HJÄLP MIG!

Nu får ni hjälpa mig att bestämma klänning till ikväll, observera att dom behöver strykas och är betydligt snyggare på!


Årets bloggar

Jag har inte berättat det här för er, men efter alla veckans blogg jag har haft, så skulle jag valt ut en som jag tycker förtjänar den stora äran att bli årets blogg! Men det var så svårt, så jag har valt ut två stycken istället! Och dom välförtjänta bloggarna heter liene.blogg.se och http://lilija.com/!



Vad hände med min dag?

Det var meningen att jag skulle starta min dag med ett träningspass på Bodyjoy med min mamma. Men jag orkade aldrig gå upp, så det blev inget tråkigt nog. Just nu ligger jag fortfarande i sängen och funderar lite på om jag ska ha några nyårslöften. Har ni några?



Det där med nyårsplanering

Så var det det där med nyår, jag är självklart ute i sista sekund med vad jag ska ha på mig och vilket smink jag ska välja. Tiden bara rinner iväg, och vet ni vad? Jag gick i pyjamas till klockan 19.00 idag utan att göra någonting! Blir lite nedstämd eftersom jag inte riktigt förstått att det var redan i morgon 2009 invigs och för att jag vetat att jag skulle hunnit köpa en klänning idag. Jag hoppas ni ligger lite bättre till i planeringen än mig.

 

 

Snygga nyårskläder och accessoarer har forever 21, om jag hade varit ute i liite godare tid...


Säg hej till "viga" mig!


Det där singstar..

Ni undrar säkert vart jag hållit hus den här kvällen! Jag och min mamma åkte hem till en tjej som heter Hedvig och hennes mamma Lisa där vi vräkte i oss godis och sjöng Abba singstar hela kvällen! Det är ju nästan beroendeframkallande det där jäkla singstar. Tyvärr stannade kameran hemma, så ni får inga bilder!

Ni missar väl inte Emelies blogg (http://emeliesplace.blogg.se/) som blev framröstat till veckans blogg för ett tag sedan? Har inte hunnit tipsa er så mycket om bloggen, så jag gör det nu!



Glöm inte bort tävlingen!



Ni glömmer väl inte bort tävlingen jag anhåller? Ni som inte har anmält er, gör det! Det enda ni egentligen behöver göra att skriva att ni är med och tävlar i en kommentar. Då har ni 1 lott. Vill ni ha ännu större chans att vinna skriver ni i ett separat inlägg om min tävling i din blogg och länkar hit med bilden nedanför (skicka länken till inlägget i en kommentar). Ni kan skriva fler inlägg för större chans att vinna eftersom ni får en lott för varje. Avgör gör jag genom att lotta!
Tävlingen avslutas den 15 januari.

Priserna är följande:
1. Bath pearls från H&M
2. Shower gel från H&M
3. Body lotion från H&M
4. Shimmer lotion från The body shop
5. Shower gel från The body shop
6. 2 mini shampoo
7. 2 mini Body lotion
8. Nagellack från Mavala, färgen heter Freshy
9. Ansiktsmask

Headerbyte

Godmorning people!
Jag är helt död. Jag känner mig i alla fall helt död. Jag är så trött! Har fortfarande inte kommit upp på benen än, men det dröjer väl inte länge förrän jag dör av hunger och måste gå och hämta någonting att äta. Jag satt och pysslade lite med en header i natt, men jag vet inte om jag blev sådär jättenöjd, men den får nog duga så länge!

Ska jag ha den eller byta tillbaka?


Före

Efter


Lean back - Terror Squad



Avslutar dagen med en låt! Godnatt!

Snösandra


Skruva upp volymen, för här kommer pinsamma jag!


Veckans snyggaste!


 Päls är aldrig fel, ellerhur?


..Och inte den här klänningen heller.

Ännu ett par till.. (gissa vad?) skor!

Det blev inte mycket mer än födelsedagspresenter till min kompis, trosor och ett riktigt kap. Och då pratar jag skor så klart! Ska bära dom på nyårsafton hade jag tänkt, men klänning har jag inte ens börjat fundera än på vad jag ska ha. Men förhoppningsvis hittar jag något snyggt i någon affär eller något bortglömt i min fullproppade garderob. Har ni börjat fundera på vad ni ska ha på er än? Och vad ska ni göra föresten?


CocaCola diss




Idag testade jag CocaCola Cherry, men usch vad äcklig den var! Har ni smakat den?



En blandning utav fint och finare


Hem, ljuva hem

Gissa vem som är hemma? Piffad såklart! Jag har haft en jättebra vecka i våran lilla Sälenstuga. Eftersom jag inte uppdaterat så bra så ska ni få höra om allt vi gjort hyffsat kortfattat!

