Har ni sett något gulligare?



Nej nu ska filmerna jag köpte tidigare idag på, sedan ska jag fortsätta i min bok med en varm kopp te vid sidan av. Resten av alla ursöta kläder och accessoarer kommer förmodligen imorgon. Hoppas ni haft en trevlig halloween!

Rosetter var det här!


Ikväll har jag temat "mode & kläder"

Så nu kommer jag bjuda på en massa skönheter till kläder och accessoarer!
Här kommer lite otroligt söta spets kläder, helt underbara tycker jag, vad tycker ni?


Jag som ville titta på filmerna jag..

Har laddat ner en massa filmer på datorn, men kan ju inte kolla på dom! För ljudet på datorn fungerar inte, så försökte jag få in dom i min Creative Zen, men det funkade tydligen inte att titta på dom i den? Aja, jättekonstigt är det. Och arg är jag också. Längtar tills jag får mig en egen dator - med ljud, om jag någonsin kommer få det, men om bara 2 veckor fyller jag år, så det är bara att hålla tummarna!


Pälsarna är tillbaka

..och självklart som det är är asos en av dom som inte missar den heta trenden. Vad säger ni, ska vi hissa eller dissa pälsen?


Säger man verkligen "happy" halloween?



Alla brukar säga happy halloween, men man kan ju inte säga "glad halloween"? Det ska väl snarare vara läskig? Eller jag kanske blandar ihop det med glad påsk? Aja, jag är alltid lite snurrig! Men ha en bra halloween allihop!

Internet är hopplöst!

Hej!
Ni kan ju gissa varför jag inte uppdaterat idag - tack vara internet! Det har knappt funkat den här veckan alls. Helt hopplöst.
Jag gick upp vid klockan 13.30, jag sover verkligen bort hela dagarna, men det blir det snart ändring på, för på måndag börjar ju faktist skolan, Tyvärr. Har inte gjort så mycket alls idag, handlat på Ica i närmare 2 h, helt sjukt vad lång tid det tar, men innerst inne vet jag ju faktist att det är mitt fel. Jag köpte i alla fall 2 filmer och en påse godis. Men det behövs om man ska överleva en hemmakväll. Men om en timme har jag faktist innebandy, så det blir kul! Vad har ni gjort idag?

Vet ni vad jag mer önskar mig?


Karamellfärgad väska

Kan passa på att säga godnatt redan nu, orkar inte spendera så mycket mer tid framför datorn ikväll. Ska göra mig en kopp te (jag vet att det är ett jäkla massa tjat om mig och mitt te), sen ska jag läsa. Det var så otroligt länge sedan jag bara gosade ner mig i sängen och läste. Känner att det är precis det jag måste göra nu. Så godnatt!
Om ni undrar varför jag inte uppdatarar lika ofta längre är det för att internet krånglar så förbaskat.



Den här väskan är helt underbar, jag lovar er! Önskar mig verkligen den. 599 kr från affären Oasis

Nu ser vi rosetten överalllt


Dreamgirls

Började titta på filmen "Och så kom Polly" igår. Men kände inte riktigt för den, så efter ett tag bytte jag till filmen Dreamgirls. Det är nog den bästa filmen som finns! Jag älskar den verkligen. Visst är den bra?


En dag till och jag skulle ruttnat!

Nu är jag hemma! Har tillbringat dagen i Sergelgången och Gallerian inne i stan med min vän Emelie. En dag inne till och jag skulle nog börja ruttna! Uscha buscha vad det regnar ute, mitt paraply gick sönder när det blåste så mycket. Eller egentligen var det trasigt redan innan, men nu hamnar det i alla fall direkt i soptunnan!
Jag köpte inget mer än nylonstrumpbyxor och en smaskig chokladmuffins. Men nu behöver jag något varmt och gott, gissa vad jag tänker på?

Titta vilka söta rosa öronvärmare jag hittade! Jag ska nog köpa såna, så otroligt söta!



Och titta här vilken underbar tröja från Carlings! 599 kr - den ska bli min!


Varm choklad + film

Jag svslutar kvällen med en kopp varm choklad med vispgrädde, mums! Imorgon ska jag hitta på något. Funderar på att åka in till stan, fika lite och shoppa. Visst lät det som en bra kombination? Det tycker jag i alla fall. Men nu ska jag sätta på en film och sen får vi se om jag hittar på något annat skojigt här hemma. Hoppas ni haft en bättre dag än mig!



Älskar bilden på Beyonce. Gud vad hon är snygg!

Smoothie vs te?

Gjorde precis en jättegod smoothi, har ju redan druckit 3 koppar te idag, så jag kände att jag behövde lite variation! Vad föredrar ni helst, smoothie eller te?


Tävling



Ni har väl inte glömt bort tävlingen hos dresslikeaprincess där ni kan vinna allt detta?!

Vad gör man?

Jag är verkligen uttråkad! Jag borde ha ringt någon för länge sedan, nu slår jag vad om att alla är upptagna med annat. Och jag orkar inte ringa runt till alla jag känner. Jag är alldeles för lat för sådant. Och aldrig i livet att jag tänkre fortsätta städa i mitt rum, föresten är nog allt redan i sin ordning. Hm, vad jobbigt det här blev då! Och sova tänker jag inte heller göra. Har ni något förslag?


Det ska vara färg


Hösten är nedstämmande

YES! Äntligen funkar internet, har nästan väntat hela dagen på att det ska funka, ja, jag har faktist inte gjort så mycket annat. Tagit det lugnt, fortsatt mitt lilla städprojekt, lyssnat på musik, druckit te. Ja, alltså haft sjukt tråkigt helt enkelt! Jag förstår inte varför jag inte ringer någon. Men jag är inte på humör. Hösten gör mig verkligen nedstämd!


Hungrig och Huvudvärk

Nej, nu ska jag göra mig ännu en kopp te och sedan städa. Jag är aldrig trött på kvällarna, så otroligt jobbigt, för då somnar man aldrig. Aja, jag ska göra mig ett försök senare i alla fall. Men nu kom huvudvärken tillbaka, ska ta mig en ipren först och främst. Godnatt så länge, och hoppas ni haft en kanonbra dag!



Hiss eller diss?

Träningarna gick hyffsat bra, gjorde mig en kopp te när jag kom hem. Ska nog fortsätta min städning om en liten stund, nu är både min garderob, min hall och en hel del lådor städade. Känns skönt! Har faktist inga planer inför imorgon, det blir säkert en tråkig dag hemma precis som idag, men ska försöka hitta på något. Är lite shoppingsugen faktist! Men det är jag alltid. Vad ska ni göra?

