Aj mina fingrar

- AJ AJ AJ! Vet ni hur ont jag har på mina fingrar? Har bränt mig på lussebullsplåten, och det gör så jäkla ont. Är helt vitt och rött, kommer nog ha brännsår resten av livet..
Men gott blev det!



Bli snyggt nyårsklädd hos asos


Det går framåt för Brittan

Visst känns det som om Britney kommit på fötterna igen?
Här ser ni en glad och snygg Britney Spears i Paris.


Jobbig träningsdag idag

Nu är jag hemma ifrån konståkningen, ska äta, hoppa in i duschen och sedan iväg på street. När jag kommer hem ska jag som sagt baka. Jag bara älskar lussbullsdegen, så det blir nog inga lussebullar i år eftersom all deg kommer bli uppäten. Ha en bra dag!



Idag ska det bakas!


Godmorgon! Idag är det första advent, och för oss betyder det julbak! Ska bli både lussebullar och pepparkakor bakade. Nästa helg ska vi förmodligen baka ännu mer och göra knäck, det är ju så fruktansvärt gott! Jag bara älskar julen och allt som hör den till, eller förutom snön.

Ni måste bara se Tony Irvings fjäderdräkt!

Min dag har varit helt fullspäckad! På förmiddagen hade jag innebandymatch då vi vann med 9-2, sedan åkte jag direkt till min dans i Gustavsberg. När den slutat åkte jag till Kvarnholmen där Stärnor på is håller till. Jag och hela min konståkningsgrupp var och tittade på genrepet som nästan var som på riktigt, jätteroligt! Och vänta bara tills ni ska få se en av Tony Irvings dräkter gjord av fjädrar, ni kommer skratta ihjäl er! Så missa inte det ikväll, 20.00 på tv4!

Ett gammalt klipp från Stjärnor på is med snygga Idol-Markus och Johanna


Pinks nya musikvideo


Min säng väntar på mig

Nu är jag hemma igen! Eller kom hem för ett tag sen. Det blev inte så jättesent eftersom jag har innebandymatch imorgon. Cyklade hela vägen hem, upp för alla branta backar i kylan, eller kallt var det ju faktiskt inte alls! Tyvärr är jag så korkad så jag glömde kameran, så ni får inga bilder från när jag, Emelie, Amanda och Paulina står och dansar eller myser framför teven. Stackars er! Kul var det i alla fall, nu måste jag plocka ut lite nya veckans bloggare till nästa vecka, sedan sova! Godnatt!

Ett ganska förvirrande litet leopaedkollage! Allt är från forever21.com



Veckans blogg avgjord!

Nu är veckans blogg avgjord, och bloggen som fick flest röster var http://madeulooktoday.devote.se/. Så grattis! Jag personligen tycker att din blogg är jättebra och du var värd att bli Veckans blogg! Grattis igen!
Glöm inte bort att besöka henne!



Julmarknad på Gröna Lund

Vad skönt att snön äntligen är borta! Har bara gått och väntat på att den ska tyna bort. I kväll har jag innebandyträning och teorigenomgång, efter det ska jag hem till min kompis Paulina med Amanda, så det blir kul! Har match i morgon bitti, så det blir inte så sent ikväll.

Funderade på att gå på julmarknaden på Gröna Lund eftersom jag har guldkortet. (Har ju knappt använt det!) Men har ingen koll på tiderna och dagarna. Vet ni när det är?



Söta va?



Dagens låt

Dagens låt, U2 - Beautiful day



I detta läge hatar jag shopping

Jag har fortfarande inte hittat något snyggt, AH, jag blir galen!


Suck vad jobbigt allt blev!

Hej!
Här sitter jag i Nacka forum med världens godaste latte från Espresso House, till och med godare än min egen! Än så länge har jag hittat ett par jeans, en pälströja/jacka och lite undisar jag funderar på att köpa. Men det är endå inte såder "wow" ni vet?! Ångrar att jag inte åkte in till stan istället, men jag var på tok för lat. För det jag behöver och redan tänkt köpa finns på Carling som inte finns här. Suck vad jobbigt allt blev. Kommer säkert inte hitta någonting alls, eller så kommer jag hem med bara onödiga saker.



Imorgon blir det shopping!

Imorgon åker jag troligtvis in till nacka forum eller till stan för att shoppa, eftersom att det är den 25:e idag, och det innebär pengar! Så ska försöka få med mig en hel del saker hem. Resten av alla saker jag behöver tar jag på nästa månad, för man kan ju inte köpa allt! Men ska bland annat försöka få med mig allt detta om pengarna räcker till.

* Tjocktröjor
* Underkläder
* Långärmade snygga tröjor
* Jeans
* Kanske skor
* Strumpbyxor



Prioriterar bloggen före skolan, aja baja

Nu är jag hemma! Ska dricka upp mitt te jag precis gjort, hoppa in i duschen och sedan plugga. Usch, vad stressad jag känner mig! Har massa massa engelska till i morgon, och jag har inte ens börjat plugga! Och jag är så trött så jag dör..
Och konstigt nog prioriterar jag bloggen före allt, men det är ju nästan en självklarhet.



Träningsdags

Här sitter jag och försöker värma mig med en filt och (som alltid) en kopp te. Men ingenting hjälper mot en frusen Sandra! Om ett tag ska jag åka till stallet och rida, men egentligen har jag ingen lust alls med det. Efter ridningen har jag innebandy, så det kommer hinna bli rätt sent innan jag kommer hem. Men vi får se om jag uppdaterar något mer, men det tror jag nog! Annars säger jag godnatt redan nu!

Här kommer lite söta undisar från forever21.com!



Juste, det var äta jag skulle göra

Nu har jag varit hungrig för det mesta hela dagen, men hade helt totalt förträngt det. Plötsligt kurrade magen till, "juste! Det var det jag skulle göra - äta".



Lust & Fägring = mums!

Vad var det jag sa? Jag skulle komma tillbaka, and here I am! Även om det tog lite längre tid än väntat. Men jag är i alla fall klar med en hel SO-inlämningsuppgift om Judendomen nu. Och te hann jag med att dricka. Måste bara tipsa er om ett jättegott te innan jag går och lägger mig, som jag precis köpt och provsmakade igår. Det heter Lust & Fägring. Finns bland annat på Ica. Supergott! (Ha inte mjölk i, då smakar det usch usch usch!)