Första dagen åkte vi skidor i Hundfjället. Det var trevligt, men vi hade det riktigt kallt! Andra dagen var det julafton. Då blev det bara en fotopromenad med pulkaåkning, Kalle Anka och massa paket och julbord på kvällen. Tredje dagen åkte vi skidor i Tandådalen och åt god lunch. Fjärde blev det skidåkning i Stöten. Ett av mina favoritställen. Men det var ganska ont om snö, så en hel del backar var stängda, men vissa åkte jag ner för ändå!
Dagen efter det var jag riktigt trött, så jag och min mamma skippade skidorna och tog världens längsta promenad istället med lunch och fika. Hoppas att ni haft en trevlig vecka!



Jag kommer bjuda på en hel del till bilder!

Ni missar väl inte min tävling?

För er som missat det så har jag en tävling på gång! För att vara med är det enda ni egentligen behöver göra att skriva att ni är med och tävlar i en kommentar. Då har ni 1 lott. Vill ni ha ännu större chans att vinna skriver ni i ett separat inlägg om min tävling i din blogg och länkar hit med bilden nedanför (skicka länken till inlägget i en kommentar). Ni kan skriva fler inlägg för större chans att vinna eftersom ni får en lott för varje. Avgör gör jag genom att lotta!
När tävlingen avslutas meddelar jag senare!

Priserna är följande:
1. Bath pearls från H&M
2. Shower gel från H&M
3. Body lotion från H&M
4. Shimmer lotion från The body shop
5. Shower gel från The body shop
6. 2 mini shampoo
7. 2 mini Body lotion
8. Nagellack från Mavala, färgen heter Freshy
9. Ansiktsmask




Jag står för frakten, men det skulle vara jättegulligt ni som bor i Stockholm/Värmdö om jag kan lämna över det i verkligheten så slipper jag betala!

En dag i Stöten

Här sitter jag i stugan och kollar på film, helt död efter den här dagen! Idag åkte vi skidor i Stöten, sedan fikade och inte så mycket mer alls. Hoppas ni har det bra!

Roligt att se att så många är med i tävlingen föresten!



Dagen efter

Jag hade en jättefin jul med massa fina paket. Bland annat mobilen jag berättade om tidigare idag, ett supersnyggt datafodral jag tidigare visat upp i bloggen, en parfym, högtalare till min underbara Zen vision:M och en väggladdare, en rosa hårfön, pyjamas, målarfärger, pengar och den underbara mamma mia-filmen. Fick ni någonting roligt?

Här är några av sakerna jag fick!



Jag kan blogga!

Hej världens bästa människor! Eftersom att jag fick en ny mobil i julklapp igår kan jag blogga! Just nu sitter jag i skidliften och fryser ihjäl, har ni fått någon snö än?


Snygg va?


Ett hejdå

Sådär, nu var det dags att bege sig av och lämna er en vecka framöver. Jag kan medge att jag verkligen kommer sakna er och bloggen, men ni kommer få mycket att läsa när jag kommer hem. För er som inte vet så åker jag nämligen till Sälen.
Ni får inte glömma att anmäla er till tävlingen jag äntligen satt igång. (Klicka på bilden för att komma till tävlingen). Ha det superbra och God Jul på er!



Dream on - Aerosmith


TÄVLING HOS PIFFAD

Nu kommer den efterlängtade tävlingen jag tjatat om sedan i somras. Det enda ni egentligen behöver göra är att skriva att ni är med och tävlar i en kommentar. Då har ni 1 lott. Vill ni ha ännu större chans att vinna skriver ni i ett separat inlägg om min tävling i din blogg och länkar hit med bilden nedanför (skicka länken till inlägget i en kommentar). Ni kan skriva fler inlägg för större chans att vinna eftersom ni får en lott för varje. Avgör gör jag genom att lotta!
När tävlingen avslutas kommer senare!

Priserna är följande:
1. Bath pearls från H&M
2. Shower gel från H&M
3. Body lotion från H&M
4. Shimmer lotion från The body shop
5. Shower gel från The body shop
6. 2 mini shampoo
7. 2 mini Body lotion
8. Nagellack från Mavala, färgen heter Freshy
9. Ansiktsmask




Jag står för frakten, men det skulle vara jättegulligt ni som bor i Stockholm/Värmdö om jag kan lämna över det i verkligheten så slipper jag betala!

Grattis Emelie som blev veckans blogg!

Vinnaren av den här veckans blogg är http://emeliesplace.blogg.se/ som vann med endast 3 röster. Grattis! Gå in och besök henne nu!



