I'm telling you the last good night of 2009

..GOD NATT!

Tomorrow evening?

Har lite beslutsångest över outfiten i morgon. Alternativ ett är detta annars funderar jag på långklänningen jag köpte förra veckan. Svårt. Jag har kravlat runt på golvet hela kvällen och tagit bilder på olika outfits och det ångrar jag som in i HELVETE att jag gjorde, för mina nya skor har blivit skrapade mot golvet och fått vita fula märken. Suck. Vad ska ni ha på er i morgon?

MY NEW TOPSHOP NECKLACES

1. Topshop 135 kronor. 2. Topshop 50 kronor

SHOOES

Jag haffade ett par! Dessa ombloggade skor dök upp på Scorett idag och jag var inte sent ute med att införskaffa mig ett par. 13 centimeter klack i äkta mocka för 1000 kronor. Det är omöjlig att hålla fingrarna i styr när man heter Sandra, andra paret på en vecka. Blir definitivt dessa i morgon evening!

We want it fashion

Pics: Giles & tessa-jay
I sommar ser det underbart ut på solbrillsfronten! Jag håller tummarna för att budgetkedjorna får in många roliga varianter. Det är dags att byta ut raybansen, pilotbrillorna och fjortisbågarna mot riktiga grejer, eller vad säger ni?

Look of today

Ny blus från Mango, mockakjol från Bik Bok, stövlar från Scorett och ringar från Lindex och Stradivarius i Spanien.

Something evil's lurkin' in the dark

Jag håller på att ruinera mig själv. Det enda jag ägnat mig åt den senaste veckan är shopping, alltså det jag sysselsatt mig med idag igen. Idag blev det två stora halsband och en jacka från Topshop. Ska försöka hinna med att fota allt jag köpt på sistone plus mina julklappar någon dag.

Sonia Rykiel för H&M, igen

För några veckor sedan lanserade Sonia Rykiel en underklädskollektion för H&M som blev väldigt populär. Den 20 februari kommer nästa del av samarbetet ut i butik men denna gång kommer vi istället för underkläder skåda kläder och accessoarer. Temat går i randigt, starka färger och lekfulla accessoarer. Ovanför har ni några lookbook bilder för att se mer exakt vad kollektionen kommer att innehålla.

TO DO

Idag känner jag mig sådär extraduktig. Jag har varit på polisstationen för att göra pass och leg, jag har hunnit med att shoppa och vara på ikea där jag designat en garderob som ska beställas i morgon. Inte nog med det så har jag spelat en innebandymatch också. Inte illa va?

My new lovely blouse

Här har ni mitt senaste tillskott i garderoben. Underbar va? En gräddvit blus från Mango nedsatt från 599 kr till 349 kr, kunde inget annat än att slå till då jag tidigare spanat på den. Hur ska jag matcha? Funkar till jeans både ovanpå och instoppad, likadant med jeansshorts i lite högre modell. Kjol funkar också. Ett kanonköp helt enkelt!

Best dressed

Outfiten i mitten högst upp har jag blivit smått förälskad i. Byxdressen kommer tydligen från Topshop, helt klart värd att ta en titt på. Mary-Kates två klädval är heller inte fel. Aja, här har ni massa att gotta er i och hämta inspiration ifrån medan jag dejtar sängen. Godnatt! Är föresten hemma i kalla Stockholm nu!

I like the groove of your walk, your talk, your dress

Kollage av mig.
Klänning Josh Goot. X3 tröja chicy. Halsband YSL. Klänning Monki. Tights modekungen. Skinnhandskar chique. Väska modekungen. Jeans shopnastygal. Byxdess Stella McCartney. Skor Yousefzada. Läppglans accessora.

Hate black but wearing it anyway

Idag har jag done some shopping här i lilla Halmstad. Blev ett kit till min kamera med minneskort, kameraväska osv och en söt bh från Twilfit, hjärtstrumpbyxorna från Bik Bok och fodral till ipoden. På bilderna ser ni vad jag har jag på mig idag - stövlar från Scorett, klänning från Zara, kofta från Bondelid och väska från Zara.

Pastellfärger på vårens visningar

Pic: columbine
Här är lite smakprov från Louise Goldins vårvisning som ser alldeles underbar ut! Som vi redan vet går många av vårplaggen i beiget, men nu ser vi även pasteller som ljust rosa och blått. Att ha strumpor i öppna skor hänger kvar 2010 också. Jag kan inte vänta länge till på att affärerna ska få in vårkläderna, är så trött på vinterplagg.

