En riktigt bra kväll!

Kvällen igår var skitrolig! Allt som hände där, stannar där, men jag kan ju dela med mig av några bilder jag tog, dom värsta får ni aldrig se! Men det blev lite pokerspel och skräckfilm.

Hade inga bilder på Paulina tyvärr..


Sandra tipsar


Fick ett prov på den här parfymen idag, hur god som helst! När min underbara Naomi Campbell är slut så blir det nog den här som får bli min nya doft. Prova den!

Slapp shoppingoutfit


Och så här såg jag ut idag på min lilla shoppingrunda!
Tröja från Scala
Byxor från MQ
Skor från Euro Sko

Dans och shopping

Hej! Ledsen att ni inte fått någon uppdatering! Men nu ska ni få veta allt som hänt på sistone. (Kvällen igår får ni i ett separat inlägg). Idag började jag dagen med att dansa ragga en timme, känns så skönt att bara dansa bort alla bekymmer och liksom bli fri för en stund. På eftermiddagen blev det shopping med mamma min. Jag köpte en jättesöt volangspets klänning ifrån Zara som jag kollat på hur länge som helst, men nu har den äntligen flyttat in hos mig. Sedan blev det en limegrön bh som jag redan har i rosa och nylonstrumpor från Lindex, ett spetslinne ifrån MQ och en Diormascara från Kicks. Har eran dag varit bra?

Man ser inte så tydligt på bilderna, men här är klänningen ifrån Zara
..och den limegröna bh:n ifrån Lindex.
Det fina spetslinnet ifrån MQ som i verkligheten är mycket finare!
Och till sist mascaran!

Stressad inför kvällen

Matteprovet gick lite si sådär, jag vet inte riktigt faktiskt, men jag hoppas verkligen att jag får VG! Efter den tråkiga dagen i skolan åkte vi (Jag, Paulina, Amanda, Emelie, Felicia och Nathalie) som alla andra fredagar till Sasta där vi fikade.
Jag känner mig en aning stressad inför i kväll, först är det innebandyträning 1,5 h och sedan ska jag och några till hem till Felicia, men innan dess måste jag ha hunnit bränna filmer och köpt godis! Hur ska det gå ihop?

Rosa linne från Gina Tricot
Kofta från Rut mfl
Jeans från Örebro någonstans



Nog med plugg!

Nej nu får det vara nog! Jag orkar inte plugga mer, tycker jag har varit jätteduktig som låtit bli datorn nästan hela tiden medan jag pluggat. Nu jäklar håller jag tummarna för att det här provet går bra också! Klockan tickar iväg, dags att sussa!

Blommer, blommer, blommer

Ni minns förra sommarens superheta trend? Den hänger med i sommar också, blommarna ska vara överallt. Men finaste enligt mig är att ha det på en fin sommarklänning. Här är några favoriter, vilken gillar du bäst?
Update: Dansen gick rätt bra! Har börjat på en ny lite udda koreografi, får se hur det går! I morgon har jag matteprov, så tänka sätta mig och plugga nu, och sedan blir det blogga och titta på Gossip girl.

Torsdags outfit


Tunika från Bik Bok
Skärp från Bik Bok
Strumpbyxor från H&M

Nu ska jag göra någonting och äta och sedan iväg på streetdance första gången på säkert 4 veckor om inte mer. Skriver senare!

Klassen på hal is

Dagen började med skridskor 2 timmar, jättekul! Men det snöade och var så mycket folk utomhus, så vi fick vaktmästaren att låsa upp inomhushallen. Där hade jag och Fanny som också åker konståkning lektion för alla som ville. Vid lunch åkte vi tillbaka till skolan där dagen rullade på som vanligt.

- Ingen ville ha hjälm, men till slut gick min lärare med på att jag fick åka utan.
Från vänster: Paulina, Emelie, Felicia
Och jag som gör en liten piruett!


Jag tycker bara sånt här är såå roligt!


Veckans blogg avgjord!

Veckans blogg är avgjord! Hade nästan glömt bort det! Vinnaren blev http://mrslaffertyy.blogg.se/! Så grattis! Glöm inte att besöka henne och hennes underbara blogg. Tyvärr var det ovanligt få som röstade, men hoppas det blir fler till nästa vecka! Och dom bloggarna ni kommer kunna rösta på kommer upp i veckan.



Fyspass och rosa skor


Jag och Embla tidigare idag! Visst gör jag snygga poser?
Kommer ännu fler bilder...


Fyspasset var roligt och gick jättebra! Efter varje vecka som går så kommer vi köra lite hårdare, sen förhoppningsvis kommer jag ha fått mycket bättre kondition! Vet ni vad jag gjorde på vägen dit? Jag och Paulina satt och målade naglarna medan vi väntade på bussen, och tror ni inte att jag tappar hela mitt rosa nagellack i marken så det skvätter ut över hela marken och våra skor? Kul..!

Ska jag byta design?



Today I look like this

Rosa kjol från H&M
Strumpbuxor från H&M
Kofta Bondelid på MQ
Vitt linne från Vila

The sims 3 är snart ute i butik!

Minns ni i somras när jag berättade att The sims 3 kommer till sverige i februari? Nu är det snart dags! Spelet lanseras den 19 februari, och jag kommer absolut att köpa det, för er som undrar kommer det kosta runt femhundralappen!

Förbättringarna kommer vara friare kvarter, man kan promenera till stan osv, man kommer kunna skapa en mer personlig sim, allt från smal till tjock, mörk till ljus osv. Man kommer även kunna göra mer realistiska personligheter och även husen kommer kunnas bygga bättre med mer möjligheter. Vi får se om det är lika bra som det verkar, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.



Is utan skridskor

Hej! Efter skolan tog jag sällskap med Embla och Evelina på bussen till grisslinge. Men när jag blev lite rastlös och inte riktigt ville hem än så gick vi ut på isen och fotade och sedan fikade på Delselius. Och ikväll har jag fyspass med innebandylaget i kvarnberget, men jag hittar inte dit, så får se hur jag löser det!

