Italien Italien Italien

Hej! Just nu befinner jag mig på vårt hotellrum i Aosta i Italien med min underbara lilla Macbook white - räddaren i nöden. Igår struntade vi att åka skidor och kollade på ett slott, tittade i affärer, åt mat och turistade runt lite helt enket! Idag däremot var det tidig uppgång på morgonen och iväg till skidbacken. Igår hade vi jätteunderbart väder och man kunde till och med skippa jackan. Men idag var det ungefär nollgradigt i backen med inte så mycket sol. Jag hoppas ni har det jättebra, ska skriva så ofta jag kan!

Gick inte att ladda upp dom andra bilderna!? Men ni kommer få fler, jag lovar!



I morgon bär det av till Italien

I morgon bitti beger jag mig av till Italien för att åka skidor en vecka. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan medan jag är där. Det enda problemet är att jag inte vet om dom har bredband på hotellet eller inte. Hoppas hoppas! Skriver mer på flygplatsen och innan jag åker, ha det superbra!

Suck vad mycket man behöver..


Så fina..



Dagens lilla låt

Hörde låten på radio på morgonen och har haft den i huvudet hela dagen! Även om vi sjöng lite i liften på andra låtar släpper den inte. Så nu tänkte jag att ni också ska få den i huvudet! Men den är faktiskt riktigt bra! Jennifer Hudson - Can't stop the rain


En solig dag i Kungsberget

Det var en fin och härlig  dag i Kungsberget. Men det kändes när väckarklockan ringde i morse kan jag säga er. Men roligt var det när vi väl var framme. Fler bilder kommer ni få sen! Promise.


Har min magkänsla rätt?


Någonting säger mig att dom här brillorna är på väg tillbaka in i världen igen..

Lite ögongodis

Eftersom jag lär gå upp vid fem-tiden i morgon så måste jag börja packa och duscha nu för att hinna sova ut ordentligt. Förstår inte hur jag ska orka gå upp så tidigt. Bussarna avgår klockan 6.30. Suck..!


Onsdags outfit!

Tröja från Chicy.se
Jeans från Cheap Monday


Sjukt söt va?


Skridskofoton från igår

Skulle ju visa några utav bilderna Janina fotade igår på mig. Här har ni dom!



..Och då kan jag lika gärna berätta lite om min dag idag! Efter skolan åkte vi iväg några tjejer från klassen till Godisboden som har hur mycket godis som helst! Jag köpte en hel del smaskigt inför i morgon, för då ska alla som vill från skolan åka till Kungsberget. Så förhoppningsvis blir det nog roligt! Ikväll blir det mest att packa lite, åker till Italien på lovet ju! Blev aldrig till Frankrike.

Dom där som verkligen får till det


Tips på produkter jag använder. Del 2

Som sagt var det ju någon som ville veta vilka skönhetsprodukter jag använder, här är några jag använder för tillfället som jag absolut kan tipsa er om! Tyvärr vet jag inte priserna så noga, läs nedanför bilderna.

Ansiktspeeling (beige tub) vet tyvärr inte priset. Sink in ansiktsmask (rosa burk) från The bodyshop cirka 180 kronor. Ansiktskräm (rosa burk) från CCS 60-70 kronor? Eye makeup remover från Lumene (Blå flaska) 90 kronor. Nivea sminkborttagning (vit tup) skulle tro på 50 kronor. "Spa" ansiktsmask (blå tub) vet tyvärr inte priset.

Min tisdag

Hej! Har haft fullt upp hela dagen, sista lektionen i skolan åkte vi skridskor, och Janina min kompis har tagit massa fina bilder på mig med sin nya systemkameran som jag tänkte lägga upp så fort jag får tag i dom! Efter skolan hade jag som alla andra tisdagar ridning, och efter den lite väl bråttom till innebandyn. Men idag hade vi inte träning, utan träningsmatch mot Djurö. Det gick kanoners, men vi förlorade med 3-2.

Rosa linne Gina tricot
Svart spetslinne MQ
Svart tröja H&M Divided
Blommig kjol från MQ
Strumpbyxor från H&M
Skor från Euro(mellanrum?)sko



Veckans blogg tillbaka!