1958 - 2009

Idag den 25 december är det exakt ett halvår sedan Michael Jackson lämnade jorden. Hela dagen har det rullat program efter program som en liten hyllning. Jag har sett på både Dangerous Tour och 30th Anniversary Celebration. För er som gillar Michael tänkte jag tipsa om en blogg som handlar om enbart honom, ni hittar den HÄR.

The greatest day of the year

Bildkälla: Jak & Jil
Snyggt! Precis så man vill gå klädd för en shoppingrunda när det är några grader varmare. Föresten, hade ni en bra julafton igår? Min var bra! Presenter jag fick var bland annat ett kamerastativ och kamerafodral, en platt/locktång från Babyliss, rosa ipod nano, pengar, danskläder, datorbricka och lite annat, det kommer bilder! Vad fick ni?

OUTFITTÄVLING

Det var länge sedan det stod outfittävling i någon av rubrikerna i bloggen så det får vara dags nu igen! Vill du stå i rampljuset och glänsa med din favoritoutfit i ett par dagar så anmäl dig! Det gör du genom att skicka din outfitbild till [email protected] eller länka till ett inlägg där du har bilden. Tveka inte att anmäla dig!

Lady Gaga på Elle's januariomslag

Snygga Lady Gaga som tagit världen med storm pryder i januari amerikanska tidningen Elle's framsida. Ovanför ser ni 2 bilder från plåtningen samt en video där vi kan följa med bakom kulisserna när Gaga fotas av duktiga Tom Munro. Stylingen står Joe Zee för.

Outfit for december 24

Nya over knee stövlar med klack från Scorett/Tiamo, nittights från Bershka i Spanien, hårig klänning från chicy.se, nitskärp från Lindex. Hoppas ni får en riiiktigt God Jul! Puss och Kram!

Topshop spring 10

Pic: fashionsquad. Ur Topshops lookbook för våren 2010, ser snyggt ut!
Just nu befinner jag mig i Halmstad, det har tagit hela dagen att köra ner hit. Så äntligen! Ska få lite sömn nu, för vi alla vet ju vilken dag det är i morgon, eller? Time to go, se ya

No pants

Pic: src783
Älskar no pants-trenden! Synd att man inte heter Lady Gaga eller varför inte Madonna och jämt kan gå runt med endast en body och strumpbyxor utan konstigheter. Life is unfair. Att införskaffa är en snygg body, gärna i färg!

One more in my collection

Ny ring, Lindex 50 kronor

Väskguiden

KOLLAGE AV MIG
1. Chique. 2. Missguided. 3. Chique. 4. Modekungen och Chicy. 5. Missguided. 6. Accessora. 7. Miss selfridge. 8. Topshop. 9. Topshop. 10. Modekungen. 11. Chicy. 12. Modekungen & Chicy.

I WANT, I NEED

Oj vad jag tjatar om mina stickade tröjor jag behöver. Kollade på allt från Weekday till Topshop idag men utan resultat. Eller ett och annat hittade jag, men antingen var tröjan för kort eller något annat som inte klickade. Min favoritwebshop Chicy har fått in massa härliga tröjor och visst känns det härligt med färg! Funderar på den lila.

Fotografering med Radar

Jag är med och tävlar om en fotografering av tjejerna på Radar, var med du också! Gå in här för att läsa mer.


Ny långklänning

Idag har jag och min kompis Emelie varit på stan precis hela dagen och hittat massa fina plagg! Jag köpte ett par stövletter ni ska få bild på i morgon samt långklänningen ovanför (bilderna är från sannaknows) som ni också ska få se på mig i morgon. Nu blir det köpstopp för svarta klänningar, behöver färgglada klänningar och stora tröjor.

Veckans bäst klädda kändisar

Bilder: instyle i hopsatta av mig
Nicky kör på en svart tuff outfit med Louboutin-stövlar och en Valentino-väska toppad med en snygg leokappa. Parker gav hennes romantiska Sophie Theallet klänning lite glöd med Chanel strumpor och svarta tuffa klackar. Rachel som ser ut att bära en byxdress har i själva verket matchat en svart bustier med ett par höga vida byxor från Catherine Malandrino. För styleikonen Blake kan det aldrig bli fel, en Dolce & Gabbana klänning i spets med Christian Louboutin skor blev toksnyggt! Med det lockade håret blev det både gulligt, snyggt och sexigt, men på rätt sätt. Orkar ni läsa mer? Reese och Zoe bar båda kavaj och klackar vilket passar både till fest, jobbet och shopping. Alltid ett säkert kort vill säga.

