5 saker vi har råd med

Väska och jeans playsuit från Topshop, sommarjacka från Monki, skor från Have2have och jeansskjorta med öppna axlar från Weekday. Nu känns sommaren inte så långt borta längre, framförallt inte våren! Underbart, som vi har längtat! Jag vill även passa på att meddela att outfittävlingen sätts igång i morgon istället.

Egypt Part Two

Här kommer äntligen fler efterfrågade bilder från Egypten där jag befann mig för några veckor sedan. Ett helt underbart land som jag verkligen saknar! På bilderna ser ni några ögonblick från ridturen i öknen och dykningen.

What a beautiful day!

Dress Chicy.se, necklace & blazer H&M, coat & bag Zara, shoes Scorett, rings Stradivarius & Lindex. Fotograf: Jessica

Klick klick!

Kände att det skulle bli svårt att leva utan det här fina halsbandet, så det är på väg hem till mig nu. Det kommer från sidan Nikideluxe som för övrigt har ännu fler fina smycken som helt klart är värda en titt om inte mer. Det bästa av allt är att de görs i väldigt få exemplar så ni får för en gångs skull vara ifred om produkten!

you are my sweetest downfall

Tårtbakning med klassen, solsken, grillning, dans och innebandy - en underbar dag! I morgon vankas det fler inlägg, bland annat fler bilder från Egypten, sätter förhoppningsvis igång outfittävlingen, så anmäl er(!), ett kollage samt en outfit som grädden på moset. Godnatt babes!

Trendspaning: Colored Fur


Att ha gått från dunjacka till pälsjacka var ett stort steg för många, men nu mina vänner ska vi även blanda in glada färger i leken. Vågar du? Att matcha en vårig outfit till en färgad päls är så vackert, speciellt på bilder. Jag hittade en fin från Topshop som ni ser ovanför, men till våren säljs, konstigt nog, mest vårjackor. Skämt åsido. Fint är det i alla fall.

ACNE

13 995 SEK för den som är intresserad. Ja, varför inte liksom? Köper två när jag ändå är i farten.

Best dressed

Bilder: instyle, ihopsatta av mig. Vilken outfit är din favorit? Själv blir jag lite knäsvag för nummer två.

You ain't nothin' but a hound dog

Solen har skinit så varmt och skönt att det var lämpligt att gå utan jacka idag! Ångrade mig lite under dagen då jag på morgonen klätt mig i både over knee stövlar och min blåa kappa. Hur var vädret hos er idag? Föresten, är ni fortfarande intresserade av att se bilder från Egypten? Har bara visat en liten andel.

Vintage

Köpte den här stickade tröjan på Beyond retro i helgen. Den är hur fin som helst och kommer användas de där lite kyligare sommarkvällarna, under den kommande kalla vintern och där emellan. Alltså hela tiden. 249 SEK.

BY PIFFAD


MORE FLOWER TO THE PEOPLE

New Tights, Indiska. Maybe to a floral dress? Love to mix and combine as you probably know.

NEW TOPSHOP PLAYSUIT

Det roliga är att jag tidigare bloggat om den, se här. Gjorde föresten ett fynd på Beyond retro idag, visar i morgon!

Shoppingtips Topshop

Bild: Emsedge. Hur snygg var inte denna jeansskjorta från Topshop då? Den är snarlik Chloés och kom nyligen in i webshopen. Jag vet inte om jag kan hålla fingrarna i styr, den är precis vad jag behöver. Fast, om en vecka befinner jag mig i Paris och då vore de gött med lite fickpengar. Jobbigt läge.

Den lilla beiga

Snart får de svarta små klänningarna flytta ut och ersättas mot "den lilla beiga". Jag har plockat ut några budgetvarianter som ni ser ovanför. 1 Modekungen, 2 Chicy, 3 Modekungen, 4 Weekday, 5 Chicy, 6 Chicy, 7 H&M, 8 Monki. Vilken är din favorit?