89299-853

Marc Jacobs "The Surrealist shoe" är väldigt annorlunda kan man ju säga, men samtidigt väldigt cool och snygg. Eller jag vet knappt vad jag ska säga om den.
Hiss eller diss?

Hoppas träningen piggar upp mig

Sitter här och värmer mig på en varm kopp vaniljte. Gud vad gott det är! Strax ska jag åka iväg till stallet för att rida, och därefter till innebandyn med ett kort mellanrum. Ska slå på teven en snabbis och kolla om det går något roligt jag kan titta på en stund. Har haft så otroligt tråkigt idag.

Tittade på datorn Sony Vaio igår som jag önskar mig. Hade aldrig sett den på riktigt, men oj vad snygg den var! Jag kan inte bestämma mig om jag ska önska mig den eller en MAC, vad tycker ni?


TÄVLING



Nu kan ni vinna alla dessa underbara prylar hos dresslikeaprincess

Smidigt bananfodral

Vet ni vad jag har köpt? Ett jättetöntigt, väldigt smidigt bananfodral. Så man ska kunna ta med sig bananen i tex väskan utan att den blir mosad. Smart va? Den kommer från Designtorget, ni kan ju alltid kika in deras sida här. Den kostar 85 kr och finns i färgerna röd, grön, svart, turkos och den jag har - gul.


Jag kan inte förstå..?

Oscarsvinnaren Jennifer Hudsons sjuåriga brorson hittades skjuten till döds i baksätet på en stadsjeep i måndags morse. Hemskt! Hennes mamma blev ju även mördad för bara några dagar sedan.Vad finns det för människor egentligen?! Jag blir så fruktansvärt arg, men mest ledsen. Jag kan inte fatta hur någon kan göra sågot sådant. Jag kan inte fatta det! Stackars tjej. Du måste vara stark Jennifer!


Snygg klänning, men ful bränna


Ena sekunden städat, nästa inte

Jag har precis kommit på en lösning till alla mina skor som inte fanns plats någonstans, jag har fixat en "vad det nu heter", som jag hade i min garderob förut, som jag nu har några utav mina skor i. Jag tror inte ni fattar, men jag lovar er att det är hur smart som helst!
Jag vaknade pinsamt sent idag - eller jag blev väckt till och med. Men jag gick ut och slängde alla mina gamla kläder och prylar jag sorterat ut, äntligen. Och dammsög. Nu får vi se hur länge mitt rum kommer vara snyggt tills det ser ut som ett bombnedslag igen, suck, har ni det likadant?

Jag hade inga skojiga bilder, så nu får ni en på mig jag lagt ut tidigare!


elle.se

Bianca Balti - Bianca Balti, bild 1

Nu drar 'städerskan' igång igen!

Usch vad trött jag är! Kom hem för en liten stund sedan. Vi såg filmen Vicky Cristina Barcelona. Den var väldigt rolig, men ändå inte den bästa jag sett. Valde mellan att sätta en trea eller fyra på den, så det blev 3 ½, för bra var den faktist inte, men ett gott skratt fick man minsann! Det har varit en bra dag med mycket skratt och roligheter. Nu håller jag på att dö utav trötthet, ska göra mig en liten kopp te och rensa några lådor i mitt rum, jag kommer aldrig orka det..


Felicia vägrade att ta en bra bild på mig, så den här får duga!
Mina tänder ser inte kloka ut!



Och till sist en bild på Felicia som inte ville vara med på bild..

BIO TIME

Hej!
Jag städade till klockan 2.00 i natt, kul va? Men det blev snyggt och prydligt i garderoben nu i alla fall! Blev hur mycket kläder som helst som ska slängas. Ska försöka sy om några plagg också, hur det nu kommer gå.
Det blev inte mycket köpt idag, bara två enfärgade t-shirts från H&M, alltid bra att ha. Och aj säger mina fötter, efter att ha gått i klackskor en hel dag gör det ganska ont, ska lägga i gelésulor så dom inte blir så hårda. Men nu ska jag strax äta och därefter åka in till stan för att gå på bio!

Hade ingen bättre bild tyvärr...


Söderte på G

Nu ska jag börja städa lite smått i garderoben som sagt, medans jag surplar i mig en kopp söderte. Men innan dess ska sminket av och pyamasen på! Ska lägga mig ganska tidigt, för imorgon ska jag in till Nacka Forum ,igen, med Felicia. Jag hoppas ni haft en jättebra dag, godnatt!


Jennifer Hudsons mamma mördad!


Oscar-vinnaren Jennifer Hudsons mamma sköts till döds i Chicago i förrgår eftermiddag, och Jennifers sjuårige brorson är nu anmäld som saknad. Enligt polisen i Chicago hittades två döda kroppar i en lägenhet i centrala Chicago i förrgår 14.44 lokal tid och en av kropparna var alltså Hudsons mamma. Polisen har arresterat en misstänkt, William Balfour, men vet ännu inte var Hudsons brorson Julian King befinner sig. Detta enligt TMZ.

Mina nya älsklingar

Här är mina nya skor jag köpte idag, det är så dåligt ljus, så bilden blev inte bra, ni får se en bättre imorgon då jag ska ha dom! Men dom är jättesnygga, 600 kr från Euro sko.


Rörigt, rörigt!

PUH! Nu har jag städat min egna lilla hall, har huur många skor som helst, några par blev slängda, jag ställde upp alla andra (som fanns plats) i min skohylla och även under, och i en skogarderob. Så det känns skönt att ha fått lite ordning, och en massa jackor och väskor har jag också sorterat.
Nu är mitt nya projekt "städa garderoben", och det kommer nog ta hela natten..

Några utav mina skor!



Och till sist - lite av mina kläder..


Har man kul så har man!


Lite shopping

Ledsen för en dålig uppdatering, men i alla fall! Idag blev jag väckt, och skräckslagen blev jag när klockan visade 13.00, men den var ju bara 12.00 - det är ju vintertid nu! Så åkte jag och mamma till Sickla och köpte en jättesnygg soffa som kommer hemlevererad i veckan, ska bli skönt att få lite fint här hemma för en gångs skull!
Sedan tittade vi på datorer eftersom jag snart fyller år och önskar mig en. Sen bar det av till nya Nacka Forum, och ojojoj vad stort det blivit, och ganska omysigt. Men men, det är ju affärerna man vill åt! Jag köpte ett par jättesnygga skor, bild kommer senare!

Det blev också ett vitt spetslinne från New Yorker 129 kr


asos - det säger väl allt?


Äntligen lov

Det blir en mysig hemmakväll med levande ljus, godis och teve. Jag har ju faktist hela lovet på mig att göra roliga saker! Så varför just idag? Ibland kan man faktist bara behöva vara hemma. Ikväll är det ju Stjärnor på is, det får jag minsann inte missa!