Kommer ni ihåg att jag alltid hade veckans blogg-tävlingar förut? Nu tänkte jag börja med det igen, dom här 2 bloggarna valde jag ut från förra gången. Ni röstar EN gång genom att ni bara skriver bloggens namn eller nummer i en kommentar.  När ni röstar kan ni automatisk bli uttagna till nästa vecka! Så det kan löna sig att rösta!

1. http://alidacarlsson.blogg.se/



2. http://levoton.blogg.se/

Måndagens outfit

Tog bara bilderna jättefort, blev inte dom bästa. Men som tur är det ju kläderna man ska fokusera på! Linnet kommer från MQ, tjocktröjan från Carlings och hängselbyxorna från Lindex.


Smarrig efterrätt



Jag hatar vaniljglass, men med lite grädde, banan och varma hallon på blir det kalasgott! Precis vad jag sitter och trycker i mig nu, muuuums säger jag bara!

Clothes & other stuff


Vips så är bikinisäsongen här, så var i god tid!


H&M har fått in många snygga bikinis på hemsidan. Dom här föll jag mest för, för i år tänkte jag faktiskt köra på baddräkter och en snygg bikinimodell utan axelband. Har ni spanat in någon modell lite extramycket ni funderar på?

Biobesök med klassen

Skoldagen har varit hur slapp och skön som helst! Avlslutade skoldagen med ett biobesök med flera andra åttor från våran och andra skolor. Minns inte vad filmen hette, utan mest att den var bra och lite berörande. Men nu är jag vrålhungrig! Ska göra mig en kopp te och varma mackor! Lägger upp dagens outfit sen, ciaoo!


Tips på produkter jag använder. Del 1

Efter att jag gjort min egen liten ansiktsbehandling igår fick jag frågan om vilka produkter jag använder. Och jag tänkte lägga upp lite tips på både smink, krämer och sminkborttagningar som jag kan rekommendera. Här har ni del 1!

Necessär från Kicks 85 kronor jätte praktiskt och snygg! Foundation från Max Factor 160 kronor. Britney Spears läppglans och parfym i ett, minns inte priset. Diormascara 280 kronor. Mini mascara från Lancôme Hypnose, har även den stora som kostar 270 kronor. Svart kajalpenna från Loréal Paris och brun kajal från H&M, vet inte priset på någon av dom.

Egen ansiktsbehandling


Vet ni hur fräsch jag känner mig? Har peelat ansiktet, lagt ansiktsmask, en sink in ansiktsmask och en återfuktande kräm. Nu ska min hy allt må bra efter detta!

St Trinian's


Jag tyckta filmen var bra! Inte den bästa jag sett, men den var i alla fall mer än okej! Jag behöver väl inte berätta så mycket om den med tanka på att jag lade upp en trailer precis ovanför. Har ni sett filmen?

Posar med smoothie i handen

Duschat, hårinpackning, bodylotion, pyjamas, smoothie. Nu är det dags för naglarna att bli lite fina, och ansiktet ska också bli fräscht med en ansiktsmask. Och sedan blir det film! Recension kommer senare!



- Ja, vad ska man säga?

En sån fin en

En sån söt liten klänning jag hittade från min favoritsida chicy.se.
Jag kan nästan känna hur den bara ropar på mig!


En riktigt slö dag!


Det blev som sagt en riktig slö-dag, men det var ju bara skönt! Men nu måste jag faktiskt ta tag i det och få någonting gjort! Men inte något ansträngande, utan jag tänkte mer något i stil med att städa rummet, duscha eller måla naglarna, vad har ni gjort idag?

2 snygga outfits, hiss eller diss?


Match och presenter

Alla kämpade på som vanligt på matchen mot Hammarby, men vi förlorade med 2-1 synd nog. Men inte mer om det! Idag har jag inga planer alls, blir väl att bara slöa bort hela dagen. Juste, jag glömde berätta vad jag fick i Alla hjärtans dag-present! En äkta skinnjacka och en chokladask! Fick du någonting?



2009 + Match mot Hammarby



År 2009 ska jag göra hur mycket som helst känns det som! Igår bokade jag och mamma en resa till London - själva utan min pappa och lillebror! Det kommer bli så jäkla roligt tror jag, och så vet jag inte vad som väntar för äventyr bakom nästa hörn..