Stripes, dots and hearts

Linne - JC, kavaj - H&M Divided, kjol - Bik Bok, Väska & Tights - Zara, skor - Vagabond, smycken - Stradivarius.
Idag har jag sprungit på stan med min vän Embla hela eftermiddagen i solskenet. Hämtade en playsuit på Topshop idag och köpte ett par blommiga strumpbyxor på Zara. Jag visar bilder i morgon! Efter ett träningspass möts jag av att jag ligger på blogg.se's startsida ännu en gång denna vecka, tack Karin! Blir fruktansvärt glad!

GO MILITARY

Det är så mycket snack om militärmodet just nu, allt från militärjackor till camoflagebyxor. Balmain's snygga kavajer försöker många budgetaffärer efterlikna. Framförallt Mango som får pluspoäng av mig dels för att de skapat på sitt egna vis som ger utrymme för att själv styla till det, den går loss på en billig peng samt att modellen är skitsnygg! Fäst broscher över bröstet och dekorationer på axlarna - klart! (Vänstra bilden är lånad av Columbine).

Trendspaning

Rymdmönster är riktigt fint tycker jag, kanske dags att skaffa sig en tisha med ett coolt rymdtryck på? Miu Miu skorna ser ni på bild två, jag kan inte få ur de ur mitt huvud! Fasansfullt snygga! Likaså Acneskorna. Bild 5, Denin + denim = true. Annorlunda glasögon är också något av det finaste just nu tycker jag. Vad inspirerar dig just nu?

Wish list

I morgon kan ni se The garden collection i utvalda H&M butiker och det är somriga plagg som dominerar denna kollektion. Jag har skickat min vän Paulina på uppdrag åt mig som ska köpa mig den beiga kavajen, tunikan i mitten och möjligtvis den vänstra. Vet ni vad de två till vänster kostar? ALLT VAR SLUT REDAN KLOCKAN 16, FUCK!

FASHION AGAINST AIDS BY H&M

Kollage: stylebykling. I maj släpps ännu en kollektion under namnet Fashion Against Aids på H&M då 25% av intäkterna kommer att gå till HIV-organisationer. Stilen är festivalinspirerad och jag tror även denna kollektion blir populär. Accessoarerna ser väldigt lovande ut! Pluspoäng för det! Däremot faller kläderna inte mig riktigt i smaken.

Stripes all over

Fotograf: Jessica Andersson. Jag vill börja med att tacka för alla lycka till jag fick igår, ni är för söta! Testet gick sådär, men vi får se. Idag invigde jag min randiga kavaj jag köpte i helgen, visst är den himla fin?

Wish me luck

Önska mig lycka till, nu ska jag på dansaudition! Därmed dålig bloggning under dagen.

Stalker

Har tillbringat de små eftermiddagstimmarna i solen med mina två vänner Paulina och Amanda. Vi tog en sväng på Götgatan där vi fikade på Muggen och hann med lite shopping. Senare tog jag vägarna förbi Topshop för att se om de fått in ett par skor jag väntar på, men icke. Köpte en playsuit som jag skickade till skräddaren pga lösa knappar, men om 3 dagar får ni se den! Nu måste jag tagga inför i morgon, intagningsprov på en gymnasieskola!

Outfittävling

Efter många månader kör jag nu igång en outfittävling igen! Vill du stå i rampljuset och glänsa med din favoritoutfit i ett par dagar så anmäl dig! Det gör du genom att skicka din outfitbild till [email protected] eller länka till ett inlägg där du har bilden. Gärna en liggande bild som är ganska bred. Tveka inte att anmäla dig!

6 saker vi har råd med

Kollaget är gjort av mig. Kavaj H&M The Garden Collection, glasögon H&M, jeans Acne, klänning Modekungen, rosa byxor Chicy, jacka Topshop. Vart tar all tid vägen? Har dansat ett par pass idag, kikat i affärer (jag varnar er, gå in på Topshop och ni blir fast bland vårkläderna) och nu är klockan redan halv elva. Dags för en date med sängen!

Månadens bäst klädda kändisar

Jag tror jag har hittat min drömklänning till skolbalen i vår, den mittersta längs ner som bärs av Cameron Diaz. Helt bedårande! Annars är ju Alexa Chung's outfit nr 3 himla fin, fast inget till balen då. Och nr 5 är ursnygg!
Vilken outfit är din favorit?

