Ni kan rösta på mig i en outfit-tävling

Jag har anmält mig till en outfit tävling hos Ebbza, för att rösta på mig går ni in här och skriver Sandra nr 1. Jätteenkelt! Tack wonderful people!

Enaxelklänningen

Man ser enaxelklänningarna precis överallt just nu! Jag har också inskaffat mig en under påsklovet som jag bara älskar! Vågar man inte på sig något sådant där OJ, så finns det väldigt enkla, se nedanför. Finns liknande på Gina Tricot.


Tjejdag i Nacka

Idag var jag, Emelie och Paulina i Nacka och kollade runt i lite affärer. Jeansjumpsuiten jag kollat ut innan satt inte alls som jag tänkt mig, hittade inte så jättemycket annat, blev endast ett par jeanstights från Mango, bara 399 kr.

Hittade en annan söt jumpsuit på Bik Bok, men inget jag skulle gå omkring i

Idag blir det shopping!


Sista inlägget för idag!

Träningarna gick hur bra som helst! Så himla roligt att se hur alla utvecklas på innebandyn! Nu ska jag ta mig ett bad som jag gjorde igår, plugga lite matte till provet i morgon och sedan försöka sova. Innan klockan 23.00! I morgon eller lite senare tar jag itu med kommentarerna! Puss på er och godnatt så länge!


En väldigt gammal bild.

Dagens outfit + en duktig Piffad!

Min dag kunde inte bli bättre än såhär! I skolan gick SO-provet kanoners, VG eller MVG blir det! Efter skolan gick (!) jag hem i det fina vädret med Paulina och Emelie, så då fick jag lite frisk luft på köpet. Och Annelie från Tornhuset ringde och sa att jag har fått sommarjobb! Tjoohooo! Nu ska jag strax iväg till stallet för att rida som också ska bli roligt, och efter det har jag innebandy. Fullspäckat schema!

Vad har/ska ni göra idag?



Klänning från chicy.se
Skor från Vagabond

Hade strumpbyxor början av dagen som åkte av när det blev varmt, så hade jag koftan från Bik Bok som jag hade igår också.

Jag har fått sommarjobb!!


Veckans blogg blev Jjassie!

Grattis säger vi till vinnaren av Veckans blogg denna vecka som blev http://jjassie.blogg.se/. Hennes blogg är hur bra som helst! Hon skriver om mode, vardag och ja, om allt möjligt. Besök, besök, besök!

Jag vet vart Afrika ligger!

Resten av kvällen kommer bestå av plugg. Har prov i morgon på befolkningspyramider som faktiskt är jätteroligt, men det jag är lite mindre för är geografi som jag inte haft sedan i sexan (!). Lärde mig idag vart Afrika ligger. Jag vet, det är en katastrof. Så nu måste jag få in massa världsdelar och lite annat som hör till "allmänbildning" så jag får VG i morgon. Ha en bra kväll allihop!

Jag är med & tävlar om att bli veckans blogg!

Jag fick en jättesöt kommentar från Nicolina där det stod att jag är med och tävlar om att bli Veckans blogg! Och jag vet hur duktiga ni brukar vara på att rösta, den här gången trycker ni bara här och skriver vem ni röstar på. Och ni får rösta hur många gånger ni vill! Så rösta gärna på mig om ni tycker jag förtjänar det, eller på någon av dom andra 3 bloggarna, tack cuties!


Snyggt från asos!


Synsk, eller vaddå?

Jag tror att jag är synsk! Alltid om jag pratar om en person jag inte träffar på hur länge som helst, så träffar jag den alltid samma dag. Lite lustigt.. Idag gick jag och undrade när jag skulle få jobba nästa gång, och mitt bland alla mina tankar som for runt så ringde det. Och gissa vem det var? Tornhuset som ville att jag skulle jobba i helgen..

Jag köpte en ny bh idag på Lindex för bara 149 kr, och man fick till ett genomskinligt band att fästa bak på ryggen så att bh:n inte syns när man har öppen rygg. Perfekt till jumpsuiten jag kollat ut!


My look today!


Linne från Bik Bok
Skor från Fred Perry
Jeans"shorts" från Bik Bok
Vit stickad kofta från Bik Bok

Jag hade matteprov idag, det gick hur bra som helst! Men det var trots allt bara G-delen, resten ska jag göra på onsdag. Men i morgon har jag SO-prov, så ni förstår nog vad jag måste ägna mig åt hela kvällen.

