Look of the day

Skinnklänning från Bershka, strumpbyxor och ny tröja från Topshop, jeansskjorta från Paris, skinnjacka från Rock 'n Blue, skor från Scorett, halsband från H&M och den vanliga väskan från Zara.

Jag hoppas att ni får en kanonbra Valborg! Själv stannar jag hemma och tycker synd om mig själv.

Best dressed, april

Månadens bäst klädda kändisar, vilken outfit är din favorit? Jag gillar allihop på olika sätt, svårt att bestämma en!

30% rabatt hos Nikideluxe med koden: DELUXE30

Till och med söndag kommer mina läsare att få 30% rabatt på allt i webbshopen Nikideluxe. Glöm inte att rabatten går ut på söndag då sidan ligger nere under dagen pga utförsäljning på en modemässa. Sortimentet är litet just för att man ska känna sig unik, så kolla ut det du vill ha redan nu. Själv har jag halsbandet till höger, en riktig favorit!

THE LAST BOUNCE

Önskemål har kommit om bilder från Bounce, så här har ni dom äntligen! Showen var helt fantastisk och innehöll många överraskningar. Helt obeskrivligt och overkligt. Såg ni någon av föreställningarna, i så fall, vad tyckte ni?

My Look of Today

Klänning och glasögon från Paris, kavaj från MQ Stockholm, skinnjacka från Rock 'n Blue och stilettklackar från Zara.

NAIL POLISH

I Paris köpte jag massor utav kosmetika, bland annat det gröna nagellacket ovanför från Givenchy som snabbt blev en favorit. Annars älskar jag mitt nya blåa från Viva la Diva. Man kan säga att min rosa period är över, tack och lov.

7 saker vi har råd med


floral stockings reminds me of summer


En sån där eländig dag då inget i garderoben duger. Inte nog med det står det en hög med läxor bredvid mig, yes.

Fem från en

Alla bör ha en playsuit i sin garderob till våren. Alternativen ovanför hittar ni alla på Topshop, där jag köpte min som blev en riktig favorit! Zara har en identisk med den högra denimdressen, fast med korta ärmar om ni är sugna. Annars är blommigt och hawaiimönstrat helt rätt trendmässigt. Det är bara att hålla ögonen öppna!

The Last Bounce

Ikväll smäller det, då blir det The Last Bounce med min vän Carolay i Ericsson Globe. Det kommer bli otroligt häftigt! Särskilt med tanke på att några av mina danslärare är med i showen.

My Look of Yesterday

Skinnjacka Rock 'n Blue. Kavaj Stockholm (MQ). Klänning & väska Zara. Strumpbyxor New Look (Paris). Skor Scorett.

PIFFAD STREETSTYLE

Nu har jag infört en ny kategori i bloggen för att ge er så mycket inspiration som möjligt, nämligen att fota egna streetstyle bilder inne i Stockholm. Ovanför ser ni fem snygga tjejer som hade lite inverkan på mig!

It's Raining Men! Halleluja, It's Raining Men!

Satan i gatan vilket väder det är! Det är den 21 april och snönoväder!? It's enough! Dock var det perfekt väder för att kura ihop på ett fik med en vän och mysa och dessutom strukturera upp ett spanskaprojekt vi just nu arbetar med.

So who's the girl wearing my dress?


Everybody’s looking for love

Ni som fortfarande letar efter de perfekta vårskorna bör spana in Topshop som nu har massa fina nyheter. Utöver skor finns det gott om fina klänningar och jumpsuits, men det vet nog alla vid det här laget.

When I had you to myself I didn't want you around


Jeans Cheap Monday, t-shirt H&M, skjorta gammal omsydd, jeansskjorta och skor Paris, skinnjacka Rock 'n Blue, smycken Nikideluxe. Jag erkänner, den senaste veckan har bloggen varit katastrofal. Anledningen är att jag gjort så mycket annat och tiden har inte räckt till som jag vill. Nu tar jag nya tag och visst hänger ni med?

