all that I had was all I'm gonna get

Jag har varit kär i dessa två plagg ovanför ända sedan jag såg Altewai Saome-visningen under modeveckan. Är man ute efter billigare alternativ i samma bana kör klädkedjan Zara också på svart och vitt i fina material.


ACNE SS11

Det är inte någon nyhet för de flesta att Acne har en väldigt fin vårkollektion i år, det är bara det att jag inte riktigt kan släppa vissa delar av den. Dessa platåskor är bland det mest fantastiska jag har sett, det är bara så otroligt typiskt att inga av dessa kommer in i butik, endast liknande modeller som ska vara mer lättsålda.

wild horses couldn't drag me away

Ny vecka som startades med te och scones i Gamla stan tillsammans med fina människor. Resten av veckan går åt till att repa med dansgruppen inför två stora gig tors + fre bla på Collage, kul!

I need you more than birds need the sky

Haffade ett par killer-glasses under invigningen av nya Topshop/Topman flagship store denna kväll!

tired of waiting for you

Ännu ett par nya kostymbyxor och ny kavaj samt tröja, alltihop från Emmaus Vintage. Ganska oinspirerande kan jag tänka mig eftersom att förra outfiten var i princip likadan fotad på samma plats, whatever!

Look of today

Ny kavaj och nya byxor från Emmaus Vintage.

and by the way you talk that you're just my kind

Det är ju inte så pjåkigt med runda brillor, inte. De där vänstra från H&M skulle jag haffat för ett bra tag sedan men det föll i glömska och nu kan jag inte anta annat än att de är slutsålda. De högra alternativet hittar ni på Nasty Gal. Föll även pladask för en annan rund variant från Weekday idag, men som vanligt när jag hittar något jag vill ha är plånboken inte med på mina äventyr utan stannar hellre hemma.

we used to be the luminary ones

Kollage av mig. I år är det mer färg än någonsin och jag älskar det! Är just nu på jakt efter färgade kostymbyxor samtidigt som jag funderar på om jag ska våga doppa topparna i någon härlig färg. Åh. Vackert det vore.

APLACE releasefest

Här om kvällen var jag och snygg-sofia på APLACE releasfest på Kåken. Det var fullt ös och proppat med häftiga människor och grymma dj. Jag hade på mig en ny chockrosa kavaj från Emmaus, känns lagom fin till sommaren sådär.

you make me feel like oh boyIdag befann jag mig på Rice på Stureplan med mina vänner, fin kväll.


RSS 2.0