En julklapp till er läsare

Var i Nacka Forum idag igen, fast med min pappa denna gång. Vi köpte klart julklappar till familjen, och jag har köpt en julklapp till er som ni kommer märka lite senare!
När vi skulle hem startade inte bilen av någon konstig anledning, så där satt vi i cirka en halvtimme och gjorde ingenting..



Kom inte längre än till fönstret

Jag kom inte längre än till fönstret för att fota. Sedan lade jag mig här i sängen igen. Men nu ska jag orka mig upp och duscha, äta och försöka hitta på någonting att göra. Har ni några planer för dagen?

Jag har glömt att berätta det, men i morgon åker jag upp till Sälen, och jag tror tyvärr inte att det blir något bloggande då. Så Veckans blogg avgörs ikväll!

Träd in tha garden!

Hur ska jag ha råd?


Sandras favoritlåt för tillfället


Utomhusfotografering i pyjamas

God(eftermiddag)morgon! Vädret är jättehärligt ute, tror nästan jag springer ut i pyjamas och fotar. Fast solen går strax ner, så det kanske inte är någon idé.


Bild från google.

Godnatt världen

Dags att sova! Hoppas ni haft en bra dag, godnatt!



Godis godis godis!

Att det alltid ska vara så tråkigt på kvällarna, men ändå rinner tiden bara iväg. Tänkte beställa några av tuggummina jag visade för en stund sen, och kanske lite annat roligt. Vi får se vad jag hittar, så länge tänker jag smaska i mig mitt lördagsgodis.



Julgranen är uppe!


Roliga tuggummin



Lite roliga tuggummin ifrån bluebox och happystore. Fick ett paket tuggummi av Amanda igår med texten "Boys are stupid", bra och roliga presenttips!

Julklappsshopping

För er som undrar vart jag hållit hus idag så kan jag berätta att jag varit med min mamma och min kompis Paulina (som jag var hos igår) i Nacka Forum där vi köpt massa julklappar. Så nu äntligen är det klart! Blev faktiskt ingenting till mig själv, men jag är glad ändå.



Tjejkväll med dom bästa

Det var en mysig kväll igår med massa paket och hög musik.







Hjälp, jag är förstelnad

Kan inte röra mitt ansikte, så stelt är det av den här ansiktsmasken. Fick inte ens fram ett litet leende...



Tjejkväll ikväll

Nu ska jag hem till Paulina, jag uppdaterar i morgon med ett lass bilder!



Lite fint från asos.com


Lunch på Delselius

Det blev lunch pål Delselius/Tornhuset med Evelina och Carolay som går i min klass. Sedan provade jag ut en parfym jag ska önska mig i julklapp. Nu sitter jag här med mina betyg i handen, blev ganska nöjd, men ska göra bättre ifrån mig nästa termin.



Helt utmattad

Nu blir det te-drickande och sen sussa, fast jag trots allt börjar 9.20 i morgon. Men man blir så utmattad av skolan och vintern. Aja, i morgon blir det förmodligen lunch på Delselius efter skolan och kanske kanske shopping.



Nya stövlar

Mamma kom hem med ett par snygga nya stövlar till mig idag från Euro sko 1098 kr, snällt va? 



Love you I do - Jennifer Hudson

Dagens mest spelade låt, helt underbar!




Tomteflicka

Jag tänkte bara höra med er, sista dagen i skolan, visst ska man vara lite julig då? Det tycker jag i alla fall, så jag funderar på att ha den här tomtekjolen, men det känns lite konstigt. Kan man verkligen gå med den? Observera att jag ska ha strumpbyxor och en mer vardaglig tröja i så fall.



Födelsedagspresentsshopping, lagom långt ord?

Fick sluta redan vid två idag, så skönt! Fick VG+ i spanska i slutbetyg och VG i svenska, så jag är jättenöjd! Efter skolan åkte jag med min kompis Paulina till Mölnvik där vi råkade stoppa i oss var sin cheesburgare (jag som försöker bli lite nyttig!), och jag köpte presenter till Paulina som har en liten tjejkväll i morgon för att hon fyllt år för någon vecka sedan. Men jag är så arg, för jag missar innebandyavslutningen då vi ska äta tårta och allt. Grr...



Det finns alltid folk med nedlåtande syn

Har ni tänkt på en sak? Hur populär, hur känd eller hur bra man är så kommer man alltid ha några enstaka som inte gillar en. Om det kanske kan vara avundsjuka det beror på? Nej, jag tror faktiskt inte det. Det är något man alltid skyller på, men inte kan det vara det som alltid är problemet?
Varför kan dom som inte gillar en inte hålla tyst om saken då, istället för att påminna personen varje sekund om hur dålig den egentligen är. Man får ett sånt otroligt lågt självförtroende och det krossar en totalt.