Läsarfråga

Hej Jennifer! Vad roligt att du gillar den, det gläder mig verkligen! Precis, jag går i högstadiet i klass 9.
Det är fortfarande mycket press på hur man ser ut och alla kanske inte fattar att en del plagg är jättetrendiga, men jag går i en skola där de flesta blir accepterade trots kläder. Förut skedde det väl en del snack bakom ryggen men jag tror jag slutat överraska nu och folk har vant sig vid min stil och accepterar den. En del gillar den och en del kan kolla lite fundersamt över vissa plagg fortfarande. De flesta känner också till att jag har en modeblogg så det gör allt lite enklare! Får man en taskig kommentar är det klart att man har den i huvudet ett tag, men jag fortsätter mitt egna race och försöker att inte bry mig vad andra tycker, jag själv gillar ju plagget och vet att det är snyggt. Jag är ingen sån som vill bråka, utan låter bara kommentaren lägga sig och säger oftast inget tillbaks. Men screw them!! Något som får mig att fortsätta att klä mig som jag gör är all fin respons på bloggen från er!  Tack!!

WHISTLES

Ett flertal snygga klänningar som finns på sidan Whistles. Den mittersta vore ju något.. Får fundera på saken.

Striped

Kollage av mig. Jag är helt insnöad på randigt just nu som ni inte kan ha gått miste om. Velar lite mellan olika plagg som jag tänker köpa, om jag förstås inte ska spara pengar till Paris vilket förmodligen lönar sig att göra. Ovanför ser ni H&M kavajen, H&M klänningen till höger, den från Monki och den underbara bodyn från Rosa Chá.

boring

Idag kände jag mig lite safari med min ormbody, gröna safariskjorta, ormarmband och leopardpäls. Måste ursäkta mig över den här veckan angående bloggen, men nu i helgen ska jag ta igen alla inlägg och kommentarer!

Shoppingtips Monki

Det är inte förens någon månad tillbaka jag gick och blev kär i randigt. Har tidigare aldrig gillat det men båda H&M, Acne och Monki bevisar att det är ett av de snyggaste mönstren just nu. Speciellt på långklänningar och kavajer med en aning större ränder. Randigt på olika ledder resulterar i en ball look! Kolla här. Klänningarna ovanför hittar ni på Monki för dryga trehundra kronor. Snygga va?

The garden collection

I natt släpptes den miljövänliga klädkollektionen The Garden Collection på H&M. Jag är kär i de flesta plaggen men ska vänta tills de landar i butik innan jag köper något. Den röda tubklänningen har jag spanat in länge med tillhörande röd kofta, MEN min kompis haffade den först(!). Här ser ni i alla fall en liten filmsnutt om kollektionen.

My Look of Today

Har nya strumpisar på mig idag från Topshop, en klänning från Zara, glitterkofta från Mango och halsband från H&M. Hade dock andra skor, men om några månader så kommer dessa från Scorett användas flitigt!

Hey dude, wanna spend some money on me?

Kollage av mig. 2 blommiga klänningar, skinnjacka och en blommig kjol från Modekungen, ring från Kenneth Jay Lane, hatt från Weekday, jeanskavaj från Smythe, skor från Topshop och de färdiga outfitsen från Nasty gal vintage.

Shoppingtips Asos

Är jag ensam om att vara kär i denna klänning? Skulle inte tro det. Den vänstra är ju helt bedårande, älskar draperingen och att den slutar vid olika punkter nedtill och skymtar en liten del av benet. Från asos.com.

My look of today

Kavajen är second hand, klänning från chicy.se, halsband från Topshop, over knee strumpor från Indiska, skor från Vagabond, väska från Friis & Company, örhängen och ring köpta i Egypten och kappa från Topshop.
Ser att jag idag för tredje gången ligger på blogg.se's startsida, så jag får bara buga och tacka så hemskt mycket och välkomna alla nya läsare! Ni förgyller min dag enormt med alla fina ord!