Strax tillbaka!

Oj vad tiden rinner iväg! Oj oj oj oj oj! Nu ska jag plugga en stund och göra lite te, sedan kommer jag tillbaka till er! Promisee!



Nu ska jag äntligen ta tag i det

Har sen långt tillbaka velat sitta barnvakt och tjäna en liten extra slant på det, men nu ska jag äntligen ta mig tag i det på riktigt och göra lappar som jag ska sätta upp lite här och där. Låter inte det bra?



Åh vad jag älskar skor & kläder


Fortsätt rösta!

Nu måste ni fortsätta rösta! Än så länge leder nummer 3, madeulooktoday.
Ni röstar genom att skriva bloggens nummer och/eller bloggens namn. Till nästa veckans blogg väljer jag ut 3 stycken nya utav dom som röstat. Veckans blogg avslutas troligtvis på torsdag/fredag.


1. http://jth.blogg.se/
(bild kommer snart)


2. http://chirlii.blogg.se/



3. http://madeulooktoday.devote.se/


4. http://fashionwithe.blogg.se/


Nu närmar sig julen med stora steg

Som jag nämt tidigare har vi en tjejgrupp varje måndag efter skolan, det är därför jag oftast uppdaterar så pass sent. Men vi hade det jättemysigt idag med både tedrickande och chips. Tyvärr är det bara en gång kvar, men det har varit roligt så länge det varat!

Usch vlket jobbigt väder det är ute! Det har snöat hela dagen, jag börjar redan bli riktigt less på vintern fast den knappt har börjat. Men samtidigt är det ju lite mysigt. Idag bakade vi lussebullar i skolan på hemkunskapen, men eftersom jag råkade få i mig en aning för mycket deg känner jag mig helt uppsvälld och har lite ont i magen. Men gott var det! Nu närmar sig julen med stora steg..



Ni gör mig så glad!

Nu har jag fått en del gjort i alla fall. Men det är fortfarande mycket jobb kvar. Men vet ni vad? Jag har i alla fall en god nyhet, jag har nytt besöksrekord här på bloggen! Och en hel del nya preunumeranter. Och massa kommentarer. Ni ska veta att jag är jätteglad! Tack verkligen!

Ni glömmer väl inte bort att göra mig ännu gladare genom att gå in på den här länken och rösta på den du tycker ska bli nästa veckas veckans blogg! http://piffad.blogg.se/2008/november/dags-for-veckans-blogg-igen-1.html#comment



Här ska pluggas!

Jag dansade i alla fall, och det var nog ett bra beslut, för annars hade jag bara suttit här och ruttnat. Inte det minsta trevligt. Eftersom jag inte varit såder jättemycket på hugget på dom senaste SO-lektionerna får jag göra allt nu. Ahh! Vad jobbigt. Plugga hör liksom inte till helgen, det är då man bara vill sova och koppla av, men icke sa nicke, här ska pluggas järnet!

Här kommer lite julklapps-tips!



Ska jag dansa eller inte?

Vad gör man en sån här tråkig dag egentligen? Hade velat gå ut och fota i snön, men nu börjar det fina ljuset försvinna, och snart blir det mörkt. Men jag har i alla fall precis börjat plugga lite, och det går väl lite såder. Om jag vill och orkar har jag dans klockan fyra, borde jag gå? Hm, i så fall får jag lite bråttom.



Slutade med en förlust

Hej!

Innebandymatchen gick såder, första halvleken missade vi en hel del på markeringen, men andra halvleken gick så mycket bättre. Alla kämpade superbra, men det slutade endå med en förlust på 7-1. Väldigt synd, men dom var riktigt duktiga dom vi mötte. Men bra spelat, tjejer !

Uppdatering eller inte, det är frågan!

Godnatt på er! Räkna inte med någon uppdatering i morgon förmiddag, för som sagt är jag på match då. Och inte hinner jag uppdatera på morgonen, eller vem vet? Det kanske jag visst hinner? Annars vet ni ju i alla fall vart jag håller hus någonstans.
Ni får påminna mig att jag måste plugga imorgon, lovar ni mig det era underbara människor?



Här kommer en hel del Lancóme produkter, måste bara säga att maskaran, foundationen, och den blåa flaskan med sminkborttagning är enormt bra! Kan verkligen rekomendera alltihop!

Innebandymatch i Älvsjö imorgon

Ska strax gå igenom alla era kommentarer och ta mig tid att svara på dom, sedan ska jag fortsätta att städa lite grann och sen sova. Ska upp redan vid nio i morgon, har innebandmatch i Älvsjö vid elva-tiden, och samling redan en timme innan.



Stjärnor på is på tv4

Nu har stjärnor på is börjat, så tjingeling!

 


Vill bara rulla mig naken i snön!

Är det något fel på mig? Jag tycker det är så varmt inne, så jag öppnade fönstret på vid gavel mitt i vintern, är det normalt eller? Jag känner bara för att gå ut och rulla mig i snön. Naken förstås! Visst är jag en aning tokig?
Glöm inte att besöka veckans blogg Liene!

Avslutar inlägget med en hel del snygga väskor från Friis&Company



Dags för veckans blogg igen!

Dom nya 4 stycken bloggarna (det var så fruktansvärt svårt att välja mellan alla er 50 stycken som röstade, så det blev en extra.) har ni här. Det går till som förut. Ni röstar endast en gång på den bloggen ni gillar mest. Ni röstar genom att skriva bloggens namn eller nummer i en kommentar. När du röstar blir du automatiskt en av dom 3 jag kommer att plocka ut in för nästa veckas Veckans blogg. Tävlingen avslutas troligtvis nästa lördag. Lycka till!

1. http://jth.blogg.se/
(bild kommer snart)


2. http://chirlii.blogg.se/



3. http://madeulooktoday.devote.se/


4. http://fashionwithe.blogg.se/


Jag ser det snöa, jag ser det snöa!

Mamma tvingade mig upp ur sängen för att åka på min förbaskade konståkning (som faktist var väldigt roligt idag!) när jag hellre ville ligga kvar i sängen och sova. När jag väl kommit upp blev jag väldigt förvånad när jag drog upp gardinerna - SNÖ ÖVERALLT. Usch, vad jag älsk-hatar vintern..



Våra fina trädtoppar på tomten

Usch vad trött jag är!