But it's okay, and it's okay


Back to old times

Efter över ett års paus från konståkningen ska jag idag ta nya tag och testa på igen. Suget fick jag efter att ha varit på konståkningsuppvisning igår och sett min gamla grupp åka, då slog mig hur mycket jag saknat det. Önska mig lycka till!

Tell 'em that is human nature



Should I change?

Jag är så trött på min header, men jag har inte tid att byta ut hela just nu. Men frågan är om ska jag byta ut mittenbilden mot denna tills vidare? Blir det konstigt med en sommarbild och en vinterbild? Tyck till!

Min rosa önskelista


Balmain S/S 2010

Här ovanför ser ni lite ur Balmains vårkollektion. Ser riktigt snyggt och fashion ut! Att införskaffa till våren är en maffig svart kavaj/frack med massa stora broscher på kragen man lär hitta på second hand. Klicka här för att se mer av kollektionen och för beställning.

De som lyckas


Bilder: emsedge

Det perfekta vinterplagget

Ett väldigt användbart plagg nu i vinter är lite större tjockare tröjor. Matcha gör man som snyggast till ett par tuffa tights och smycken. Funkar lika bra till jeans. Översta raden: modekungen. Nedre raden: chicy.

Look of today

Vilken underbar dag det har varit hittills! Först sovmorgon och sedan en härlig julavslutning i skolan. Istället för lunch mättade jag mig med lite shopping, blev bland annat strumpbyxorna ovanför med ränder och prickar på från Lindex, snygga va? Inte nog med det så sken solen alldeles underbart idag och det var perfekt fotoväder. Ikväll blir det en kväll med tjejerna, mysigt! Vad ska ni hitta på idag? Har ni fått jullov?

The-right-now-color


"Den lilla svarta" som tagit över alla kvinnors garderober börjar sakta men säkert förvandlas till "den lilla färgglada". Två färger vi sett mycket av på sistone är rött och blått i klara färger som ersätter de svarta. Ska lätt satsa på färg nu denna tråkiga vinter och sedan beiget till våren! Bild från asos nyhetsbrev.

Pimp my legs

Pics: sthlm streetstyle & emsedge
Istället för helsvarta strumpbyxor finns det nu stort utbud i många butiker av svarta med snygga detaljer på. Har länge länge suktat efter ett par med hjärtan eller prickar, men finner aldrig vad jag söker. Tipsa mig gärna om butiker som har! Låt er inspireras genom att klicka här!

En dag i Stockholm

Vilket kaos det varit i trafiken idag! Under en period gick det inga bussar över huvud taget, men jag lyckades till slut ta mig in till stan för julklappshandling med en tjejkompis. Blev lite för dyra klappar och vissa glömdes bort att köpa till, tar tag i det i morgon. Har föresten fotat flera hundra bilder idag, allt från porträtt på vänner till stadsbilder, härligt! Jag älskar min kamera!

Ann-Sofie Back för Cheap monday

Pic: ellenclaesson
Detta är två underbara plagg ni kommer få se mer utav i februari då Ann-Sofie Back lanserar sin första kollektion för Cheap monday. "Plaggen är indelade i tre teman, duct tape, stylised whiskers och cut out, och och bär olika applikationer så som hålor, revor och tejp." citerat från Glamour. Jag ska vara i god tid och köpa mig ett och annat!

Underklädeskris


Pic: icity
Jag är för tillfället i världens största behov utav underkläder. Det är inte så konstigt, det är otroligt tråkigt att köpa när det ändå knappt syns under kläderna. Visst köper man sig hellre en snygg klänning då? Jag gör i alla fall det. Någon dag framöver ska jag ta mig i kragen för att shoppa loss underkläder på H&M, som duger bra åt mig.

Pretty ballerinas

Bild: hopsatt av mig. Vill tipsa er om sidan prettyballerinas som har ett brett sortiment med massa härliga ballerinaskor precis som namnet lyder. Även om ni inte ska köpa några kan det alltid vara roligt att ha en trevlig sida att vila ögonen på emellanåt.

