Mors dag-middag på nya Bistraud

Aj mina ben!! Har gått konstant från klockan 11.20- 18.00, (jobbade över en timme). Sedan var jag på mors dag-middag på nya Bistraud i Grisslinge. Det hade blivit hur fint som helst där, och det var ganska billigt och god mat + efterrätt. Just nu vill jag bara spy efter all mat och fika, och mina ben värker som aldrig förr. Jag antar att min kropp behöver ett varmt bad och en säng just nu. Så godnatt..!



Badmode för 2009

Nu i sommar finns det så mycket att välja mellan i bikinivärlden! Något jag verkligen gillar är baddräkten, fast hur snygg bränna får man utav den på en scala? Annars är det snyggt med volangbikinis, finns många snygga varianter på H&M. Och även axelbandslöst är himla fint! Vad föredrar du?

Paris Hilton, som många andra kändisar, satsar på baddräkten. Och matchar med ett läckert hippieband och glajjor i samma färg!


I morgon 12.00-17.00 ska jag jobba, roligt med lite extra pengar så klart, men synd med tanke på att det för en gångs skull kommer vara jättefint väder! Så det blir inga uppdateringar förrän under kvällen, då jag även ska ut och äta middag med familjen - det är ju mors dag!

Jag kan inte få nog av paljetter!

Jag har sagt det tidigare, och säger det igen. Paljetter är så himla fint! På klänningar, linnen, västar, jackor, ja, på precis allt! Men eftersom det passar bäst till fest äger jag inte mycket till paljetter alls. Jag har blivit en riktigt tråkig människa på senaste tiden och går aldrig ut på kvällarna, men då har jag det roliga kvar till jag blir äldre, och fan vad paljetter jag kommer äga då!

Äntligen är sommaren här!

Hello sweeties! Har varit ute i solen precis hela dagen, det har varit hela 23°C i skuggan! Och förhoppningsvis har jag fått lite färg. Släppte ut min kanin på gräsmattan också, gissa om han blev glad! Och precis som igår promenerade jag ner till Delselius och satt på uteserveringen i över en timme i t-shirt och korta shorts. Äntligen. Äntligen är sommaren här!

Fotade även lite idag! Kommer förmodligen fler bilder en annan gång.

Grannens katt som slickade sig om munnen när han fick syn på min kanin

Mina drömsandaler!

Jag har aldrig riktigt gillat gladiatorsandalerna, på något sätt är det inte jag. Och som ni säkert vet gillar jag att vara ensam om saker och ting, så efter ett väldans letande efter dom perfekta sandalerna har jag nu funnit mina hos Topshop. Och det är ju bara till stor fördel att dom inte heller kräver hela plånboken!

Sandras shoppinglista


Vilken outfit är din favorit?

Har precis tagit ett långt varmt bad och hällt i mig mängder av mitt favoritte söder. I morgon är det lördag, och för mig känns det som onsdag, fråga mig inte varför. Och jag har sådan lust att shoppa, men jag ska försöka hålla mig ett tag till! Åtminstone till 11 juni då jag ska till PUB. Måste göra mig en shoppinglista så jag vet vad jag måste investera i. Några par skor till skulle ju inte skada!

Sommartider hej hej, sommartider!


Mingelkväll på PUB

Det blev en mysig fika på Delselius med pappa som sagt, bytte om till korta shorts och gick barärmad, nu är verkligen sommaren här! Efter fikan hade jag innebandyträning, och när jag kom hem fick jag en trevlig överraskning! Den 11 juni är jag bjuden på en shopping/mingelkväll på PUB till billiga priser och jag får med mig en goodiebag hem, får även ta med mig en vän, och jag valde Paulina. Kommer bli superroligt!


Fika på Delselius

Nu blir det en fika på Dellan, helt enkelt en liten paus från allt ansträngande här hemma! Hörs senare.

En bild jag tog förut, lite äckligt med spindelnätet!

Sista spurten innan sommarlovet

Skor - Zara
Magtröja - Monki
Jeanstights - Mango
Spetslinne - New Yorker
Halsband - Topshop (i London)

Har nästan 3 sidor kommentarer att svara på, men allra först måste jag städa och tvätta lite. Och något jag också måste få klart är min teknikinlämning som jag är jätteförsenad med, suck, det som äntligen har blivit helg! Då ska man inte sitta inomhus och plugga inte.

From American Apparel

Dags att sova så jag orkar upp i morgon, det skulle inte vara så bra om jag försov mig till matteprovet som är direkt på morgonen! I morgon eftermiddag tar jag itu med kommentarerna och så klart får ni massa uppdateringar då också. Godnatt!

Mitt första MVG & My look today

Idag fick jag mitt första riktiga MVG i världshistorien! 2 stycken till och med - muntligt och skriftligt på en inlämning och redovisning i optik. Så det känns kanoners! Förutom det har dagen varit väldigt tråkig. I morgon har jag matteprov och är rädd för mitt första IG.

Update 22:56: Det blir inget IG kan jag lova er!

Tröja - Carlings
Jeans - Bik Bok
Skor - Fred Perry
Linne - Rosemunde



Veckans blogg!

Dags för veckans blogg igen! Ni har fyra olika bloggar att välja mellan, och reglerna är desamma som vanligt. Ni får rösta hur många gånger som helst, fast bara på en blogg. Skriv namn/nummer i en kommentar, när du skickat iväg din röst till mig så har du chans att bli veckans blogg nästa vecka. Lycka till!

