Forts. på förra inlägget

Forts. Som sagt skulle vi gå på bio också, men när vi kom till biografen var den stängd, så vi promenerade bort till Sergel. Men där var vi tydligen 10 minuter försena för att få köpa biljetter till filmen vi ville se - Yes Man med Jim Carrey. Så vi fortsatte till Saga, men där gick den inte över huvud taget. Och då fick vi riktigt bråttom! På 15 minuter skulle vi ta oss från Saga till Medborgarplatsen, men vi klarade det med andan i halsen. Då var det enda problemet bara att våran träning började klockan 19.00, så efter filmen sprang vi allt vi orkade till tunnelbanan och till bussen, våra föräldrar fick packa ihop träningskläderna och komma med dom för att vi skulle hinna. Och det blev spinning.


Filmen var riktigt bra faktiskt! Bra handling och man får sig ett gott skratt lite då och då. Jag kan verkligen rekomendera den! På en skala 1-10 får den en 8 av både mig och Paulina.

Den handlar om en kille (Jim Carrey) som bara tackar nej till allt och kommer med bortförklaringar när kompisarna vill ut. Sedan gör han upp ett förbund om att han måste säga ja till allting, och det är där det roliga börjar!

 

 


Ebba

Jag har hört att den är super rolig :)

2009-01-08 16:42:39
http://ebba.devote.se

Left your comment here:

Name:
Remember me

Your email: (not public)

Your blog URL:

Your comment:

bloglovin