En strålande dag

Det gick bra att jobba, kom hem för ett tag sedan. Nu har jag lika tråkigt som vanligt igen, ska försöka hitta någon som vill ses, eller så tar jag det bara lugnt här hemma. Vi får se hur det blir, har ni haft en bra dag?


Hello sängen, here I come!



GODNATT!


Äntligen får jag sova

Efter Idol som håller på nu ska jag hoppa in i duschen, innebandyträningen gick inte så bra eftersom jag är så otroligt trött! Efter jag duschat ska jag sätta på en film och sedan sova. En vecka i skolan är en plåga, och imorgon ska jag upp vid klockan nio. Så det blir inte så mycket sovmorgon. Missar både min fys, konståkning och dans, och det är ju synd.


Jennifer Hudsons röst kan väcka döda

Sitter här och lyssnar på alla låtar ifrån filmen Dreamgirls, och Jennifer Hudson har en sån grym röst så man nästan dör! Om man bara kunde sätta alla dom tonerna. Det är bara att se sig i stjärnorna efter. Så är hon snygg också, orättvist. Ni som inte sett filmen, se den!


Hårfärg + massa annat onödigt

Slutade redan vid 13.00 idag, så jag åkte till Mölnvik med min kompis Jessica där jag köpte hårfärg till min utväxt, sen blev det ju förstås en massa annat onödigt som fick följa med hem, exempelvis godis, paraply, deoderant mm. Men imorgon får jag ju faktist mina efterlängtade pengar, plus lön eftersom jag ska jobba imorgon. Så det ska bli shopping i helgen!


Sista avsnittet av Heroes ikväll

Vad trött jag är! Och det känns verkligen i benen efter att ha ridit och spelat innebandy igår, orienterat idag och sedan dansat. Men sånt är livet.
Nu äntligen är det faktist Simpsons, men bara för det vill jag inte kolla, har ju längtat hela dagen.
Jag vill verkligen lägga mig tidigt idag, men det blir svårt eftersom det är sista avsnittet utav Heroes ikväll, och det går ju bara inte att missa! Så det kommer bli sent i alla fall. Har ni haft en bra dag?


Jag hinner ett inlägg till!


Oj vad det kurrar

Nu ska jag göra något att stoppa i magen, jag är hungrig! Sen ska jag byta om, göra 2 mattetal och åka iväg till dansen som börjar 18:30.

Simpsons började inte 17.00 heller, vad är det för fel på mig? Vad får jag allt ifrån? Ikväll är det i alla fall sista avsnittet utav Heroes. Men förhoppningsvis kommer säsong 3 snart också. Men nu kurrar magen alldels för mycket,
ni lär höra mer utav mig senare!


Snart är det lov!

Kom på att Simpsons inte börjar förrän klockan 17.00 om jag inte minns fel, annars får jag väl vänta till åtta eller nio eller när det nu börjar. Kollar aldrig på teve, så jag kan inte sånt där i huvudet. Här kommer i alla fall resten av mina planer i veckan, blir en ganska lugn helg faktist, snart är det ju faktist också höstlov..

Idag, torsdag:
streetdance och plugga
Fredag: innebandy och säkert något mer
Lördag: jobba på Delselius, skulle egentligen haft fys, konståkning och dans
Söndag: shoppa



Visst är datorn snygg? Har gått och drömt om den ett ganska långt tag nu, den står absolut högst upp på min önskelista i år, fyller ju faktist snart år! Hoppas mamma och pappa är snälla i år..


Nästa inköp blir en GPS

Idag orienterade vi som sagt på Djurö, och det gick ganska bra. Fick G i betyg, men det är bra för att vara mig, för jag förstår mig knappt på en karta i vanliga fall! Ska nog skaffa mig en GPS så det går lättare i framtiden.
Men här sitter jag i alla fall med en kopp "fläder & champange" te, gott va? Ska belöna mig med att titta på Simpson efter den här långa och kalla dagen. Sen ska jag plugga..



Paulina och Felicia vid bussen idag


Jag gillar färger och mönster på kläder!

Det var ett tag sen jag lade ut killkläder i bloggen, hittade faktist inte så mycket snyggt idag på några sidor alls, men så fort jag hittar något sånt där "wow" så ska jag absolut visa er det! Men här får ni tre saker jag tyckte va lite småcoola, vad tycker ni?


Orientering på Djurö imorgon

Imorgon har vi orientering borta på Djurö, en ganska lång bit ifrån skolan. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra det här året, och att det inte går som alla andra då jag sprungit vilse.. Jag kommer nog aldrig förstå mig på en karta, varför kan dom inte skriva "sten", "brant" och allt vad det nu är istället för att göra massa prickar och streck. Suck!


Idag i skolan var det två killar som fick åka och göra drogtest på Vårdcentralen, dom hade tom bjudit småbarn på det! Jag förstår mig inte på det? Men tydligen trodde dom att det var godis. Om man nu ska tro på det vet jag inte. Men man går ju för i helvete inte och bjudet små barn på piller man inte ens vet vad det är för något, och knappast tar man det själv. Puckon kan jag bara säga!


Internet krånglar så otroligt mycket hela tiden!

Vad arg jag blir! Internet har inte funkat på hela dagen, och då måste ni förstå hur tråkigt jag haft. Helt plötsligt hamnade jag framför Bolibompa, det var väldigt länge sen jag såg det! Men det var lätt att slita sig ifrån, som tur är, och då var jag duktig och pluggade matte istället! Hur har eran dag sett ut?


Har aldrig spelat sämre

Matchen igår gick riktigt riktigt dåligt, det blev 3-0 till det andra laget, och det kändes som jag aldrig spelat innebandy tidigare, så dålig var jag! Men nästa match måste ju gå bättre! Men bra kämpat tjejer!


Skulle vara snällt

Idag har jag ridning och därefter innebandymatch, önska mig lycka till!


Hallelujah it's raining men

Usch, det är så trist väder, det är absolut det sämsta med hösten, när solen skiner är den hur underbar och vacker som helst, men idag kan jag tyvärr inte säga det. Om det hade varit så att det det regnade killar istället, som i låten "It's raining men", det hade minsann vorit något!
Idag i skolan fick vi fisk som alla andra tisdagar, och jag äter inte det, särskilt inte skolans, så jag känner mig väldigt trött och orkeslös just nu. Och hungrig.
Fick tillbaka mitt spanskaprov idag, jag fick VG, blev inte så nöjd eftersom jag hade högre förväntningar. Men nästa prov ska bli ett MVG, punkt slut..


Hett med utväxt!