Embla och jag! Fler bilder kommer!


Nattnatti!


Avslutar dagen med ett kollage som innehåller en hel del saker jag inte alls skulle tacka nej till. I morgon är det onsdag, och det innebär den längsta dagen på veckan och utan sovmorgon. Men man får tänka postitivt.. Godnatt!

Snabbt iväg på nästa träning

Sådär! Nu är jag hemma sen en stund tillbaka. Ska snabbt hoppa in i duschen och sedan åka iväg till innebandyträningen. En nackdel att ha sin pappa som tränare är att man alltid måste vara där så långt innan, men jag får ju skjuts! Så det är det värt.



Jag kunde!

Första vofflan blev såhär, lite blek, men who cares?
Nu ska jag åka! Ni får ha en fortsatt bra dag!



Idag ser jag ut såhär!


Tröja Bondelid från MQ, rosa linne från MQ, jenas från Bik bok

Dagen har varit super! Håller på och gör vofflor just nu, får se om jag lyckas! Sedan bär det av till stallet och efter det är det innebandyträning, jippie!

Hiss och diss!


Shopping gör mig glad!

Som sagt skulle ni få se det jag köpte idag! Ursäktar min kamera. Koftan kommer till användning redan i morgon, så då får ni se hur den ser ut på också!

T-shirtar jag ska dansa i:
Märken: Nike
Affär: Foot Locker
Pris: 2 st för 300 kr

Rosa nattlinne
Affär: Twilfit
Pris: 200 kr

Grå kofta
Affär: MQ
Märke: Bondelid
Pris: Original 800 kr, nu 400 kr




Dagens mest spelade låt


Nyttig kebab!

Ursäkta bildupplösningen! Ser inte så gott ut, men det var det!



Jag måste bara tipsa er om en sak vi gjorde på hemkunskapen idag! Nyttig kebabtallrik! Och ni som inte gillar kebab behöver inte oroa er för att ni inte tycker om, för det var jättegott! Här har ni receptet för 2 små potioner:


En superbra måndag!

Hello people! Idag är jag på superbra humör och har massa att blogga om. Tänkte börja berätta om min dag! I skolan hade vi SO-prov som gick rätt bra, efter hela långa dagen åkte jag och min klasskompis Emelie in till Gallerian i stan och jag köpte jättemycket fint ni får bild på senare! Tyvärr kunde inte allt jags såg följa med hem, eftersom jag faktiskt måste spara lite!

Jag på tunnelbanestationen, Emelie ville inte bli fotad..


Jobbigt allt blev!



Vad jobbigt allt blev. I morgon är det SO-prov om revolutionen, och jag kan inte mycket alls. Eller jag kan egentligen, men jag har så svårt med att komma ihåg så mycket fakta. Men om jag gör mitt bästa kan det nog gå bra. Ska fortsätta plugga till klockan elva, och därefter försöka få mig en blund! För man vill ju inte vara helt väck i morgon på provet. Bjuder på en bild innan jag sover! Tagen innan vår innebandymatch igår.

Hello Kitty-dator!


Har ni sett vilken söt dator? Jag är helt kär i den! Vad tycker ni?

Filmen Australia

Filmen Australia var hur bra som helst! En tiopoängare till och med. Det hände saker hela tiden under filmen, den blev aldrig långtråkig. Jättebra skådespelare och, ja, den var bara såå bra! Kan definitivt rekommenderas. Tyvärr stördes jag lite under filmen av en ensam tant bredvid mig som satt och hostade, jätteäckligt!



Gossip girl godkänt!


Ni hade rätt, Gossip girl var verkligen riktigt bra!
Kollade på cirka 5 avsnitt igår! Och ska fortsätta ikväll!

Plugga + bio

Morsning korsning!

Klockan har bara runnit iväg, redan halv två och jag har jättemycket att göra! Jag ska börja med att ta en dusch så jag vaknar till ordentligt, sedan måste jag röja undan lite i mitt rum och plugga järnet! Har SO-prov i morgon, och jag har inte ens börjat plugga. Men sedan kommer det roliga! Jag ska in till stan och se filmen Australia på bio med min mamma runt 18-tiden, och kanske att vi hinner smita in i någon butik innan bion börjar. Hur ser eran dag ut?

Bild tagen i Sälen

Day and evening


Match + shopping



Första matchen mot Högdalen som halva laget spelade, (ej jag) förlorade vi med 4-0. Men jag kan nog skylla på att det var så tidigt så ingen riktigt vaknat till. Andra matchen mot Nynäshamn gick skitbra! Jag gjorde ett av målen, och vi vann med 4-3. 
Efter matchen stannade jag och pappa som är tränare för laget, till vid Nacka forum där vi shoppade lite! Här kommer lite bilder på det jag köpte.


Tidig match i morgon


Jag i min söta Hello Kitty pyjamas!

Tidigt i morgon står "titta på match och spela match"  på schemat. Så ni får en uppdatering lite senare på dagen. Så dags att sova nu, kan inte hålla mig vaken länge till. Avslutar dagen med en underbar låt. Godnatt och sov så gott!



Blondinbella åkte



Vad tycker ni? Var det bra eller dåligt att Blondinbella åkte ut från Let's Dance? Själv tyckte jag att det var lite synd, för vem vill titta på medelålders gubbar som "dansar" omkring, eller det ser mer ut som dom skitit på sig. Dom kan knappt röra sig. Suck, nu hänger det på dig Laila..

Åh vad jag vill ha!


Länk för att prenumerera


Man tager vad man haver


Innebandyträningen gick faktiskt jättebra, trots att jag knappt tränat någonting på ett tag. Just nu sitter jag som fastklistrad framför Let's Dance, attans bara att dom lyckas klämma in så mycket reklam hela tiden! Men när det endå är paus ska jag skynda mig ner och göra te. Har man inga chips eller godis så får man tager vad man haver! Hoppas ni haft en riktigt bra dag!