Mina favoriter från The body shop


Glöm inte bort att rösta fram veckans blogg som avgörs i morgon!

Svar på frågorna om design och blogg

Fråga: Hur laddade du ner photoshop?
Svar: Min mamma jobbar dagligen med PS, så hon har köpt det på en cd med massa andra program, som jag bara installerade i min dator.

Fråga: Det funkar att göra en egen bloglovin knapp och sånt.. Men när jag sparar hela alltet så är det en liten ruta med kryss i som syns bara? Men när man klickar på krysset kommer man ju liskom till min sida på bloglovin som man ska! Hur gör du Sandra?
Svar: Kolla så att du verkligen gör rätt till att börja med, ta hjälp av den här länken http://www.designadinblogg.se/2008/july/gor-en-egen-bloggkollsikon.html
Om det fortfarande inte fungerar kan det ju vara din dator eller något i din kodmall. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men om du inte har något emot det kan jag ladda upp bilden och sätta in den åt dig och kolla om det fungerar då.

Fråga: Gör du all din design själv? :) 
Och du har ju sagt att du använder photoshop, men använder du bara det, eller använder du något annat program också?
Svar: Yes, jag gör mina designer och allt annat själv!
Nej jag brukar bara använda photoshop. Möjligtvis att jag förbättrar färgerna på mina bilder i iPhoto ibland.

Fråga: Vart har du köpt volangkjolen som du har i din meny?
Svar: Den är köpt på Mango förra sommaren.

Fråga: Har du träffat brittney spears? Såg det på bilden under presentationen.
Svar: Nix pix, det är på Madame Tussauds i London! Visst ser hon verklig ut?

Fråga: Vad har du för typsnitt på din blogg?
Svar: Jag har Trebuchet MS.

Fråga: Har du den senaste ps eller har du någon äldre?
Svar: Jag har Photoshop CS3, vilket jag tror är det senaste!



Aj min rumpa..

Det gick skitbra idag! Men avslutade dagen lite tragiskt med att jag halkade på det nytorkade golvet och skrapade upp min armbåge och slog min rumpa! Men heter man Sandra lyckas kan man med allt! Fick med mig lite kakor hem i alla fall, mums!


Titta en sån vacker klänning jag funnit! Vad tycker ni och vilken färg var finast?


Frågestund om design och blogg (avslutad)

Eftersom ni läsare undrar så mycket om min blogg, photoshop, hur man gör si och så så tänkte jag att en frågestund kan passa bra medan jag är och jobbar i morgon. För dom flesta som frågar frågar mig anonymt, då det blir lite svårt att svara. Så kör på nu! Alltså inga frågor om mig och mitt liv, utan om bloggen och design.

Good night sweethearts!


Vackert, vackrare, vackrast


Dans & lite shopping

Dansen gick prima ballerina! Vi har bestämt placeringar, kläder och ja, allt utom avslutet. Vet ni vad jag ska ha på mig? Blåa kläder från topp till tå, men tyvärr äger jag bara en enda blå sak. Så det hade underlättat om jag skulle vara rosa istället. Så förmodligen blir det shopping i veckan!

Efter dansen duschade jag och gjorde mig i ordning i racerfart för att åka till Nacka Forum med min mamma, hittade lite allt möjligt som jag ska prova ut en annan dag. Men på Lagerhouse gick det bara inte att komma ut tomhänt.

Här är en liten del av det jag köpte idag. Det blev lite saker från The Body shop som ni ser också! Och choklad på Ica...

Och nu har jag löst problemet med att jag inte hade galgar!

Träning i det fina vädret

Idag är det hur varmt som helst ute, och det tackar vi för. När jag vaknat satte jag mig ute i solen och åt en god frukost, kan det bli bättre? Men nu är danskläderna på och jag ska bege mig av nu för 2 timmars dans. Kommer bli jätteroligt! Hörs senare!



Outfits och en liten läsarfråga


Om jag hade haft en aning smalare lår hade jag absolut klätt mig såhär! Så snyggt med axelvaddar, korta klänningar med utan urringning. Och så klart ett par höga klackar till! Men som sagt måste man vara rätt smal och lång för att passa i det. Tyvärr.

Jag kom inte in på din blogg när jag tryckte på länken, så jag svarar här! Jag fixar mina bilder i photoshop, och det är hur enkelt som helst att sätta dom lite på sned och lägga på skugga.  Tack och vad roligt att du gillar min blogg!

