Now don't make me break this down for nuthin'

Hemsk bild på mig, men ville bara visa upp Ann-Sofie Back för Weekday-klänningen som nu reas ut. Ett litet tips bara.

When you're far away, I'm in love with you

Hur fint var inte det här då? Perfekt att investera i en fin hatt till hösten och extrafint med detaljer på så som ett skärp runtom. Dessutom härligt med lite färg på huvudet. Det bästa alternativen hittar ni troligtvis 2hand. Pics här.

Föresten, funkar min blogg via bloglovin? Verkar vara något strul med det nämligen.

Christopher Kane 2011

Christopher Kane resort 2011, en kollektion att minst sagt dö för. Jag blev imponerad av mönsterblandningarna och materialblandningen, samt skorna som känns helt rätt till. Jag vill ha allt! Kollage av mig, bilder härifrån.

Look of Today

Digitalkamerabild, it sucks. Saknar min systemkamera! Idag hade jag i alla fall på mig tröja från Beyond Retro, jeansskjorta från någonstans i Paris, jeansleggins från Mango och mina NYA favoritskor från Vagabond.

Don't wanna take a breath without you babe

Här är han. Han ni alla tjatat så över att få se. Min pojkvän.

Look of Yesterday

Ny tröja från Beyond Retro samt ännu ett par nya shorts, även de från Beyond Retro. Väska från Gina Tricot.

Will you still love me on Monday morning?


Idag fann jag tre underbara ringar på ett litet torg på Gotland, där jag nämligen befinner mig just nu, alla tre för 100 kronor, vilket fynd! Kommer bli så fint till ett turkost nagellack och brun bränna.

Svaren från frågestunden!

Vem är det som fotar alla dina outfitbilder? Mina kompisar eller min mamma, i värsta fall använder jag stativ. Hur träffades du och din pojkvän och hur blev ni tillsammans? Vi har tidigare gått i samma klass, vi blev tillsammans på en fest, fast hur minns jag inte, haha. Hur lång är du? 160 cm.  Hur länge har du och din kille varit tillsammans? I snart två månader. Tips på bra secondhand-affärer? På Åsögatan i Sthlm finns en hel del som bland annat min favorit Beyond Retro och Lisa Larsson. Vilket program använder du när du gör dina underbara kollage? Photoshop CS3. När blev du intresserad av mode? Jag har alltid varit intresserad av mode men min egen stil utvecklades för kanske 2 år sedan. Varför startade du din blogg? Därför alla andra gjorde det och jag ville inte vara sämre själv. Vilket är ditt favoritplagg i din garderob? Det måste vara min jeansskjortaHar du några syskon och i så fall vad heter dom? Ja, jag har en lillebror på 11 år som heter Linus. Hur gammal är du? Jag är 15 år, fast fyller 16 i år. Är du aldrig rädd för att folk ska se snett på dig när du har på dig någonting som är lite udda? Nej, ärligt talat bryr jag mig inte så länge jag själv känner mig snygg. Det brukar snarare vara tvärtom och många på stan ger komplimanger för mina kläder. Vad är roligast med att blogga? Det allra roligaste är era kommentarer, jag blir alltid så glad när jag läser de!! Vilken är din favorit affär? Det beror helt och hållet på vad jag är ute efter, men absolut Topshop och Beyond Retro. Vilken stad påminner dig mest om mode? Det måste vara Paris! Vart skulle du helst vilja fara, om du fick välja vilken plats som helst på jordklotet? Ojj vad svårt! Förmodligen USA. Om du bara fick köpa ett enda plagg till som skulle vara ditt, vilket klädplagg skulle de vara? Det skulle vara ett par klassiska jeans. Vad läser du i sommar? Massa massa modetidningar, inga böcker för tillfället. Vart ifrån får du all inspiration? Oftast andra bloggar, annars från folk på stan, tidningar och modevisningar. Man snappar upp lite av varje så får man sin egen stil. Vilket gymnasium blir det nu? Det har varit så svårt att välja, men nu har jag valt bort Kulturama och i första hand satt Designgymnasiet som ligger i Sickla. Vilka olika dansskolor har du gått på? Kan du ge kort info och vad du tycker om skolan/skolorna? I många många år dansade jag på Värmdö Scenskola i Gustavsberg som är suverän för att lära sig alla grunder, sedan gick jag vidare till The voice streetdance school där jag går mitt andra år nu. En grym dansskola med grymma lärare, rekommenderar den verkligen! Färg på tandborsten? Rosa så klart! Hur kommer du på så jäkla coola klädkompinationer - jämt? Åh tack söta du! Ingen aning faktiskt, man tager vad man haver! Så blir det den bästa kombinationen tycker jag. Vad för stativ använder du? Mitt är 1.50 cm högt på tre ben, mer än så vet jag inte! Tjänar du pengar på bloggen? I så fall, hur mycket? Nix, inte ett öre! Men skulle kunna om jag ville och orkade.