Snyggt va?


Sandra tipsar

Har ni inte hunnit köpa nytt nagellack,
eller bara tröttnat på alla ni har och vill
ha en ny färg; måla ett lager av en färg,
och när det torkat tar du en annat över,
då får du en liten blanding mellan båda.
Brukar funka jättebra och dessutom bli
jättesnyggt.







Dagens låt

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=5v7qjRk4jcI
Ska iväg på träning nu, njut av låten så länge!

Bambisarna på hal is


På väg hem från bussen halkade Paulina på en fryst vattenpöl och skrek hur högt som helst, samtidigt som hon fällde mig som också skrek. Så där låg vi i en hög och gapskrattade medan dom andra passagerarna från bussen stod och tittade på oss, med ett litet flin på läpparna.

Näästan dagens outfit


Här har ni näästan dagens outfit, hade inte det där linnet på mig, utan bytte i sista sekund till ett helrosa mycket finare när jag såg hur det här såg ut!

Det rosa linnet (inte med på bild) Gina tricot
Det mönstade linnet från MQ
Volangkjol från MQ
Strumpisar från H&M

Fika på Sasta med tjejerna

Efter skolan åkte jag Nathalie och Paulina till Café Sasta och fikade och hade trevligt. Men Nathalie var tvungen att gå tidigare för hon skulle gå på bio, men jag och Paulina gick vidare till Lindex där vi köpte bh:ar hur billigt som helst! Har ni vägarna förbi så kika in där, massa rea.



Ikväll ska mina två kompisar Amanda och Emelie på Chris Browns konsert, avundsjuk!

Sandra tipsar


Tänkte bara tipsa er om den här underbara parfymen jag själv kör på för tillfället, Naomi Campbell At night. Ni vet ju att man väldigt ofta tröttnar på parfymer, men den här går inte att tröttna på, för den är inte sådär söt som dom andra man nästan spyr av efter några månader. Den här är het enkelt bäst!
Ett annat tips om man lätt tröttnar på sin parfym är att köpa flera stycken små istället för en stor, själv har jag 3 stycken att välja mellan.

Hiss eller diss?


Inte det lättaste att prata i videokamera!


När jag laddar upp klippet på youtube blir det så otroligt suddigt tyvärr. Vet inte varför, men nu är det som det är. Ni ska veta hur svårt det är att prata på som vanligt i en kamera, näst in till omöjligt. Min tredje videobloggning, förhoppningsvis kommer det gå framåt för varje gång!

Är Gossip girl bra?

Jag har aldrig tittar på Gossip girl, men alla jag känner säger att det är jättebra, så jag har laddat ner två avsnitt jag tänkte kolla på om en stund. Följer ni det? Är det bra?



Tuff outfit!


Tuff outfit va? Sockersött linne blandat med lite tuffare jeans och skor.

Update: Pappa kom hem med nybakad pizza, smaskens! Så nu är jag ärligt talat proppmätt! Och säkert lite rundare om magen också..

På tok för lat för att äta

Nu kurrar magen ordentligt, men jag är på tok för lat för att göra mat synd nog. Så istället tänker jag hänga upp min tvätt och fixa i ordning lite i mitt rum, sedan kommer jag tillbaka om jag inte hinner somna förstås. För trött är jag också!

Jag satt och kollade igenom lite bloggar och fick syn på att en tjej hade en liten tävling i sin, så varför inte vara med? Priset är ett halsband. För att tävla, gå in här: http://gucciime.blogg.se/2009/january/tavling-hos-mig.html#comment



BEYONCÉ, HERE I COME!



Vet ni vad jag ska göra? 13 maj 19.30 ska jag och min kompis Amanda till Globen för att se Beyoncé live! Hon är en utav mina största idoler, så det är verkligen en dröm att få gå på den här konserten. Tack tack tack Amanda för biljetten, du är bäst!

Ska någon av er gå?

Torsdagens klädval

Såhär enkelt var jag klädd idag, när jag laddade upp bilden i inlägget fick den knappt några färger, vad kan det bero på? Fattar ingenting.. Jag måste erkänna att det varit en bra dag i dag i skolan, allt har flytit på ordentlig. Men nu är det snart dags igen att sätta sig ner med näsan i böckerna och vrålplugga.

T-shirt från Carlings
Tröja från Carlings
Jeans från Bik bok

Godnatt!

Oj oj vad mycket klockan blev! Dags att sussa, godnatt!



Picture this


Filmen var rätt bra, även denna var rätt förutsägbar, men vilken tjejfilm är inte det vill säga? Handlade om två tjejgäng som slåss om en kille, som alla andra filmer, och en jobbig pappa. Men ni förlorar inget på att se den!

Saknar redan Heroes


Vips så var hela Heroes säsong 3 slut, saknar det redan. Så spännande! Men nu tänkte jag sätta på filmen Picture this med Ashley Tisdale, får se om det är nåt att titta på. Kommer med recension senare! Visst är hon snygg?


Söt business women

Dags att plugga, det blir ju aldrig av när man sitter här. Sedan ska jag proppa i mig jordgubbskräm! Fruktansvärt gott, nästan så dom skulle sätta en varningstriangel på.

Hiss/diss? Kommentera!


Ser jag ut att ha kul?


Onödigt fakta


Shoppinglista

Nu är det dags att göra en riktig storshopping snart, här är min lista jag går efter. Två saker mindre än sist ni såg den, men en del har jag valt att inte kryssa för som jag redan köpt, eftersom man behöver en hel del till! Vad är era shoppingmåsten den här månaden?

Onsdagens outfit


Svart t-shirt, H&M
Rosa tröja, Gina Tricot
Ljusa jeans, Vila
Hjärthalsband, Frost

Dumdumma mig som aldrig uppdaterar. Jag har blivit så dålig på det, men jag ska bättra mig. Här har ni min onsdagsoutfit. Tagen efter hela långa dagen, så kläderna är lite knöliga.
Update: Idag slutade vi redan 13.45, så skönt! Men här hemma får jag ändå sitta och plugga pga alla 3 prov som vi snart har. Spanska, matte och so, och en hel del vanliga läxor i andra ämnen. Suck.