1. http://rutigflikka.blogg.se/


2. http://modemix.blogg.se/

3. http://nicolebambi.blogg.se/

4. http://idjut.blogg.se/


Mattebokspanik

Dansföreställningen gick kanon! Fast publiken mest bestod av medelålders gubbar som inte såg så jätteroade ut. Strax ska jag hoppa in i duschen, göra te och städa mitt rum. På fredag har jag matteprov, men jag fattar absolut ingenting! Och eftersom jag inte varit i skolan på ett tag nu har jag inte mina böcker hemma - panik!


Jag bjuder på den!


Snygg bikini från chicy!


Träningsdax

Nu ska jag till stallet och rida, och sedan spela innebandy. Ska försöka hinna svara på era söta kommentarer i kväll, annars tar jag det i morgon. Puss och kram!

Sommar och sol

Hej! Just nu sitter jag ute i det somriga vädret och solar. Helt underbart skönt! Något som däremot är lite jobbigt är allt som flyger omkring i luften, pollen heter det, va? Dansföreställningarna gick väl lite si och sådär. Men jag hoppas det går lite bättre i morgon i alla fall!



Ibland måste man ge mer än man tar

To do i morgon: Dansuppvisningar under dagen, lunch på Delselius och därefter ridning och innebandy. Ni förstår att jag kommer ha svårt att uppdatera, va?

Här nedanför står dom som ville bli länkade. Och det kan ju vara roligt för er andra läsare om ni kanske till och med upptäcker en ny favoritblogg! Några utav mina favoriter är emeliesplace och ericaperzzon, men många utav dessa är bra. Bara att trycka på länkarna och kika in!

http://ericaperzzon.blogg.se/
http://hejsmh.blogg.se/
http://fannymiranda.blogg.se/
http://cruelty.blogg.se/
http://madeleineks.blogg.se/
http://emeliesplace.blogg.se/
http://annaahlstrom.blogg.se/
http://nicolebambi.blogg.se/
http://feliziauddmaan.blogg.se/
http://hollywoodfreak.blogg.se/
http://paulinafina.blogg.se/
http://catteriine.blogg.se/
http://beexxx.blogg.se/

Rätt svar på gissa kändisarna!

Den allra första som gissade rätt var http://nicolebambi.blogg.se/, och dom rätta svaren var alltså Madonna, Rihanna och Britney Spears. Nu måste jag slita mig från datorn och börja plugga lite smått. Hörs senare!

The voice street dance school

Nu har jag anmält mig till The voice summer camp på dansläger. Ska bli riktigt roligt! Om det fortfarande finns platser kvar dvs. I så fall blir det jag och Emelie som ska gå på HipHop/krumping och popping & locking i en vecka. Längtar som bara den!

VILL DU BLI LÄNKAD? Kommentera då!

För att jag är på så bra humör idag blir jag lite extrasnäll, så jag tänkte att alla som vill ska få bli länkade i ett inlägg. Kommentera bara det här inlägget så kommer du få en evig länk i min blogg!

I kväll blir det storstädning i mitt rum! Något jag borde göra lite oftare för att slippa ha storstädning så ofta, lite krångligt, men ni hajar va?



Look of the day

Bra nyheter: jag är ledig från skolan i morgon pga dansuppvisning (!), det kommer ett uppskattat inlägg i kväll, jag börjar med dagens outfit igen, fick VG på mitt NO-prov jag gjorde i onsdags, löning idag!

Dåliga nyheter: jag är trött som bara den, solen börjar gå i moln, tidig uppgång i morgon, saknar Falun, är på väg att bli förkyld.



Skor - Belle
Klänning - River Island (London)

Mitt intresse för fotografering växer

Solen steker, man hör lekande barn skrika och skratta, och allt är bara så underbart bra! Var ute och fotade lite grann, och jag har märkt hur mitt intresse för fotografering bara har växt på sistone. Snart måste det väl ändå vara dags för en systemis. Eller hur?


Godnatt


På väg att bli sjuk eller bara skrikit för mycket?


Vem bär upp den snyggaste outfiten? Mina 2 favoriter är nummer 1 och 6.

Idag är jag verkligen inte på topp, har så himla ont i halsen, är trött och har varit hungrig i flera timmar, fast jag får väl skylla mig själv. Men nu äntligen fick jag lite mat i magen. Ska fixa naglarna och duscha, sedan sova. Har inte fått en blund där borta trots den sköna sängen känns det som, så det är på tiden.

Veckans blogg avgjord!


Vinnaren utav veckans blogg blev http://ainariel.webblogg.se/, så ett stort grattis till dig! Din blogg är hur bra som helst, du tar fina bilder och kommer alltid med nya idéer vilket jag gillar!

Innebandycup i Falun

Ett stort HEJ till er alla! Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men vi kom i alla fall fram tidigt till Falun i torsdags. Och man kunde inte ha bott bättre än vad vi gjorde! Vi hade ett helt vandrarhem för oss själva med sjötomt. Vi spelade totalt bara 4 matcher under tiden vi var där, vi hade ingen bra start alls och förlorade dom 3 första matcherna, men kom igång sista dagen genom att spela en skitbra oavgjord match mot Orminge. Resten av dagarna bestod mest av att äta, äta, äta, kolla matcher, göra hejaramsor, femkamp, baka och göra mat, hälsa på kossorna vid vårat hus och spana på killar. Trots att jag inte alltid orkade hålla humöret uppe hade jag jätteroligt!

