blogg.se/
Fråga: Vilka bloggar läser du dagligen ?
Svar: svaret finns högre upp!
Fråga: Hur får du mycket besökare och många som följer dig med bloglovin ? 
jag hjärta din blogg 
Svar: Det bästa sättet att marknadsföra bloggen på är nog att kommentera andras bloggar och/eller skicka in din blogg som tips till en tidning tex. Var glad och positiv i kommentarerna så får du oftast en positiv kommentar tillbaka och kanske en ny läsare till och med! Och det där sista var gulligt sagt, tack!

http://sommarungarna.blogg.se/
Fråga: Har du någon pojkvän?
Svar: Nej, inte för tillfället faktiskt.
Fråga: Bästa resmål?
Svar: Det beror lite på, ska man åka skidor gillar jag verkligen Sweich (hur stavs det?) och Italien. Men vill man till något varmt stället föredrar jag definitivt Thailand! Ska snart till London också, får se hur det blir!
Fråga: Unika besökare/dag?
Svar: Det brukar vara jätteolika, men för tillfället ligger det på 100 ungefär-  ibland 130 och ibland 90.

http://nathuu.blogg.se/
Fråga: Din header är jättefin, men tog den lång tid att göra? :)
Svar: Tack! Den tog inte mer än 1 timme at göra.
Fråga: Och hur många besökare har du dagligen? och hur får du så många som du har? :)
Svar: Precis som jag skrev innan, runt 100 stycken unika. Jag vet faktiskt inte, jag har en del kompisar som går in och läser lite då och då, och brukar kommentera andras bloggar ibland.

http://inezg.blogg.se/
Fråga: Favoritfilm ?
Svar: Jag måste nog säga Dreamgirls med Beyoncé. Men det beror lite på kategori, exv skräck, romantik osv.
Fråga: Vilka bloggar läser du ?
Svar: Som jag skrev innan, emeliesplace.blogg.se och dld.blogg.se och ibland även Blondinbellas.
Fråga: Vilka serier följer du ? 
Svar: Jag följer Heroes och Gossip girl, och Samantha who
Fråga: Favoritaffär ? 
Svar: Jag måste säga MQ, Bik Bok och Carlings. Men framförallt MQ!
Fråga: Favorit modesida (alltså där man kan köpa kläder)?
Svar: Två av mina absoluta favoriter är forever21.com och chicy.se, annars för dom med lite mer pengar kan jag rekommendera mytheresa.com och net-a-porter.com

Louise
Fråga: Handlar du mycket på internet? Eller går du mest i affärer?
Svar: Jag handlar oftast i affärer, men lite då och då kan det hända att jag beställer någonting.

White as snow

Jag har så otroligt mycket att berätta om och lägga upp här! Men jag börjar helt enkelt med min lilla klädsel för dagen. Och jag lovar att när det blir lite bättre väder så ska jag börja fota mina outfits utomhus! Vad tycker ni om det?
Ni missar väl inte min frågestund i inlägget under?

Vit klänning från Kappahl
Knästrumpor från Indiska
Grå kofta från Bondelid



FRÅGESTUND!

Nu för första gången i min blogg startar jag en frågestund, jag kommer svara ikväll, en tid kommer. Ni kan fråga precis vad ni vill! Så fråga på allt ni vill veta nu, så gör ni mig samtidigt jätteglad! Varsågoda och börja!

I morgon blir det frågestund!

Nyduschad, har precis druckit en kopp söderte och nu sitter jag med läxböckerna i knät. Tänkte alldeles strax sova, och i morgon tänkte jag köra en frågestund för första gången i min blogg. Så det skulle vara supergulligt om ni kunde klura ut en eller flera frågor till dess. Och ni kan fråga precis vaad ni vill! Låter inte det bra?


Grattis Felicia!

Grattis till Felicia som fyller 15 år idag! Här har ni en jättegammal mobilbild på oss!



Och när ska man hinna sova?

Jag är ledsen för en dålig uppdatering idag, men jag har haft så mycket för mig, kom precis hem från innebandyn och nu måste jag duscha fort som attan, så att jag hinner plugga spanska till i morgon, och dessutom få en blund. Men lite senare får ni ett sista inlägg för dagen!

Föresten, vad tycker ni om Madonnas klädsel?