Jag har blivit en aning dålig på att uppdatera igen! Men nu är jag så trött så jag slocknar när som helst. Imorgon ska jag upp vid halv tio för att åka konståkning, om jag nu orkar det vill säga. Sedan har jag även dans, men det ska mest bli roligt och inte alls särskilt jobbigt. I natt eller i morgon kommer dom nya bloggarna ni kan rösta mellan!



asos.com


Åh vad jag älskar rosa

Åh så fina saker, ellerhur? Datorfodral, världens finaste USB-minne, ursöt elgitarr, kamerafodral och världens finaste innebandyklubba som jag själv har en likadan! Och dessutom skitsnygga hörlurar!



Skola, fika, träning


Har varit en lika fullspäckad dag idag med! Först var jag ju såklart i skolan, fick tillbaka mitt no-prov, resultatet blev ett VG, är jättenöjd verkligen! Efter skolan åkte jag idag igen till Tornhuset där jag fikade och pluggade, när man kommer in genom dörren får man en riktig härlig julkänsla! Även pluggandet gick jättebra, skrev en hel del på svenskan och so:n som snart ska vara klart. Sen var det bara att åka hem, fixa sig lite, äta och sedan åka iväg till innebandyn. Gick superbra på träningen, men jisses vad jag är trött efter den är veckan! Nu kopplar jag av med juleskum tomtar framför idol, så otroligt gott!

Glöm inte bort veckans blog, Liene!

aldora.se


Prenumerera på min blogg här!

Ni vet väl att ni kan följa min blogg med bloglovin? Jag skulle i alla fall uppskatta det jättemycket! Ni går in på sidan http://www.bloglovin.com/ och blir medlemmar om ni inte redan är det. Sedan söker ni bara på min blogg och trycker på prenumerera. Eller så hittar ni en hel del länkar på min blogg. Bland annat på plussen och bilden i menyn!

 

welcome.php.gif

 


Grattis Liene till veckans blogg!

Nu är veckans blogg avgjord! Och den som fick flest röster var Liene! Själv tyckte jag att alla 3 bloggarna var jättebra! Imorgon kommer nästa 3 bloggar ni kan rösta mellan då. Men nu tycker jag ni ska gå in på denna veckas Veckans blogg - Liene!


A good day!

Har varit en riktigt bra dag idag, och jag har fått väldigt mycket gjort känns det som. Efter skolan åkte jag till Tornhuset (Delselius) i Gustavsbergs hamn där jag praoade förut. Där bjöd dom på fika och vi pratade en hel del. Sedan satte jag mig med min dator och pluggade för fullt med en lussebulle och en latte. Har skrivit hur mycket som helst faktiskt! Både på svenskan och SO:n som jag egentligen skulle gjort igår som aldrig riktigt blev av. Men idag hade jag så mycket inspiration och det bara glödde i fingrarna på mig, kunde knappt sluta skriva! Men efter 2 timmar gick jag en bit ifrån kaféet för att komma till min streetdance, där gjorde vi klart våra 2 danser vi ska visa upp i december. Och nu tränar jag in massa julsånger till luciatåget i skolan! Det har varit en jättebra dag helt enkelt! Har ni gjort något roligt?

Jag på kaféet!



Att det ska vara så svårt att gå och lägga sig

Jag tänkte faktiskt stänga ner nu, jag är helt gråtfärdig i ögonen för att jag är så trött. Och så ska man ju inte ha det! Så för en gångs skull ska jag försöka komma i säng. Men först ska jag göra en jättestor kopp te, mysa med min kanin och städa lite i mitt rum. Fast då kommer klockan bli mycket i alla fall.. Ah! Jag får aldrig ihop det.



Klart man planerar

Tror ni jag har börjat plugga? Ehh, nää. Var på väg att börja då jag kom in på en hel del andra saker som tydligen var viktigare än skolan. (Host.) Men dom två största problemen är att SO-böckerna är kvar i skolan och jag kommer inte på någonting bra att skriva om på svenskan, så jag gav helt enkelt upp. Här kommer i alla fall resten utav veckans planer!

Torsdag: Veckans blogg avgörs, hälsa på på Kafé Tornhuset och fika, därefter streetdance
Fredad: innebandy och möjligtvis någonting mer
Lördag: konståkning och ragga
Söndag: konståkning och innebandymatch



Plugg-time

Jag är så hungrig, får värma lite rester från igår, någonting annat har jag inte ork att göra. Men innan dess ska jag plugga både svenska och so, har en inlämning på måndag om religioner, inte det roligaste, men måste se till att bli klar i tid!



Jag tröttnar aldrig!

Konstigt nog kan jag sitta hur länge som helst vid min nya dator utan att tröttna. Flera timmar i sträck kan jag bara sitta och redigera bilder och läsa gulliga kommentarer ifrån er. Helt sjukt, dessutom rinner tiden bara rinner iväg, fast det är ju samtidigt ganska skönt när man inte har någonting annat att göra.
Vet ni vad? Jag har hittat ett jättegulligt datafodral som jag bara måste ha. 399 kronor kostar det, borde jag köpa ett?



Massa fina saker


Hallonsmoothie

Världens godaste hallonsmoothie! Visst blev jag väldigt fin på bilden? Noot..



Beyonce

Avslutar dagen med lite musik med Beyonce, visst är hon grym?




Helt ointressant!

Min nya klubba är så sjukt snygg! Älskar den verkligen. Tyvärr gör jag inga vidare dragskott med den, men det kommer väl väl med tiden, annars får jag väl helt enkelt byta blad. Men nu måste jag verkligen plugga, har en hel del engelska till imorgon. Är jag tillräckligt effektiv hinner jag med att plugga lite SO också. Så nu ska jag vara riktigt flitig!



Innebandy träning nästa

Nej nu ska jag göra en god jordgubbssmoothie och byta om inför innebandyträningen som börjar klockan åtta. Har försökt installera senaste msn i dom närmaste 2 timmarna, men det verkar inte fungera. Eller så är det det senaste jag har? Men skulle inte tro det.. Har ni haft en bra dag bortsett från allt regn som gör en så otroligt deprimerad?

Den snygga tårtan jag bakade i fredags!



Känner mig som en blöt katt

Känner mig som en blöt katt! Det ösregnar ute och blåser som bara den! Stannade kvar i skolan i 45 minuter bara för att få bli hämtad istället för att åka buss och gå sista biten. Så mycket hatar jag regn! Men som tur är hade jag min dator, en kortlek och Amanda att leka med för att fördröja tiden. Så vi satt och tittade på film och hade det mysigt. Nu har jag precis gjort mig en stor kopp te och mamma håller på att göra världens godaste lasagne till mig!