Själv har jag haft en väldigt jobbig period för tag sedan. Så fort man jobbade sig upp så blir man knuffad tillbaka på ruta 1. Och det är inte lätt att ta sig ur och hitta sig själv. Varför ska skitsnack existera? Men mycket hellre att personen trackar en öga mot öga än att den går runt och pratar bakom ryggen, tycker jag.



Lite fina prylar


Långklänning & färg



Visst känns det som om långklänningen och dom starka färgerna håller i sig ett tag till?
Så snyggt tycker jag!

Dreamgirls

Har precis tittat på Dreamgirls för ungefär 58:e gången, den är så otroligt jäkla bra! Kan alla låtar utan till, och en hel del repliker också. Åh, det är nästan så att jag sätter på den en gång till!





FÖRBANNADE MAGE

Vill ni veta om min förjävliga dag? Jag gick hem från skolan redan på andra lektionen för att jag hade sådan fruktansvärd mensverk. Och när jag väl satt på bussen bara rann svetten och det kändes som febern också skulle komma, allt var nästintill suddigt och magen höll på att explodera. Så fort bussen stannade och jag gick av fick jag sätta mig ner på vägen flera gånger för att inte tappa balansen och svimma.
Väl hemma lade jag mig ner på golvet i hallen, slängde av mig kläderna och kravlade mig till toaletten där jag spydde väldig många gånger. Sen försökte jag sova lite, men inte lätt när man har så ont. Spydde lite då och då, men lyckades somna fram till nu, och jag mår bra nu. Och föresten, ja, jag har tabletter utskrivna som inte hjälper.



Veckans blogg!

Den här veckan ska jag göra veckans blogg lite annorlunda med att bara ha 2 bloggar att rösta mellan. Det går till så att ni skriver numret/namnet på bloggen ni gillar mest i en kommentar, och när ni röstar kan ni själva bli nominerade till nästa vecka! Lycka till!


2. http://emeliesplace.blogg.se/




2. http://linneabengtssons.blogg.se/

Missa inte Veckans blogg

Nu ska jag duscha och sen verkligen försöka komma i säng. Missa inte dom nya veckans bloggarna som kommer upp imorgon. Och glöm inte att besöka http://www.schackrutig.se/  som blev veckans blogg den här veckan!



Sandras julkola


Varför gör hösten en så deprimerad?

Trött, trött och åter trött. Varför gör hösten och vintern en så deprimerad? Jag vill bara spola fram till sommaren. Föresten, hörde ni om jordbävningen idag? Trodde inte sånt kude hända här i Sverige men tydligen kunde det de.

Sitter här och häller i mig vaniljte, det är så otroligt gott! Om ett tag ska jag till stallet och rida, sedan iväg på innebandyträning, så så mycket mer uppdateringar blir det inte. Har ni haft en bra dag?



MQ:s reklamlåt


Sandras inne- och utelista


Box på Body joy

Den här dagen har varit pissdålig. Har bara velat springa hem och gråta. Men gjorde väl det bästa av situationen och klistrade på ett litet leende på läpparna. Men det är nog mest sömnbrist och hunger. Blev på bättre humör när jag kom iväg till gymmet med innebandylaget och tränade box och bastade.



Grattis Schackrutig!

Veckans blogg är avgjord, och grattis kan vi säga till http://www.schackrutig.se/  som vann! Hennes blogg är jättefin och bra, så gå in och besök henne!



Skavsår, skavsår, skavsår!

Aj mina fötter! Först fick jag skavsår under matcherna, och det blev ju inte bättre av att gå/stå upp i flera timmar och jobba. Men riktigt trevligt att man kan proppa i sig godsaker!
Nu ska jag nog bara sätta på en film och sedan sova.



Ändrade planer!

Update: Ändrade planer, ska jobba på Delselius i Tornhuset idag istället. Så jag missar både konståkningsuppvisningen och lite julfirande i stallet jag skulle gå på idag, men men. Lite stålar får jag ju i alla fall!



Två förluster

Första matchen mot Värmdö gick rent ut sagt åt helvete, men inget mer om det, för däremot gick andra matchen mycket bättre, fast det blev en förlust med 4-0.

Senare ska jag gå och titta på min konståkningsuppvisning. Första året jag inte är med på den, har inte hunnit träna in något program. Men det blir lite mysigt att titta!
Nu blir det snart lite lunch, så länge får ni roa er med min julklappsönskelista!



Innebandymatcher idag

Nu ska jag iväg och spela 2 matcher, hör av mig senare!