Sno stilen utav Lindsay

Innan jag åker tänkte jag slänga upp "Sno stilen" med Lindsay Lohan denna gång. Och glöm inte bort att det är på tisdagar jag har innebandy också, så räkna inte med så mycket uppdatering från mig idag. Haft en bra dag?

Tisdagens outfit


Jag ursäktar mig för bildens upplösning, men här har ni i alla fall dagens outfit! Och det var faktiskt mycket finare i verkligheten.  Nu ska jag faktiskt snart gå och byta om, ska åka och rida om ett tag i min nya ridgrupp. Håll tummarna för att det går bra!

Rosa tunika från Bik bok
Tunt skärp från Bik Bok
Svarta strumbyxor H&M

Go for it girl!


Vet ni vad jag tycker är såå snyggt? Skinnkjolen och skinnbyxorna. Såå läckert, både på röda mattan och på jobbet. Kan mixas hur lätt som helst beroende på fest/vardag. Våga kliva ut ur "inte-våga-personen" och kör ditt eget race. Go for it girl!

Veckans blogg!

Dags för Veckans blogg igen! Ni röstar EN gång på den blogg ni tycker är bäst, och det gör ni genom att skriva bloggens namn eller nummer i en kommentar. Och när ni röstar blir ni automatiskt en av dom bloggar jag väljer mellan till nästa gång, så det lönar sig att rösta! Lycka till! (Glöm inte att besöka denna veckans veckas blogg becoolsodapop)






En massa fint


Ridlägerlängtan!

Jag fick ett sånt där sug i magen att jag hemskt gärna skulle vilja åka på ridläger i sommar. Har varit på flera stycken, och jag skulle vilja åka tillbaka till underbara Björkängs gård och ha min underbara häst Aladdin. Åhh, jag får nästan ångest, jag vet inte varför. Men jag måste dit, nu!
Att vara på ridläger och få en häst tillägnad är som att ha en sommarromans, man blir helt kär i hästen och sen är allt bara över och så långt ifrån, kanske aldrig träffas igen.

Aladdin på bilden


Pizzabak

Hej! Kom alldeles nyss hem ifrån skolan, idag på hemkunskapen bakade vi pizza. "Nyttig pizza" till och med. Faktiskt hur gott som helst! Ska nog ge er receptet någon dag.
Det snöar ute, det är alldeles förfärligt. Jag verkligen hatar snö, bort med den, bort med den, bort med den! Har dragit för gardinerna och vägrar gå ut, någon mer som gör som jag?

Jag med den goda pizzan!


Nytagen ur ugnen utav min "partner" Embla

Välkommen till min värld fylld av Heroes


Beroende, beroende, beroende. Dags för avsnitt 9 säsong 3. Programmet är för jäkla bra, jag är helt fäst vid det. Är ni lika inne i det som jag är? 

Såld på jordgubbar

Här sitter jag och äter världens godaste jordgubbskräm, av någon anledning är vårat kylskåp fullt utav jordgubbsprodukter. Det är ju bara såå gott! Jag är helt såld på jordgubbar..



Mysig hemmadag

Hur ser min dag ut idag? Ska vara hemma och bara mysa och ladda upp mig inför veckan. Det blev lite för sent igår, så jag är väldigt trött. Men jag tänkte faktiskt städa och tvätta en hel del så har jag fått något gjort.

Jag hade nästan glömt bort att ni som hittade felen på bilderna skulle bli länkade. Och den som var absolut närmast på att ha alla rätt var Isaura. Och felen var:
1. En stjärna för mycket till vänster.
2. noterna är närmare mitten.
3. Den rosa tonen ligger under den svarta, och på andra bilden över.
4. Båda noterna är mindre.
5. Dom vita strecken är svagare.



Trött, men står ut


Trotts att jag sovit hela 14 timmar förra natten så svider mina ögon utav trötthet. Men innan jag sover ska jag titta på avsnitt 8 utav Heroes säsong 3, men där innan fixa mina naglar lite grann. Dom måste definitivt filas och målas om. Godnatt på er!

Body shop


Underbara saker ifrån The body shop, vill ha allt!
Vilken är eran favoritprodukt därifrån?
(Råkade glömma ta bort den rosa flaskan längs ner i det vänstra hörnet!)

Lunch och storhandling!

Hur kan jag sova så länge? Klockan 15.00 kravlade jag mig upp ur sängen och på med kläder, sedan åkte jag och min mamma till Delselius Tornhuset där jag åt lunch (frukost) och hon fikade. Sedan storhandlade vi! Jag köpte världens sötaste Hello Kitty plåster och glitterhårspännen, visst är jag barnslig?



Veckans blogg är avgjord



Grattis till becoolsodapop.blogg.se som blev veckans blogg! Helt suverän blogg, kika in!

Någonting att följa gör oss stabila



Någon mer än jag som såg den nya serien Samantha who för en stund sedan? Går klockan 22.40 fredagar i TV4. Jag tyckte den verkade rätt bra, så det blir nog att jag kommer följa den. Känns så tryggt och bra när man hittat en serie man följer varje vecka man är helt besatt av som passar just en själv. Jag vet att ni håller med mig.

Meningen med livet

Även om jag är rätt lycklig känns det som jag går varje dag och väntar på att mitt liv ska börja. Men hallå, det har det ju redan?! Jag vill vara sådär 20 och ha mina bästa år, men vem säger att allt skulle bli bättre och roligare för att man är några år äldre? På ett sätt är allt ganska meningslöst, men ifrån andra vinklar är det super! Tidigare har jag haft så höga drömmar och förväntningar, men nu har jag knappt några. Jo, jag vill faktiskt bli polis eller jobba på en tidning. Tänk att vara moderedaktör på en tidning! Skulle vara underbart. Sedan har man förstås mål i livet, saker man vill ha gjort innan man faktiskt dör. Jag ska ha hoppat bungy jump, hoppat fallskärm, haft massa massa besökare på min blogg och verkligen fått leverera något till er, och sen vill jag ha rest jättemycket. Vad är era största drömmar/önskningar? Eller vad vill ni bli?