Veckans blogg!



Ni glömmer väl inte bort att kolla in veckans blogg som ni hittar här?

Och ni glömmer väl inte heller att rösta fram nästa veckas veckans blogg som ni hittar
här?


Svårt det är att bestämma sig

Nej usch vad svårt det är att bestämma sig, det var inte alls så här jag hade tänkt mig, men ska göra massa massa headers så får ni hjälpa mig att välja senare!

OM jag nu skulle välja någon av dessa 2 ska jag byta bilder!




Header-problem



Vad Lindsay är snygg i allt, så orättvist!
Ska äta nu, sedan tänkte jag faktist plugga lite och fortsätta jobba med headers i photoshop. Det är bara det att jag är så dålig på att komma på idéer på hur jag ska ha det, men det finns ändå så mycket att välja på, äh, komplicerat det bev! Jag vill ha allting på en gång! Men det skulle ju aldrig gå?

Mörka tråkiga vintern är här

Måndagar efter skolan har ju som sagt min klass en "tjejgrupp" där vi pratar om allt möjligt, som jag nämnde för cirka 3 veckor sedan. Så skönt! Så bjuds det på fika, godis och te. Så det är mysigt att man liksom har någonting att göra efter skolan i höstmörkret. Eller vintermörkret snarare. Det snöade ju faktiskt i helgen, och minusgrader är det ju också! Mysigt så länge man är inne i alla fall.



Nya photoshop-mästaren

Har inte jobbat i photoshop på säkert 3 år, men nu har jag det till min nya dator, det här är en bra början antar jag, klippte ihop massa små söta prylar som inte alls skulle sitta fel! Ellerhur?


Söta små saker


Översta raden: chicy.se
Nedersta raden: asos.com

Skoltrött som bara den

Här har jag suttit hela dagen, utan att ha gjort någon nytta alls. Skönt att bara få koppla av, men samtidigt känner jag mig så stressad, har hur mycket läxor som helst som jag verkligen inte orkar göra, det går bara inte liksom. Men klockan nio prick tänker jag plugga NO i ungefär 30 minuter, dricka lite te och få någonting gjort i alla fall. I morgon är det skola igen, och det betyder att jag måste upp sådär otroligt tidigt igen, USCH!

Är helt kär i den här tröjan, ska nog åka och köpa den i veckan om den finns kvar!


Hot n Cold - Katy Perry


Usch vad NO är svårt

Konstigt nog tycker jag att VG-frågorna och VG-målkriterierna är lättare än G-frågorna och G-målkriterierna. Men jag chansar i alla fall på ett G imorgon på NO-provet. Man ska inte ha för höga förväntningar inte, då blir man bara besviken om det inte går som man ville.
Men nu måste jag stoppa någonting i min mage och sedan får vi se vad som händer!

Hade inga roliga bilder till det här inlägget, så här får ni ett snyggt kort på Emelie som indian i fredags! Om inte det är ett roligt kort förstås?



Ljuvlig klänning

Hittade den här ursöta klänningen på asos hemsida, visst är den helt underbar?



Slaviga Sandra!

Kom precis upp från ett varmt och skönt bad med mängder utav badsalt och badkulor. Visst känner man sig fräsch när man badat? Men nu måste jag verkligen plugga, har NO-prov imorgon, och jag har inte ens börjat. Jag som tänkte att det nog skulle kunna bli ett VG för min del, men nu kan jag titta i stjärnorna efter det..



5 meter vetemjöl, tack

Det var så otroligt roligt, här om dagen kom en liten kille och knackade på hos oss.

- Hej, kan jag få 2 meter mjöl? *Paus* Mamma ska baka pannkakor.
- 2 meter mjöl?
- Ja. Eller 5 meter föresten.
- Ska du verkligen ha fem meter mjöl?
- Ja.
- Du menar deciliter, va?
- Ja.


Snöar

DET SNÖAR!


Hoppas jag inte blir sjuk!

Godmorgon! Har fortfarande inte klivit upp ur sängen, skönt! Har lite ont i halsen, förhoppningsvis är det för att jag lade mig så sent igår kväll. Eller för att jag kanske börjar bli sjuk? Hoppas hoppas hoppas att jag inte blir sjuk! Har inte varit det sen.. Kommer inte ens ihåg! Så det kanske är på tiden nu då.
Nu ska jag faktist kämpa mig upp ur sängen, äta frukost och värma mitt innebandyklubblad (långt ord!) för att kunna vinkla det, sen kan jag lägga mig här och mysa med datorn igen. Vad ska ni göra idag?

Bild från i fredags



To do

Här kommer kvällens lilla to-do lista! Är så trött, men visst måste man hinna med mycket innan man sussar. Har faktist redan kollat på 3 Simpsons avsnitt i rad denna kväll, så det orkar jag däremot inte med, men kanske kanske en lugn film att somna till? Godnatt så länge!

1. Sminka av mig.
2. Måla naglarna med ett av mina nya snygga lack!
3. Fixa både händer och fötter mjuka och fräscha.
4. Borsta tänderna.
5. Eventuellt lägga en ansiktsmask.
6. Ansiktspeeling.
7. Utforska min dator ännu lite till
8. Sova?



Här är min fantastiska lilla dator!

Kanindräkt

Lovade ju er att länka till dom som gissade rätt på vad jag skulle vara utklädd till igår. Här kommer dom som gissade rätt som sagt!

http://maddoox.bloggsida.se
http://amyys.blogg.se



En lycka att fylla år

Det blev en kopp te, nu ska jag nog sätta på en film, om jag lyckas slita mig härifrån några sekunder vill säga! Jag är verkligen helt störtkär i min nya dator, vet ni hur snygg den är? Åh, det är verkligen en lycka att fylla år!



Blogga och titta på tv - samtidigt!