New in

Min nya långklänning köpt i en liten affär i Göteborg, helt klart en ny favorit i garderoben.

konsten att smygfota

Goda nyheter, kameran är inne på lagning! Tillsvidare har jag en usel lånekamera, men nu får jag åtminstone in bilderna i datorn. Dåliga nyheter, kameran kommer ta cirka två veckor att laga, suck..

flagged

pic freshvodkalatte
Anledningen till att jag inte skriver är att jag inte får in några bilder från min kamera i datorn. Så så fort som möjligt ska den in på lagning. Det är alltså inte inspirationen det är slut på utan det är den jävla kamerans fel! Har shoppat hur mycket som helst och har massa outfits att visa, så håll ut! Svaren på frågestunden kommer däremot inom kort.

inte bara tomma ord


Månadens snyggaste kändisoutfits

Anledningen till att det inte blivit några inlägg på sistone beror på att jag inte får in några bilder i datorn, har ju massa outfits och annat roligt att visa er! Föresten, någon favoritoutfit ovan? Mina är nummer 1 och 5.

Same but different


drink all day, play all night

Ny tröja - Beyond Retro. Nya shorts - Beyond Retro. Nya skor - Nilsson. Smycken och brillor - Paris.

frågestund

oookey då, FRÅGESTUND!


Just gonna stand there and watch me burn

Klänning - Stradivarius. Kavaj - MQ. En mindre bra outfitbild från några dagar sedan, men det är tanken som räknas. För övrigt åker jag till Göteborg i morgon så dela med er av era bästa smultronställen när det gäller butiker, mysiga gator och kaféer. Jag kanske bloggar därifrån, kanske inte. Annars är jag tillbaka på tisdag igen.

What i want, what i need


Kollage av mig. Sommarklänningar, en over size kavaj, jeansshorts, väska, mönstrade byxor, underkläder, nattlinne, klackskor, toppar, tunikor, läppstift, jeans. Sedan var alla mina behov stillade. Föresten, vem är villig att betala?

I need your confirmation

Idag bjöd vädergudarna på regn, enda sysselsättningen då är förstås shopping och fika. Sagt och gjort, och nu blir det en lugn kväll framför någon rysare till film. Hur mår ni föresten? Har ni bra väder? Tell me!

speechless

Maria's bra = OH. MY. GOD!

Egentligen

Här skulle det egentligen ha kommit en outfitbild. Fast, min kamerasladd är i Stockholm och jag befinner mig i Halmstad, så några timmars resa är det emellan. Ska dricka några redbull nu i hopp om att få vingar, lyckas jag ligger det en outfitbild i detta inlägg i morgon. Vi får väl se..

My feelings for you have always been real

Här kommer lite bikinitips, utöver dessa har ju även Acne och de lite exklusivare märkena mycket fint att erbjuda.

ett skepp kommer lastat med kärlek


Jag saknar min Peter.

And I can't help but wonder where I'm bound

pic: emsedge. De dösnygga skorna från Acne verkar ha fått en dubbelgångare. Eller ja, nästan i alla fall. Scorett är boven och jag tycker faktiskt att de är riktigt snygga, kan lätt tänka mig de på fötterna i höst! Gärna till ett par knallrosa strumpbyxor, en kappa tillsammans med en hatt á la Minimarket, mm vad fint..

I think I can make it now, the pain is gone

Kollage av mig, bilder oaknyc.com. Helt störtsköna smycken som jag gärna vill lägga vantarna på. Gillas?

If I could write you a song to make you fall in love


Nu har jag åkt vidare till nästa ställe, vilket är Halmstad, där jag kommer stanna ett par dagar för att sedan åka till Götet för lite shopping och tivoli. Ska försöka hålla bloggen igång samtidigt, nu har jag ju ingen pojkvän att spendera tiden på så jag ska se till att det rullar på ordentligt här!

And now you're gone it's like an echo in my head

Som ni vet är jag bortrest och jag lovade inget bloggande men här kommer ett inlägg i alla fall! Jag befinner mig i Harje i Askersund vid Vättern men är tillbaka i Stockholm till på lördag. Idag har jag sprungit runt i en liten stad och fikat och kollat på söta saker i min playsuit från Topshop och jeansskjorta samt skor från Paris.


RSS 2.0