Jag är förälskad


Kvällens planer!


Min outfit idag, fredag

Här får ni massa bilder på mig och vad jag hade på mig idag. Ser lite knöligt och bökigt ut, men det hoppas jag att det inte var. Men jag tog ju bilderna efter en hel dag!

Skor från Zara
Linne från MQ
Jeansshorts (!) från Lindex


På topphumör!

Hej!

Idag är jag på strålande bra humör! Vädret är på topp, vi fick god mat i skolan och musikuppspelet gick bra. (Jag sjöng själv utan Amanda). Fick ett VG utan tvekan (stolt!), men jag ska spela en låt på gitarr också för att få ett MVG i slutbetyg. Vill ni veta vilken låt jag sjöng? Tryck på klippet och lyssna!  Hur har er dag varit?


Dålig uppdatering - jag vet!

Jag ber verkligen om ursäkt för en så dålig uppdatering den här veckan. Men som ni förstår har jag jättemycket och göra i skolan, och jag är hur stressad som helst! Och som jag alltid gör kan jag inte sätta bloggen i allra första hand, för snart sätts betygen och det är dags att jobba upp mig till dess. Men deppa inte nu! Klart jag kommer uppdatera några gånger om dagen, bara inte lika mycket.

Föresten, jag har gjort om lite i menyn, vad tycks?


Dagens outfit


Klänning - Topshop
Skor - Zara

Idag stannade jag kvar i skolan för att få hela musiksalen för mig själv. För i morgon gäller det, då har vi uppspel för våran musiklärare. Jag ska sjunga med min kompis Amanda, spela lite trummor och shaka en maraccas. Jag hoppas verkligen att det blir ett VG eller MVG.

Mina nya tofflor från London

Även dom här söta tofflorna köpte jag i London, hur mysiga som helst! För er som undrar så heter affären La Senza och är en underklädsbutik.


När man var liten

Minns ni dom här 2 fantastiska låtarna från när man var liten? Jag älskade filmen Spirit och alla underbart bra låtar som fanns med. Någon mer än jag som hade Spirit som en av sina 100 favoritfilmer?


Nytt från Gina Tricot!

Gina Tricot har fått in lite nya godbitar, synd nog gör dom kopiösa mängder av allt. Och risken är då väldigt stor att alla andra kommer med likadant som en själv, när det är så pass billigt också. Men det duger som ögongodis!


Titta, jag har jeans på mig!

Ärligt talat har jag bara pluggat en enda gång utanför skolan sedan innan påsklovet. Så jag borde verkligen sätta igång nu. Och då menar jag NU. Har svenska, SO, musik, teknik, spanska, matte och engelska som ska göras. Och ikväll har jag fysträning, så detta måste verkligen göras. Så länge får ni roa er med att kolla in min outfit, och även idag skyller jag på att det var så otroligt kallt så att bilderna blev dåliga. Men titta, för en gångs skull har jag faktiskt byxor! ..och igår.

Vitt linne från H&M
Skor från Fred Perry
Svart kofta från H&M
Jeans från Weekday
Svart spetslinne från MQ


En för sen kväll (som vanligt)

Nej fy bubblan! Nu blir det sent idag igen, och inte har jag pluggat svenska eller målat om mina naglar heller. Innebandyträningen var i alla fall hur rolig som helst, och vi höll på i nästan 2 timmar. När jag kom hem tog jag en varm lång dusch och smörjde in mig med lotion.

Fotade lite igår, jag tycker att den här bilden ger ifrån sig lite vårkänsla!


Min tisdagsoutfit

Det är hemskt vilken mat som serveras i skolorna, minns ni att jag började ta tag i det och att jag skulle göra vad som helst för att få en förbättring? Jag har inte glömt vad jag skrev, jag SKA göra maten bättre på ett eller annat vis. Men i alla fall, när jag kom hem ställde jag mig och stekte pannkakor och plättar, och lyckades med varenda en!

Men nu ska jag snabbt byta om och åka till stallet, efter det har jag innebandy. Kanske kanske att jag uppdaterar emellan, eller svarar på kommentarer. Får se hur det blir!

Tröja från MQ
Skor från Belle
Jeans från Vila


Veckans blogg!