Sitter och tittar på Stjärnor på is, och vilken tur jag har som kan sitta med datorn bredvid mig och blogga samtidigt som jag tittar på det! Hur skönt som helst! Måste nog göra en kopp te i reklampausen, känns så tomt att varken äta eller dricka någonting när man tittar på tv, det hör liksom till, konstigt nog!

article3518957.ab.jpg

 

Glöm inte bort att rösta fram veckans blogg! http://piffad.blogg.se/2008/november/vem-blir-veckans-blogg.html#comment


Lindsay & Samanha förlovar sig

lindsay_och_samantha_forlovar_sig.jpg

 

Lindsay Lohan och Samantha Ronson ska förlova sig i romantikens huvudstad Paris! Det lyckliga paret flyger med privatplan från London idag för att spendera helgen i Paris. De har länge tittat på olika ringar och hoppas att de kan köpa nåt i Paris som kommer att passa dem. Enligt Mirror ska de därefter flyga tillbaka till London eftersom Sam ska spela. Då ska de även passa på att offentliggöra sin förlovning för resten av världen.


Förlåt Amanda!

Lovade att täcka över ditt ansikte, men jag fattar ingenting på min nya dator, så gör det senare!


Egoist javisst

Forts på förra inlägget: Skoldagen slutade med att jag fick gå hem på grund av att jag hade så ont i magen, men det gjorde inte mig särskilt mycket, fick bara lite extra tid att förbereda min och Amandas födelsedagsfest. Och fan rent ut sagt, vilken lyckad kväll det blev! Har inte haft så trevligt och roligt på länge, i sådana stunder märker man verkligen vilka underbara vänner man har!

Har kommer massvis med bilder! Men var beredda på att det kommer komma ännu fler..



Emelie, jag som kanin och Nathalie



Coola Paulina som cowboy!



Emelie, Jessica och Carolay



Jag igen! Eftersom jag fyllde år fick jag vara med på lite extra många bilder!



En del av igår

Här sitter jag med min datorn i knäet i min säng! Och det är inte vilken dator som helst, utan världens underbaraste Macbook white som jag fick igår på min födelsedag. Gissa om jag är glad? Överlycklig till och med! Fick även en ursöt rosa innebandyklubba (en Unihoc), och ett fodral till och en massa fina paket ifrån mina vänner som på kvällen kom hem till mig. Tänkte berätta lite i tur och ordning om min dag.

Som vanligt åkte jag till skolan, alla gratulerade och frågade vad jag fått, det var kramar och pussar hit och dit. Hade min nya klänning från chicy.se på mig, för visst måste man klä upp sig lite när man fyller år? (forts i nästa inlägg!)



22.57

FEEST!


Vem blir veckans blogg?

Dom nya 3 jag har nominerat till nästa vecka "veckans blogg" är dessa (se nedanför). Ni gör exakt som förra veckan- röstar på eran favorit, skriv antingen namnet eller numret, och när du röstar har du chans att bli veckans blogg nästa vecka! Så rösta på nu!

http://lienes.blogg.se/



http://myshoebox.se/



http://mariejohansson74.blogg.se

Veckans blogg!

Ni glömmer väl inte bort veckans blogg?

Kommer ligga halva nattan & längta

Hade faktist matteprov idag, gick jättebra! MVG-delen ska vi göra imorgon, men tror på att det blir ett VG. Håll tummarna för mig! Men nu har jag så ont i magen, ska gå och trycka i mig ett lass värdelösa värktabletter. Sen blir det te-drickande, matte-pluggande, paketinslagning och sovdax. För förmodligen kommer jag ligga ungefär halva natten och bara längta till imorgon.

Snyggt skärp, va? Jag bara älskar när man blandar den där lilla söta stilen med ett par tuffa skor eller ett nitskärp, coolt!


En fin dator till en duktig flicka?

Nu är det mesta förberett och klart inför maskeradfesten imorgon, det är faktist en anledning till att jag inte skrivit särskilt mycket den här veckan. Har haft full rulle med att planera som ni säkerligen förstår. Och imorgon fyller ju jag och Amanda år, usch och fy vad jag längtar! Men har ändå inte riktigt insett att jag verkligen fyller år.
Idag köpte jag i alla fall en jättefin present till Amanda som jag hoppas hon blir glad för. Och nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att jag varit en duktig flicka så jag får mig en egen dator. Jag skulle bli så otroligt glad!


Bäst klädda

Veckans bäst klädda kändisar enligt mig! Spets och läder, i like!


Nu ska jag förbättra mig!

Har pluggat hela kvällen och tränat, så det är därför jag inte skirvit någonting. Men ska verkligen försöka att komma igång igen. Och oj vad jag längtar efter en egen dator!


Maskerad på fredag

Idag, har jag äntligen köpt en "dräkt" till på fredag. Kunde verkligen inte bestämma mig, men efter en hel del omständigheter och timmar inne på Buttericks så hittade jag en som skas sy om lite grann. Men jag tänker inte säga vad jag ska vara ännu! Utan det får ni se på fredag eller lördag. Här kommer en liten ledtråd.



Ser ni vad det föreställer? Den som gissar rätt blir länkad!

Veckans blogg avgjord

Nu är veckans blogg avgjord, och det var ganska jämt! Men vinnaren blev.. Damdadaam... Addspirit! Så hon kommer få en hel del länkar i min blogg den närmsta veckan. Och självklart ska jag välja ut 3 stycken nya som var med och röstade förre veckan. Få se vem det blir! Grattis!


http://addspirit.blogg.se/

Pirates of the Caribbean



Visste ni att det kommer ännu en till Pirates of the Caribbean film? Åh vad jag längtar!

Fattiga riddare

Förra veckan vet jag inte hur många gånger jag hörde orden "fattiga riddare", alltså en maträtt. Har inte ätit det sen jag gick på dagis, så idag var blev jag jättesugen på att göra det. Ska ni någon gång göra något snabblagat, så gör Fattiga riddare, supergott och superenkelt!


Skoltrött

Nej, nu ska jag strax iväg till stallet och rida, och efter det har jag innebandyträning, sedan ska jag hem och plugga. Så jag kommer inte hinna skriva mer idag, tyvärr så måste skolan gå före. Och vi har en hel del prov och inlämningar nu som jag verkligen måste lägga ner all energi på, även om jag kanske inte gör det måste jag försöka. Hur mycket tid lägger ni på skolan ungefär?


En glad Sandra!

Usch vad det regnar ute! Och jag hade bara små ballerina skor med öppen tå och en lite träklack, gissa om jag blev blöt om fötterna idag? Men när jag kom hem blöt som en, vad ska jag dra till med? Blöt som en fisk! Så upptäckte jag att jag fått paket, 1 klänning och en jättesöt tröja jag beställde för ett tag sedan. Ursöta var dom båda två!