En snabb uppdatering

Jag har inte ätit sedan i morse, jag håller på att hungra ihjäl tror jag! Jag tänkte göra ett videoinlägg, men klippet gick inte att ladda upp på youtube, tyvärr. Men jag tog i alla fall en snabb bild på mina kläder idag. För nu ska jag äta och iväg till stallet och efter det rida och spela innebandy. Och plugga förstås.. Ha en fortsatt bra dag!

Tröja Quicksilver
Jeans Cheap monday



Några av mina favoriter från "modeveckan i Paris"

Det bjöds mycket på paljetter, korta klänningar, kavajer och nitar.
Vad tycker du om plaggen nedanför?



En snygg enkel outfit


Reach out and touch me - Hilary Duff


Mina fötter har fått nya vänner!

Här har ni anledningen till varför jag är så glad idag! Jag åkte till Nacka Forum idag för att köpa dom. Jag kan inte säga att dom är precis snygga, men dom är så tuffa på något sätt! Klacken är på 12 cm och platån på 2 cm, och dom kostade 800 kronor på Zara. Tycker ni att jag ska behålla dom?


Dagens outfit!

Jag sprudlar utav energi! Jag är så otroligt glad, och jag ska strax berätta varför, om ni inte kan se det på bilden förstås? Tänk på vad jag pratade om i morse så vet ni nog!

Lila (ej blåa) strumpbyxor från MQ
Skor (nya för idag) från Zara
Volangklänning från Zara
Svart tröja från H&M


UNDERBARA LÄSARE, NU BEHÖVER JAG ERAN HJÄLP!


... kanske borde jag ha frågestund någon gång?

Hemska i-landsproblem

Jag hade jättesvårt för att somna igår, jag kunde inte tänka på något annat än ett par skor som hoppade på mig inne på Zara igår. Jag får dom bara inte ur mitt huvud! Priset på godbitarna var 800, men tänk om jag hittar massa saker i London när jag är där, så har jag inte råd bara för att jag köpt ett par löjliga skor. Eller, tänk om jag inte hittar någon ting i London alls (nästintill osannolikt) och hade kunnat köpa dom där skorna, så är dom slut när jag kommer hem. Ååååhhh, jag borde ägna en tanke åt alla fattiga människor i Afrika som nästan svälter ihjäl istället, men får ju inte bort dom förbaskade skorna ur huvudet! Dessutom satt dom hur bra som helst.. Hur ska jag göra? Någon..?

- ..Dom satt som gjutet på mina fossingar! Titta, bilden visar ju till och med att jag behöver ett par.. För inte kan man gå i strumplästen heller!?



Hyns bästa vän

Som sagt köpte jag några krämer för ett bra pris på Apoteket här om dagen, och den har redan gjort underverk på min hy. Jag kan verkligen tipsa er om dessa tre krämer!


Veckans blogg vecka 11

Nu är veckans blogg igång igen! Här är dom 3 bloggarna ni kan rösta mellan. Ni skriver numret på bloggen eller/och bloggens namn i en kommentar. När ni röstar kan ni bli utvalda till nästa veckas Veckas blogg. Lycka till!

1. http://bubbelsnubbel.blogg.se/




2.  http://hoszara.blogg.se/



3. http://chickenrace.blogg.se/

Att få iväg tankarna på annat

Suck, i morgon är det uppstigning halv åtta igen och säkert väntas det ett dussintals läxor också. För att få iväg tankarna på annat har jag gjort mig en kopp kärlekste och tittar in på olika shoppingsajter efter fina kläder och skor. Inte för att jag egentligen tänkt beställa något, men det kan ju aldrig vara fel att drömma sig bort ibland. Är ni lika klädgalen som jag är?


Fina saker, va?


Rätt svar på "Gissa kändisar"

Dom tre kändisarna som döljer sig på bilden nedanför är Pink, Beyoncé och Hayden Panettiere, och den första som svarade rätt var http://victoria.blogg.se/. Tycker ni att jag ska fortsätta ha sådana här små "Gissa-kändisar-tävlingar"? Svara gärna vad du tycker!


JAG HATAR FÖNSTERSHOPPING!!