INDIANA

Är det något jag inspireras av just nu är det indianmodet. Visserligen svårt att klä sig till vardagen såvida man inte smyger in med en liten fjäderkjol, fjäderväska eller ett fjäderhalsband. Men ta inte i ändå från tårna utan med viss mån. Stilen blir helt fantastisk på bilder, kolla bara ovanför på bilderna från Elle sweden.

Stop telephonin' me


Jag dog lite grand när jag såg dessa solglasögon på Beyoncé i den här videon. Solen har tittat fram större delen av veckan så det är på tiden att inskaffa sig de ultimata solbrillorna. Jag vet att både Lindex, Topshop och H&M har några fina varianter, det är bara att spana runt så hittar du förhoppningsvis det perfekta paret!

What's right now


High fashion music video


H&M x3

Här ser ni ännu några fina plagg som ska finnas på H&M nu i mars. Det känns ju inte speciellt långt kvar tills vi kan gå såhär tunnklädda, eller hur? Snön håller på och smälta för fullt, snart badar vi slask, på med bikinin bara!

Outfit of today


Urban Outfitters

Har varit lite frånvarande från bloggen på grund av massa plugg och dans, men här e jag nu efter all möda!
Urban Outfitters är en av de få butikerna som jag verkligen gillar men aldrig handlat på. Anledningen lyckas jag inte komma på med tanke på deras toksnygga klädsortiment! Nu finns splitternya sommarklänningar i webbshopen och troligen i butik med. I Stockholm ligger U.O på Biblioteksgatan. Helt klart värt en titt om inte mer!

Chloe A/W 10-11

Chloe A/W 10-11, en underbar kollektion med underbara färger, men, skorna går inte hem hos mig. Moonboots? Är vi tillbaka till 2002? De andra skorna har visserligen fina färger men jag kan inte påstå att jag gillar modellen. Kläderna får åtminstone ett stort + utav mig! Vad tycker ni?

Shoppingtips


Bild 1 Tyra, bild 2 Frida.
Ringarna på den översta bilden kommer från asos och de på den andra bilden från Shopbop. Galet snygga va?

H&M news march

Här ser ni en hel del av H&Ms nyheter för mars månad. Det ser så härligt ut med alla ljusa färger, bikinis och klänningar! Allt ska i alla fall finnas i butik nu om ni ser något snyggt ovanför i kollaget. Puss och godnatt på er!

Jumpsuits

Från vänster: Topshop Richard Nicol, Topshop, Jardin Des Orangers, Weekday. Byxdressar är ju så himla fint, här har jag samlat mina favoriter för stunden. Jag är lite lagom sugen på den vänstra, någon som sett den i butik i Sthlm? Snyggaste matchningen till en byxdress är en svart kavaj till vardags eller en paljettkavaj till fest, höga klackar och smycken, then you look georgios! Tips! Ett tunt skärp i midjan kan göra pricken över i!

Look of today

Kavaj - 2hand, linne och strumpbyxor - Bik Bok, skor - Vagabond, väska - Friis & Company, klocka - Stradivarius, armband - MQ, halsband - Topshop. Usch vad dålig jag är på att lägga ut outfits, det blir det ändring på!

H&M Fashion Studio

Ni vet väl att på H&Ms hemsida (hm.com) kan ni välja ut en modell och sedan själv styla henne/honom med H&Ms egna kläder? Ett bra sätt om ni ska göra en beställning från internet och undrar hur kläderna ser ut på. För att komma till sidan ovanför ska ni trycka på Fashion och på underkategorin Fashion Studio.

BALENCIAGA FW10

En underbar kollektion med underbara färger, former och material. Balenciaga FW10.

Månadens bäst klädda kändisar

Kändisarna fortsätter att inspirera, älskar varenda outfit ovanför! Speciellt Zoe's klänning högst upp till höger och outfit nummer nio. Ser verkligen fram emot våren då man kan bära tunnare plagg, om den någonsin kommer vill säga. Snart eldar jag upp min vinterjacka, blir helt tokig av kylan! Idag kastade jag tom ut min kaktus genom fönstret, fråga mig inte varför, men jag tror att jag börjar bli galen, på riktigt. Scary..