Nu efter några veckors paus är Veckans blogg tillbaka! Ni ska bara veta hur svårt det är att välja ut bloggar, dom flesta är ju hur bra som helst! Så nu kan du få din favoritblogg att glänsa lite extra genom att rösta på den - skriv bloggens namn eller nummer i en kommentar. Och då har du chansen att bli nominerad till Veckans blogg nästa vecka, smart va?

1. http://ericaperzzon.blogg.se/



2. http://www.sunstreet21.devote.se



3. http://jjassie.blogg.se/



4. http://cruelty.blogg.se/


Sno Beyoncés tuffa stil


Har precis ätit en god middag, så nu är jag mätt och lite rundare om magen. För tillfället sitter jag i min säng och kollar ut över mitt stökiga rum som definitivt behövs göras något åt, medan jag lyssnar på Beyoncés Halo. Nu är det inte långt kvar tills jag sitter i Globen och ser henne live, shit vad jag längtar!

Veckans bäst klädda kändisar


My look today

Det var helt iskallt ute, så jag tog några snabba bilder, dom blev inte bra alls. Titta bara mitt ansikte på höger bild! Aja..! Nu måste jag plugga.

Klänning från Lindex
Halsband från Frost
Kofta från Bondelid
T-shirt från H&M
Skor från Belle


En riktigt rolig skoldag

Halloj! Dagen har varit hur rolig som helst! Vi hade bland annat ett praktiskt prov på hemkunskapen som innebar att vi skulle laga en maträtt utan någon hjälp. Man fick flera olika betyg och sedan ett slutbetyg. Jag och min partner Embla hade VG-MVG på allt och fick alltså ett VG+ i slutbetyg vilket jag blev hur nöjd med som helst! Och på NO:n har vi börjat med människokroppen som är jätteintressant! Och även på detta område ska jag satsa högt.



Men nu ska jag ut och fota min outfit!

Den här helgen har jag varit duktig!


Ett snäpp gladare!


- Vad som är i får ni inte se förrän på skolavslutningen. Måste ju bli en surprise hörrni!

Shooopping!

Godmorgon!

Även idag åker jag in till stan, ska köpa min klänning jag skrivit så mycket om. (Eller min och min?). När jag kommer komma hem i eftermiddag har jag streetdance som jag borde gå på. Men vi gör så otroligt tråkiga danser, så gränsfall att jag tänker vara med på föreställningarna. Ha en bra dag!


Bild tagen av mg i London

Svar på Gissa kändisen



Många gissade på Ashley Olsen, och flera gissade på "någon av Olsen-tvillingarna". Men för att vara helt korrekt får man bara gissa på en person och så klart rätt! I det här fallet skulle rätt svar ha varit Mary Kate Olsen. Och den som först lyckades med det var http://lienes.blogg.se/.

Långfilmer och en finfin avslutningsklänning

Som vanligt fastnade jag framför 2 långfilmer kväll, och ni vet hur skräckfilmer är? Man kan bara inte slita sig! Egentligen hade jag tänkt att få mer gjort och sova tidigt, men alltid när man planerar blir det tvärt om.

Men jo juste, som jag skrev tidigare hittade jag en jättesöt klänning på MQ idag som jag la undan tills i morgon. Efter att ha varit i London har jag inte mer än ungefär 400 kronor kvar på kortet. Så om jag lyckas låna till mig lite pengar så åker jag in och köper den! Den är vit, kort, 4 olika lager och är i spets. Hur fin som helst! Priset låg på 700 kronor tror jag. Och på tal om fina saker älskar jag kavajer och västar med det här stuket som på bilden nedanför. Vad tycker ni om det?



En dag fylld av skratt

Jag och Amanda hade verkligen roligt tillsammans! Vi gick i massa butiker och jag har hittat en skolavslutningsklänning på MQ som jag möjligtvis tänker köpa i morgon. Vi åt en god lunch i PK huset (heter det så?) och gick på bio som planerat. Det gick knappt några filmer vi ville se, så vi tittade på 17 Again med Zac Efron, som var hur rolig som helst! Men den var samtidigt en en-i-mängden-film.

När jag kom hem gick jag in på en bekant blogg (Länk: michelle) och fick syn på detta inlägget som gjorde mig jätteglad!


Shopping med Amanda

Nu ska jag in till stan med Amanda och shoppa och förmodligen gå på bio också, jag kommer skriva mer när jag kommer hem. Ha en bra dag!