Jag lovar er fler bilder, för Peter vår tränare har miljoner bilder i sin systemkamera!
På bilden från vänster står Frida, Steffie, Paulina och jag
Sötaste Nennah och Josse
Våran fina stuga! ..och Elin?
Första matchen, bilden är tagen från Emelie
Jag och världens grymmaste målvakt Frida
Nennah och Emelie
Emelie, hemfärd på gång
Nästan hela laget tryckte snygga Unihoc tröjor med namn och nummer på

Söta Catte innan hemfärden

Och till sist vårat hus igen i lite sämre väder


Nu bär det av mot Falun! & Gissa kändisarna!

Godmorgon! Alla väskor är packade och jag och Paulina gör oss redo för att åka. Om ni inte läst det i ett av mina tidigare inlägg så ska vi på innebandycup i Falun. Kommer hem på lördag eller söndag. Kanske blir en liten uppdatering som surprise där nere, men man vet ju aldrig... Ha det kanonbra medan jag är borta!

Så länge kör jag igång en Gissa kändis-tävling. Den första som gissar rätt på alla 3 bilderna blir länkad. Lycka till!



Svar på frågestunden!

http://linnholmen.blogg.se/

Vilka bloggar läser du dagligen?

Oj, det är hur många som helst! Men bland annat http://febb.blogg.se/ och http://gucciime.blogg.se/, och 17 stycken till!

 

http://nicolebambi.blogg.se/

Gillar du min blogg?

Ja absolut, du tar jättefina bilder och har en helt ljuvlig header!

Har du kille?

Nix pix, jag är singel!

Favorit kändis?

Vad svårt! Jag gillar verkligen Britney Spears och Beyoncé, och Jennifer Aniston har jag alltid varit ett stort fan av.

Gillar du twilight?

Har faktiskt aldrig sett filmen eller läst böckerna, men dom verkar bra!

 

http://lovleytessan.blogg.se/

Vad tycker du om min blogg?

Jättefin! Du skriver långa inlägg och kompenserar med mycket kortare vilket jag tycker är bra, även om det kan vara ganska jobbigt att läsa mycket text med detaljer ibland, fast alla har ju olika smaker vad gäller skrivning!

När fyller du år?

14 november

Favorit tv-pogram?

Måste nog säga Gossip Girl och Heroes!

Snyggaste kändisen?

Britney Spears!

 

http://kkklaraaa.blogg.se/

Klickar du på alla bloggar som kommenterar?

Ja absolut! Och svarar på ungefär 95% av alla kommentarer också!

 

http://miilliisens.blogg.se/         

Hur lång är du?

Inte lång alls, lite under 160 cm.

 

http://fabu.blogg.se/

Favortimat?

Potatisgratäng med biff och sås!

Favoritgodis?

Ingen aning, gillar allt utom lakrits!

Favoritfärg?

Syns inte det? Haha, rosa!

Favoritkändis?

Britney Spears och Beyoncé

 

Favoritblogg?

Jag gillar så himla många, ingen speciell direkt, bland annat http://minicookie.blogg.se/, http://mariamelle.blogspot.com/ och http://gucciime.blogg.se/

 

Hur många besökare har du om dagen?

Runt 150 st, ibland mer, ibland mindre

 

http://modemix.blogg.se/

Vad längtar du efter mest just nu?

Att få lägga mig i min mjuka säng och sova!

 

http://niccanh.blogg.se/

Vad tycker du om min blogg, ärligt!

Jättebra! Gillar dina kollage! Och din design är jättefin.

Hur hinner du med skolan och allt när du bloggar oftast minst tre eller fyra inlägg om dagen?

Jag är inte så mycket med kompisar och ser till att få det mesta klart på lektionerna, annars brukar jag sitta hela nätterna och plugga eller fixa ihop kollage till morgondagen.

Hur har du fått så många prenumeranter?

Det har jag ingen aning om! Dom bara kommer, och det är ju roligt!

Hur har du fått så mycket besökare?

Mycket? Jag har bara cirka 150 om dagen vilket är väldigt lite jämfört med dom stora kändisbloggarna. Lämnar man kommentarer i andras bloggar hittar ju fler hit!

 

http://mychoise.blogg.se/

Musiksmak?

Väldigt blandat, gillar allt från hip Hop och rnb till soul och hårdrock!

 

http://elsoth.blogg.se/

Vad vill du bli när du blir stor!?

Inom rimliga gränser kan jag tänka mig att vara polis eller jobba som moderedaktör på en tidning!

 

http://ericaperzzon.blogg.se/

Vad hoppas du att du gör om tio år?

Jag hoppas på att kunna leva och försörja mig på bloggen så klart, vem skulle tacka nej det till? Och bo i en fin villa eller lägenhet med en alldeles underbar pojkvän.

 

http://lillizor.blogg.se/

Vad vill du göra när du blir äldre?

Om du menar inom jobb och sådant skulle jag kunna tänka mig att bli polis, designer eller moderedaktör.

 

Har du någon speciell dröm du vill uppfylla?

Ja, jag har hur många som helst! Jag vill ha hoppat bungyjymp, åkt jorden runt och bara hunnit med att leva livet.

 

Kim

Är du oskuld??

Yes, jag är oskuld.


Mysig tjejkväll

Paulina är här och vi har precis ätit middag vi gjorde alldeles själva! Nu måste jag packa klart till Falun i morgon, blir riktigt tidig uppgång, men ska försöka hinna blogga lite innan det. Efter packningen blir det filmtittande och godisätande för våran del. Hoppas ni haft en bra dag!