Shopping i Nacka

Det blev inte mer än en halsduk, ett par vantar, en tröja och en jättefin hjärtljusslinga för min del. Bilder kommer ni få i morgon, det är så dåligt ljus nu på kvällen.

Det har precis varit full rulle här i huset, vi har nämligen haft gäster. Tänkte passa på att göra en önskelista inför jul nu, har ni börjat fundera på vad ni vill ha än?



Nacka Forum med spränghuvudvärk

Godmorgon! Mitt huvud bara dunkar, har så'n huvudvärk. Jag tänkte åka till dötrista Nacka Forum idag med min mamma, har ändå inget bättre för mig, eller kanske kan jag tjata lite så det blir Sikla istället!? Men nu ska jag äta omelette och dricka latte, ha en superbra dag!


- 12 dagar kvar till jul...

Inte vill man flasha trosorna inte

Nu måste jag sussa! Ska sova ut hela långa dagen i morgon och bara ta det lugnt och vila upp mig inför den kommande veckan. Låter inte det härligt?
Och visst var det här en fin bild? (Host). Var tvungen att hålla för trosorna för att klänningen åkte upp när jag hoppade, för inte vill man visa trosorna för hela världen inte!



Grattis Kevin, men det är Alice som é stjärnan

Hejade på Alice, men Kevin var väl bra han med! Tyckte ni rätt person vann?



Godnatt!

Vaknade nyss av telefonen. Jag är verkligen död, skulle kunna sova hur länge som helst! Så jag fortsätter väl, sen åker jag iväg på innebandyn ifall ni inte hör av mig nåt mer. Godnatt!



Dags för en tupplur!

Jag tänkte faktiskt sova en stund nu, jag är nästan som Skalman i Bamse, somnar lite när och vart som helst när jag är trött. Ikväll har jag både innebandy och konståkning, men skippar nog konståkningen. Är så trött. Ska se till att det blir tidigt ikväll, hoppas jag lyckas...

Skramlade ihop lite roliga saker här, visst är pussmunstelefonen ursöt?



En mysig Lucia

Jag får inte riktigt ihop det, jag slutade 13.30 idag och jag kom ju hem för en liten stund sedan? Men aja!
Det har varit en väldigt mysig dag med 2 luciatåg, men mindre mysigt var det väl när en tjej svimmade på scenen av syrebrist (hon hade tydligen ljuset för nära). Men sedan tittade vi på film och åt godis, kan inte påstå att filmen var speciellt bra, men den dög.

Ursäkta bilden på mig! Ser inte klok ut!



Skola 7.30 imorgon, JIPPIE

Åkte iväg på min konståkning förut, men var tydligen en timme försenad? Det måste ha stått fel tid på sidan. Men då fick jag lite tid att plugga i alla fall tur nog. Nu ska jag sova, för i morgon ska jag vara i skolan redan 7.30 pga att vi har luciaträning och sedan lucia. Så det blir tidigt för mig. Avslutar med ännu en bra låt. Godnatt!


Lay all your love on me


Tjolahoppsan!

Tjolahoppsan!
Skoldagen har varit hyffsat bra, och det har varit en massa luciaträning. Men usch vad trött jag är! Jag skulle somna bara jag slöt ögonen, så det är bäst att försöka ha dom öppna. Sitter och skriver på ett svenskaarbete som ska vara inne idag, för imorgon sätter alla lärarna ett slutbetyg på oss. Spännande!
Men nu måste jag skriva färdigt, tjolahoppsan för tredje gången!



Godnatt!

Godnatt och hoppas ni får en bra dag imorgon!



Roligt klip

Såg det här klippet i en tjejs blogg, ni måste bara titta, sjukt roligt!




Massa fint!


Europas blivande frisörer!

Idag hade jag två innebandy"lektioner" i skolan, lyxigt va? När jag slutat skolan klippte jag och min kompis Fanny, våran lärare som vi gjort tidigare också. Har velat bli frisör ett tag, men naej, inte längre.
Efter det var jag tvungen att hämta min lillebror och åka och äta tidig middag med honom. Men nu tänkte jag ha lite "spa". Ska lägga ansiktsmask, måla naglarna och lite sådant som hör till i tjejers glammiga vardag. Har ni haft en bra dag?

Bilder ifrån augusti när vi klippte henne, visst är håret helt underbart?



14 dagar kvar till jul..

Julklappsshopping!

Hej! Nu har jag jättemycket att berätta om! Har ju inte skrivit på ett tag. Men igår var jag med min vän Jessica och köpte massa julklappar, synd nog kan jag inte visa upp bilderna pga av att dom som ska få dom ser det då. Men jag köpte i alla fall en jättesöt sminkväska på Kicks till mig själv. Har inte tagit någon bild själv, så jag lånade dom här utav Julia, som ni även kan rösta på till veckans blogg. (Jättejämt är det)!