Negativ kritik

Jag ska vara ärlig, men jag brukar nästan aldrig få negativ kritik, men klart det är lite roligt att få både och faktiskt! Jag tog mig tid för att svara på dom 3 kommentarerna som jag fått idag. (Förlåt, men hela texten syns tyvärr inte i kanterna).


En snygg sommaroutfit


Ett filmtips


För någon vecka sedan tittade jag på filmen Baby mama, som faktiskt var jättebra! Så jag tänkte rekommendera den till er. Om ni vill se trailern kan ni gå in på youtube!

Nääästan min outfit

..som ni då förstår fotade jag inte heller min outfit, så jag tog några gamla bilder. Jag hade den rosa tunikan (Bik Bok), svarta strumpbyxor (H&M), men ett svart nitskärp (Lindex) under bysten istället, och den svarta tröjan (Divided) jag hade igår över klänningen. Och min skinnjacka från Divided också!



Magont, men Ingen spya den här månaden i alla fall!

Tyvärr har jag inte kunnat uppdatera idag, har haft så ont i magen att jag fick gå hem från skolan. Men den här månaden spydde jag i alla fall inte som tur var! Jag orkade faktiskt med att gå på innebandyn efter att ha överskridit maxgränsen med mina tabletter med si sådär 3 stycken, inget biter ju!

För ett tag sedan tittade jag på Talang, och idag visades avsnittet jag var och tittade på. Ni vet med dom nakna killarna jag berättat om? Jag visades i tv 2 gånger om inte fler, någon som såg mig kanske? Missade ni avsnittet kan ni gå in på tv4:as hemsida och kolla.



Gissa kändisen


Dags att gissa på en ny kändis! Förra gången var den dolda kändisen Nicole Kidman. Svarar du rätt först så blir du länkad, och var inte rädd för att ha fel!

Nu tänkte jag sova, blir oftast vid tolv varje kväll, och så kan jag inte fortsätta om jag vill ha bra betyg, siktar på 23.00 idag! Och tro det eller ej, men jag ska lyckas!

Du vet väl att du kan prenumerera på dina favoritbloggar?

Dom flesta bloggarna är registrerade på en sida vid namn bloglovin.com. Och för att det inte ska bli kalabalik när du öppnar alla dina favoritbloggar för att se vilka som har skrivit och vilka som inte har, så registrerar du dig på sidan och lägger till dina favoritbloggar där. På det sättet kan du enkelt se vilka som skrivit på ett och samma ställe. Intresserad? Gör så här! (Jag kommer även visa er hur ni lägger upp bloglovin knappar på eran blogg i ett annat inlägg).

1. Bli medlem (tar ca 30 sek)


2. Sök på din favoritblogg


3. När bloggen kommit upp trycker du bara på bilden



4. En beskrivning av bloggen kommer upp, och du kan trycka på "följ bloggen" för att börja prenumerera
 

5. Klart!


Blue like the sea


Lite shopping


Som sagt köpte jag 2 snygga skärp idag, lite långa var dom allt, men det gör inget! Ska göra några till hål och klippa till ett av dom lite. Blir nog använt redan i morgon! Köpte även en tandkräm som ska bleka tänderna, får se hur det går! Det svarta skärpet kostade bara 79,50 kr, och det bruna 99,50. Hur billigt som helst!

Min outfit idag

Kjol från Mango
Linne från Weekday
Tröja från H&M Divided
Halsband från Topshop (London, nytt!)


Kom nyss hem från dansen, fick lite bråttom och hann inte blogga, men jag kommer uppdatera massa under kvällen!

Spanska prov och shopping


Jag fick inte så mycket spanska gjort igår, så det är väl mitt straff att det inte gick bättre på provet idag. Det blir nog ett VG ändå, men jag kan prestera så mycket bättre. Efter skolan köpte jag 2 nitskärp med mig hem, och en tandkräm som ska bleka tänderna. Lägger upp bilder senare!