Några bilder jag tog här om dagen med min usla digitalkamera!


Stress stress stress

Hej sötnosar! Som ni säkert har märkt har ni fått en väldigt dålig uppdatering dem senaste dagarna, men det har varit så mycket i skolan. Och betygen sätts ju snart. Och nu när jag tänkt komma igång lite igen, ja, då ska jag och resten av innebandylaget till Falun på cup tor-lör/sön. Men när jag kommer hem kommer jag ha så mycket att skriva om, så stanna kvar! Och jag ska börja fota mina outfits igen, kanske blir lite mer videobloggning också?
I kväll tar jag itu med frågorna från frågestunden och svarar på kommentarer. Och förutom det ska jag packa, Paulina ska vara här och laga mat med mig och övernatta.

Veckans bäst klädda kändisar!

Dags för innebandyträning, hörs senare!

Färgglada underkläder!

Blommor, färg, spets och rosetter - kan det bli finare under? Nix pix! På sommaren är det så snyggt att matcha en vit oversize t-shirt med en knallrosa bh under och slitna jeansshorts till - så somrigt! Vilket underklädsset av dessa är din favorit?


FRÅGESTUND!

Som sagt - 40 prenumeranter = frågestund! Ni kan fråga precis vad ni vill! Hinner jag så svarar jag på frågorna i morgon kväll. Sätt igång och fråga whatever you want nu då!


Frågestund och outfittävling på tur!

Jag har så mycket idéer om bloggen på gång just nu! Det första jag tänkt är att ha en frågestund när jag är uppe i 40 prenumeranter, och det är ju inte långt ifrån direkt! Roligt att så många nya hittat hit, ni är jättevälkomna! Så jag tänkte att en frågestund kan passa perfekt! Den andra saken jag har i tankarna är att alla som vill ska få bli länkade någon gång i ett inlägg, och det sista som jag länge funderat på nu, är att börja med outfittävlingar. Låter det som några bra idéer eller har du några förslag?

bloglovin   bloglovin   bloglovin


- Ge mig dina kläder!

I prefer..


To do:
Plugga NO, prov på onsdag
Läsa mina favoritbloggar
Svara på era gulliga kommentarer
Pyssla ihop lite fler kollage om jag hinner

Matlagning och oväder

Hej cuties! Dagen har varit helt okej, på hemkunskapen hade vi praktiskt prov vilket innebar att man själv fick välja ingredienser och bestämma vad man ska laga för mat. Jag och Paulina gjorde pannbiff med rivna morötter i, potatismos, sås och grönsaker till det. Hur gott som helst!

Regn, moln, kallt. Kan det bli sämre? Nej. Och en till fråga;
- Varför blir bilderna så otroligt dåliga när man laddat upp dom på blogg.se?

Videobloggning!

Kände att det var dags för en videoblogg, det var ju hur länge sedan som helst! Observera att minnet tog slut i kameran, så det blev ett rätt tvärt avbrott.

Nu måste jag göra klart spanskan, suck..!

Lyx/Budget


Nu åker jag iväg och jobbar, så det lär bli rätt usel uppdatering idag också. Men jag hoppas att ni får en riktigt bra dag! Puss & Kram!
Ett litet P.S, bilden på body lotionen till höger är fel bild, det är duschkrämen, men dom ser nästan likadana ut!

Norge vann!

Grattis till vinsten, Norge! Men er låt sög. Vem tyckte ni var bäst?

Fint så länge det varar!

När det gäller nagellack är jag lite mer för Viva la diva och Mavala, men jag har hittat ett Depend som är hur snyggt som helst! Fast nackdelen då är att det bara håller någon dag. Men det är väldigt fint så länge det varar! Nagellacket har nummer 122, och en härlig rosa färg.


"Några" (!) av Paulinas nagellack på bilden

Sandra tipsar

Tänkte tipsa er om en jättebra och billig webbshop vid namn nuknuk.se. Dom har allt från väskor till smycken, helt klart värt ett besök!

I morgon har jag dansrepetion igen hela dagen, börjar redan 9.00 och slutar 17.00. Och just nu är jag så trött att mina ögon kan exploderar vilken sekund som helst, och då vill jag inte ens lägga en tanke på i morgon bitti..

3 snygga outfits


Hur dum får man bli..?

Fan, jag missade innebandyträningen idag, hur dum får man bli? Det är bara för att jag i vanliga fall får skjuts av pappa som är tränare. Träningen håller på 45 min till, men det är ändå ingen idé nu..

Veckans blogg!

Kände att det var dags för en veckans blogg igen! Men, denna gång har jag en ny regel - ni får rösta hur många gånger ni vill på en och samma blogg! Så vill du att din favoritblogg ska få chansen att glänsa lite extra, börja rösta! Och det gör du genom att skriva bloggnamnet/numret i en kommentar. Och glöm inte bort att du kan bli veckans blogg nästa vecka om du röstar! Lycka till alla deltagare!

1.  http://ainariel.webblogg.se/


2. http://linaslillaskrivbok.blogg.se/


3. http://emiliasays.blogg.se/



4. http://taralom.blogg.se/


5. http://linafoto.blogg.se/

Vem tycker du är snyggast klädd?

Som sagt - ingen skola för mig idag! För här ska dansas! Jag skriver mer i kväll!