Sedan hade jag innebandy och ridning på kvällen, och fick sedan panik inför ett matteprov vi hade idag. Satt jättelänge och grubblade på kapitlet. Det gick inte så jättebra, men ett G i alla fall.

Deppig

Är på jättedåligt humör, uppdaterar imorgon och svarar på kommentarer då, Godnatt!

Finfina saker!


A mighty heart

En jättebra film med Angelina Jolie, (ha ha, jag hade råkat skriva Jessica Alba istället innan!) som absolut är värd att se!




Kanske kan jag sätta en trend?

Idag har jag både varit i skolan, i urtråkiga Nacka forum och tränat konståkning. En aning stressigt, men det har funkat.
Idag gjorde vi jättesmaskigt julgodis på hemkunskapen i skolan, och jag tänkte ta med recepten och lägga upp här åt er, men så klart glömde jag ta med det.

Vi har alltid haft en massa konstiga "trender" i skolan. Bland annat något som heter Tian, man studsar en boll mot en vägg och tävlar mot varandra. Och så Femman, då man sular en femkrona på folks knogar (idiotiskt). Sedan var det pingis-trenden. Varenda kotte spelade pingis varenda rast, och sedan blev det inne att dricka te i skolan. Men nu, (det blir bara töntigare och töntigare) spelar vi kort varenda rast. Undra vad nästa sak bli! Kanske kan jag sätta en konstig trend?



Skohjälp!

Godmorgon! Igår gick mina favorit Vagabondisar sönder! Så jag måste tydligen in till stan i veckan och köpa ett par nya vinterskor. Har ni några förslag på vart man hittar snygga skor med bra kvalitet som inte är allt för dyra? Ni får gärna tipsa mig!



Veckans blogg, igen!

Ni gör som vanligt, skriver bloggens som ni glllar mest, namn/nummer i en kommentar. Utav dom som röstar väljer jag ut tre nya till nästa veckas Veckans blogg. Lycka till! 

http://www.schackrutig.se/


 
http://nightfalls.blogg.se/




Lite heminredning


Höll på att frysa till is!

Julmarknaden var väl inte så mycket till marknad, men en aning mysigt var det. Men fruktansvärt kallt! Jag föll på att frysa till is! Så lite glögg-drickande blev det också för att få upp värmen. Nu sitter jag bara framför teven och latar mig, och ska snart äta andra advents-middag.


Julmarknad

Godmorgon!
Nu ska jag alldelses strax iväg på julmarknad på Gröna Lund som jag nämnde igår. Så det blir nog roligt! Hoppas ni får en superbra dag!



Grattis lilja.com!

Kunde inte sova, så jag har suttit och räknat röster. Veckans blogg är alltså avgjord, vinnaren blev http://lilija.com/! Ett stort grattis till dig! Imorgon kommer dom nya nominerade upp på sidan.



Julmarknad imorgon




Imorgon blir det förmodligen julmarknad på Gröna Lund, Godnatt!

TV-kväll


Jag har haft en riktig tv-tittar kväll, först Stjärnor på is där snygga Idol-Markus och hans partner Johanna vann. Vad jag har röstat på dom! Är superglad över att dom vann!
Sedan var det ju en dokumentär om min idol Britney Spears. Vad jag tycker synd om henne. Hon kan inte ens gå utanför dörren utan att bli fotad och förföljd utav paparazzis.



Volanger, volanger, volanger

Volanger, volanger, volanger! Här är två shoppingsidor som satsat på den heta trenden!
Översta raden = asos.com
Nedersta raden = stylebystars.se


Feedback - Janet jackson

Dagens musiktips! Mest för att det är en av låtarna jag dansade till.



Danserna gick skitbra!

Home, sweet home! Dansuppvisningen gick jättebra, fick bara väldigt bråttom och fick springa in på scen med en toffs halvt hängande i håret som lossnade under dansen. Men det gjorde inte mig något! Jag är jätteledsen, för mitt jättesöta diadem försvann, och det har jag haft sedan jag var liten, så det finns ju knappast att köpa! Men men! Sånt é livet!



Dansuppvisning ikväll

Matchen gick riktigt dåligt, men dansen gick en aning bättre. Nu ska jag iväg på dansuppvisning i Gustavsberg, den börjar klockan 19.00 på teatern om ni vill titta. Önska mig lycka till!

Paris gjorde en riktig 10-poängare enligt mig gällande klädval, vad tycker ni?



Innebandy och dans imorgon

Imorgon bitti ska jag upp tidigt, har nämligen innebandymatch, så ni vet vart jag kommer hålla hus! Efter det åker jag direkt till min dans, sedan kommer jag äntligen hem! Men nu måste jag verkligen sova, godnatt på er!