Beställning från Yves rocher

Här om dagen fick jag hem ett paket från Yves Rocher, på bilden nedanför ser ni vad som medföljde. Det var även en mascara och lite annat puttenuttigt. Ni kan beställa massa saker hur billigt som helst och deras produkter är jättebra, särskilt deras body lotions. Gå in och kika här http://www.yves-rocher.se/control/main/

På bilden:

Miniläppglans
Lila tub, fotkräm
Ansiktsservetter
Gul tub, handkräm
Blå flaska, after sun
Skrubb-(vad heter det?)
Flaskan till höger, brun utan sol


Nya kategorier i bloggmenyn


Som ni ser har jag fått upp några till kategorier för att ni ska hitta lite bättre. Alla inlägg under ämnet tävlingar har jag flyttat till Tävlings-kategorin, och några av mina senaste videologgar har jag flyttat till Videobloggs-kategorin. Men kommer nog inte flytta dom andra inlägg till dom nya kategorier. Men nu vet ni det!

Today I look like this

Ursäkta mina ansiktsuttryck på bilderna! Blev lite bländad av solen, och självklart var jag då så smart och klippte ihop ungefär 100 stycken, men nu har ni något att kolla på i alla fall! Medan jag ska plugga spanska, prov i morgon, suck..

Klänning från River Island i London (ny!)
Skorna är från butiken Zara


Vad som spelas i mitt huvud idag


Träningar, träningar, träningar

Kom för ett tag sedan hem från stallet, och som alla andra tisdagar ska jag iväg på innebandy inom en kort stund. Hörs i morgon!

Lite extra kreativ!


Idag på syslöjden var jag så kreativ att jag fixade ihop 2 snygga hippieband/pannband eller vad man nu kallar det! Men det finaste är när man har pärlor, ni vet som kändisarna brukar ha? Tror ni jag vågar gå ut med det?



A lovely necklace

I morgon blir det tidig uppgång på grund av den förbaskade skolan som börjar, visst skulle det vara skönt att alltid ha lov? Men det finns en liten ljusglimt mitt i allt - resultatet på mitt NO-grupparbete. Jag hoppas så in i helvete på ett MVG! Håll tummarna för mig! Nu ska jag alldeles strax sussa, godnatt sötnosar!

I London köpte jag även ett jättefint halsband på Topshop för ungefär 150 kr. Har länge varit på jakt efter ett liknande, så nu jag är happy happy!


Vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar...


Jag berättade för er om en klänning jag provat ut i en affär i London som min mamma köpte, (jag köpte den inte ifall jag skulle hitta något annat). Men dagen efter ångrade jag mig, så vi åkte tillbaka. Men där fanns den inte kvar i min storlek, så vi virrade omkring i hela London efter den, men hittade den aldrig i rätt size. Så jag funderar på att beställa den! Men då blir frakten på några hundra kronor, suck! Hur ska jag göra..?

Facit!


Tror det var lite svårare den här veckan eftersom inte så många gissade, eller så var det helt enkelt för lätt? Men som ni ser föreställde bilden vackra Nicole Kidman. Och vem gissade först? Jo, http://fannymiranda.blogg.se/.

Min nya mirakelfoundation

På flygplatsen i England köpte jag en ny foundation från märket No7. Jag kan verkligen rekommendera den här, den blir absolut inte orange eller någon annan färg man inte vill ha i ansiktet. Utan den ser så naturlig ut som den bara kan bli! Den kostade 180 kr ungefär. Och jag tror märket finns på Åhlens. Tänk på att ta i DIN färg.


Katy, ge mig dina kläder!


Söt våroutfit


2 nya klänningar från London

Jag skulle ju visa vad jag köpte i London, fler saker lägger jag upp en annan gång. Och som vanligt blir färgerna urusla när man laddar upp bilder här i bloggen.

Blommig sommrig klänning från River Island ca 400 kr

Världens sötaste enaxelsklänning från Topshop, 550 kr

Det bästa av allt är dom gratis bullarna


Har sprungit omkring hela dagen med brickor och mat hit och dit. Men det är ju därför jag får mina pengar. Men det bästa av allt är att man får äta världens godaste (gratis) lunch som i vanliga fall kostar en förmögenhet. Likaså med bullarna, kaffet och smoothiesarna! Jag är i alla fall nöjd med min jobbinsats idag. Hoppas ni haft en bra dag och har hunnit njuta av sista lovdagen!

Gissa kändisen!


Dags att klura ut en ny kändis, om du svarar rätt först av alla får du en välförtjänt länk i min blogg. Förra veckan var det Gwyneth Paltrow som dolde sig på bilden. Men kan du gissa vem det här är?

Svar på era frågor

(Länkarna kom inte med konstigt nog, tack till er som ställt frågor).

 

http://fannymiranda.blogg.se/

Fråga: Vad brukar du titta på tv?