Vem tycker du bär den snyggaste outfiten?


Sweden won't fade away

Beyoncé avslutade gårkvällens konsert med världens bästa låt Halo. När hon ändrade texten "Pray it won’t fade away " till "Sweden Stockholm won't fade away" kunde jag inte hjälpa att jag stod och grinade som en liten unge. Och orden hon säger i slutet (6.50), då grät jag ännu mer.. Bara jag slår på videon sticker det i magen och jag bara längtar tillbaka.


Ingen kan vara perfekt

Alla har sina svaga sidor, både på utseendet och insidan. Dom flesta (jag ska inte dra alla över en kant) ser verkligen upp till alla kändisar och modeller, men varför? Varför anser man att dom är så perfekta? Är utsidan det enda som räknas? Nej, det tycker jag verkligen inte. Det handlar inte om hur smal man är eller hur mycket man väger, hur mycket smink man har eller hur höga klackar man bär. Det handlar om att trivas med sig själv och man ska inte döma personer efter utseende. Jag vet att jag själv gör det felet ibland, och att jag har väldigt mycket komplex. Men varför? Är det för att vi ser upp för mycket till dom photoshopade modellerna på tidningsomslagen? Vi måste lära oss att trivas med oss själva, att en dag kunna stå framför spegeln och se sig själv i ögonen och säga "Jag duger precis som jag är!". Men det är inte lätt när man varje dag får blickar från avundsjuka människor. Avsluta varje dag med att titta dig själv i spegeln och säga "Jag är bra", och säg 3 bra småsaker du gjort under dagen. Jag har kommit långt på bara det lilla, men alla har vi våra dåliga stunder. Här är några saker jag är nöjd och missnöjd med, som jag måste jobba med:


Lite torsdagslyx sådär...


Ledig i morgon, avundsjuk?

Jag kan inte ens hålla mig borta från datorn en enda kväll, det är nästan sorgligt. Men bra för er antar jag. I morgon har jag ett viktigt NO-prov, men jag glömde förstås böckerna i skolan.. Men det gör inte så mycket, för jag ska ändå vara ledig hela dagen och dansa! Avundsjuka..?

Här har ni i alla fall dagens outfit, dom sista bildena är gamla.

Skor från Zara
Klänning från Topshop


Utstickande accessoaren

En snygg outfit, och jag bara älskar när man skär av det svarta fräcka med utstickande färgade accessoarer, som väskan i det här fallet, och dom röda läpparna till. Så coolt!

Lite tid och mycket läxor

Ledsen, men jag har inte riktigt tid för bloggen idag, har hur mycket som helst att plugga på! Så det är dags att få något gjort. Men häng kvar, jag snackar bara om några timmar..!

(Usla) klipp från konserten igår, och så klart missar man ju att filma det bästa, som när Beyoncé gör en volt över publiken i luften, aja. Hoppas det här duger!



Vilken jeansjacka gillar du bäst?


Kunde inte tro mina ögon

Jag kunde inte tro mina ögon när Beyoncé tog plats på scenen och tog sina berömda toner. Min största idol. Rakt framför ögonen på mig. När hon kom till låten Listen kunde jag inte längre hålla tårarna borta, allt var bara så fantastisk. Vi stod där, Jag, Paulina och Amanda och dansade, sjöng och vrålade till vi tappade andan. Dansarna var grymma och showen likaså! På vägen hem lyckades jag haffa åt mig en stor Britneyaffisch, shh..!

Alla bilder är så klart tagna av mig, och det är totalt kopieringsförbud.
Fler bilder kommer att bjudas på!


Nu ska jag iväg på Beyoncés konsert!


Look of the day


Kjol - Only
Skor - Belle
Kofta - Bik Bok
Linne - Bik Bok

En träningsdag!

Efter skolan var det ridning som alla andra tisdagar, gick helt okej, vi hoppade inte så jättehögt, men det ska vi däremot göra nästa vecka. Längtar! Sedan var det innebandyträning, mer än så har jag inte hunnit med. Och jo föresten, i skolan fick jag reda på att jag höjt mig i SO, hur roligt som helst ju! Godnatt!


Vilken är din favorit?

Dags för innebandyträning, kommer hem runt halv tio! Så länge kan ni svara på vilken av dessa outfits som är din favorit?


Outfit 12/5


Skor - Eurosko
Tunika - Bik Bok
Nitskärp - Lindex
Strumpbyxor - H&M

Ska till stallet nu, berättar mer om dagen senare! Puss & Kram

Snygga Meg Ryan

Tydligen var det lite svårare den här gången! Precis som jag hoppats på.. Cirka 2 stycken hade rätt, och det var bland annat http://agneesh.blogg.se/ som var först med att svara. Och så klart var det ju snygga Meg Ryan!

Dags att ta ett bad och kanske göra lite te? Sedan ska jag sussa!

Veckans blogg avgjord!

Den här veckan får söta http://emmaa95.blogg.se/ äran att vara veckans blogg, så grattis till dig! Jag bara älskar alla fina bilder du tar och lägger upp på din blogg, du skriver bra och verkar vara en riktigt gullig tjej! Så besök henne nu!



COLOR LIPS


Rosa läppar, röda läppar, oranga läppar, lila läppar, färg, färg, färg. I love it! Letar efter ett lite lagom rosa läppstift som jag bara tycker är ett måste i sommar! Det piffar upp hela outfiten till max, funkar till och med på stranden.