Hösten och vintern är på väg och det mörka underhåret kommer som ett brev på posten. Men av med mössan, nu behöver vi inte gömma utväxten längre. Så här i ekonomiskt oroliga tider när frisörbesöken inte blir lika täta som tidigare, är det passande nog helt rätt att åta den mörka utväxten synas.
Linday Lohan, Sienna Miller och Jessica Simpson är några av dem som lagt sin genomfärgade look på hyllan, enligt InStyle.
Tricket är att låta utväxten se avsiktlig och genomtänkt ut, istället för ett jag-hinner-inte-till-frisören-missöde. Se gärna till att skarven mellan tidigare ljusare hår och mörkare utväxt är lite ojämn, tipsar en hollywoodfrisör.


BILD: Bulls
Jennie Sandberg Publicerad 2008-10-21.

Jag är kär i dessa klädesplagg

Nu är jag klar med både engelskan och det mesta av so:n. Har gjort en jättefin uppsats om praotiden på Delselius. Nu tänkte jag jobba lite matte, men innan dess är det tedags! Hoppas ni haft en jättebra dag!

Snygga kläder va? Alla kommer ifrån asos.com


plugg, plugg, plugg

Nu har jag en hel del jag ska plugga på, so, matte, no, svenska och engelska. Jobbigt jobbigt, och den datorn jag vanligtvis brukar vara inne på är internet helt knas på. Frågan är om jag verkligen kan jobba på den här? För jag behöver definitivt en dator. Ska försöka lösa det.
Men nu måste jag sätta igång så jag blir klar någon gång!


Jag kan skela med ögonen

Nu ska jag börja plugga lite hade jag tänkt, jag gjorde faktist aldrig något roligt idag, har suttit här för det mesta, hjälpt en tjej med bloggen, fixat en ny musikspelare till min blogg som ni ser till vänster och gosat lite med min kanin. Tiden har bara runnit iväg känns det som, så nu måste jag få någonting gjort hade jag tänkt.

Jag börjar skratta varje gång jag tittar på den här bilden! Jag är bäst i hela världen på att skela med ögonen tror jag. Men tro inte att jag är seriös på fotot..


Vilken är eran favorit?


Piffads foundation test


Nummer 1: En superbra foundation från Max factor. Jag tycker den är jättebra och använder den dagligen. Både för att den är matt (man glänser inte av den), den har bra färg (inte orange eller gul) och den har ett bra pris. 150 kr, finns på både klädaffärer och kosmetikaffärer, exv Kiks.

Nummer 2: En jättebra foundation från Biotherm. Den är en aning glänsigare, men inte mycket alls, man kan lägga ett svagt lager puder över så blir det helt perfekt. Den har också bra färg, så länge man själv inte köper för mörk, då kan det bli lite orange-varning. En nackdel är att den är ganska dyr.

Nummer 3: En foundation från Isadora. Jag fick hem en på prov, och blev förälskad i den, men den kan också bli en aning orange om man har för mörk. Den täcker bra. Jag har även för mig att priset var väldigt bra, ungefär 150 kr tror jag.

Nummer 4: Loréal paris, den täcker väldigt bra och håller sig kvar ganska länge. Men jag tycker den var lite för orange, men om man inte tar så jättemycket vilket inte behövs, blir den faktist ganska bra!

Jag vill shoppaa!

Det var lite kallt och ruggigt ute idag, så jag och pappa tog båten och körde en liten sväng istället för att hela familjen skulle åka till Sandhamn och ha mysigt där. Jag körde och det gick finfint, sedan åt vi thaimat, jag trodde jag skulle spricka, så mätt blev jag!
Det blev ingen shopping idag, för mamma min har så ont i ryggen så hon tror att hon ska dö. Så vi två kommer stanna hemma. Men nu börjar det klarna upp, får se om jag kommer på någonting roligt att göra! Så länge ska jag dricka upp min latte och läsa Glamour.
Ha en superbra dag!

Åka båt eller shoppa? Det är frågan

Usch vad jag är trött, tittar på stjärnor på is, jätteroligt faktist! Kollar ni också på det?
Imorgon (om det blir bra väder) tänkte vi ta båten till Sandhamn och äta mat och ha mysigt där, annars ska jag antagligen iväg och titta i affärer med antingen mamma eller en kompis. Nu är det ju inte långt kvar tills man får pengar heller, så jag ska köpa en massa fina saker för alla slantar som blivit över, om jag hittar någonting förstås! Vad ska ni göra?


Storstädning

Dansen gick bra, efter den tog jag en riktig storstädning i mitt rum och i min egna lilla hall. Stoppade i en maskin tvätt, hängde in kläder i garderoben, dammsög, bäddade sängen, packade väskor, vattnade blommor och fyllde på med jord i krukorna, visst är jag duktig? Det blir en banan som belöning!


Sommarmode 2009


3-3

Matchen slutade 3-3, det gick jättebra tycker jag! Och Sofia - vår målvakt, var grymt bra! Nu ska jag om lite drygt en timme åka iväg till raggan, Ha en superbra dag allihopa!


Det svider i ögonen av trötthet

 Dags att duscha, göra te och därefter hoppa i säng,
ska ju upp vid halv åtta imorgon! Hoppas ni haft en
riktigt bra dag! Godnatt!

Lagbild F-94 (2008)

Imorgon blir en bra dag

Innebandyn var rolig, mina skott och min kondition har blivit så mycket bättre, men det gick inte så jättebra annars. Men mitt lag har ju inte spelat så länge, men man ser otroligt stora framsteg. Som sagt har vi match imorgon, på Lidingö, jag hoppas att det kommer att gå bra! Sen har jag ju dans, så det blir en bra dag.

En lite höstmysig bild på mig och Carolay

Piffa upp dig med en piffig kjol



En jättesöt kjol från stylebystars


Jag hatar att bli blöt!

Känns lite ovanligt att man stannar i skolan till 16.30 faktist, men det gjorde jag, Emelie och Felicia idag, och jobbade med lite skisser och rum på bilden. Väldigt skönt med en lärare på bara 3 elever, lite lyx tycker jag! Jag fick ett starkt VG i en bilduppgift jag nyligen gjort klart, så jag är nöjd, det är min fantasi allt hänger på som gör att jag inte når upp till ett MVG, jag kommer aldrig på vad jag ska göra!

Och för första gången på väldigt länge vistades jag ute när det regnade, jag är nästan som en katt, jag hatar verkligen att bli blöt! Men jag hade inget val, hem måste jag ju ta mig. Jag blev nästan blå om fingrarna för att det var så kallt ute! Usch. Nu dricker jag min fjärde kopp te för idag och ska strax äta, och efter det är det innebandyträning, har match imorgon jättetidigt, men det ska bli riktigt roligt!


