Mobile update

Har nyligen sett Beckmans visning och nu sitter jag med en kaffe och laddar upp för nästa som blir Cheap Monday. Kameran har lagt av så är inte jätteglad just nu.


look of today

Idag slängde jag på mig något enkelt, lite Weekday, vintage och Zara.
Tillbringat några timmar på stan i desperat försök att hitta något att ha på mig under modeveckan. Inget duger ju när det väl kommer till kritan. Mitt i all stress åkte iphonen i marken och blev till glassplitter, nåja får väl tejpa eller nåt.

NK fashion show backstage

Åh en sån underbar dag, visningarna och ombyterna gick galant. Jag hade så roligt och träffade så mycket nytt folk. Inte nog med det, jag har blivit mästare på att stryka kläder och tejpa skor också, det ni!

peppa!

Idag jobbar jag tillsammans med söta Ellen som påkläderska under NK:s modevisning. Blir en lång och rolig dag!

look of today

Roligt att så många hittat hit!! Byxor + skor – Beyond Retro. Polo – Weekday. Jacka – Carin Wester.

pleating

Lite halvskabbig utan smink och gårdagens kläder. Under jackan gömmer sig en svart plisserad klänning.

RODEBJER S/S 12

Vill bara klä mig från topp till tå i gult när jag ser dessa bilder! Ska bli spännande att se vad Rodebjer visar upp nästa vecka på mbfw! Jag letar som en tok efter en gul tajt polo. Sedan vore det fint med knallgult läppstift till också.


you and I we were born to die

Me by Ida

tickets, check!

Såhär glad var jag idag efter jag bokat biljetter till Grekland med tjejerna inför sommaren!

going in



I wanna dance til dawn

Läppstift Make up store, Dare. P.S kunde inte vänta på min jacka så köpte en tillfällig (blå!) på zara idag!

fur

För er som inte hittat den perfekta pälsen än kan jag tipsa om sidan thriftedandmodern.com som säljer både vintage och sprillans nya. Är man inte ute efter en päls hittar man utan problem andra fina klädesplagg både för sommar och vinter. På tal om päls beställde jag en jättesnygg getpäls igår som jag längtar efter att få gosa in mig i nu i kylan!

TRENDBOMB

Kollage av mig
Idag besökte Sara Winter från Moderådet min skola och hade föreläsning om kommande trender 2012-2013.

Det jag såg mycket av var välformade rundade plagg, prickigt i kombination, monokromt och mycket grönt. Matta tyger ska kombineras med glansiga och rött är det nya svarta. Plisseringar som ger en romantiska känsla. Mycket gothic och skräckromantik. Pälsar och dunjackor får gärna vara lite längre. Kjolar/klänningar ska sluta precis innan knät alternativt gå ända ner för snyggast effekt samtidigt som midjan sänks en aning. Blockfärgerna samt basplagget polotröjan håller i sig. Många designers och konstnärer hämtar just nu inspiration från rymden, så plagg med en stjärnhimmel eller kometer på skulle vara drömmen just nu. Även kornblå syns det hemskt mycket av, gärna tillsammans med svart. Likaså senapsgult. Dräkten kommer göra come back, alltså ett "klädset" som gärna ska vara i mönster.

Balenciaga s/s 12

Balenciaga s/s 12 by Steven Meisel. Känslan, inredningen, stylingen. Detta älskar jag.

hello there

från beyond retro

must haves

Snyggaste klackarna från Acne
Skärp från Isabel Marant
Metalltoffs från H&M
Asos tolkning på Céline's kollektion SS12

Koh Phangan

Hade världens bästa kväll igår med mina två finaste vänner på Koh Phangan. Satt i en tuk tuk och drack drinkar och lyssnade på åska. Självklart invigdes paljettkavajen!

better late than never

Så synd att jag aldrig fick till en outfitbild på nyår! Klänningen är second hand och glittrar massor i verkligheten. Under hade jag en transparant tröja och till prickiga strumpbyxor, en liten second hand väska + dessa skor.

Try to take me down I'll be right up 'cause you aim too low


När jag har tråkigt färgar jag håret rosa. Ibland grönt.

before I die


They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'

Idag hittade jag en paljettkavaj på Beyond Retro som skiftar i färgen beroende på ljuset, silverrosa till svart, så fint. Hittade även dessa skinnshorts och lite annat som gjorde min dag.

nyår


skiing

Håller till på kallare ställen just nu tillsammans med pojkvännen. Hur har ni det??

Nyårsskor

Helt perfekta. Från Zara


RSS 2.0