Hiss eller diss?

My look of the day

Skor - Wedins
Kofta - Bik Bok
Jeanstights - Mango
Linne - Rosemunde Copenhagen (nytt)


BRITNEY, HERE I COME!

Jag är nog världens lyckligaste! Efter mycket omständigheter fick vi tag på 12 biljetter!!!! Fast egentligen behövs bara 4, men man måste ju vara på den säkra sidan! Jag vet inte hur mycket jag grät, Britney är verkligen en person jag ser upp till och jag älskar, hennes låtar är så grymt bra och tjejen är så cool!

Biljetterna tog slut på bara några minuter, och jag vet inte vad jag ska göra av mig själv just nu, står och dansar och sjunger av lycka. Någon mer som ska gå?

Fuck u - Lily Allen


Gissa kändisen!

Nu är det dags för en gissa-kändis tävling igen! Jag hoppas att det är liite lite svårare den här gången, annars har jag en ny idé som nog kommer vara lite klurig.. Aja, den första som svarar rätt får en länkning! (Glöm inte bort veckans blogg som avgörs strax, ni hittar inlägget lättare i kategorin "tävlingar").

Helgens bäst klädda kändisar

Vilken outfit är din favorit? Min är nummer 1!



Update 15.30: Dags för ännu en dansrepetition på Gustavsbergsteatern, jag kommer hem runt 19.30. Överös mig med glada kommentarer så länge!

Muffins och minilatte

Mamma har bakat muffins och gjort en minilatte till mig, hur gullig får man vara?



Planer för dagen, vad ska ni hitta på?


I love shoes

Kom cyklandes hem för bara en liten stund sedan. Vi hade jättemysigt ihop - åt middag, kollade på film, åt Ben&Jerry's och pratade om allt och inget. Tyvärr fotade jag inget, men jag tror ni klarar er. Godnatt!



Ute i sista minuten - som vanligt

Åker iväg till Nathalie och Paulina nu, hörs senare!

Shopping på utförsäljningen i Järla

Hej världens bästa läsare! Min dag har varit på topp, och det hoppas jag eran också har varit! Ovanligt tidigt gick jag upp för att åka iväg på en utförsäljning i Stockholm modecenter som ligger i Järla. Hittade massvis med fina saker, bland annat en miniskinnväst som var så otroligt snygg. Lite second hand känsla.

Men i stället lade jag mina pengar på ett linne för endast 150 kr, orginalpris runt 300 kr. Det var det danska märket rosemunde. Även en snygg dataväska fick följa med hem för 600 kr, orginalpris 800 kr. Väldigt billigt om man jämför mot alla snygga skinnväskor jag vill ha. Nu är det bara att vänta på nästa lön...

Min nya snygga dataväska, vad tycker ni?


Och mitt söta rosa linne


Utförsäljning

Min buss går om sådär 15 minuter och jag ligger fortfarande nyvaken i sängen. Great. Jag, Paulina och Nathalie ska nämligen på utförsäljning av massa märkeskläder, men jag får se om jag köper någonting. Vi hörs i alla fall senare!


Sådär trött så att man blir pigg


Jag skulle kunna somna stående, så trött är jag. Men liite längre till ska jag klara av, sådär länge så att tröttheten slår över och man blir hur pigg som helst och i stället inte kan sova. Hmm, ni märker att jag är trött nu? Min hjärna har lagt av, så det kanske är dags endå..

Snygg-Paris är i farten


Grym match!

När jag kom till träningen idag skulle vi tydligen ha match mot P-97. Vi vann med 4-3 och vi spelade grymt bra! Laget vi spelade mot har spelat i flera år medan vi har spelat i 1, så vi är jättenöjda! Efter 2x20 minuter hade vi hårdträning 30 minuter på det med idioten och massa springträningar, och jag har verkligen fått bra kondition på sistone!

En gammal bild på världens bästa lag, f-94


Inspiration från JC


Ja ni ser ju hur bra det går med pluggandet..

Nyinkomna från chicy

Riktigt snygga nitskor från chicy.se, finns i storlek 34,5-38. Det är ju inte ofta folk med storlek 35 hittar snygga skor med klack, många som frågar efter det. Och här har ni ett par! Men nu är det dags att plugga för min del...



Veckans bäst klädda kändisar enligt mig!

Vilken är din favorit?



En mysig fika på Sasta

På bilden: Paulina och Nathalie

Kom alldeles precis hem från en fika på Sasta med världens bästa Paulina och Nathalie. Som ett sånt där skönt avslut på veckan slutade vi väldigt tidigt och det är ju riktigt skönt! I kväll står innebandy skrivit i kalendern och det ska bli hur roligt som helst. Ha en fortsatt bra dag!


En jättefin bild på Janina och Paulina, färgerna ville inte riktigt bli de samma här i bloggen.

Lite slarvigt sådär, men det får duga!


Sandra tipsar

Tänkte ge er ett tips för en gångs skull, det här hårmousset är så grymt bra! Man sprayar en liten klick i underhåret och gnuggar in, alltså inte riktigt som vanligt mousse. Finns att köpa på vanliga hårsalonger, minns tyvärr inte priset.

Hiss eller Diss?

Under tiden jag varit borta har jag hunnit äta 2 skålar flingor, dansat streetdance, ätit ceasarsallad och näästan pluggat. Det jag ska ägna mig åt resten av kvällen är att pyssla ihop lite kollage åt er, duscha, plugga och städa lite. Inge vidare alls, men då har jag det åtminstone gjort!