Let's dance & Veckans blogg

Har precis tittat på Let's dance, Laila har ju bara blivit så duktig! Ellerhur? Men min andra favorit Blondinbella, hon är några snäpp ifrån Laila, men kommer säkert ifatt!

Om ett tag tänkte jag berätta för er vem som vann Veckans blogg denna vecka, men det är inte försent att rösta än! Och glöm inte att om ni röstar kan ni bli veckans blogg nästa vecka!


1. becoolsodapop.blogg.se



Rosa rosa rosa



Vad trött jag är! Så skönt med helg - absolut veckans höjdpunkt! I kväll är det innebandyträning, har inte spelat på hela 2009 pga av att det varit lov och att jag varit sjuk. Just nu sitter jag i soffan med mitt täcke och tittar på reklamtv, så smart med samtidigt idiotiskt allt är, och jag hamnar framför denna kanal varje varje dag. Fina rosa prylar där uppe, va?




Här kommer dagens outfit som skulle publicerats i morse, men det funkade inte att ladda upp bilden då, så ni får den nu! Mitt hår ser väldigt ruffsigt ut, men det beror på att jag precis hade duschat. Bilden är inte bra över huvud taget, men det var den enda jag hade. Slutklagat!

Tröja från MQ
Jeans från Bik Bok

Titta bara vilken underbar outfit!


Vinnaren är dragen!

Gissa vem den lyckliga lottaren blev? dearjasmine.blogg.se, så ett stort grattis till dig! Jag kan avslöja att det kommer en till men lite mindre tävling senare, men jag säger inte mer om det än! Tack till alla som har deltagit i tävlingen!



Underbara Heroes

Har precis kollat på 4 avsnitt av Heroes säsong 3. Den är så bra! Man kan inte sluta titta, därför kan jag inte vänta tills den kommer på tv i Sverige i höst, jag var bara tvungen att ladda ner den.. Fyran håller ju faktiskt på att spelas in nu, så det är inte långt kvar tills vi får en fortsättning på den underbara serien.


Måste ge allt jag har nu

Vad går upp emot pannkakor med sylt? Mums! Sitter i köket och smaskar i mig det för tillfället. Skoldagen har varit förjävlig, eller det var nog att ta i, alla var snälla och välkomnade mig tillbaka, men det är så mycket just nu. Och jag hinner inte med! På gång är nu spanska-prov, matte-prov och so-prov. I morgon ska jag minsann ge järnet och plugga ikapp!


Dagens outfit

Jag ska till skolan för första gången efter fyra lediga veckor. Jag har redan tröttnat på att gå upp såhär tidigt, kanske vänjer jag mig? Men har jag någonsin vant mig vid det? Nej.. Aja, missa inte tävlingen som avslutas ikväll!

Jag slänger i alla fall upp dagen outfit!
Kjol från H&M
Blus från Lindex
Svarta strumpbyxor som ser bruna ut från ingenaning



En solig sommardag

Tänk er dom här underbara kläderna en vacker och solig sommardag! Jag vill bara spola förbi vintern och våren så det blir sommar igen. Åh vad jag längtar.

Otroligt bra film


Filmen är inte läskig, den är bara hemsk. Jag kunde inte låta bli att fälla ett par tårar tillslut. Berättelsen är baserad på en sann historia, så otroligt bra och gripande film! Den visade så mycket känslor. 5/5 får den av mig, så berörande och så.. jag vet inte vad. Men jag vill att ni ser den. (Tror att fodralet ser ut såhär). Filmen heter The girl next door.

Sista chansen!

Hallå, ni måste ju anmäla er till min tävling som avslutas på torsdag! Tipsa alla ni känner för ännu större chans att vinna! Kom igen nu, sista chansen!




Sån't e livet!

Ingen feber, inte ont i halsen. Bara en liten gnutta orklös och hosta. Men i morgon eller i övermorgon kommer jag säkert vara frisk. Jag kommer ha missat såå mycket jag måste ta igen i skolan! Inte det roligaste. Och idag missar jag både första gången i min nya ridgrupp och innebandyträningen. Men sån't är livet och det är bara att stå ut!



Sitter och dricker Proviva i soffan med massa filtar och min rosa morgonrock. Samtidigt ganska mysigt att vara sjuk.

Mums!

Chokladbollar och Proviva jordgubb - Yammi!



Senaste från Katy Perry


Ett par ord kan gå rakt in i hjärtat


Vill ha allting på bilden! Titta bara på den svarta väskan, såå snygg!

Vad glad man kan bli över bara några ord, ellerhur? När man får en text tillägnad en själv, allt som står går bara rakt in i hjärtat. Idag fick jag ett brev från en tjej som heter Nicole, (niccanh.blogg.se), hon skrev en massa fina saker och jag blev bara så glad! Tack!

Knäcka idéer



Sådär, nu var filmen slut. Den var väl helt okej, men jag föredrar nog hellre "Bring it on" som jag tittade på tidigare. Nu blir det lite fix och trix i photoshop och sedan (om inte ännu en till film) ska jag sova. Hoppas verkligen ni har haft en riktigt bra dag och att ni inte ligger hemma och är sjuka som jag. Men det är faktiskt till en liten fördel - man kan sitta och knäcka en massa bloggidéer, och sådant man inte alltid har tid med, men inget för ansträngande! Godnatt ifall ni inte hör mer utav mig idag!

21.00 tv4

Nu börjar en film som verkar jättebra på tv4,
 "A lot like love" heter den. Sätt på tv:n och kolla!