Lindsay Lohan


Look of today

Nittights: Bershka (Spanien). Klänning: Lindex. Jeansväst: MQ. Sjal: ?. Plus smycken, smink och lockat hår som inte är med på bilderna, fotade nämligen sent i går kväll till idag.

30% rabatt på klockor!

Hej alla fina läsare! Nu har jag ett fint erbjudande till er angående klockor vilket passar perfekt med tanke på att julen är nära. Webshopen Smalslips som jag tidigare bloggat om, ger alla mina läsare 30% rabatt om ni anger koden blogg när ni betalar. Klockorna finns i alla möjliga glada färger! Vill ni ha en mer diskret finns både svart och vitt att välja på. Orginalpris för en klocka är 499 kronor, så passa på!

Falling in love wasn’t my plan


Bild: vanillascented
Jacka från Christopher Kane, Bh från VPL. Klänning från Helmut Lang, Body från Camilla and Marc. Tisha från Helmut Lang. Skor från Alexander Wang. En massa snygga grejer jag förmodligen inte är ensam om att vilja ha.

I'm a robot woman

Bild: emsedge
Jag har bloggat om ett liknande halsband för säkert ett år sedan, men nu äntligen har jag hittat ett i budgetvariant från JC. Tyvärr är jag aldrig ute i god tid när jag hittar något jag vill ha så oftast tar saker och ting slut på en gång. Men den här gången hoppas jag att ni sparar en robot åt mig med tanke på att jag inte fick ormringen!

Vilken outfit är din favorit?

Bilder: posh24 och instyle
Kollage: av mig

This is it musikvideo

Nu är musikvideon för Michael Jackson's This is it formellt ute! Mannen som står för inspelning och produktion av denna video är ingen mindre än Spike Lee som ni säkert känner igen från musikvideon They don't care about us, som Lee även också stod bakom. Lynsna, se och njut!

You got it, it's all about to bring it out

En av mina bästa inspirationskällor är stockholmstreetstyle som dagligen bjuder på massa härliga outfits i alla möjliga stilar. Ni vet de dagarna man inte har någon inspiration alls och bara vill klä på sig mjukiskläder för att ingeting duger? De dagarna ska ni kika in där och se att ni kommer luska fram en snygg outfit efter många om och men. På tal om annat vill jag skryta lite om att jag har städat hela kvällen här hemma, snacka om duktigt!

Say say say what you want but don't play games with my affection

Hundtand, spets, transparent, Chaneljackan, kors, kedjor och det perfekta håret. Underbar kombination! Bild: här

To do-lista


New dress


Leo leo leo

Dessa leopardkängor kommer från have2have och kostar drygt 700 kronor. Det bästa med dom är att de funkar lika bra som gummistövlar som till fest! Jag tycker att dom är asballa, något i din smak kanske?

Christmas

Idag föll de första snöflingorna i år över Stockholm som nu lagt sig som ett vitt täcke över marken. Här i mitt hem är det verkligen jul - pepparkakor, gröt och knäck bakas för fullt och jag dansar runt i min röda tomteluva till jullåtar. Trots allt detta kan jag inget annat än att längta till sommaren.

I have a dream


2009:s Idol

Grattis Idolvinnaren 2009 Erik Grönwall! Vann rätt person?


Come take a walk with me

Älskar det här bildspelet, från 4thandbleekeragency


A walk to remember

Har en ny klänning på mig idag ni ska få se bättre bild på senare och de gamla vanliga utekläderna. Vi har haft Luciafirande i skolan idag, lika vackert som alltid. Därmed glittret i håret. Nu ska jag fortsätta Idoltittandet, vem åker??

Look of the day

Halsduk, tunika och jacka - Bik Bok, smycken Spanien och Snö, jeansväst H&M, skärp som under dagen gick sönder, ska vara fransar längs ner - från ingen aning, väska  Zara, skor - Vagabond, silverstrumpor - Topshop.
Jag är helt underbart duktig på att uppdatera. Eller inte. Ingenting blir någonsin som man tänkt sig. Exempel på det idag var skola, kvarsittning, spana in ett gymnasie jag vill gå på, shoppa, äta och plugga till matteprovet jag har i morgon. Ett kollage får det bli i morgon istället. Är död just nu.

