krage

Polo från Weekday 150 kronor.


moodboard


Något jag jobbar med i skolan bara..

Look of Today

Skor Scorett
Väska butik i Rom
Byxor sydda av mig
Tröja mammas gamla

big

first pics here & last by me.
Jag håller på att jaga för fullt efter de perfekta platåskorna, jag kan inte riktigt komma över att mina favoriter från Beyond Retro blev stulna under emmabodafestivalen, vilka fräcka människor det finns.

Dolce Vita Jemma Platform Boot

Helt SÅLD på dessa skor från Dolce Vita. Jag velade mellan dem och mina Jeffrey Campbell men känns inte riktigt som jag gjorde rätt väl nu i efterhand. Jag är tveksam om dessa finns i Sverige än eller om jag ska bli tvungen att klicka hem dom, i vilket fall som helst är de värda att vänta på! De ligger på ca 1300-1900 beroende på shoppingsajt.

fenomenal

Zara bara växer i mina ögon. Vilken fenomenal idé att göra en kuvertväska i orm! Den är större än vad man kan tro, har haft ögonen på den ett tag men inte velat släppa siktet. Vet ni vad det bästa av allt är? Det var löning igår!

Look of Today

Nya röda Chanel-kostymisar och nytt nätlinne från Beyond Retro, me likee! Idag har jag jobbat och jobbat, och jobbat lite till.. I morgon äntligen en ledig dag!

Nu när jag börjar få igång bloggen igen, vad vill ni läsa? Vad vill ni se mer/mindre av? Nyfiken, vill veta!!

grinchen

Hej jag har skaffat grönt hår.

Zara snake shoes

Dessa finns just nu inne i butik hos Zara, de är nästan för bra för att vara sanna! Fast de kan aldrig mäta sig mot mina second hand ormskinnsstövlar från Stadsmissionen jag inhandlade förra året, ni ska få en bild på de så småningom!
Vad tycker ni om ormtrenden?

your heart is super cool

Idag fick jag hem ett paket från Nasty Gal med dessa blåa solbrillor samt Jeffrey Campbell-skor, nu jag är lycklig.

The Voice-konserten Kungsträdgården 2011

Igår dansade min dansgrupp The Voice Streetdance Team på The Voice-konserten och vi fick hela kungsan att gunga! Vilken otrolig känsla det var, så jävla underbart!!

Rebellisk höst hos H&M

"Tuffa till söta mönster och knälånga kjolar med läder och en 60-talsmodkänsla", så väljer H&M att beskriva sin höstkollektion. Jag skulle vilja lägga till väldigt lekfull, färggrann och inspirerande! Inget "wow" från min sida men favoriten må nog vara den sista outfiten på bilden ovan, enkel men samtidigt rolig och modern!

life has it's problems and I get my share

Fotograf: Tomas Näsström. Stylist: Hanna Holmgren.
Ett välarbetat modejobb ur SFW Mag som inte fick mig att fastna för kläderna utan för enkelheten och det futuristiska och orealistiska kombinationerna i bilderna.

Jackan

Dör för jackan Lina på freshnet hade på en plåtning för stockholm fashion week magazine. Perfekt i höst. Vill ha!

Jeanloup Sieff


Ja tack!

Åhlens 399 kr, tackar inte nej!

new in!

Bestyllde nyss dessa Jeffrey Campbell skor från Nasty Gal, åh vad jag älskar de!

I tried to fill some silence 'coz the silence feels so long

Känns som att jag tajmade min fö rkylning väldigt dumt med tanke på modeveckan och mitt fullspäckade jobbschema. Missade ett roligt event på Kåken igår kväll och hade just nu velat befinna mig inne i storstad då ett flertal butiker har öppet till 23 med massa event. Suck. Imorgon blir det jobb.

Like a map with no ocean there's a limit to your love


I could stick around and get along with you


Fashion Week

Idag fick min nya COS-klänning åka på under Fashion Week, och gud vad jag älskar den!


RSS 2.0