Heroes 21.00 tv4



Nu är det äntligen dags igen


Ja, det är bara att hålla med om att vi sjunger "väldigt" bra


Original Video - More videos at TinyPic

En dag utan mat

Hej!
Idag hade jag spanskaprov i skolan, det gick jättebra kändes det som, men det är bara att vänta och se om det blir ett MVG eller inte. Efter skolan åkte jag med några kompisar till Delselius i Gustavsberg och fikade lite smått, sen gick vi dirket till konfirmationsundervisningen. Men nu har jag sagt till att jag inte vill konfirmera mig längre, det verkar så otroligt tråkigt, så nu slapp jag det! Sen hade jag streetdance, och vet ni hur hungrig man blir efter en sån här dag? Så det blev en rejäl middag när jag kom hem. Nu ska jag göra te och mysa framför teven.

Jessica och Carolay (coolt namn, va?)

Embla med sin marsmallowsklubba



Jag hänger i en väldigt graciös stolpe på konfirmationen


I´m looks lika a bankrånare with my pink clothes


Skor och väskor är min religion


Rökning ökar risken för depression


En ny studie visar att kvinnliga rökare är särskilt utsatta. Det är vanligt att börja röka för att trösta sig när man är deppig. Men en ny australiensisk studie som publiceras i British Journal of Psychiatry visar att man också kan bli deprimerad av att röka.
Forskarna följde 1 043 psykiskt friska australiensiska kvinnor under en 10-årsperiod. De upptäckte då att de deltagare som rökte mer än ett paket cigaretter om dagen löpte dubbelt så stor risk att drabbas av en depression än icke-rökare.
Vill du må bra både fysiskt och psykiskt bör du alltså sluta röka på direkten, uppmanar forskningsteamet. 2008-10-14 13:41:00

Länk: http://www.improveme.se/magazine/2510.

Taggtrådssår på hela benen, stackars mig..

Idag hade vi orientering igen. Det gick bra fram tills jag fastnade i taggtråd när jag sprang och ramlade rakt framlänges och fick 5 stora hål i byxorna och blodiga uppsvullna sår på heela bakbenen. Och det sved en hel del kan man ju säga. Jag fick inte på mig jeans efter det eftersom det sved så otroligt mycket när man bara kom åt. Så jag fick gå med leriga mjukisbyxor uppvikt på ena benen, snyggt va?

Jag och Jessica innan min lilla olycka.


Den dumma taggtråden jag fick in i hela benet!



Nu är hösten invigd!

Hej!
Internet har krånglat hela dagen! Men det var ju tur det, för annars hade jag nog inte suttit som en snäll liten flicka och pluggat spanska till provet vi har imorgon. Men nu har jag bara det jobbigaste kvar - jag måste lära mig jättemycket om mexico för att kunna skriva en uppsats på spanskan imorgon som såklart ingår i provet, och eftersom jag satsar på ett MVG så måste jag nog offra den här kvällen till att plugga.. Suck!

Efter skolan åkte jag med mina två kompisar Embla och Evelina till ett café vid namn Delselius i Grisslinge ungefär där jag bor. Vi tog en fika på stranden på bryggan, med bullar och varm choklad, men lite höstmys inklusive fika behövs ibland!
Jag upptäckte precis att jag fått skolfotona, jag ska försöka scanna in bilderna lite senare så ni får se! Ciao!

Jag på Bryggan, kan man bli mer rosa?


Embla med lite Marilyn Monroe-frilla på bryggan


Dreams can come true, right?


Banantime!

Matchen gick såder, jag gjorde inte så bra ifrån mig, det blev 4-1 till dom. Det var så rörigt med alla byten och sånt i vårt lag eftersom vi var så många idag. Men nu ska jag ta en banan och försöka få upp energin igen, sen ska jag sova gott hela natten. Hoppas ni haft en kanonbra dag! Min har varit toppen!


Jag är arg på mig själv

Jag lyder inte mig själv, nu satt jag vid datorn hur länge som helst istället för att plugga inför spanskaprovet på torsdag, nu blev jag riktigt arg på mig själv! Ska ju strax äta och åka.. Men en liten liten stund hinner jag nog, önska mig lycka till inför matchen!



Jag blir så otroligt fin på bild

Ikväll har jag och mitt innebandylag match. Innan dess ska jag försöka hinna med att estudiar español och äta, och självklart blogga lite då och då som lite omväxling från pluggandet som verkligen sliter ut en.
Hittade en väldigt fin bild på mig sen förra matchen i helgen, måste säga att jag såg riktigt riktigt snygg ut! Ellerhur? Not..


Avundsjuk, jag är så avundsjuk (eller hur går den?)



Jag nåste bara säga att Mischa barton är grymt söt, och att hon har väldigt bra stil. Men det är nog för att hon passar i allt hon sätter på sig. Det är orättvist. Livet är orättvist. Och jag är avundsjuk.

Ingen är bättre än oss på att fota samtidigt man orienterar


Den som inte vill ha det här- måste vara knäpp!


-Ett skäpp kommer lastat.- Med vaddå? -Tusentals bilder på me, myself and I

Det har vart en riktigt bra dag idag, och fint väder har det varit också! Jag börjar verkligen tycka om hösten, den är inte så dum i alla fall. Vacker är den också, och det finns så mycket fint att fota!
Jag vet inte hur mycket jag fotat dom senaste dagarna, det är inte klokt, nu behöver jag inte fota mer på hela året.. Men der är klart jag ska göra det! Fick byta minneskort idag, eftersom det andra i kameran är fullt, tänk när det här också tar slut? Det dröjer nog inte så länge till..

Jag med min nya mössa och halsduk, visst blev det sött?



Måndagar 21.00 tv4

Just nu håller jag på att titta på ett skolmatsprogram som startade förra måndagen.
Det har visat sig att kattmat är dubbelt så nyttig som skolmat, jag tycker det är hemskt! Ska vi inte få bra mat i vår skolgång? Om vi får vi äcklig mat resulterar det i att ingen äter, och man får ingen energi och får mycket svårare att snappa åt sig allt man gör på lektionerna. Det måste dom börja förstå. Jag tänker sluta att äta skolmaten, det känns obehagligt att inte veta vart maten kommer ifrån, vilka ämnen som är i osv. Jag har inte tänkt på det tidigare, men nu fick jag en riktig tankeställare, jag säger bara usch.


Världens finaste armband


Jag hittade grymt fina armband på en sida, jag blev helt kär! Men jag tyckte att 599 kr + frakt var dyrt för ett litet armband jag ändå kommer tappa bort så småning om. Jag är ju ganska slarvig med allt litet, särskilt smycken och nycklar! Men det kan ju aldrig vara fel att sitta och titta och dregla över dom..