Outfit of today

Nya skinnjackan Rock 'n Blue, kavaj H&M, skor Scorett, ny klänning från Lindex med ränder i olika riktningar. Idag kom föresten ringen från Nikideluxe som till och med var ännu finare i verkligheten!

NEW

Här är min helt fantastiska skinnjacka jag köpte igår, från märket Rock n Blue 2800 kronor. Nu blir det nudlar fram till årsskiftet.

Its like wishing for rain as i stand in the desert

Klänning - Peter Pilotto, kavaj - Stella McCartnet, jacka - Marni, jeans - Cheap Monday, shorts & klänning - Topshop, armband - Kara by Kara Ross, skor - Miu Miu, väska - Marc by Marc Jacobs, klänningar - Nasty Gal.

you can't seem to handle me

Jag har en del saker jag köpt i Paris som jag ännu inte visat upp, bland annat dessa blåa mockaskor. Var helt klart i behov av ett par platta skor som funkar att gå lite längre i. Invigdes redan idag. Kallt? Ja.

Deluxe

Ni kanske minns att jag beställde ett halsband från sidan Nikideluxe för inte så länge sedan? Nu har jag gjort ännu en till beställning av duktiga Niki som designar allt i sin webbshop själv och även tillverkar allt by her own. Denna gång fick det bli ringen i mitten, som kommer att få ersätta min ring jag ledsamt nog tappade i Paris. Fin, eller hur?

Just get back up when it knocks you down

Must haves right now: Blommiga byxor eller tights, (varianterna ovanför kommer från Zara och American Apparel) färgglada Converse, spets och svart läppstift. Vad står på er must have-lista?

140410

Ny playsuit - Topshop. Kavaj - New Look (Paris). Skor - Scorett. Brillor - New Look.

Everything Means Nothing

Lite av den finaste stilen som finns just nu. Jordnära färger. Tänk safari.

Best dressed

De bäst klädda kändisarna under de två senaste veckorna, vilken outfit är din favorit? Min favorit är tvåan, Chloes.

Vinnaren av outfittävlingen

Grattis Fanny som vann outfittävlingen!

Outfit for today


Idag blev det premiär för Parisklänningen jag är så förälskad i. Över den, den nya jeansskjortan och en jeansväst. Solen värmde på ordentligt idag så jacka var bara att glömma! Föresten, sånt r gör mig så glad.

The Pink Blazer

Det här må väl ändå vara sommarens basplagg, en rosa kavaj! Har själv två stycken, fast en i oversize modell fattas i garderoben. Jag har plockat ut 4 stycken budgetalternativ som alla kommer från modekungen.se. Vill ni slippa beställa finns det andra varianter på H&M, Gina Tricot och i ett flertal till butiker.

Look of Today



5 saker vi har råd med

Klänningar och jacka från Monki, väska från Chicy.se och klackar från Topshop.

Fifth day

Sista dagen i Paris lyckades jag inte fånga på så många eller framförallt fina bilder, med tanke på att den endast bestod av shopping, mat och fika. Hem kom jag för några dagar sedan som ni kanske förstått. Jag kan verkligen rekommendera Paris, fast London ligger fortfarande lite högre upp på min lista. Kanske Rom går om nästa år?

Charles Anastase A/W 10

Åh jag vet att det är väldigt tidigt att börja spana in höstkläder, men det är lite spännande att se vad olika designer visar upp till hösten. I det här fallet visar jag Charles Anastase för A/W 10. En del plagg är dödsnygga och en del rena motsatsen. Men härliga matchningar! Vad tycker ni?

Ready for summer! What are we waiting for?

New dress, new hat, new glasses - New Look, New denim shirt - somewhere in Paris, denim west - MQ, shoes - Zara.

New in

Lite nytt från Paris.