Svar: Jag brukar faktiskt inte titta på tv, det blir oftast filmer. Men på fredagar brukar jag titta påTalang/Idol/Let’s dance och Samantha. Och Heroes!

 

Sandra.F

Fråga: Kan du visa hur man får ente x 13 prenumeranter (på bloglovin) BREDVID knappen för kommentarer?

Svar:Ja absolut,jag ska ta upp det i ett separat inlägg i min blogg så snart som möjligt!

 

http://emmasgarderober.blogg.se/ & http://ellinorjanssoon.blogg.se/

Fråga: Varför började du blogga?

Svar: Först var det tänkt att hamin blogg istället för dagbok, ett ställe där man bara kan skriva av sig näroch vad man vill. Men med tiden har den ju förstås förändrats.

 

http://maalinnk.blogg.se/

Fråga: Du sa att du skulle påBeyonces konsert nästa månad, är det i globen?

Svar:Jajamän! 13maj i Globen!

 

Fråga: Hur gör man så man kantrycka på att följa din blogg?

Svar:Jag kommerberätta om det i ett separat inlägg!

 

Anonym

Fråga: Hur lång är du?

Svar: Oj, inte lång alls! Någoncentimeter under 160 cm

 

Fråga: Hur mycket väger du?

Svar: 48 kilo ungefär

 

Fråga: Älskar din ljusa hårfärg!vad använder du för hårfärg? :)

Svar: Tack! Jag brukar endast färga min utväxtungefär 2 gånger om året. Och då brukar jag använda Schwartzkopf. Och sedantvätta med silvershampoo några gångr för att få bort det orangea.

 

http://isaprinsessa.blogg.se/

Fråga: Vad vill du utbilda dig till?

Svar: Åh vilken svår fråga! Det finns så otroligtmycket. Men jag skulle vilja bli polis eller jobba som moderedaktör på entidning. Eller bli författare!

 

http://tewsss.blogg.se/

Fråga: Vilken fin design! Har dungt speciellt program som du använder till det?

Svar: Tack! Ja, jag använder migav photoshop CS3.

 

http://lillizor.blogg.se/

Fråga: Vilken linje vill du gå på gymnasiet?

Svar: Inte en blekaste aning!

 

Fråga: Har du några tips på klädes affärer som du tyckerär bra?

Svar: Mina favoritaffärer är MQ och Topshop. Dom har hurmycket snyggt som helst! Jag giller även Zara och Carlings.

 

http://hollywoodfreak.blogg.se/

Fråga: Vem inspirerar dig mest i ditt liv?

Svar: Jag vet inte riktigt, jag har många förebilder ochfolk som inspirerar mig – både som jag känner och inte. Men jag kommer inte pånågon speciell för tillfället.

 

http://hobbylim.blogg.se/

Fråga: Min fråga blir så ang hästarna på bilden i denheader.. Har du häst? Eller har du haft?

Svar: Nej, jag rider bara på ridskola och har haftmedryttarhäst, men ingen egen. Än.

 

Emma

Fråga: När du fotar din outfit ärdet någon annan som fotar? Vad använder du för kamera?

Svar: Nej, självutlösare. Haha!Kan skriva ett separat inlägg om vilken kamera jag använder och bilder på den iveckan. Men det är i alla fall en Samsung. (Rosa!)

 

Fråga: En till fråga också, vadhände med dig och Louise Rosengren?

Svar: Jag har faktiskt ingenaning. Folk förändras, som både hon och jag har gjort. Vi har olika vänner ochpersonligheter. Vi har helt enkelt bara glidit ifrån varandra.

 

http://julychild.blogg.se/

Fråga: Hur många besökare har duper dag ?

Svar: Ungefär 100. Ibland kan detvara 130 och ibland 80. Lite olika!

 

http://aalltidkattis.blogg.se/

Fråga: Kan du ge några bra tips påvad läsare vill läsa om? Det är ju såklart olika, men vad tycker du man skaskriva om för att få så många läsare som möjligt?

Svar: Man ska blanda! Mensamtidigt hålla sig till ämnen man känner till. Inte fundera så mycket på vadman ska skriva, skriv det du känner för och använd ett bra språk som passaralla åldersgrupper. (Om du inte te x skriver till ungdomar, då du kan användaett mer ungdomligt språk).

 

Fråga: Har en fråga till, Vilkabloggar följer du?

