6 saker vi har råd med

Klänning från Topshop ca 700 kr, mönstrade klänningar från Monki 250 kr/st, väska från Topshop ca 1200 kr, skor från Topshop ca 1700 kr, jacka från Acne (rea) 717 kr.

Månadens bäst klädda kändisar

Jag är en sucker för de flesta trender just nu därför var det extra svårt att välja ut de snyggaste kändisoutfitsen denna månad, men just mix matchade plagg är en favorit, se tex Camila Alves och Whitney Port. Vilken outfit är din favorit?

wasting my time on a bum like you

Mitt internet har inte fungerat som det ska på ett tag så jag har inte kunnat skriva. Dessutom åker jag bort idag i drygt en vecka så ni får klara er utan min blogg några dagar framöver. Ha en underbar vecka och njut ordentligt av solen!

Fullt ös medvetslös

Glad midsommar! Har haft fullt upp hela dagen och så kommer det fortsätta hela kvällen.. Hörs imorgon!

yesterday

Dress - ?, top & necklace & stockings - Topshop, shoes - Novita, blazer - 2hand.

Modekungen shorts


Modekungen får ständigt in nya plagg och i detta fall shorts i mängder! Dessa ovanför kan ni klicka hem redan i morgon. Alla ovanför är helt i min smak så jag kan inte peka ut någon favorit, har du någon?

Blow my mind

Kollage av mig. Ville bara önska er en underbar dag!

Nail polish

Isadora har så otroligt fina nagellack, speciellt just nu när sommarkollektionen har landat i butik. Det blåa i mitten är nytt samt ett oranget jag får visa en annan gång. Men kolla in exempelvis Lindex för massa härliga sommarfärger!

Outfit for today


Shoppingtips

Underbara ringar från Modekungen som går loss för 399 kr styck. Skulle det varit för ett halvår sedan skulle jag ha dött för dessa två ringar, men för er som fortfarande gör det - KÖP! Den högra är min favorit.

nikideluxe

Fick hem den här tunikan från Nikideluxe för ett tag sedan men har inte hunnit visa upp den förrän nu. Perfekt att ha till stranden. Halsbandet på bilden kommer också från Nikideluxe.

Bambi Northwood-Blythe for shakuhachi

Bild lånad av Sannaknows. Bambi Northwood-Blythe för shakuhachi SS10 och det ser rackarns bra ut! Mina personliga favoriter är ettan, fyran och femman. Vad jag vill ha just nu är en klänning med öppna delar vid midjan, Topshop känns lovande för ett billigt alternativ. Nej nu vill jag shoppa.

Pixie Market

Himla härliga plagg från Pixie Market.

H&M W.24-27

Kollage av mig. H&M får just nu in massa fint som bara får mig att vilja köpa allt jag ser! De fina sakerna ovanför hittar ni i butik vecka 24-27, så det är bara att hålla hårt i plånboken till dess. Sportigt mode, mönster och pasteller är min bild över det hela. Vad tycker ni, gillar ni det?

My outfit of today

Dress Zara, blazer H&M, jacket Rock 'n Blue, shoes Scorett.

killer heels

Finns inget bättre ord än perfekt till dessa skor. Blir knäsvag, jag skulle nå upp ända till min pojkvän med de på fötterna. Från Gabriella Marina Gonzalez. Kom igen alla budgetkedjor!

Look of Today

Skinnklänning Bershka, magtröja Topshop, jeansskjorta Paris, halsband Stradivarius, väska Biano, skor Scorett. Jag har varit borta i en evighet. Pinsamt. Jag vet. Nu är jag tillbaka och om ni vill ha en enkel anledning är det för att jag skaffat pojkvän och just nu lever livet. Hur nice?

Clogs

Dessa underbara Chanel-liknande skor har nyligen landat hos have2have. De blir dina för dryga 600 kronor.

message

Idag drar jag iväg med klassen till Gotland, jag är ledsen att det har blivit lite rörigt här på sistone men det löser tiden! Det är bara att hänga kvar, ut och sola med er så länge!

9A ♥


Jag hade en underbar kväll med min klass tillsammans med de andra niorna igår. Det känns så sorgligt att vi inom några dagar ska splittras, ni betyder så oerhört mycket för mig allihop. Vill ni se fler bilder så kan ni kolla min facebook (@Sandra Ekenstam) där jag lagt upp massa foton från kvällen. Dagen efter var väl mindre kul för dom flesta, i alla fall för dom personerna som däckade lite här och var i skolan. Idag har jag fått utegångsförbud för den kommande veckan, känns förjävligt. Fast så värt.

I wanna be a billionaire so fucking bad

Pic här. Det här snygga halsbandet finns inne på H&M nu, jag dör lite. Riktigt fint matchat på bilden, vad tycker ni?

020510

2 juni idag, det är inte klokt vad tiden går fort! Missade skolan både i måndags och idag tack vare en fruktansvärd förkylning. I morgon är det avslutningsfest för niorna och jag hoppas att jag mår bättre då! Frisörtid, skor, klänning, partner och limousin är fixat. Det enda som fattas nu är brännan som jag jobbar på just nu!


RSS 2.0