Update: Ska strax åka iväg till innebandymatchen i Hammarby, berättar hur det går när jag kommer hem! Ha en kanonbra dag! Det ska jag ha.

Lite extra tid till mig själv

Igår ägnade jag mig lite extra tid till mig själv, sånt man inte riktigt alltid hinner med. Gjorde hårinpackning, rakade benen, smörjde in mig, gjorde en djuprengöring på ansiktet och målade naglarna. Man känner sig så fräsch utav dom små sakerna. Jag tänkte börja noppa mina ögonbryn nu och sedan städa mitt rum. Sånt är också viktigt! Ni borde ägna er en hel dag någon gång åt bara er själva, ha tid att göra allt sådant man inte hinner med i vanliga fall, superskönt!



Sandra tipsar


Otursdag dagen efter otursdagen

Istället för fredagen den 13:de (otursdagen) så hade jag min otursdag idag. Jag vaknade upp av att jag hade så fruktansvärt ont i magen, någon timme efter det spydde jag. Jävla mensvärk, jävla jävla mensvärk..! Vet inte hur många gånger jag spydde, missade min dans och tjejkvällen hos Paulina. Och så ändrar jag temperatur varje sekund precis som när man har feber. Om jag blir bättre inom den här timmen åker jag till Paulina i alla fall! Hoppas hoppas...



Älskar Lohans stil! Väskan och skorna bara ropar på mig!

Svara gärna!


Dagens favoritbild!

Jag och Emelie äter världens godast semla på Delselius! Muuums!


I LOVE PINK!


Tough girl


Fredag den 13:de

Åhh vad jag är ledsen att jag inte skrivit idag! Kom precis hem ifrån innebandyn. Just nu tänkte jag titta på Let's dance och duscha. Och varför inte ta något att äta också? Visst är det konstigt, idag är det fredag den 13:de och jag har inte haft otur i något än så länge, har faktiskt haft en riktigt bra dag. Har ni haft otur idag?

Tröja från Lindex
Jens från Weekday
Tröja från Bondelid



Min eftermiddag i bilder!



Slutade med en semla upptryckt i mitt ansikte och över hela bordet. Förvånade?

Gjorde mig en liten lista


- Ja, jag ska plugga!!

Jäkla no-prov!

Ni har ju inte fått följa mig alls idag. Så jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig. Efter skolan tog jag och Paulina en liten break på Café Sasta och fikade. Och pluggade, vi har NO-prov i morgon och jag fattar fullkomligt ingenting. Inne på Lindex köpa jag ny eye makeup remover och Paulina massa nagellack. Sedan fick jag lite dåligt samvete när jag kom på hur mycket jag försökte smita undan pluggandet och gå i affärer istället. Så vi åkte hem, men hemma hann jag bara med att göra en omelett innan jag skulle iväg på streetdancen. Hem slapp jag åka buss, hur skönt som helst! Fick dela taxi med Amanda och hennes mamma ända fram till dörren. Dags att sparka igång pluggandet nu!

Världens bästa och sötaste Paulina på Sasta!


Och så jag då då..

Red and simple!

Fick ta några snabba foton nu innan jag åker iväg till min dans. Berättar mer om dagen senare! Tröja från H&M Divided, Jeans från Bik Bok



Håller ni med?


Beställa beställa..!

Jag vet inte varför, men jag älskar att beställa kläder på internet istället för att köpa dom i affär. Det blir en slags spänning i det hela med att köpa kläder då - man vet inte om dom passar, om dom verkligen ser ut som på bilden osv. Så om några dagar kommer jag förmodligen beställa en hel del. Har kollat in två väskor, en vardaglig och en dataväska, tofflor, lite klänningar och andra kläder jag vill ha. Se bilder på det mesta nedanför! Tyvärr blir det ju rätt dyrt i slutändan, men det får det vara värt!

Brukar du beställa kläder på nätet?


Hissa eller dissa?!