Ni missar väl inte alla coola tights som finns i butikerna nu? Dragkedjor, blommor och hål gillar jag mest, kolla in exemplen nedanför som kommer från Bik Bok.

Hiss eller Diss?


Me gusta!


My look today

Just nu sitter jag och mumsar i mig världens godaste flingor (bortsett från Kalaspuffar) - Kellogs Special K red berries. I kväll ska jag dansa och försöka plugga lite. Blir inte så mycket mer än så, har ni haft en bra dag?

Skor från Euro sko
Strumpbyxor från H&M
Halsband från Topshop i London
Linne med paljetter upptill från JC
Kofta från H&M Divided (andra bilden)
Kjol från Mango (sitter snett tack vare ett hårspänne som håller den på plats)



Jag är riktigt nöjd

(Gammal bild). Jag lyckades springa 3 kilometer utan att stanna eller ens få några tecken på håll, så det kändes hur skönt som helst! Vi var bara 2 från laget och Peter tränaren och vår extratränare Rebecca som promenerade istället. Jag fick ordentlig stretching efteråt och allt känns bara bra. Jag är ingen höjdare på att springa, men tänkte ge er mina bästa tips.


Glitter glamour och fysträning



Shit vad det är läckert med paljetter i alla färger och former! Jag bara älskar det! Fast alla har nog sin egen åsikt om det.. Nu ska jag ut och springa med innebandylaget, hörs senare!

Ja tack!


Dagens outfit + en skitdag

Kjol från H&M
Skor från Zara
Linne från Kappahl
Grå tröja från Bondelid (ej på bilden)

Ursäkta minen på den första bilden!

Den här dagen började så bra, men den har gått i berg och dal banor. Den senaste timmen har inte varit bra alls. Annelie på Delselius där jag jobbar, ringde och sa att hon ska sluta om en månad, vilket är himla tråkigt. Och jag kommer nog inte få jobba lika mycket eftersom jag inte känner den nya tjejen. Och angående sommarjobbet kommer jag bara jobba extra som jag gör i vanliga fall, fast oftare, inte bestämda veckor som jag hoppats på. Aja, attans att den här dagen skulle sluta så pissigt.

Tänk er detta en solig sommardag..


Dagens mest spelade låt

Vad tycker ni om låten? Jag kan inget annat än att älska den!


Look of the day


Skor från Din sko
Magtröja från Monki (ny)
Spetslinne från New Yorker
Jeanstights  från Mango (nya)
Halsband från Topshop (i London)

Årets första jordgubbar!

Idag är det tisdag, vilket innebär stress för min del. Jag ska strax slänga i mig lite mat, åka till stallet, sedan hem för att göra mig i ordning till innebandyträningen. Så ni lär ju inte få så mycket till uppdatering idag som ni nog förstår.

Föresten, besöksrekord igår också, roligt!

Bilden gör den inte rättvis..

Har suttit och fixat naglarna i sådär 45 minuter nu vilket känns skönt. Nu är dom målade i en rosa (ovanligt va?) härlig färg jag köpte idag. Såg att jag fått önskemål om att jag skulle visa Odd Molly tunikan här i bloggen, den som jag vill ha ni vet? Men bilden gör den inte riktigt rättvis. På mig var den hundra gånger finare, jag lovar! Ni ska bara se alla små detaljer..


Monkinörd

Jag kom precis hem från Mölnvik där jag köpte ett nytt nagellack som är världens finaste! Och så handlade jag med mamma medan jag glänste omkring i min nya tröja. Ni kommer få se hur den ser ut på i morgon.

Veckans blogg!

Veckans blogg är igång igen! Och det är samma gamla regler, ni röstar på eran favorit genom att skriva numret/bloggnamnet i en kommentar. När du skickat iväg den är det bara att hålla tummarna för att du ska bli nominerad till nästa vecka. Lycka till!

1. http://emmaa95.blogg.se/



2. http://eminaab.blogg.se/



3. http://jennifni.blogg.se/


Nytt i garderoben

Jag hittade mycket fint i Sickla, bland annat en Odd Molly tunika för 2095 kr som jag bara måste ha när jag fått lön! Helt sjukt mycket pengar, jag vet! Men detta mina vänner, kallas kärlek vid första ögonkastet. Inne på Monki köpte jag en blå kort tröja (se bild) som mest är tänkt till en dansuppvisning, men kommer nog använda den till vardags också, kostade bara 120 kr.

Besöksrekord & Shopping i Sickla

Igår hade jag besöksrekord med några enstaka personer, och det är alltid roligt! Planerna för idag blir att åka till Sickla, var en evighet sedan jag var där! Så det blir nog roligt. I morgon börjar ju skolan, suck, och jag borde ha pluggat, men Icke sa Nicke! Men nu måste jag skynda mig, ha en bra dag!

Lekte lite i photoshop i natt, och nu vet jag precis hur min nästa design ska se ut! Men inga avslöjanden ännu. Här får ni i alla fall 2 slarvigt gjorda bilder från när jag var i London. (Missa inte Veckans blogg i kväll!)

Bilderna är från när jag var i London.

Och svaret var Jennifer Aniston

Den första som svarade rätt på "Gissa kändisen" var http://hoffmannss.blogg.se/. Och som sagt skulle vinnaren få en länk! Nästa gång loovar jag att göra det en aning svårare precis som ni önskat! Lägger upp nästa kändis redan i morgon, så missa inte!