Läxor, läxor, läxor..

Nu ska jag göra en kopp te och plugga lite, ciao!

My lucky day

Dagen började kanon, verkligen, fick tandkräm i hela mitt hår, och försökte tvätta bort det i sista sekund, men hann inte ordentligt, så här sitter jag med helt tovit kladdigt hår.
Efter skolan åkte jag och Amanda in till Buttericks för att handla dräkter till festen. Men ingenting passade riktigt eller var såder "wow", när vi väl skulle hyra 2 plagg hade en redan tagit slut eller vad det nu var? Och vi skulle vara likadana, så det gick inte heller..  Men jag köpte i alla fall karameller som tröst, men dom är ju förstås slut vid det här laget. Just nu försöker jag få mamma att sy en dräkt.. Inte det lättaste!

Aja, här kommer i alla fall lite snygga t-shirtar!


Ösbydalens IBK

Hade match runt elva-tiden idag, gick inte riktigt som vi tänkt oss. Förlorade med 6-0. Men tre utav målen var bara tur, men otur för oss vill säga. Men det var väl inte hela världen! Alla kämpade på superbra. Ni är underbara, tjejer!


En dag på Ikea, inklusive MIO..

Ikea, ikea, ikea.. Har spenderat timmar på Ikea! Inte för att jag har någonting emot det, men när man sedan kommer till lagret och upptäcker att allt det man ska ha är slut, då, är det lite mindre roligt.
Som ni vet köpte vi en jättesnygg soffa för någon vecka sedan, och nu har vi även köpt en otroligt snygg rosa lite lurvig matta till den på MIO. Skitsnyggt! Men nu är det bara massa nya färgglada häftiga kuddar som saknas. Sedan är vårat vardagsrum rena himmelriket. Jag lovar att ni ska få en bild när allt är i sin ordning.


Sovdax!

Sitter och tittar på en gammal film med Johnny Depp, det har inte blivit så mycket uppdateringar idag, och det är jag jätteledsen för. Efter filmen ska jag faktist städa och fixa lite i mitt rum, sen ska jag faktist sova, tro det eller ej. Har nämligen match imorgon på förmiddagen, och man vill ju inte komma med påsar under ögonen helt utmattad. Så godnatt!


En otroligt bra men berörande låt


 
Visst är den grym?


En slapp lördag

Hej!
Det har inte hänt så mycket idag för min del, på förmiddagen hade jag konståkningsträning, och sedan ragga. Om man bortser från att jag suttit bänkad framför teven med en skål godis, det är ju lördag! Skulle egentligen in till Buttericks med Amanda idag för att köpa dräkter till våran fest. Men smarta som vi är kom vi på att dom stänger ganska tidigt på helger, så vi tar det på måndag istället.
Men nu har Stjärnor på is börjat och mitt godis är redan slut. Följer ni också programmet?


Oj vad duktiga alla blivit

Har ägnat min kväll, efter innebandyn, åt att titta på Idol, och fan vad bra alla har blivit! Blev faktist en aning förvånad, för det var en hel del skillnad sedan sist jag såg. Håller verkligen stenhårt på tjejerna Alice och Anna, deras röster är så fantastisk bra! Vem/vilka hejar ni på?

- Amanda som kom tvåa förra året som ni förmodligen känner till.

Blogg hjälp

GAAH, vad trött jag är! Men orkar absolut inte ta någon himlans siesta inte, för här ska det hårdtränas! Har innebandy 1 ½ timme ikväll. Så det blir riktigt skojigt! Försökte fixa och trixa lite med min blogg, men allt gick åt pipsvängen, så jag raderade allt och orkar verkligen inte börja på nytt. Vill verkligen få lite fint, har bett min mamma att hon ska göra en snygg header till mig i photoshop, men tror ni att det blivit av eller? Öhm, nej.. Så om det är någon snäll rackare därute som kan hjälpa mig med lite mer avanserade saker med bloggen så skulle det vara supergulligt!
Klicka här sötnosar!

Två kändisar som sätter trenderna! Päls och spets

Om en vecka blir det fiesta!

Hej!
Nu har vi kommit på tema och det mesta till festen, eller vi har liite problem med vad vi ska göra, men det blir väldigt mycket "umgås", förmodligen en hel del dans också! Och några är redan bjudna till och med.
Men idag efter skolan åkte vi aldrig till Nacka forum, utan vi satte oss på ett mysigt café i Mölnvik och fikade istället, vad har ni gjort idag?



Och oj vad snygga alla blev! Från vänster Felicia, Nathalie, jag och Pauilna

Satsar på 22.00 ikväll!

Nu är det dags att gosa ner sig i soffan med en kopp te och en tidning, efter det ska jag duscha och därefter sova! Tror ni jag att kommer somna så tidigt? Det tror inte jag, men det kan ju alltid vara värt ett försök..


Älskar verkligen outfiten! topshop.com

Bamse = knarkare?



Idag var som sagt min klass på livskunskap, och vi pratade om sagor, bland annat Bamse som nog alla känner till. En av mina favoriter faktist. Plötsligt påstod ledarna att Bamse var en knarkare för att han "går på" dunderhonung, och att farmor var en knarklangare eftersom hon gör honungen. Att Mina-hopp har ADHD, och Brumma har autism. Ganska komiskt hur man kan se sagan på så olika sätt. Dom har verkligen förstört hela serien nu! Usch vad arg jag är, Bamse - den snälla starka björnen är plötsligt en knarkare..?

Helgens planeringar

Fredag: Innebandy, konståkning och fika med Amanda i nacka
Lördag: Fysträning, konståkning, ragga (dans) och sedan in till Buttericks med Amanda
Söndag: Jag och min mamma ska till Ikea och köpa en hel del nya saker
Vad ska ni göra?


Rysk tjej med magtröja utan humor..

Konståkningen och dansen gick bra, tyvärr var våran riktiga danslärare kvar i Amsterdam eftersom hon hade bokat med Sterling som ni säkert redan vet, har gått i konkurs. Så vi hade en rysk tjej med magtröja utan humor, men det var roligt i alla fall! Emellan träningarna blev det en liten fika på Delselius med Amanda och Emelie. Och jag och Amanda diskuterade lite om våran fest och har nu kommit fram till det mesta, men jag tänker inte avslöja någonting ännu! Utan att det kommer vara en hel del utklädnader..