Trött, trött, trött


Dags att ta en liten tupplur! Jag är såå trött! Vad har ni gjort idag?

Hjälp mig tycka till!

Här om dagen satt jag och pysslade lite med en header, men jag vet inte riktigt vad jag tycker, så jag behövde fråga er. Så säg jättegärna vad just du tycker så blir jag jätteglad! Observera att det är två olika, en med pussmun och en utan.




Filmtips!


Finn felen

Vinnaren/na blir länkad!


Lite extra tid till er

Godmorgon! Jag börjar bli lite, lite bättre, och jag har räknat ut att till på tisdag eftermiddag borde jag faktiskt vara frisk!
Idag tänkte jag ägna lite extra mycket tid till er och bloggen, jag har ju varit jättedålig på att uppdatera på sistonde. Vi börjar med ett fint rosa kollage jag pysslade med igår kväll! (Glöm inte bort att rösta fram Veckans blogg!)



En söt kvällsoutfit


Me, Myself & Irene



En jättebra och rolig film jag verkligen kan rekommendera!

piffad.com?



Vad tycker ni? Borde jag betala hela 500 kr för att få flytta min blogg till ett eget webbhotell (eller heter det webbdomän?) och heta piffad.com? Känns en aning dyrt, men det kan nog vara värt priset!

Jag vill bli friiisk

Helt utmattad efter bara en dusch, inte klokt. Men nu börjar febern avlägsna, så det är mest den jobbiga förkylningen som stör mig nu. Men utan hostmedicinen, halstabletterna och nässprayen skulle jag inte överleva. Men nu får det vara nog på tjat och jag ska sluta klaga!


Ur mitt perspektiv

Gud vad jobbigt det är att vara sjuk, när jag vaknade hade jag 39,3° feber. Allt bara snurrade och jag mådde en aning illa till och med, men inte nog med det - jag har blivit förkyld också. Hostar hela tiden och har jätteont i halsen. Har sovit i soffan hela dagen och inte orkat med någonting, men efter en ipren fick jag i mig lite mat och febern gick nästan över.

Mamma kom hem med en tröja jag provat ut tidigare på MQ (har kostat 499 kr, men nu kostade den 200!), och chokladglass. Min mamma är bäst!



Let's dance


Jag sitter och kollar på Let's dance, men gud vad dåliga alla är! Men efter några gånger kommer dom säkert vara grymma! Jag håller på Isabella Löwengrip och Laila, vem/vilka håller ni på?

Sno Nicoles snygga men vardagliga stil


Veckans blogg är tillbaka!

Kommer ni ihåg att jag alltid hade Veckans blogg-tävlingar för inte så länge sedan? Nu sätter dom igång igen, och av dom som röstade förra gången har jag valt ut dom här 3!
För er som inte vet hur det går till ska jag förklara, ni röstar EN gång på den blogg ni tycker är bäst, och det gör ni genom att skriva bloggens namn eller nummer i en kommentar. Och när ni röstar blir ni automatiskt en av dom bloggar jag väljer mellan till nästa gång, så det lönar sig att rösta! Har ni frågor så är det bara att fråga på! Lycka till!

1. becoolsodapop.blogg.se





Snart avslutas tävlingen, så anmäl er!

Tävlingen jag satte igång för ett tag sen ska snart avslutas, så glöm inte att anmäla er nu ni som inte har gjort det! Det enda ni egentligen behöver göra är att skriva att ni är med och tävlar i en kommentar. Då har ni 1 lott. Vill ni ha ännu större chans att vinna skriver ni i ett separat inlägg om min tävling i din blogg och länkar hit med bilden nedanför (skicka länken till inlägget i en kommentar). Ni kan skriva fler inlägg för större chans att vinna eftersom ni får en lott för varje. Avgör gör jag genom att lotta!

Priserna är följande:
1. Bath pearls från H&M
2. Shower gel från H&M
3. Body lotion från H&M
4. Shimmer lotion från The body shop
5. Shower gel från The body shop
6. 2 mini shampoo
7. 2 mini Body lotion
8. Nagellack från Mavala, färgen heter Freshy
9. Ansiktsmask


Avslutas den 15 januari, så skynda på att anmäla er!



Jag står för frakten, men det skulle vara jättegulligt ni som bor i Stockholm/Värmdö om jag kan lämna över det i verkligheten så slipper jag betala!

Influensa, precis vad jag ville ha..

Jag hade tur som slapp första skoldagen, men mindre tur att jag blev sjuk. I morse vaknade jag med 39° feber, hade fått influensa. Så det var bara att lägga sig och sova igen. Men nu är jag uppe på benen igen och ska väl strax sova. Hur var första skoldagen för er?


Hittade massa fina skor på chicy.se! Snygga va?

Forts. på förra inlägget

Forts. Som sagt skulle vi gå på bio också, men när vi kom till biografen var den stängd, så vi promenerade bort till Sergel. Men där var vi tydligen 10 minuter försena för att få köpa biljetter till filmen vi ville se - Yes Man med Jim Carrey. Så vi fortsatte till Saga, men där gick den inte över huvud taget. Och då fick vi riktigt bråttom! På 15 minuter skulle vi ta oss från Saga till Medborgarplatsen, men vi klarade det med andan i halsen. Då var det enda problemet bara att våran träning började klockan 19.00, så efter filmen sprang vi allt vi orkade till tunnelbanan och till bussen, våra föräldrar fick packa ihop träningskläderna och komma med dom för att vi skulle hinna. Och det blev spinning.


Filmen var riktigt bra faktiskt! Bra handling och man får sig ett gott skratt lite då och då. Jag kan verkligen rekomendera den! På en skala 1-10 får den en 8 av både mig och Paulina.

Den handlar om en kille (Jim Carrey) som bara tackar nej till allt och kommer med bortförklaringar när kompisarna vill ut. Sedan gör han upp ett förbund om att han måste säga ja till allting, och det är där det roliga börjar!