Tidning, te, choklad och tv

Såhär ser min kväll ut, plus teve och en mysig filt!


Jag blir kär lika ofta som jag byter kläder

Rosa och leopardmönstrat? Nä, kanske inte va?

Jag är kär i Paris Hiltons jacka, den är så otroligt fin!
Vill ha, vill ha, vill ha!

Material girls



Såg en film som hette Material Girls i helgen med Hilary Duff och hennes syster Haylie Duff. Den var väl ganska bra, men inte den bästa jag sett precis. Jag skulle nog inte rekomendera filmen, när det faktist finns dom som är mycket bättre. Men den får nog 2,5 av 5 stjärnor utav mig!

Hjälp mig!

Som ni ser har jag både ändrat bakrund och header. Jag vet ännu inte om jag blivit nöjd eller inte, annars kommer det en ny eller det gamla vanliga tillbaka! Men just nu funderar jag mellan dom här tre, den enda skillnaden är höstlövet och blomman nere i högra hörnet. Hjälp mig bestämma mig!

Tryck på bilderna


Jag tror jag ska bli kock

Jag är inget fan när det gäller fisk dirket. Har knappt ätit det på flera år. Och idag på hemkunskapen i skolan skulle vi förstås göra Fish & Chips. Usch usch usch. Jag nöjde mig med pommesfriten vi gjorde själva, men inte ens dom blev goda. Och det blev ju inte bättre när vi hade i ett kilo curry i remouladen..

Visst ser jag ut som en riktig mästerkock?


Och Felicia med. Hon ser ju väldigt glad ut i alla fall..


Hösten är vacker den

Dagen började lugnt och skönt med en so-lektion, efter det skulle alla tjejer i klassen till ungdomsmottagningen där vi pratade om allt möjligt. Otroligt skön stämning vi har bland tjejerna tycker jag, trots att vi varit borta 2 veckor från varandra kan vi fortfarande prata på som vanligt.
Efter det gick vi en hel bunt till Delselius/Tornhuset i Gustavsbergshamnen och åt lunch. (Det var där jag praoade förut!). Så det var mysigt! Självklart tog vi en massa massa bilder, vet inte hur jag ska få plats med alla i det här inlägget, men jag delar upp det lite. Hoppas ni haft en bra dag!

Dom ville inte vara med på foto, men det här fick duga tycker jag!



Jag - det blev ingen snyggare bild än såhär!


Jag, Nathalie, Amanda, Emelie och Felicia har höstlövskrig!


En härlig höstbild på Felicia, Amanda och Emelie!

Kaninkiss i teet?

Nu provdricker jag min nya mugg, och nya te - champange & fläder, mums! Men efter jag hällt i lite mjölk luktar det kaninkiss, uscha buscha! Fick göra en ny kopp te.. Utan mjölk. Och den smakade betydligt godare.




Dagens shopping

Det blev 3 par söta korta strumpor från Carlings 79 kr, 1 par långa gråa over knee strumpor från Indiska 79.50 kr, en mössa 98 kr och en halsduk i samma mönster 149 kr från Carlings, en tjocktröja från Carlings 499 kr, 2 tekoppar med fat från Indiska, 50 kr/st tror jag dom kostade.


En härlig höstdag

High School Musical på is var ganska bra, det var ju såklart häftigt och bra gjort, men det blev ganska töntigt på svenska tyvärr. Efter det åt jag och mamma lunch på ett sushi-ställe och kollade i affärer, och dom flesta vet ju hur jag är- jag kan inte låta bli att köpa något! Men det kommer bilder senare på vad som fick följa med hem.
På vägen hem stannade vi till i Nyckelviken i nacka, där vi tog en fika och en promenad, så det var mysigt!


High school musical i Globen


Tjoho! Vilken balans, va?


En härlig höstbild tagen i Nyckelviken!

Ajajaj!

Hej!
Aj vad jag har ont i handleden, gick med den lindad igår, men det är bara så otroligt jobbigt, så jag tog av det, men det var ju inte så smart, det gör verkligen ont! Jag vet faktist inte heller vad jag har gjort. Men ajajaj..


Imorgon, då..

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska gå på High School Musical, fast i Globen - fast på is. Det kommer nog bli grymt coolt tror jag! Men jag har ju faktist bara sett första filmen, men jag hoppas att det räcker. Och jag måste bara säga att jag tycker han med fluffiga håret är jättesöt!


Kvällspromenad?

Har fortfarande lite ont i huvudet, men det är bara att göra det bästa av situationen och inte tänka på det mer. Det skulle egentligen suttit väldigt fint med en kopp te just nu, men är så otroligt mätt utav allt godis och smultronläsk (!) jag precis ätit/druckit. Och varmt är det här inne också, ska nog gå ut..


Idag blir min lilla snutteplutte 1 år!

Idag blir min lilla snutteplutte kanin Muscot 1 år, så han fick en smarrig tårta bestående av knäckebröd, sallad, banan, morötter, äpple och godis.


Det känns i benen

Snacka om att det känns i benen. Har först spelat match, direkt efter det dansade jag ragga, och det var förstås lika roligt som vanligt. Matchen gick väl lite si såder, men det kan ju inte alltid gå bra!
Nu har jag jätteont i huvudet, men vet faktist inte vad det kan bero på, jag har ju både sovit och druckit, någon som vet någon annan anledning? Jo, jag kom på en, man kan ju vara sjuk, men nej, inte jag. Det blir jag ju aldrig?..


Fullspeckat schema

Jag är så otroligt trött, ska hoppa in i duschen, göra te och sen mysa lite framför teven. Imorgon har jag innebandymatch, så jag missar konståkningen, men det gör inte så mycket för min del, dirket efter matchen har jag ragga (dans). Så det blir ett fullspeckat schema! Hade tänkt ta en sväng in till stan för att shoppa lite, men hinner nog inte det. Vad ska ni göra?

Jag är helt totalt kär i dom här skorna!

Älskar låten


Min lunch - prinsesstårta

Hejsan!

Min dag har varit perfekt, förutom alla bussar jag missat och allt jag inte tänker berätta. Sista dagen på praoen, Tornhuset/Delselius. Men som sagt frågade dom mig ju om jag vill jobba extra lite då och då, roligt tycker jag! Och jag fick ett fint omdöme. Sen var det innebandyträning, och nu sitter jag här och nynnar på 3 låtar samtidigt, blir nästan en liten remix.

Det blev lite för mycket prinsesstårta..

Visst?

Heroes är alltid lika bra, och slutar alltid när det är som mest spännande..