En underbar kväll

Kom hem från konserten för ett tag sen. En riktigt riktigt lyckad kväll enligt mig! Det var jag, Felicia, Fanny, Rebecca och Janina. Artister som uppträdde var bland annat Jill Johnsson, Andreas Johnsson, Johan Glans, Thomas de Leva, Titiyo och många fler. Men jag tror inte en sån här kväll är beskrivbar med ord, man får vara med själv och uppleva för att förstå. Men ett par av mina bilder kan jag i alla fall bjuda på!

Felicia som gillar att slickas


Oväntad julkonsert

Ikväll ska jag och massa tjejkompisar förmodligen på julkonsert i Kungliga tennishallarna, eller vad det nu hette! Om det inte blir andra planer förstås. Har inte ens någon aning om vilka som spelar, men jag tror det blir mysigt! Vad ska ni göra?


Silver giiiirl


Hjälp mig!


Följ bloggen med bloglovin


Ni vet väl att ni kan följa min blogg med bloglovin? Alltså prenumerera, och det är hur enkelt som helst, ni går bara in på bloglovin.com (om ni inte redan är medlem där så går det jättefort att skapa ett konto) och söker på min blogg och trycker på prenumerera! Lätt va?

ROSA ROSA ROSA


Pink - So what

Nu ska jag äta och kila iväg på min dans efter det. Här kommer dagens låt!




Fortsätt rösta!!

Nu måste ni fortsätta rösta fram just den bloggen du tycker ska bli veckans blogg! Tänkte avgöra redan på lördag vem som vinner. Glöm inte bort att när ni röstar har ni chansen att bli nominerad till veckans blogg nästa vecka!

1. http://www.emmapeterssonn.devote.se



2. http://lilija.com/



3. http://lovisasida.devote.se/

Mums!

Varm lussebulle och te, mums!!



Godnatt!

Oj vad tiden runnit iväg! Kom en bit till på svenskan i alla fall, men missade helt totalt att plugga på engelskan, men det gör inte så mycket, har hela dagen imorgon att plugga på.

Är helt fäst vid låten jag visade i det tidigare inlägget, den är så otroligt fin! På skolavslutningen i nian ska jag sjunga den, det lovar jag er! Godnatt!


Kan inget annat än att älska låten


Supersöt ipod!




Har klippt och klistrat lite i photoshop, visst är Ipoden supersöt?
Men nu, tillbaka till pluggningen!

Orlando & Miranda förlovade


Orlando Bloom och Miranda Kerr förlovade sig under en romantisk weekendresa till Venedig förra veckan, detta enligt The Sunday Telegraph. Det här avslöjandet kommer bara några veckor efter att Victoria Secret-modellen nekade till att något bröllop skulle bli av. Bröllopet ska nu gå av stapeln i sommar, då de båda är lediga och har tid för en lång smekmånad.

Källa: http://posh24.se

Så jävla förbannad.

Nu tänker jag ta upp en grej som jag blir så sjukt förbannad på!!

Stölder, alla på en och samma plats - i vår skola. Min vän Amanda blev av med sina alldeles nya skor för cirka 2 månader sedan som stod vid hennes skåp, hon fick köpa nya och fick aldrig tillbaka sina gamla. Min granne som är 10 år gammal blev bestulen på sin mobil som låg i hennes väska under skoltid, mobilen blev kastad i Ösby träsk och hon som gjorde det erkände. Min klasskompis Peter blev av med sin nya jacka för 5000-6000 kr idag i skolan, han är jättedeppig och jag förstår honom. Min klasskompis Alexander blev av med sina skor idag, men han hittade dom ett tag efter i ett annat hus i skolan helt förstörda. Det är en hel del till folk på min skola som blivit av med busskort, mobiler och pengar som ligger i deras väska i omklädningsrum under idrotten, och det är förjävligt att folk går och rotar i någon annans väska och snor. Jag blir så jäkla arg! Man tar bara inte någons saker, det gör man inte. Jävla idioter, jävlans jävlans idioter, ursäkta att jag är så fucking upprörd, men vad fan, jag är förbannad. Måste bara ta ut mina agritioner.
Själv har jag alltid varit jättenoga med att ta med mig och låsa in mina "dyra saker". Så det är nog anledningen till att jag aldrig fått någonting stulet. Men visst håller ni med mig? Det är så patetiskt när folk från andra skolor klampar in till oss och tar våra saker. Nej, nu ska jag skärpa mig! Tack ni som läste.