Onsdagens klädsel & lite smått o gott om skolan


Linne från Bik Bok
Jeans från J Lindeberg
Kofta från Bondelid

Gud vad jag är hungrig! Satt bara och pillade i maten idag, alltid lika äckligt. Men vet ni vad? Vi ska hålla tal inför klassen i 5 minuter om valfritt ämne, och jag har valt just skolmaten. Jag vill verkligen ha en förbättring och kan gå lång för att få det. Inte bara för mig själv utan även för andras skull.  Jag glömde att berätta det, men på spanskaprovet vi hade förra veckan fick jag VG+, är supernöjd!

Jag säger bara Grrr.. Sen får bilden tala för sig själv!


Lite "löften" sådär på kvällen


Lite mellis sådär på kvällen. Jordgubbskräm, Proviva jordgubb och söderte. Kan det bli bättre? Tänkte ta en dusch och sedan (jag kommer aldrig hålla det, men i alla fall..) ska jag sova. Men kaanske att jag råkar stanna uppe liite för länge vid datorn. Men bara kaanske... (Alltså ett ja..).

Träning och ännu mer träning

Har precis varit och ridit, efter det fikade vi med världens godaste kladdkaka och vispgrädde. Men nu har jag superbråttom till innebandyn som börjar klockan åtta, hörs senare!  Hittade 3 par snygga shorts och tröjor från Abercrombi, visst var dom snygga?


Presenter till Alla hjärtans dag


Lite skvaller!


Min tisdagsoutfit



Tunika från Gina Tricot
Strumpbyxor från Lindex
Linne (syns ej) från Paris?
Halsband från märket Frost
Over knee strumpor från Indiska

Några bilder från igår


Jag vill inte bli stor!

Idag slutade jag redan klockan halv två, grymt skönt! Sitter i köket och dricker en kopp te, kollar på Grynets show-klipp på youtube och lyssnar på massa Tarzan låtar. Jag bara längtar tillbaka till när jag var liten, allt var så bra!

Från H&M hatare till älskare

Förut var jag ett stort fan utav H&M, men på senaste tiden har jag bara handlat underkläder där. Har nästintill hatat affärerna som ligger precis överallt man aldrig har nytta av. Men nu tycker jag att dom börjar få in väldigt mycket fint. Så snart jag har tid ska jag ta mig en riktig shoppingrunda där!

Love and other disasters


En jättebra film jag verkligen kan rekommendera!
Såg den precis och är helt fäst vid den, superbra!

En rolig video!


Film och Plugg


Känner att det är på tiden att jag börjar plugga nu. Men först ska jag titta klart på en film jag nyss påbörjat, återkommer senare om recension!

Vårkänslor

Jag och Embla
Min outfit: Tröja från chicy.se, jeans från Cheap Monday och skor från Euro sko
Evelina och Emblas fossingar


Varför just jag? Jag vill inte ha nackspärr! Tänk att jag alltid ska drabbas av allt dåligt och ha sådan otur i allt, jag börjar verkligen tröttna. Idag kunde jag inte hålla igen tårarna för att det gjorde så fruktansvärt ont. Men nu känns det lite bättre.

Visst var det otroligt härligt väder idag? Känns verkligen som om våren är på väg, men man vet ju aldrig vad som väntar bakom kröken...

Söta tröjor

Hittade dessa ursöta tröjor på Gina Tricots hemsida. Jag är inget fan utav den klädkedjan precis, men dom här tröjorna föll jag pladask för, särskilt den rosa.

Väskhjälp!

Jag har letat efter en vanlig vardaglig väska ett tag nu, och tänker nog välja en utav dom här. Alla kommer från Friis & Company. Vilken tycker ni att jag ska välja?


Fina kläder & accessoarer


Bra kämpat tjejer!


Nackspärren tar kol på mig. Det gör så ont hur jag än vrider mig eller till och med har huvudet rakt. Men kom iväg för att titta på matchen mot p-96. Våran första match någonsin var en träningsmatch mot dom, då vi förlorade med 26-0, och vi ville ha revansch. Vi började med att spela 2x20 minuter, men efter att dom vunnit med 10-1 lade vi på 10 minuter till, men det blev 12-1 i alla fall. Vissa hade väl bättre och vissa sämre dagar idag, men det var riktigt bra kämpat!