Veckans bäst klädda kändisar enligt mig

Vilken outfit är din favorit? Mina favoriter är nummer 2 och 4.


Hiss eller diss?


Nästa prenumerant blir länkad

Det är så roligt att se hur bloggen går framåt, mina prenumeranter har dubblerats på bara en månad! Och den som blir prenumerant nummer 30 kan till och med få en länkning i min blogg för att ni alla är så underbara!

FILMTIPS


Tack världens bästa!

Jag fick en kommentar från Nicolina där det stod att jag blivit veckans blogg! Och det var ju så klart bara tack vare er, så tack ni som röstade! Ni gjorde min dag lite roligare.

Bekväm dag på Tornhuset

Det var jätteroligt idag, trevliga människor och trevliga kunder! Men jag skötte nästan bara disken, men det var rätt skönt med tanke på att fixa mat är väldigt väldigt stressigt. Och förstås, bra minne kan behövas! Mina fötter värker inte det minsta, vilket dom gjorde första gången jag jobbade. Dom har vant sig, och det är ju bra, jag har ju en hel sommar framöver! Hoppas ni haft en riktigt bra dag, nu ska jag svara på kommentarer, tjohoo!

Iväg och jobba

Ska iväg och jobba på Delselius nu 12.00-17.00, bjuder på en superfin outfit så länge, jag kommer skriva mer ikväll sötnosar. Ha en jättebra dag och puss på er alla!

Britney Spears i Globen

Den 13:de juli kommer min idol Britney Spears  till globen, den 11:de maj släpps biljetterna, och jag gör allt för att få tag i en! Tänker till och med tälta en vecka om det så behövs. Någon mer än jag som är en Britneynörd?

Glöm inte...

För att rösta på mig som veckans blogg, gå in här!

Gissa kändisen!


Nu kör jag igång en Gissa kändis-tävling igen! Den som först gissar rätt på vilken kändis det här är får en länkning i min blogg! Lycka till!

Topshop

Topshop har så mycket fint! Jag bara älskar axelbandslösa klänningar och volangklänningar, som dom har gott om. När jag har lite stålar över ska jag ta mig en shoppingrunda där. Men just nu är det så mycket annat jag behöver.


Hiss eller diss?

Nu ser man dom här byxorna oftare och oftare, jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom. Rätt tuffa, men samtidigt så fula liksom. Alla 3 ovanför kommer från Mango.

Hiss eller diss?

Idag är en bra dag

Idag är en bra dag, jag har fått dansa ragga och det är solsken ute. Kan det bli bättre? Nu ska jag ta en kall svalkande dusch och sedan ut och sola. Ha en bra dag!


Bild från älskade London

Prenumerant-knappen!

En gång fick jag frågan att jag skulle visa hur man får som jag och många till har har, en rosa knapp där det står (te x) 25 prenumeranter på, bredvid kommentarerna. Och jag lovade att berätta det i bloggen, så här kommer det!

1. Logga in på bloglovin, och om du bläddrar längs ner finns det en knapp som heter "Ikoner & Knappar", tryck där!


2. När den här rutan kommer fram fyller du i din bloggadress och trycker på sök.

3. När din blogg kommer upp trycker du på på hämta ikon.


4. Nu ska du välja vilken utav alla ikoner du vill ha och trycka på "Fixa den här ikonen!"


5. Kopiera koden!


6. Klistra in koden (se var på bilden) i kodmallen, vill du kan du bara sätta in den på ett annat ställe.


Godnatt!


Eftersom jag gjort allt jag behöver göra idag så har jag ingenting för mig nu! Jag har duschat, målat naglarna, städat rummet och ja, varit riktigt duktig helt enkelt! Så jag antar att jag inte kommer vara uppe så sent i kväll, kan lika gärna passa på att säga godnatt nu. Och så ska jag ju svara på era kommentarer. Natti natti!

Och jo föresten, ni undrade ju vart jag hade fått sommarjobb, och det är där jag jobbar extra - på ett kafé vid namn Delselius (Tornhuset) i Gustavsbergshamnen.

Lördag 21.25 på tv4!


En underbar färgstark klänning!


Myspys dag med tjejerna!

Jag är verkligen ledsen för att jag inte har hunnit skriva så mycket den här helgen. Men jag ska försöka fixa ihop några inlägg så gott det går i kväll. Men jag kan börja berätta vad jag har gjort idag!

Jag och Emelie vaknade upp och åt en god frukost utomhus och gjorde oss i ordning för att gå till stranden där vi mötte upp några till från vår klass. (Paulina och Janina badade!) Efter det åkte vi hem till Paulina och fixade naglarna, åt mat och mycket mer! Nu måste jag ta itu med era söta kommentarer.


Paulinas nagellackssamling.. Avundsjuka?

Fortsättningen på Valborgsbilderna

Som sagt skulle ni få några till bilder från igår!



Valborg

Hej sweetis!
Igår var en jättebra dag, efter skolan satte jag, Emelie, Felicia, Paulina och Nathalie oss på ett kafé och fikade och pratade på uteserveringen. Senare på kvällen kom Paulina och Emelie hit och vi åt middag och åkte iväg för att titta på majbrasan nere i Gustavsberg, när vi fick nog där åkte vi ner till Grisslingestranden och satt där ett tag. Emelie sov här över natten och nu ska vi till stranden i det fina vädret!

Fler bilder kommer, prooomise!




RSS 2.0