Plugga, plugga, plugga

Sitter här i skolan och ska precis börja skriva på ett svenskaarbete. Går en aning trögt, men ska försöka komma igång nu.
Efter skolan ska jag åka till Tornhuset (Delselius), och fika och fylla i lite papper, efter det har jag konståkning och sedan måste jag plugga, så det kan hända att det blir lite ont om uppdateringar idag.



Har inga bilder på den här datorn, så ni får en supergammal bild på mig!


4 trender som fortfarande sitter

Känns som dom här trenderna fortfarande håller i sig - metallic, volanger, kavajen och dom starka färgerna. Kör stenhårt på allihop! Så nästa köp blir förmodligen en tuff kavaj, och inte mormors gamla..


Göra-bort-sig-dag!

Vilken dag det varit! I skolan hände inte så mycket, fick tillbaka en inlämning i SO:n, fick VG+ på något konditionstest på idrotten, så det är jag nöjd över. Men nu till saken, gissa hur mycket jag gjort bort mig idag? Tar det i tur och ordning.

* Satt och åt lunch med mina kompisar Nathalie och Felicia och min lärare. Helt plötsligt utan anledning började jag skratta så det bara sprutade couscous ur munnen på mig. Och det var inte lite, utan över hela Nathalie, bordet och tallrikarna. Gud så pinsamt!

* Nästa pinsamma sak hände på innebandyn, satte mig på sarjen och lutade mig bakåt mot en madrass, och plötsligt välte hela sarjen ner.

* Den här saken hände också på innebandyn, jag blev lite halvt tacklad mot sarjen och tappade balansen och ramlade på en madrass och bara skrek. Hur pinsamt som helst! Vi var ju inte ensamma precis.

* Denna pinsamma sak hände även också på innebandyn, under matchen. Jag ropade att en tjej skulle passa bakom sarjen (?), men jag menade bakom målet. Och alla killar som tittade på hörde ju såklart. Det var verkligen pinsamt!



- Bara älskar bilden.

Fullt upp, sorry!

Har fullt upp idag, så blir knappt några uppdateringar! Nu ska jag till stallet och rida, därefter innebandyträning. Fortsätt rösta fram veckans blogg!

Poca loca!

Te och lussebulle. Mums! Tyvärr är det bara teven som sabbar min fina julstämning. Sport. Det säger väl allt?

Har precis läst igenom ett par "tvångstankarkommentarer", jätteroligt var det, så nu vill jag ha in ännu fler kommentarer om era konstiga/roliga tvångstankar! Kommentera kommentera kommentera!



Bild från tidigare idag, ligger ner på bilden, ser helt poca loca ut! (Mitt fina spanska uttryck!). Nu är jag nyduschad och invirad i min mysiga rosa morgonrock!

Tvångstankar var det här!

Jag har alltid haft mig en massa konstiga tvångstankar. På innebandyn, hemma, i skolan, i affärer osv. Superjobbigt! Och just nu känner jag bara att jag vill slå en glasflaska i huvudet på någon, det börjar ju bli riktigt allvarligt det här! Men tänk bara vilken härlig känsla. Eller hälla ett glas coca cola över någon. Det bara måste jag ha gjort innan jag dör..

Har ni några tvångstankar?




Veckans blogg, igen.

Denna veckans blogg blev ju http://madeulooktoday.devote.se/, så nu har jag valt ut 3 stycken nya bloggar ni ska få rösta mellan, ni skriver namn/nummer på bloggen ni röstar på i en kommetar. När ni röstar blir ni automatiskt en utav dom jag väljer ut 3 stycken nya av till nästa vecka som kan bli veckans blogg då, aja! Jättekomplicerat, jag vet! Men hoppas ni förstår i alla fall, det är bara att börja rösta! Denna vecka är det 2 devote-bloggar mot en wordpress-blogg!

1. http://www.emmapeterssonn.devote.se



2. http://lilija.com/



3. http://lovisasida.devote.se/


Robyn - I wish


Förslag uppskattas!

Här ligger jag dödtrött som vanligt, i julmyset. Idag var det sista gången på tjejgruppen som anordnades för min klass, det var väl lite tråkigt, men roligt så länge det varade vill säga! Och alla fick var sitt jättegulligt armband i äkta silver, som bestod av 17 små avlånga ringlänkar (ingen aning om vad det heter), eftersom vi är 17 tjejer i klassen. Lite gulligt tycker jag.

Flätade mitt hår innan jag sov igår, så idag var det riktigt lockigt! Jag varierar nästan aldrig min frisyr, så det blir det ändring på nu! Tänkte till och med variera riktigt ordentligt, både klippa nå't nytt och färga, hur tycker ni jag ska ha det? Förslag uppskattas verkligen!




RSS 2.0