 

 


Shopping med Paulina (onsdag)

(Skulle publicerats igår) Oj vilken rolig och bra dag jag har haft! Paulina är en underbar vän verkligen! Vi började vår shoppingrunda på Drottninggatan. Efter ett tag började det kurra i magen, så vi stannade till på ett kafé där jag åt den äckligaste pajen jag ätit i hela mitt liv. Eller jag åt den faktiskt aldrig, så Paulina var snäll och delade med sig av sin mat. Sedan hade vi ju planerat att vi skulle gå på bio. (Forts. i nästa inlägg).


Det verkade som Paulina hittade mycket fint inne på Beyond retro inne på SOUK, kolla bara... 


En lång gräslig lila fuskpäls, ja, varför inte?

 

Självklart hittade jag också massa fint, får det lov att vara ett par Aladdin-byxor kanske?



Den här var faktiskt riktigt söt!


Bio + shopping dag!

Som sagt ska jag in till stan idag med Paulina, det blir bio, shopping och när vi kommer hem ska vi träna på Body Joy. Men nu börjar jag få lite bråttom, hörs ikväll!



Pinsamt, pinsamt!

Det blev Nacka med Felicia, slösade lite pengar på smoothie och pressokaffe, och gjorde bort mig lite. Men i övrigt hade jag riktigt roligt! Köpte ett par jättesöta örhängen till mig själv och en julklapp till Emelie i efterskott. Annars ingenting, så i morgon ska jag ut på jakt igen inne i stan efter sånt som man alltid behöver -kläder och skor.

- Jag vill ha sånt där kaffe man pressar...
- Pressokaffe?
- Precis!
*Lite väntan*
- Vad heter det nu då?
- Sandra(?)
- Vad heter DET?
- Oj, jaha, pressokaffe..!
- Varsågod Sandra, här har du ditt pressokaffe.



Hudvårdstips

Tänkte tipsa er om en jättebra ansiktsmask på burk ifrån The body shop för lite under 200 kronor. Och jag lovar att det är värt pengarna. Jag fick den av Emma som jag var hemma hos i söndags, som en födelsedagspresent i efterskott. Snällt va? Jag bara älskar The body shop och allt som finns i hela butiken..!



Somnade framför hockeyn

Godmorgon godmorgon!
Det blev faktiskt ännu senare än vanligt igår, till slut somnade jag i soffan framför hockeyn som höll på i natt. Men kravlade ner mig till sängen till slut. Idag ska jag träffa min kompis Felicia, får se vad vi hittar på, det var ett tag sedan. Så det är nog bäst att jag gör mig i ordning innan hon ringer, eller var det jag som skulle ringa? Whatever! Hoppas ni får en riktigt bra dag allihop!



Onödiga sysslor blir till en vana

Nu är det väl dags att gå till sängs. Men ni som känner mig rätt vet att jag säger så, men aldrig håller det. Jag vet precis hur det kommer bli. - Jag kommer logga in på msn och inte kunna slita mig, kolla upp nästa veckas veckans blogg, börja surfa runt på olika sidor och leta efter skojiga prylar, ta med datorn till köket för att göra nudlar, äta nudlarna, byta om till pyjamas, kolla på klockan och undra hur fan det kunde bli så sent, kommer tänka att det ändå inte spelar någon roll med en timme till vaken, börja städa rummet, ta bort sminket, surfa lite till, göra te, borsta tänderna, läsa, och kolla på klockan igen och bli lika förvånad denna gång.. Suck, varenda kväll, borde jag inte lära mig? Någon som känner igen sig?



Nagelproblem

Nu vet jag varför mina naglar ser ut som dom gör! Jag provar hur många jeans som helst om dagen, både hemma och i affärer. Och det krävs ju en del ansträngning för att få på och av dom. Men det sköter naglarna. Dom går av, blir slitna, nagellacket flagnar och blir bara allmänt fula. Har ni samma ilandsproblem som jag?

- Vissa har fina naglar dom. Titta bara på bilden...

Varför är allt jag äger i rosa?


När jag kom hem fick jag en stor kopp vaniljte att värma mig med. Supergott! Idag blev det en rosa stor tröja ifrån Carlings för bara 199 kr! Så otroligt billigt! Och i verkligheten är den hundra gånger snyggare än på bilden.

Shoppingsugen som bara den

Nu är jag back in business! Alltså tillbaka till er. Jag var inne på båda secondhand butikerna, men hittade inte någonting jag föll pladask för. Men var även inne i en annan affär där jag hittade en skitsnygg dataväska. Men den var så dyr, så jag får hitta någon annan. Lunch åt vi på något sushi ställe, men jag vågar inte smaka sushi, så jag tog yakiniku. Nu tänkte jag promenera iväg för att kolla i ännu fler butiker, men först måste jag låta maten smälta så jag får på mig alla kläder jag kommer prova. Hörs senare!


Bild från i Sälen.

Titta vad jag hittat


Beyond retro & Lisa Larsson


Sådär, jag kom fram för ett tag sedan. Under lunchen ska vi iväg till 2 utav Stockholms bästa secondhand butiker, Beyond Retro och Lisa Larsson. Får se om jag hittar någonting där, annars finner jag säkert någonting i en annan butik.

Tävling hos Primms

Tryck på länken för att komma till tävlingen, http://primms.blogg.se/2009/january/tavlingsdags-1.html#comment



Mamma-dotterdag!

Godmorgon allihop!
Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe så tidigt? Jag ska faktiskt förvånadsvis följa med min mamma till jobbet. Självklart kommer jag skriva allt som ploppar upp i mitt huvud under tiden jag är där, eftersom jag tar med mig min egna dator. Men jag är inte bara där för att sitta vid datorn, utan vi ska även äta lunch och shoppa. En riktig mamma-och-dotter-dag helt enkelt, så det blir nog riktigt mysigt! Vad ska ni göra?


Bilden är tagen i Sälen.

Förutsägbar men bra!