Full rulle

Hej!

Det har varit en trevlig dag idag, och ni anar inte hurdana armmuskler jag börjar få! Olala säger jag bara. Har nog även gått upp en hel del skulle jag tro, inte bra, inte bra! Har tagit hem massa kakor och bröd idag igen. Jag jobbade över ganska länge idag, men det gjorde inte mig något, bara det att jag höll på att komma försent till min streetdance, men har man mina små ben kan man gå i racerfart! Nu ska jag duscha, ta ett fotbad, göra te och fixa naglarna. Bra avslut på kvällen, va?

Snygga Elin!



..Och Elin igen.

Jag känner mig en aning efter

Mamma kom precis hem med en film till mig. High school musical. Jag känner mig en aning efter faktist, med tanke på att redan en trea är på g och kommer ut på bio snart om jag minns rätt. På söndag ska jag faktist gå och se filmen, fast på skridskor, i globen. Det kommer nog bli jättecoolt tror jag! Någon annan som ska gå?









Inspiration, topshop.com


Han klappade mig på axeln!

Jag glömde berätta det, men igår var Michael Persbrandt (hur han nu stavas!) och fikade hos oss, han var jättetrevlig och jag småpratade lite med honom, sen tackade han för fikat och klappade mig på axeln! När han gått sprang vi iväg med hans kvitto till kontoret och kopierade ett x antal kopior av hans namnteckning. Visst är vi knäppa?

        

Nu blir Janina arg!

Hej!
Idag fick jag med mig både kakor och bröd hem! Mums filibaba! Jobbade halva dagen i Tornhuset och andra halvan av dagen i Gustavsbergs centrum på Delselius Konditori, där även Janina jobbar. Så det var lite roligt att träffa henne. Men nu ska jag torka bort mina smulor i mungiporna och äta något nyttigare än kakor!

Janina kommer bli arg när hon ser den här bilden vet jag!



Och en suddig bild på mig! Inte den finaste.

Spansktalande Sandra!

Yo tengo que estudiar español en mañana, tengo una prueba, fecha de la prueba es dieciseís de octobre, tengo muchos hacer. (Jag är sämst på att sätta ihop meningar!) Yo voy a comer y beber en mi cocina ahora, y luego dormir en mi dormitoria, y buscar mi teléfona . Buenos noche! (kan inte ens godnatt på spanska..)

Sony Ericsson XPERIA X1
En sån här telefon skulle inte sitta helt fel, ellerhur?


I'm in love!


Njut av livet så länge ni kan

Hej!

Hemma igen efter en riktigt bra dag! Jobb, ridning och sen innebandy, det blir lite stressigt minsann, men det fungerar! Jag tycker inte om lugna och stillsamma dagar, utan jag vill få ut så mycket som möjligt utav dagarna. Livet har så mycket att bjuda på! Både glödje och sorg. Även om alla inte är nöjda med sig själva och det liv dom lever, och det är synd. Riktigt synd. För livet är en gåva, njut av det så länge ni kan. Imorgon kan vara er sista dag på jorden, så brukar jag tänka.

Gjorde en banana split idag, men den blev inge vidare lyckad! Men roligt, det har vi på dagarna!


Dags att lägga på ett kol

Morsning korsning!
Sitter här med en skål fil och musli och försöker klä på mig medans jag skriver- inte det lättaste ska jag säga! Idag börjar jag runt 9.30-10.00, så nu måste jag lägga på några kol för att hinna med bussen! Ni får ha en superbra dag!

Såhär snygg går jag runt och är på dagarna!


Grovt misshandlad i sergelgången

Jag hörde precis på nyheterna om en kille som blivit grovt misshandlad på t-centralen i sergelgången tror jag det var. Han hade blivit knivskuren och fick föras till sjukhuset med ambulans och några misstänkta greps på platsen. Patetiskt!


Te är kvällarnas räddning

Nej, nu ska jag plugga spanska och sen sova. Man blir så trött efter såna här långa dagar, man nästan längtar efter att få krypa ner i sin mysiga säng med en tidning och lite musik. Visst lät det härligt? Men först av allt blir det påtår i min tekopp och pyamasen ska åka på!

Sånt här kärlekste vill jag ha!


Skolmatsprogram på tv4

Just nu sitter jag och tittar på ett program på tv4 om skolmat, eller just nu är det paus, men väntar på att det ska börja igen, medans sitter jag här med en kopp söderte och en färsk baugett från fiket jag jobbar på och har det riktigt trevligt! Vad har ni för er?


Önskelista

Hello!
Slutade klockan 19.00, så det blev ganska sent, är ganska trött också.. Men nu har jag i alla fall gjort färdigt min önskelista tror jag, eller ibland ploppar det ju upp ett och annat i huvudet som man skriver dit. Men just för tillfället kommer jag inte på någonting mer.
Det var så otroligt roligt, för jag trodde att jag skulle fylla 15 i år, så jag gick och bara längtade efter moppe, och gick och sa till alla att det inte är så långt kvar tills jag får moppe. Men när jag pratade med min mamma sa hon att jag skulle fylla 14, och jag blev jätteförvånad? Jag kan ju inte bara vara 13!


1.      Vit bärbar MAC dator med mobilt bredband och photoshop eller en rosa bärbar dator med mobilt bredband och photoshop.

2.      En jättesnygg tröja från asos.com (bild nedanför)

3.      En supersnygg brun väskan från en affär i gamla stan, minns ej namnet

4.      Pengar

5.      Ny garderob med stooora speglar på.

6.      Playstation spel/singstarskivor

7.      Prenumeration på nån tidning (exv. Chic, Frida, Elle, Glamour eller nån.)

9.      Ny Mobil

10.  En ny sterio



Jag är lycklig jag som får sovmorgon

Godmorgon!
Som sagt börjar jag klockan 12.00 idag, riktigt skönt! Så jag gick faktist upp klockan 10.30 - en vardag! Lyx lyx lyx. Ska bli roligt att komma igång och jobba igen efter helgen. Skulle ju faktist jobbat i lördags, men så blev det tydligen inte. Men nu ska jag börja göra mig klar för att gå till bussen som går om bara ett litet tag, man vill ju komma i god tid minsann!

Är det någon av er som kollade på Stjärnor på is i lördags? Det gjorde jag! Grymt roligt, och jag som faktist åker konståkning. Och jag såg att dom hade spelat in i samma ishall som jag tränar i, lite roligt faktist. Ska bli skojigt att se nästa lördag av vad dom har att bjuda på då!


Försoning

Nu är Försoning med Keira Knighley slut. Den var ganska svårfattad. Och tung på något obeskrivligt sätt. Den föll inte riktigt mig i smaken. Drama är alltid så, så.. långtråkigt, fast endå inte tråkigt. Men den var hel okej tycker jag. Och jag hade faktist för mig att den fått en Oscar. Och det är ju inte illa!