Acneskorna

Hjärtklappning, det säger allt om dessa skor. Eller nej, förstås lite pirr i magen, dregel i mungipan och ögon som tefat. 2995 kronor kostar det att bli finast i stan, ser man det på det sättet är det billigt. Skorna är även väldigt användbara eftersom att de är så pass enkla och har låg klack. Färgen är perfekt och det finns inte en anledning till att inte köpa dem. Eller jo, Paris. (Bilder via lisaplace)

Christian Dior A/W 10-11

Christian Diors visning för A/W 10-11 ser fantastisk ut! Jag vill kalla det en romantisk kollektion med mycket lager på lager och de ljusa pastellerna så som grått verkar hålla i sig. Så vi kan pusta ut och fortsätta frossa i ljusa plagg och accessoarer till framförallt våren och såklart till framöver. Föresten, ge mig gärna shoppingtips till Paris!

I'M SO PROUD TO SAY I LOVE YOU

Man In The Mirror, Thriller, They Don't Care About Us, Billie Jean, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, In the closet.

Var med och hedra Michael Jackson - The king of pop - på din blogg. Är du ett fan, gillar du hans musik eller bara tycker om honom? Var då med och hedra den avlidne popikonen! Allt du behöver göra är att lägga upp en bild på honom samt skriva sju av dina favoritlåtar med honom. Använd gärna samma rubrik som vi. Kopiera texten eller skriv en egen, få fler bloggare att vilja hedra MJ. This is our tribute

6 saker vi har råd med

Fransjacka i mocka från Weekday, randig långklänning från Acne, ringar 2-pack från H&M, ljusrosa byxdress från H&M Trend, mintgrönt nagellack från Isadora, rosa skor från Topshop. Detta är ungefär vad som står på min shoppinglista just nu och det bara kliar i plånboken! Men frågan är om jag ska köpa eller spara pengar till Paris?

Paradise

Här kommer en liten fortsättning på förra Egypteninlägget. Vi bodde på ett 5-stjärnigt hotell vid namn Golden 5 Paradise som var alldeles kanon! Något jag gillade med vår resa är att man fick se allt från olika sidor, ena dagen befann vi oss i en lite fattigare del om Hurghada och nästa i en hamn bland båtar stora som hus. På dagarna låg vi på stranden, alltså dom dagarna vi inte dök. Eftermiddagarna brukade spenderas med någon liten utflykt som ridning och kvällarna på någon mysig restaurang och besöka olika delar av stan. Det kommer fler bilder!!

Expensive eye candy

Kollage av mig. Jacka - A.P.C. Underkläder - Mimi Holliday by Damaris. Playsuit - Topshop. Klackar - Fendi. Clutch - Marc by Marc Jacobs. En sån där perfekt vår/sommaroutfit med lite blommor, rosa och beiget. Finfint!

summer romance

Calla.fr

Topshop shoes

Jag. Dör. Mycket. Grand. Dessa nyinkomna skor på Topshop blir dina, eller förmodligen mina, för ca 900 kronor. Ja, det är värt det. Lite drygt 13 centimeters klack. Perfekt. De nudefärgade gör sig bra till vårens härligheter!

Necklaces

Bild: Elin. Sjukt snygga halsband från saksfifthavenue. You like it? I do.

Egypt

Efter många timmars restid befinner jag mig nu hemma i Stockholm. Resan har varit helt fantastisk och jag längtar redan tillbaka. Ska jag vara ärlig var jag väldigt skeptisk till Egypten i början men nu älskar jag landet med hela mitt hjärta! Jag har ridit hästar ute i öknen i solnedgången, gjort mitt första och andra dyk med tub från en båt, ätit gott, druckit te med pratglada egypter i små souvenirbutiker, nästan blivit såld för miljoner kameler och förstås legat på stranden och njutit av solens värme. Det var bara en överblick över allt, för det skulle behövas många inlägg för att få med allt. Men fler bilder kommer kan jag lova! Har ni haft det bra i Sverige?


RSS 2.0