Som sagt blev det bara fönstershopping för mig, och det var det jobbigaste och svåraste jag varit med om i hela mitt liv! Alltid när man inte ska köpa något blir man påflugen av tusentals klänningar, skor och koftor. Jag ville bara skrika och köpa allt jag såg, men icke sa nicke, jag måste spara pengar.. Ett tips är att kolla in alla nya söta Odd Molly kläder som kommit in på Jackie!

- Men en fika fick det bli!


Lite fönstershopping idag

Nu ska jag iväg till Nacka forum, men det blir nog mest fönstershoppig för min del, eftersom jag måste spara pengar till shopping i London. Hörs senare!!



Att jag alltid måste skjuta upp på allt

Nej nu orkar jag inte vara vaken en sekund till! Men eftersom jag legat på samma ställe (i min säng) flera timmar i streck och inte rört mig ur fläcken så måste jag göra allt som jag skulle göra förut nu istället. Tex duscha, måla naglarna, borsta tänderna och lite sådant. Åhh, nu orkar jag ju inte göra det!


Nothing sweet about me


Kändisar som får till det där lilla extra



Ett litet filmtips

Trodde klockan var betydligt mer, sitter i mitt rum som endast lyses upp av en ljusslinga och datorn, och ute är det bäcksvart. Så jag gissade två timmar för mycket gällande klockan. Har precis tittat på Love Actually, älskar den filmen! Strax blir det väl melodifestivaldax med massa godis!



Gissa kändisar!

Tre kändisar döljer sig i denna bild. Alla tre sjunger och två av dom är även skådespelare. Den första som gissar rätt eller den som är närmast får en länkning i min blogg. Lycka till!



Litet sommarkollage

Något fel måste det vara på mitt photoshop, varför blir färgerna så bleka? Har provat spara med både hög och låg kvalitet. men det blir ju jättefult..!


Lite av min dag

Raggan var jätterolig idag och gick rätt bra! Matchen däremot gick inge vidare alls, fick smita några minuter tidigare för att hinna till dansen, och det strulade till sig lite med tanke på att vi var jättefå och låg under rätt mycket, så jag vet inte vad det blev. Men alla kämpade enormt bra!

Upptäckte idag att min ansiktskräm var totalt slut, så mamma fick köpa hem några från Apoteket idag till mig. Ögonkrämen fick man på köpet, så alla 3 tillsammans kostade endast 159 kronor. Ni får väl en recension om dom så småningom.


En walk in closet skulle sitta perfekt


Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre, och det är nog lika bra det. För i morgon har jag innebandymatch och dans, så det gäller att vara pigg! Och så tänker jag klämma in att städa och sortera i min garderob i morgon också om jag orkar det. Jag önskar att man hade en "walk-in-closet" - alla tjejers dröm. Vill ha, vill ha, vill ha!

Hot or not?


Christina Applegate var rätt!

http://nicoticko.blogg.se/ var den första som gissade rätt på kändisen nedanför - Christina Applegate. Alla som gissade gissade rätt, men det kommer en svårare senare som ni kommer få klura lite på!


Innebandyträning



Nu har jag jättebråttom till innebandyn, skriver mer när jag kommer hem!

My look today

Färgerna blir jättekonstiga i photoshop idag hur jag än gör! Men ni får min lilla outfit nu i alla fall i väldigt dåliga färger. Har ni haft en bra dag?

T-shirt från H&M
Kofta från Bik Bok
Klänning från Lindex
Skor (nya från i eftermiddags) Belle



Nya skor!

Idag fick jag MVG på ett musikprov, och så fick jag VG på ett no-prov, så jag är jättenöjd! Idag efter skolan var jag med några av mina kompisar på Delselius och fikade. När jag kom hem hade mamma köpt ett par jättesöta skor till mig på den lilla affären Belle på Götgatan. Tyvärr fångades inte den riktga färgen på bilderna, men dom är jättesöta!


Gillar du min blogg? Börja prenumerera!

Följ min blogg med bloglovin
Gillar du min blogg? Då kan du enkelt börja prenumerera på den, tryck bara på länkan ovanför! Är du inte medlem på sidan tar det bara någon minut att bli det.


So take off all your clothes

Vi dansade breakdance idag istället, och det var jättekul, men precis innan dansen hade jag slängt i mig en stor varm choklad och mådde så illa så jag satte mig vid sidan av i slutet. Aja, jag har lärt mig en läxa - aldrig mer dricka varm choklad innan träning. Nu måste jag gå och tvätta av mitt tangentbord, spillde kräm över hela tidigare idag, så tangenterna har klibbat fast och går inte att trycka på. Stackars min lilla data..