Elin Klings favoriter


När jag nyligen loggade in på minoutfit.se såg jag att Elin Kling valt ut min outfit till sin favorit, vad roligt! Jag ligger även på blogg.se's startsida idag för fjärde gången, ni anar inte hur glad jag är!
Föresten, om ni vill spana in några av mina outfits och kanske tom lägga en röst på dom kan ni trycka här.

Sunglasses

4 nya glasögon från New Look i Paris. Älskar de till vänster som är lite Alexander Wang-inspirerade, var tvungen att köpa ett backup par ifall det händer dom något! Ni som vill ha shoppingtips i Paris kan skriva upp New Look.

Fourth day

Fjärde dagen stod vi 2,5 timmar i kö för att få åka upp i Eiffeltornet. Vilken utsikt man hade! Vädret var också helt på våran sida denna dag, jag gick iförd endast en klänning på toppen och surplade i mig läsk efter läsk. När vi stod på säker mark igen var det dags för mjukglass och en tur på sjön. Efter ett restaurangbesök på kvällen glömde jag min finfina ring i vitt guld från Egypten inne på toaletten, när jag kom springandes tillbaks i förtvivlan var den så klart borta, därmed avslutades kvällen i ren depression.

Paris third day

Tredje dagen var sådär alldeles underbar. Vi strosade omkring i mysiga kvarter och kollade i några butiker på vägen bort mot en utav Paris äldsta kyrkor, Sacré coeur. Under eftermiddagen när benen började ge med sig ersatte vi den dagliga Starbucks-cappuccinon mot fruktdrinkar. Sedan var vi laddade igen för shopping!

Second day

Andra dagen i Paris besökte vi Paris största kyrka Notre Dame, promenerade i mysiga kvarter och besökte en fin park. På kvällen åt vi middag på världens finaste restaurang i Tour Mont Parnasse på 56:e våningen, där vi hade utsikt över hela staden inkluderat Eiffeltornet. Så himla vackert och fantastisk mat! Hur har ni det hemma i Sverige?

First day in Paris

Första dagen i Paris är gjord och jag är några kilo kläder rikare! Men det kompenserar plånboken. Vi har varit i Les Halles och shoppat där man verkligen kan finna guldkornen. Därefter vidare till Louvren vilket är ett stort konstmuseum där jag bland annat var en av de som trängdes för att se Mona-Lisa. Efter några kaffe kom vi ut på den stora gatan Champ Elysees där det inte var brist på affärer precis. Folk stod och köade för att ens få komma in på LV! Som ni ser på bilderna spanades även Triumphbågen in. Nu är jag lite halvdöd ungefär.

Paris

Nu drar jag till Paris där jag stannar i 5 dagar. Kommer blogga därifrån. Au revoir!

Playsuits

Två mästare på att skapa snygga playsuits och för övrigt andra kläder är Topshop (nr 2, 5) och Miss Selfridge (nr 1, 3, 4). Alltid hela sortimenten skapade kreativt med härliga mönster och modeller! Jag köpte min första playsuit på Topshop i förra veckan som jag bara längtar efter att få använda då sommaren lyckligtvis kommer. Visst är det fint?

Outfittävlingen igång!

Nu är tävlingen igång och svårt som det är får ni bara rösta på en outfit en gång. Rösta genom att skriva bloggens namn/nummer som står under varje outfit, i en kommentar. Vinnaren representeras om cirka en vecka. Lycka till!
1. Fanny

2. Maria

3. Agnes

4. Eira

5. Lalos

Look of Today

Mitt liv bara rullar på just nu, allt går som på räls och jag är hur lycklig som helst! Idag har jag tillbringat världens mysigaste dag med världens mysigaste klass på vardagsäventyr och därefter lunch med Amanda på Muggen. Har ni dragit några aprilskämt idag? Jag får klura ut något bra till nästa år, för jag lyckades inte fnula ut ett enda i år!


RSS 2.0