Filmen var väldigt bra, men väldigt förutsägbar. Det räcker egentligen bara att se trailern så har man sett filmen, men jag kan ändå rekommendera den! Nu ska jag ta och sova, godnatt!

En perfekt outfit


Datum för avslut




Tryck på bilden för att komma till tävlingen

Mina första ljusa jeans


Det blev endast ett par jeans idag. Ska jag vara ärlig är det mina allra första ljusa jeans, jag får väl se hur bra jag trivs i dom. Dom kommer ifrån Vila.

Sexbooomb

Låten Sex Bomb med Tom Jones spelades precis på radion. Och så klart går det inte att undvika att få den på hjärnan. Och ni skulle bara höra när jag sjunger. Gräsligt värre.

Update: Vi kom nyss hem ifrån Emma som fyller år idag. Det blev mat, tårta, presenter, film och tvspel. Jag gav henne en korg med massa fina saker i. Bland annat ett halsband, ansiktsmask, body lotion och shower gel från The body shop och badkulor. Och vet ni vad? Jag fick också ett paket! - en ansiktsmask på burk från The body shop det med. Tack för en fin eftermiddagdag!



Idag blir en bra dag

Godmorgon! Solen skiner och ett tunt lager snö har landat på marken. Härligt! Nu ska jag börja dagen med en bra frukost och sedan lite shopping. Efter det ska jag hem till min barndomsvän Emma som fyller år idag och gratta henne.

Recension: Låt den rätte komma in

Tänkte bara ursäkta mig för att jag inte uppdaterat mer än en gång idag. Egentligen skulle jag gått på bio eftersom vi har 20 biobiljetter som ligger och skräpar (dåligt ordval) här hemma. Så man måste ju passa på när man har chansen. Men tydligen kom jag aldrig iväg. Så här har jag suttit i flera timmar och kollat på hela 5 filmer! Här har en recension om Låt den rätte komma in.

Jag tycker filmen var jättebra, inte alls lika läskig jag förberett mig på, men lite sådär lagom. Men jag kan tänka mig att visa bara älskar filmen och vissa hatar den, det kändes som en sån. Här har ni trailern.



Godnatt på er!

Tuff start på dagen

Hej!

Idag började jag dagen med två träningspass på Body Joy. Först tränade jag Body Jam och sedan Core max. Det var jätteroligt faktiskt, och en riktigt bra start på dagen. Men nu sitter jag här som vanligt och försöker planera resten utav dagen, men kommer inte på någonting alls att göra. Förslag?



Shopping i Solna

Som sagt shoppade jag lite i Solna Centrum idag, och det blev ett par Lee-jeans, en rosa tunika och 2 skärp jag handlade. Och en liten bild på den enorma pizzan på köpet! Och jag lovar er att den såg större ut på riktigt..


- Ursäkta för en urusel uppdatering idag!

Ready or not - Fugees


Fiskar och fjärilar

Idag träffade jag och min mamma några vi känner sedan tidigare men nästan aldrig träffar. (Det var mamma Karin och två av hennes barn Trine och Jonna som var med). Vi började med en promenad i Hagaparken och därefter gick vi till ett ställe där man kunde gå in och kolla på fjärilar, fiskar, växter och fåglar. Inte de roligaste, men det var faktiskt helt okej. Sedan åkte vi vidare till Solna Centrum där vi började med att äta lunch. Och ni anar inte vilken stor pizza jag fick! Den skulle räcka till 3 personer, stor var den. Jag höll på att tappa hakan!
Sedan blev det shopping, och dom hade massa massa rea på Bik Bok, så jag kom hem med ett par Lee-jeans, en rosa tunika och 2 skärp. Skönt att jag nyss fått min lön sedan jag jobbade på Delselius, så jättefattig är jag faktiskt inte tur nog!



Bråttom, bråttom

Nu ska jag iväg, berättar mer om det senare!
Hoppas ni får en riktigt bra dag!

2008:as bästa



Nu vill jag ha eran lista på ovanstående saker! Vad som var bäst enligt er!

Snygga prylar

Jag fastnade framför teven hela kvällen, men nu är jag tillbaka!
Titta vilka snygga saker jag har hittat!?




Piffad på hal is



Jag beklagar upplösningen på videon, men det gick inte att ladda upp den annars!
Jag hade ju frågat er om jag skulle börja videoblogga, och alla som svarade utan en person hade sagt ja. Så jag antar att jag kommer göra lite små klipp då och då!

Skridskoåkning

Hej!
Idag ska vi iväg till samma ställe som vi firade nyår på. Eftersom att dom har sjötomt tänkte vi åka skridskor där. Så det blir nog roligt! När jag kommer hem svarar jag på era kommentarer som ni skrev igår! Ha en bra dag!



Ett tråkigt nyår


Tyvärr måste jag säga att det var en utav dom tråkigaste nyårsafton jag varit med om. Jag och min familj var bortbjudna till ett par som även bjudit en hel del andra familjer. Med småbarn. Mamma sa att det skulle komma någon äldre Östermalmskille dit, så så farligt kunde det väl ändå inte bli?! tänkte jag. Men han var tydligen 12...
Så jag tillbringade dom första timmarna av kvällen i en fotölj med ett glas champange och mobilen. Vid tolvslaget blev det lite roligare då jag kom in en aning mer i allt prat och när alla fyrverkerier avfyrades. Hade ni en bra nyårsafton?

P.S Det blev den svarta klänningen! (Den matchade även bäst till mina nya skor).

Nytt år - ny inställning

Jaha, nu var 2009 påbörjat och nya utmaningar startar. Året som just kom har snabbt svischat förbi, och det året har varit allt mellan skratt till gråt. Ett riktigt bra år helt enkelt. Men nu sätter vi högre förväntningar och väntar oss att 2009 ska bli ännu bättre. Och det ska det tamefasen bli! Nytt år och ny inställning. Vi får se vad som väntar bakom hörnet, jag håller tummarna för att vi alla får ett superbra 2009, och får ut så mycket som möjligt av det.




RSS 2.0