Dagens look

Nu ska jag åka iväg och dansa streetdance, men här har ni dagens outfit.

Kjol från H&M
Linne från Kapphal
Strumpisar från H&M
Tröja från H&M Divided
Halsband från New yorker



Hopplösa skolministrar

Alla som känner mig vet vilket ämne som "berör" mig mest ända ner från tårna. Och det låter säkert patetiskt, men det är Skolmaten. Idag var jag och 2 till från min klass hos rektorn, men hon vägrar lyssna på oss. Helt hopplöst! Nu har vi gjort över 200 enkäter som vi lämnat ut till massa klasser som dom ska kryssa i vad dom tycker om maten. Sedan tänker jag ta steget över, jag tänker ringa kommunen och ja, vi får väl se hur allt detta går innan jag börjar prata om mina nästa planer..



Gissa kändis!

Den som gissar rätt först på vilken kändis det här föreställer får en länkning i min blogg. Väldigt lätt att se, men lycka till!


Veckans blogg avgjord!


http://alidacarlsson.blogg.se/ blev Veckans blogg denna vecka, men egentligen förra veckan. Men eftersom jag har varit bortrest så blev det aldrig avgjort i tid. Men nu tycker jag att ni ska gå in och besöka henne och hennes underbara blogg! Godnatt ännu en gång!

Fysträning

Tio i åtta slog det mig att vi hade fys med innebandyn, och 10 minuter senare satte jag min fot i kvarnbergsskolans idrottshall. Så jag fick bara rusa iväg! Nu måste jag hoppa in i duschen och fortsätta lite på mitt svenska-tal som ska vara färdigt på fredag. Innan jag säger godnatt lägger jag upp lite fina kläder och accessoarer!


... Godnatt!

My look today

Klänning från chicy.se
Strumpbyxor från H&M
Halsband från Italien



Ashley Tisdales klädstil

Ashley klär sig så himla slappt och snyggt, det är många kändisar som får till det där lilla extra utav inget märkvärdigt alls. Konstigt nog. Någon mer än jag som gillar Ashleys klädstil?


Världens sötaste Paulina!


Piffad bakar!

När jag kom hem från skolan bakade jag kladdkaka, och den blev till och med lyckad! Videon blev inte den bästa, och jag filmade när jag bakade också, men det blev inge vidare alls, så denna får duga! 


Snobollskrig i shorts

Kom nyss in från ett snöbollskrig i shorts. Lite kallt, men visst är det kul när man vinner? Har haft innebandyträning som sagt, och det gick väl rätt bra. Kan knappt skriva, mina fingrar domnade bort i kylan. Så jag ska ta mig en varm dusch, kolla lite i Ellos-katalogen som kom igår och titta på några mattetal som repetition efter lovet. Har prov nästa fredag. Godnatt så länge!

Massa fina saker!

Dags att rusa iväg till innebandyträningen som strax börjar!



Mitt hår står åt alla håll, men bry er inte om det..


Lite smått och gott

Idag var det första skoldagen på länge för min del, känner redan hur det har lagt sig ett lager stress över mig. Men ändå skiter jag bara i det och inte gör något åt saken. Aja, nu ska jag steka pannkakor, hur bra det nu kommer gå?! Slänger upp dagens outfit!

Kofta från Bondelid
T-shirt från H&M
Jeans från Vila



Hittade 3 söta bikinis, Vilken gillar du bäst?


Boktips


Skossingar!


10 dagar i alperna

Åhh, jag är jätteledsen, men typiskt nog tog batterierna slut i datorn och laddaren fungerade inte i Italien, så nu minsann ska ni få en rejäl uppdatering! Eller kanske ska ni få massa massa bilder istället? Nej jag kör på både och! Vi åkte skidor på flera olika ställen och för det mesta haft helt fantastiskt väder! I lördags kom Paulina, hennes familj och ännu en familj till vårat hotell rent av en slump (!) och vi åt middag och åkte skidor tillsammans. Så det var roligt! Jag kom hem för ett tag sedan, hoppas ni haft det riktigt bra!



RSS 2.0