Random pics by me

Ansiktskrämen alldeles ovanför har jag använt i cirka en vecka nu och den gör succé mot min hy ända från första gången jag använde den. Prova den om du får chansen!
Sista spurten nu i skolan vilket innebär 10 000 inlämningar och dessvärre lika många prov. Detta är anledningen till att det blir så få inlägg. Nästa vecka är jag tillbaka helt som vanligt igen, men i morgon bjuder jag på en outfit och ett kollage vilket jag kan lova redan nu!

I'm feeling spanish today

Klänning med axelvaddar - Pull and Bear i Spanien, halsband och ringar - Stradivarius i Spanien.
¡Hola! Vi har haft modevisning idag på spanskan på tal om ingenting, sjukt kul! Just nu sitter jag med SO som jag har deadline på till i morgon, annars blir det inget betyg. Vi jobbar med världskrigen vilket är både intressant och sjukt tråkigt. Måste fortsätta nu, sköt om er!

These shoes by Topshop is wow

Kanske har jag visat dom tidigare, kanske inte. I vilket fall som helst får ni se dom nu igen för jag är lika kär nu som för första gången jag såg dom. Mockavariationen kan ni inte ha missat som blev en sådan succé, men ska jag vara ärlig gillar jag skinnisarna bättre. Ni ser dom nu och tänker: WOW, ni ser dom sedan in real och tänker; WOOOOOW!

Armband från chicy

Jag vann det här urläckra armbandet i Tyra Sjöstedts blogg! Blev så himla glad, tack! Känns som att oturen har vänt, först en MJ tröja och nu ett armband, vad blir nästa?

Lovely sunday

Gammal outfitbild på mig. I morgon blir det precis som förra söndagen en tripp på stan i mån om att hitta danskläder och stövletter. Därefter det 3 timmars ragga vilket blir lovely. Föresten, vart är alla underbara kommentarer? Det ekar nu mer i kommentarsfälten, hoho?

Nastygal

Svart, rött, transparent, blått - yummi! Bilder hopsatta av mig.

Min shoppinglista


Dancing in the moonlight

Pic: Jak & Jil
Idag har jag inte mycket för mig mer än att åka och dansa krumping som jag ska göra om en liten stund. Vi tränar en del inför uppvisningen som kommer att vara om 1 vecka. Ikväll ska jag gottgöra er med massa inlägg eftersom jag helt enkelt inte hinner med det under vardagarna, så kika in under kvällen istället! Ha en superbra dag!

Fashion feber

PICS: emsedge, carolines mode, sthlm streetstyle
Funderar på att rensa min garderob och sälja allt jag inte använder eller har tröttnat på snarast. Jag vill ändra allt för tillfället - flytta, byta garderob, byta grannar, byta skola, byta mina ben och en hel del annat. Något som förändrar för stunder är shopping som jag måste ta mig i kragen och göra någon dag, finns aldrig tid till sådant.

Tory Burch vs. Topshop?


Ringa in mig

Bild: ellenclaesson
Jösses vad snyggt! Är helt inne på det här med ringar, har mest stora så det skulle sitta fint med ett par lite mindre som på bilden. Kolla bara in skärpet och ormen! Älskar kombon med några lite mer speciella ringar till en helt vanlig silverring. Snyggt!

HotHorse

Jag har fått långklänningsfnatt! Synd bara att jag är så kort och har svårt för att passa i långa klänningar men jag hoppas på att hitta en som passar mig. Klänning från Kimberly Ovitz.

Some inspiration


En dagens

Lurvig klänning från chicy, skärp från ?, kavaj från MQ/Stockhlm, smycken från Spanien och ett par hemskt fula gamla stövlar från Euro sko. Är det någon som vet vart man kan hitta sina livs over knee stövlar så släng in en kommentar!

Vilken outfit är din favorit?

Bilder: Instyle & posh24. Kollage: av mig. Jag är inte på topp just nu. De 2 senaste månaderna har jag släpat mig fram och igenom allt. Är ständigt trött, hinner inte med det jag ska, sänker mina betyg, har inte tid att träffa kompisar, tror inte att jag duger och lever i en bubbla utav stress. Kanske är det en sådan period, jag vet inte? Ville bara skriva av mig och berätta att jag lever och är snart tillbaka på fötter igen med massa go'a inlägg!


RSS 2.0