Jag börjar kl.12, lyxigt va?

Vet ni vad? Imorgon börjar jag klockan 12.00. Skönt va? Men då slutar jag ju också betydligt senare. Håller på att titta på en film jag kommer med en recension till senare. Så ni vet.. Men nu ska jag återgå till film-tittandet, och uppdaterar senare!

Häftigt armband va?


Imorgon är det måndag

Te och filmdags för min del, hur roar ni er en söndagskväll?


Ursöt tröja från asos.com



Ska jag klicka hem den eller inte? 984,38 kr


Shopping i Sickla

Kom hem med en ursöt jacka och lite söta underkläder. Blev inget mer. Måste ha ett par till skor, men hittar aldrig dom där perfekta. Och det är ju lite synd. Direkt efter Sickla åkte jag och dansade, och det var ju trevligt att få in ett litet träningspass mitt i allt.
Har varit jättedålig på att svara på kommentarer och uppdatera på sistonde, men försöker komma igång lite smått igen. Har ni haft en bra dag?


En supersöt rosa tröja från Esprit




The Eye med Jessica Alba

Igår såg jag även The Eye med Jessica Alba. Den var grymt bra den med! Kan också rekomenderas. Den var läskig, men jag är så förtjust i såna filmer! Den hade också ett bra slut, som jag tycker är viktigt. Den var helt enkelt riktigt riktigt bra!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och därefter iväg till Sikla för att shoppa. Men jag kan nästan slå vad om att jag inte kommer hitta någonting alls. Eller alldeles för mycket.




Jag är för en gångs skull uppe tidigt

Idag gick jag upp redan 9.45. Känns jättehärligt att vara uppe så tidigt. Har till och med kollat på en film nu på morgonen. The Heartbreak Kid. Den var jättebra tycker jag! Rolig och, ja, bra! Jag kan verkligen rekomendera den.



Hyra film-dags!

Nu ska jag åka och hyra filmer, vi får väl se vad det blir för några. Hade tänkt ta en sväng förbi Lindex idag för att handla lite nya underkläder, men dom stängde ju så tidigt idag, så jag skulle inte hinna. Har hittat en massa söta undisar ifrån H&M, ska försöka hinna dit i veckan.


Näsblod i fulla lass

Jag stuntade i både konståkningen och ösbyskolans dag idag, jag var på tok för trött för det. Igår innan jag lade mig blödde jag näsblod, och det var inte lite heller! Det rann.. Och det beror nog på både stress och för dålig sömn. Så nu för en gångs skull har jag fått sova ut! Ska snart iväg och dansa, så det var nog lite dumt att jag precis duschade faktist..


Dödligt trött

Nu ska jag göra mig en stor kopp te, sätta mig och titta i spanskaböckerna lite grann eftersom ett prov börjar närma sig. Sen ska jag äntligen få sova! Ska upp 7.30 imorgon (en lördagsmorgon!), ni måste förstå hur trött jag är och hur trött jag kommer vara då. Usch! Jag ska nämligen på Ösbyskolans dag heter det, så ska jag sjunga lite och så. Efter det har jag ragga (dans) 14.00, ska bli superskoj! Sen ska jag förmodligen ta en fika med Felicia, så jag tror inte det blir så mycket uppdaterande då heller. Hoppas ni haft en tokbra dag! Trevlig helg!


Snygga höstprylar


Lång, härlig men hård vecka

Äntligen får jag sätta mig ner! Jag har inte suttit ner sen klockan 13.00 då jag åt lunch. Jag jobbade i Gustavsberg idag istället för i hamnen. Det var inte riktigt lika roligt, men helt okej! Och det blir faktist inget jobbande för min del imorgon, dom löste alltihop, så jag slapp komma, även om jag gärna skulle velat! Men det kommer säkert fler jobbchanser.
Idag fyllde min kompis Embla år, så hon och några andra kompisar var och fikade hos mig som en bra avslutning på dagen, efter det åkte vi till innebandyträningen då jag var så slut så jag knappt orkade spela. En sån vecka det varit!

Jag och Jessica på bussen


Embla födelsedagsbarnet och Jessica på Delselies

Fredagens ordcitat

I alla skämt ligger lite sanning.

Vad innebär torsdagar?

Idag är det torsdag, och vad innebär det? Jo, Heroes såklart!


Visst gör man allt för lite stålar?

Hemma. Skavsår på mina fossingar, aj aj! Jag gick en timme tidigare från jobbet idag för att hinna med min konfirmationsundervisning. Men jag tror faktist inte jag ska konfimera mig. Jag får panik då fort jag kommer in i kyrkan.. Men ska ge det en chans till.
Sen skyndade jag mig iväg till min streetdans, skönt med lite träning efter alla bakelser och latte jag får i mig på dagarna! Och vet ni vad? Jag har fått jobb på Tornhuset, jag ska hjälpa till lite där då och då. Och första gången på riktigt är på lördag 10-18. Det ska bli jätteroligt! Men grejen är den, att det krockar med skolan, ett fyspass, konståkningen och min dans. Men visst gör man allt för lite pengar?

Här är mitt fina fik!


Idolsnack

Har precis kollat på idol, alla är så jäkla bra nu! Jag bara älskar Loulou, hennes röst är rent ut sagt grym! Jag har ingen favorit längre, utan jag älskar alla. Fast den jag hoppas på ska åka ut ikväll är hon den superblonda tjejen jag ej minns namnet på. Vem är er favorit och vem tycker ni ska åka ut ikväll?

http://www.tv4.se/noje/idol_2008


Inspiration, Topshop


Snygga jeans till bra pris, H&M


Jag behöver nya skor!

Hej!

Usch vad jag känner mig dålig på att uppdatera.. Fy på mig! Jobbet var riktigt roligt idag, och det gick strålande! Mycket skratt, prat och sång "backstage". Efteråt åkte jag till Nacka Forum där dom håller på att bygger ut och om, så inga affärer ligger där dom ska enligt mig, dom har knappt några över huvud taget!
Jag hittade världens sötaste jacka på MQ, men det finns bara 4 stycken i hela Sverige kvar i min storlek, ska försöka hinna med att åka till Täby någon dag för att köpa den! Så kärade jag även ner mig i en ursöt tröja från Indiska, men är lite osäker på om jag verkligen kommer använda den eller inte. Men det blev en ny mascara och foundation i alla fall! Glöm inte att kolla in veckans blogg!

Söta tröjan ifrån Indiska!


Världens finaste jacka!


RSS 2.0