Dags att gå upp

Nej här har jag legat på tok för länge nu! Dags att resa mig upp, äta frukost och göra mig i ordning. Ska prova en kräm för nackspärren, för det skulle vara katastrof om jag inte kunde spela match ikväll.


3 fullträffar



Nackspärrshjälp

Nu har jag äntligen fått vila ut mig ordentligt, och det är ju skönt, för i kväll har jag innebandymatch igen. Men jag undrar hur det kommer att gå, för jag har en sådan jävla nackspärr. Kan inte vrida huvudet, det gör så fruktansvärt ont. Så jag kommer nog inte kunna spela. Vad gör man mot nackspärr?



Fina prylar jag har hittat, va?

Rosa pantern 21.30

Ska ni titta på Rosa pantern i kväll klockan 21.30 i tv4? Beyoncé kommer vara med, och jag tror att filmen kommer at vara jättebra! Jag ska absolut se den.



Snygga jeans från asos


Har hittat 3 par snygga jeans från asos.com, vad tycker ni?

Suck, en förlust..

Jag fick hoppa in som center i matchen i alla fall, men det gick inge vidare. Vi mötte Värmdö som är ett riktigt bra lag och det gick ju inte bättre när det var bortamatch och alla redan så trötta. Men vi förlorade stort, med 10-2, suck. Aja, bra kämpat brudar! Bättre lycka nästa gång!


Ni får en hyffsat gammal bild på mig, hade inga roliga!

Lite lördagsgodis


Jämn innebandymatch


Matchen vi spelade mot Huddinge blev lika, 5-5. Och vi är jättenöjda, för tidigare har vi förlorat med ett antal mål mot dom. Efter matchen satte jag mig på Delselius i Gustavsberg och åt en jättegod paj. Sedan som sagt dansade jag ragga, vi gjorde en ny koreografi idag, den var verkligen jätterolig och tuff att dansa.
Men inte ska jag koppla av ännu, för nu ska jag iväg till Hemmesta och titta och kanske spela match. Vi får se lite hur det blir med den saken!

Full rulle

Har glömt att berätta det, men idag har jag innebandymatch igen, och direkt efter det ragga (dans). Men jag kommer hem runt halv fyra-snåret. Berättar mer om dagen då!


Alla hjärtans dag

Om en vecka är det Alla hjärtans dag, har ni några planer? Umgås med familj, vänner eller pojkvännen kanske? Jag tycker att det är mysigt att det finns en sådan dag om året då man kan visa omtanke eller ge bort presenter till någon man gillar, och kanske till och med få en liten gåva tillbaka om man har tur. Sånt är underbart!

Föresten, visst var väskorna ursöta?

Tuffa outfits!

Visst har dessa två brudar verkligen lyckats piffa till sig sådär härligt snyggt?!
Och vem gillar inte dom där tuffa slitna jeansen som bara är så inne? Skitsnyggt!

Vi vann!

Matchen mot Högalid gick bra, vi vann egentligen med 3-1, men hade en helt sjuk domare som dömde bort en av målen vi gjorde. Så det blev 2-1 istället. Men det är väl bra det med! Har kollat på Let's dance tidigare, jag tycker verkligen att Laila har blivit är jätteduktig! Nu ska jag fortsätta med mitt tv-tittande och godisätande! Har ni haft en bra dag?


Ursäkta den dåliga bilden, men det här är dagens outfit. Mycket enkel och bekväm.
Tröja från Quiksilver och byxorna från Örebro någonstans


Önska mig lycka till!

Hinner inte lägga upp bild på "dagens outfit" nu, blev precis väckt, och om 35 minuter ska vi samlas inför innebandymatchen vi har. Bråttom, bråttom, bråttom! Skriver mer senare ikväll. Önska mig lycka till!



Måste vila upp mig

Jag är så förbannat trött, ska sova en stund nu! När jag vaknar lovar jag att ta kort på min outfit. Men jag ska inte bara slappa idag, utan jag har faktiskt innebandymatch i kväll, måste ju se till att jag är pigg!



Fina va?


Firar helgen med smoothie!

Usch vilket tråkigt väder det är ute! Slaskigt och blött. Men jag ska inte deppa för det! Tänkte göra en till hallonsmoothie som jag åt till frukost idag, i våran nya rosa smoothiemixer. Såå gott! Och sedan bara njuta av att det är helg.