Visst var klänningen ocht röjan hur söta som helst? Vill ha!


Lite go'bitar från ellos

Nu ska jag åka och träna isdans/teamåkning, ska bli jätteroligt! Och direkt efter det har jag streetdans på ungefär samma ställa, så ska göra mig lite mat nu. Kommer hem runt åtta då jag skriver mer! Ha en fortsatt bra dag!


Fortsätt rösta!

Fortsätt rösta go'a och gla'a läsare! Och kom ihåg att när du röstar har du chansen att bli veckans blogg nästa vecka! (När ni röstar skriver ni rumret som står alldeles intill bloggen.) Än så länge leder  Addspirit. Tävlingen avgörs på onsdag nästa vecka.


1. http://totalflopp.blogg.se/



2. http://addspirit.blogg.se/



3. http://eiza.blogg.se/



4. http://brownsugar.blogg.se/

Tema förslag, tack!

Sitter och försöker planera min och min kompis Amandas (som fyller år samma dag och tid)  födelsedagsfest som förmodligen blir nästa fredag. Den ska hålla hus hos mig, och det är en del problem som måste lösas, bland annat vart min kanin som har övervåningen som bur ska hålla hus, och vad vi ska ha för tema, vad vi ska göra osv. Har ni några förslag på teman så blir jag jätteglad! Snälla, skriv helst inte bara "maskerad", för det står helt still i alla fall..


Jag vill ha mina kläder. NU!

Nu är jag hemma ifrån livskunskapen min klass hade idag istället för att vara i skolan, det var väl helt okej faktist. När jag kom hem upptäckte jag att nya Glamour hade kommit, så förstås blev jag jätteglad och ska sätta igång att läsa på direkten! Men det är en sak som faktist är väldigt konstigt, mina kläder jag beställt har inte kommit, eller så har dom gjort det utan att jag fått något brev eller sms. Jag som hade tänkt vara lite fin torsdag och fredag..


Snyggt festklädd? Besök..


Konståkningen gick jättebra!

Träningen gick bättre än förväntat, vi åkte utomhus, och mina tår var helt förfrusna efteråt. Men det är tur att kroppen blir varm genom att åka. För det hade nog varit en aning svårt att åka med täckbyxor, dunjacka och en stor lurvig mössa. Och inte särskilt fint heller..
Ska ta någonting snabbt att äta, göra en kopp te och duscha och blogga lite grann, sedan sova! Hoppas ni haft en kanonbra dag i det vinterlikna vädret.







Grattis till mig

Vet ni vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem? Ett presentkort från ellos.se till mig som födelsedagspresent. Tackar ellos/josefsson!


Det börjar vankas kärlek bannemej!



- Nathalie och Paulina


Trött- trots att jag sovit

Hej!
Lyckades komma i säng vid elva-tiden igår, så det var duktigt utav mig! Men fast jag sovit skapligt länge så är jag väldigt trött, men det är bara att stå ut med! Har precis druckit te och smoothie för att få upp krafterna igen, ikväll har jag konståkning, så det ska bli riktigt roligt.
Och grattis kan vi ju ta och säga till Obama som i januari blir USA:s president, vem höll ni på? Obama eller McCain? Själv höll jag stenhårt på vinnaren. Flera utav mina kompisar hade suttit uppe väldigt länge i natt för att se vem som vann, men så intressant tycker jag faktist inte att det var!
Ni glömmer väl inte bort att rösta fram veckans blogg hoppas jag?


Sängdags - på riktigt nu!

Innan jag loggar ut måste jag bara visa er denna ursöta tröjan som kommer ifrån chicy.se, en urgullig liten webshop med en hel del koreanska märken. Nu ska jag skynda mig i säng, har varit så otroligt trött idag, så behöver verkligen en hel del sömn. Men visst var tröjan ursöt?



Godnatt go'a människor!

Nej, nu får jag ta och säga godnatt och lycka till till Obama!



Emblas snygga läppar, jag vet inte varför, men jag älskar bilden!

Veckans blogg

Dom jag har valt som ni nu kan rösta på, är dessa 4 bloggar. Och kom ihåg att när du röstar har du chansen att bli veckans blogg nästa vecka! Så rösta på nu! (När ni röstar skriver ni rumret som står alldeles intill bloggen.) Lycka till ni nominerade! Tävlingen avgörs på onsdag nästa vecka.


1. http://totalflopp.blogg.se/



2. http://addspirit.blogg.se/



3. http://eiza.blogg.se/



4. http://brownsugar.blogg.se/

McCain eller Obama?



I natt är det val, jag håller verkligen tummarna för att det blir Obama! Dom gör ju inga vettiga val som där amerikanerna tycker jag. George Busch som suttit som president i 8 år nu, han har väl inte ens varit bra? Aja, synd att man både är svensk och minderårig, annars hade jag absolut röstat på Obama! Vem skulle ni röstat på?

Fullspeckat schema hela dagen

Hej! Jag är jätteledsen verkligen, men idag har jag helt enkelt inte hunnit skriva. Har varit full rulle hela dagen! Först var jag ju i skolan, därefter hade jag ett himlans onödigt utvecklingssamtal. Lite senare hade jag ridning och direkt efter den var det innebandyträning. Så jag har haft en aning fullt upp, men om jag nu får en egen bärbar dator med mobilt bredband när jag fyller år ska jag uppdatera hela tiden lovar jag er! Hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag ta mig tid att svara på era gulliga kommentarer!


Dags för veckans blogg igen!

Jag tänkte dra igång med veckans blogg igen, men på ett lite annorlunda sätt denna gång. Jag tänker välja ut tre stycken bloggare så får ni rösta på en utav dom, och när ni röstar så blir ni atomatiskt med bland dom jag kommer välja ut till nästa veckans blogg. Och dom jag väljer ut till denna veckans "veckans blogg" kommer visas antingen imorgon eller på onsdag, så då får ni bara sätta igång att rösta! Hoppas ni haft en bra dag!

Träningsdags!

Om 40 minuter har jag konståkning, och kommer ni ihåg mitt mål jag satte upp här om dagen? Jag ska inte skippa en enda träning denna vecka, fast jag gärna skulle vilja. Har inte åkt skridskor på jättelänge nu! 1-2 månader skulle jag tro. Men det kommer nog gå bra hoppas jag! Dom blir nog en aning förvånade när jag dyker upp där från ingenstans. Hoppas ni haft en bra dag!