Nattinatti på er


Sconsen blev jättegoda! Gjorde kärlekste till också, nu är jag helt proppmätt. Inte det bästa att äta innan man sover. Nu ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna och plugga lite. Hoppas eran dag varit bra! Skriver mer i morgon! Godnatt!

Paljettklänningar

Skulle ju visa upp några utav paljettklänningarna jag hade hittat. Visst är dom fina?
Det här är mina personliga favoriter, vilken gillar du bäst?


Dans + ofärdig sconesdeg

Kom hem från dansen för en stund sedan, gud vilken rolig koreografi vi har! Älskar att dansa den, fartfylld med mycket tuffa rörelser. Här är låtenl!

När jag skulle baka scones förut hade jag haft i alla ingredienser, och när jag skulle hälla i bakpulver upptäckte jag att det typsikt nog var slut. Nu ska jag fortsätta med degen, men innan dess duscha. Och juste, så var det det där med läxor också...


"Paljetterna"

Nu ska det vara paljetter överallt! Själv tycker jag att det är riktigt snyggt med en kort rak paljettklänning, har hittat en del snygga som jag tänkte lägga ut sen.
Vad tycker ni? Hiss eller diss på paljetterna?

Inget fotohumör..


Dagens klädsel: Tröja och byxor från MQ

Idag var jag verkligen inte på fotohumör, kände mig bara ful och på dåligt humör, men här har ni några foton där jag pressade fram ett litet leende på i alla fall! Dagens planer:
1. Baka scones
2. Plugga engelska
3. Städa mitt rum
4. Dansa street
5. Blogga!
6. Sova i tid!

Photo Booth och lite annat kul

Spanskan gick jättebra! Vet att jag hade några små fel på vissa ord, men ett näästan säkert VG. Efter skolan låste jag och Felicia in oss i ett klassrum och tittade på tv och snodde niornas tekokare så vi kunde göra te, men visst blev vi upptäckta.. Dags att fixa i ordning lite i mitt rum, ta kort på mina kläder och göra scones!

Här trängs alla framför Photo Booth på lektionen..


Svårt att bestämma mig



Jag känner att det nästan blev lite för mycket, ska jag ha såhär eller byta tillbaka? Eller såhär till jag hittar en ny bakgrund? Hjälp mig! Jag har så svårt att bestämma mig..

Tenacious D

Tog en lite liten paus från pluggandet och söker runt lite på youtube, har ett litet låt och filmtips till er, Tenacious D heter både filmen och bandet. Och dom har jättemycket bra låtar! Här är en av låtarna. Sök runt lite som jag och lyssna!


En liten update mitt i allt

Just nu sitter jag och skriver en lång spanskauppsats om spanien och tragglar massa glosor så jag blir helt snurrig i huvudet. Och dricker kärlekste förstås. Lovar att svara på era kommentarer senare om jag hinner, annars gör jag det i morgon!



Vad är det för fel på mig?

Idag har jag som vanligt haft lite otur, eller är jag bara lite extra klantig? Först halkade jag på en linjal och ramlade - inomhus! Sedan gick jag ut och iväg till idrotten, men kom på att vi hade engelska och kom en aning sent. Det värsta var när jag satte mig på stolen som stod på min egen tå. Gallskrek i klassrummet under tystnaden och alla tittade på mig, jisses vad ont jag fick! Vad är det för fel på mig..?



Igår: Hade det jättestresigt igår. Förklaringen till varför jag inte bloggade var för att efter skolan skulle jag rida, sedan spela innebandy, duscha, städa lite. Och sedan var klockan så pass sent att jag var tvungen att sova för att ens komma upp på benen idag. Och jag har inte ens börjat pluggat inför vårt spanskprov vi har i morgon. Skulle ha gjort det igår och idag egentligen. Åhh...

Bilderna speglar min personlighet

Med lite musik och kamera kan man göra mycket!



Idag har jag på mig:
Tunika från Lindex
Tröja från Gina tricot
Strumpisar ifrån MQ
Halsband Friis & Company

Fullt upp


Har jättemycket att göra, och såklart påverkar det mitt bloggande. Återkommer i morgon och berättar om det senaste! Föresten, här har ni dagens lilla klädsel. Vet inte om man ser så mycket på bilden, men..