Vi ungdomar borde få mer uppmärksamhet

Fick stressigt på morgonen, och råkade komma 5-10 minuter sent, men det verkade inte göra så mycket. Det var roligt att träffa alla igen, men mindre roligt att komma tillbaka till själva "skolan". Efter skolan hade alla tjejer i min klass en liten timme då vi pysslade lite och pratade, det kommer hålla på 5 måndagar i rad. Och är inte obligatoriskt. Vi kommer prata om ungdomar i sig, föräldrar, alkohol och rökning, killar och sådant. Så det känns ganska roligt att skolan för en gångs skull gör någonting för oss. Alla tjejer (åttor) på skolan har fått 25 000 kr att göra någonting för i dom grupperna, exv. fika eller liknande. Toppen tycker jag! Sammhället borde göra mer saker för ungdomarna, förstår dom inte varför folk står och dricker en fredagkväll utanför Shell? För att dom inte har någon annanstans att vara eller göra! Det finns ingenting för oss, möjligtvis en eller annan ungdomsgård, men inget mer. Jag tycker skolorna även kan få vara en del ansvariga, tex göra lite tjej/killgrupper utanför skolan där man kan prata och göra saker ihop. Titta på film, baka och bara umgås. Någonting alla även har råd med.


Kvällens planer

1. Ta en varm dusch och sätta på mig min mysiga rosa morgonrock.
2. Göra en stor kopp vaniljte och läsa lite grann.
3. Försöka masa mig upp ur sängen för att därefter borsta tänderna.
4. Sova!

Sådant som förgyller våran vardag


Ursött robothalsband

Jag skulle absolut inte tack nej till det här halsbandet, urgulligt, verkligen!

Dags att återgå till det normala

Det finns inte mycket att skirva om när man suttit inne i snart en vecka utan att ha gjort någonting alls. Ska bli skönt att skolan börjar imorgon och att komma tillbaka till det normala livet. Träffa kompisar och sånt igen. 14 november fyller jag år, försöker komma på någonting att hitta på då, det är en fredag, så det är perfekt! Ska man bara umgås med familjen kanske äta ute eller vara med sina vänner? Kanske äta ute på kvällen/tjejmiddag/bio eller vad som helst?

- Jag längtar tillbaka till sommaren, gör ni?


Uttråkad

Nej här kan jag inte sitta hela dagen, nu måste jag hitta på någonting! Förslag?


Lovely things


Supersöta skor från asos.com


Vips så var klockan fem

Det är fortfarande pyamas som gäller här hos mig! Och en kopp vaniljte framför våran nya mysiga soffa! Kan det bli bättre? Imorgon är det skola igen, det innebär att jag kommer vara död när jag vaknar och kommer inte orka tänka på.. Ungefär hela dagen? Och när jag skulle gå och lägga mig visade visst klockan fem, så klart jag blev en aning förvånad, men här sitter jag, pigg och glad! Så jag verkar klara av att sova alldeles för lite. Läste i alla fall ut en bok vi läser tillsammans i klassen, Sandor slash Ida, såg den på bio för flera år sedan minns jag, men boken är lika bra för det, jag rekomenderar den starkt!



Supersnygga örhängen!



Hos liene.blogg.se kan ni vinna dom här supersnygga örhängena!
För att vara med och tävla, gå in på hennes blogg.

866 kr fattigare

Nu har jag gjort en beställning, det blev dom här två som kommer att få flytta in hos mig om några dagar! Så nu är jag glad, och nymålade naglar har jag också. Men nu ska jag kolla på stjärnor på is som redan håller på, i vår nya soffa som vi monterat ihop idag. Det blir helt enkelt en mysig hemmkväll i en ovanligt stor soffa. Ha en fin kväll!




Kardinal & Rihanna - Numba 1

Oj oj oj vad jag är danssugen!


Tävlingen som blev inställd

Såder, nu är jag fräsch igen! Ska börja fixa mina naglar nu, tror det blir rosa som vanligt. Älskar det nagellacket! För flera månader sedan skulle jag ha en tävling berättade jag, och det blev ju aldrig av. Men så fort jag får pengar ska jag åka och köpa lite priser. Bland annat det nagellacket. Vad vill ni mer att det ska ligga i den lilla goodiebagen? Funderar på ansiktsmasker och lite annat smått och gott, tyck till nu!

Den här skulle sitta fin, va?


Dagens måsten

Vet ni vad? Jag har fortfarande min stora sovtröja på mig, har inte orkat byta om än! Men är det lördag så är det. Idag måste jag..

..Duscha (usch vad jag känner mig äcklig!)
Kolla på en av filmerna jag köpte igår
Läsa ut min bok (kommer definitivt hända)
Plugga (suck)
Göra ett mysigt fotbad
Fixa naglarna (blir rosa en fin färg?)
Försöka hinna med att färga håret
och till sist sova tidigt. (kommer definitivt inte hända)


Beslutsångest, hjälp mig!

Jag blev sugen på att beställa någonting ifrån en webshopp jag upptäckte igår, men frågan är vad? Nu funderar jag mellan dessa 3 saker, någon utav klänningarna eller tröjan? Hjälp mig nu!

Tryck på bilderna


chicy.se


Nu ska musklerna tillbaka!

Vad ska man hitta på en sån här dag då? Egentligen hade jag konståkning idag, men orkade faktist inte gå på den. Jag har blivit så otroligt lat på sistonde! Men på måndag ska jag komma igång ordentligt med alla träningar jag håller på med. Måste verkligen bygga upp alla muskler igen, och om jag inte har fel så börjar min mage faktist puta lite, hemskt! Så nu har jag satt upp ett mål, jag ska inte skippa en enda träning nästa vecka, och magen ska bort och musklerna tillbaka! Punkt slut.

Ett stort grattis!

Grattis Carolay och Emelie som fyller år idag!


Georgia Rule

Morsning korsning!
Idag har jag legat och dragit mig i sängen väldigt länge, men är man uppe hela natten är man väldigt trött på dagen ska jag säga er.. Filmen jag såg var faktist jättebra! Den får 4/5 stjärnor utav mig. Georgia Rule hette den och handlar om, ja? Jag lägger upp en trailer istället! Ha en kanonbra dag!



RSS 2.0