Rosa linne ifrån Gina Tricot
Spetslinne (över) ifrån MQ
Jeans ifrån Weekday (Cheap Monday)
Tröja (första bilden) H&M Madonnas gamla kollektion

Ken lee

Jag kan aldrig sluta skratta, hittade det här videoklippet för rätt längesen, och jag dööör varje gång jag hör och ser det! Så roligt! Läx texten medan hon sjunger. Efter det här blev tjejen jättekänd och har fått göra flera uppträdande till.

Orignalet:

2 superfina

Var inne på sidan bubbleroom.se och hittade dessa två söta plagg! Helt kär! Men jag ska inte shoppa mer på hela veckan har jag bestämt, så det så! Inte mycket ska få flytta in i min garderob på så länge jag kan hålla mig, den börjar ju bli totalt smockfull! Hur mycket pengar och energi lägger ni ner på shopping i månaden? Godnatt!


HJÄLP



Hur ska jag ha det? Blir det här för mycket?

Blev inspirerad..

Blev lite inspirerad av det jag visade er i förra inlägget, så jag har suttit och photoshopat resten av kvällen (skulle egentligen pluggat, jag vet!) Vad tycker nI? Kommer ännu fler bilder!

Girls, watch this!

Tänk så mycket man kan göra i photoshop! Nästintill sjukt, man kan verkligen ändra ALLT! Kom ihåg att ni aldrig ska gå på det ni ser, varför skulle en person som tex är känd vara snyggare än oss "vanliga" människor bara för att den personen är känd? Så om jag blir filmstjärna blir jag snygg då eller? Nej, det är logiskt..



Ny header?

Trots att jag har så mycket i skolan just nu så hann jag göra en liten header igår, vi får se om jag kommer sätta in den eller om jag gör en ny när jag får tid. Den blev lite för suddig i kanterna.  Just nu tänkte jag ladda upp med jordgubbskräm, te och proviva och sedan plugga spanska, har prov på torsdag. Wish me luck!



Idag ser jag ut såhär!


Volang(spets)klänning från Zara
Lila (inte blåa) strumpbyxor från MQ
Tröja, rätt gammal från Madonnas kollektion H&M

Tips på serier, tack!



Vad ska jag nu titta på när både Heroes och Gossip girl är slut? Har ni några tips på serier till mig? Uppskattar om ni lämnar en kommentar med tips!

Världens klantigaste

Ni anar inte hur klantig jag har varit på sistone! I torsdags halkade jag mitt på skolgården och fick hur ont som helst. Har slagit huvudet i badrumsskåpet så jag fick en jättestor bula. Förra helgen tappade jag och mamma ut en stor popcorn på sf bio inför hur många som helst. Och i fredags halkade jag ännu en gång och skrapade upp knäet och fick ett blåmärke. Vintern är hemsk!



Jag är världens lataste!

Jag är verkligen världens lataste! Har fortfarande pyjamas på mig, har inte orkat duschat än eller tvättat bort mascaran som jag har i hela ansiktet. Utan jag sitter här och kollar på Gossip Girl och dricker latte, världens bästa men lataste dag!


Vill ha!


Snygg sommaroutfit


Johnny Nash - I can see clearly now


Sandra tipsar


Tänkte tipsa er om ett supergott te! Teet heter Kärlekste och finns på flera olika ställen, man kan beställa det från tehusetjava.com eller som jag, köpa det i Nacka Forum på affären Village, där dom även har laddad upp med mer söta små saker inför alla hjärtans dag.
Teet ska ni dricka med honung utan mjölk för att få det som godast.

Godnatt!



Godnatt! Hoppas ni haft en kanondag!

Dom där Vida Byxorna


Stylisten Rachel Zoe vågar minst sagt köra på trenden vissa har lite svårare att haka på - vida jeansen. Men erkänn att det ser döcoolt ut! Men detta var endå inte mina favoritbyxor, har sett en hel del snyggare vida, kanske ska jag själv köpa mig ett par? Men jag föredrar mörka. Kör ni på stuprör eller vida?

Titta vilka chica klänningar jag hittat!



RSS 2.0