Svar: Oj, det är så många! Mendom jag följer varje dag är http://emeliesplace.blogg.se/ och http://minicookie.blogg.se/

 

http://hejsmh.blogg.se/

Fråga: Vilken av dinafritidsaktiviteter gillar du mest?

Svar: Åh, jag vet inte! Men jagbrinner verkligen för att dansa ragga.

 

http://amandaassnarberg.blogg.se/

Fråga: Favorittidning?

Svar: Jag älskar tidningenGlamour! Befinner du dig i England så passa på att köpa den, där är den dubbeltså tjock och dubbelt så bra!

 

Karro

Fråga: Varför började du blogga,och vad är det bästa OCH sämsta med att blogga?

Svar:Lite högreupp står det varför jag började blogga. Det bästa är alla uppiggandekommentarer, alla trevliga läsare gör en så glad, och det är roligt att se närbloggen växer.

Detsämsta är att man alltid är binden till bloggen, när man är bortrest får mannästan dåligt samvete och det känns som man sviker sina läsare när man inteuppdaterar.

 

Jhhi

Fråga:Vad tyckerdu är det fulaste man kan klä sig i?

Svar: Det ska jag ta och funderalite till på!! Finns så mycket fult.

 

http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz

Fråga: Favorit blogg?

Svar: http://minicookie.blogg.se/ och http://emeliesplace.blogg.se/

 

Anonym

Fråga: Är du av med oskuldensötis?

Svar: Nix pix!

 

Fanny

Fråga: Vilka är dina närmastevänner?

Svar:Min absolutnärmaste vän är Paulina som går i min klass.


Sista dagen i London

Fjärde och sista dagen i London tittade vi på slott, Big ben igen (fick till ett rim!), och massa andra saker. Vi gick också i affärer och virrade omkring i masas butiker för att köpa en klänning jag provat ut tidigare som inte fanns kvar i min storlek (min mamma köpte en istället!). Den var så fin, så fin. Men man kan ju inte köpa allt! Efter ännu lite till virrande vinkade vi av vårat hotell och åkte vidare till flygplatsen. Så gott som när vi landat ramlade min resväska ner för en lång trappa och sprack och hela handtaget man drar den i gick sönder. (Ops). Så jag fick lyfta den hela vägen hem, min rygg sa aj efter det.


Tredje dagen i London

Tredje dagen i London var det riktigt engelskt väder - regn. Men bara lite grann som tur var! Även den här dagen gick vi i affärer, shoppade och fikade vilket var väldigt trevligt. När vi fick nog av regnet åkte vi till Harrods och tittade på massa massa fina saker. Man blir nästa pengarblind av att titta på 25 000 kronors väskor, så jag höll på att köpa världens finaste bikini för 1000 kr. Är glad att jag inte gjorde det.
På eftermiddagen åkte vi till Madame tusos och det var hur coolt som helst! Alla vaxdockorna såg livs levande ut! Senare åt vi på en thailändsk restaurang tills vi nästintill sprack för att vi var på mätta.

Med shoppingpåsar utanför Starbucks. (Halsbandet jag har på bilden är nytt, köpte det i London)

Jag och min idol Britney Spears - i vax, men nåja, det får väl duga!

Jag och världens längsta Nicole Kidman

På en thailändsk restaurang. (Klänningen jag har på mig köpte jag i London)

Veckans bäst klädda kändisar


Dresses

Det gick himlans bra idag, fast lite snurrig var jag allt! Ska jobba i morgon också, lite sorgligt med tanke på att det är sista lovdagen, men vad gör man annars en vanlig tråkig måndag? För tillfället ligger jag i sängen och vilar mina stackars fötter som fått gå omrking 5 dagar i streck. Ska möjligtvis ut och fota alla kläder jag köpte i London!

Jo föresten, tänkte ge er lite tips på vad som kommer vara riktigt snyggt att ha i sommar! (När jag laddade upp bilden blev den inte riktigt som jag tänkt mig! Lite suddig & färglös).


Jobb + Diors nya parfym

God morgon! Jag börjar jobba klockan 12.00 idag, blir trevligt med lite extra pengar, och så klart är det ju hur roligt som helst! För alla nya som har hittat hit kan jag berätta att jag jobbar extra på ett kafé. Men som sagt, det blir inte någon uppdatering eller svar på kommentarer förrän i kväll. Ha en kanonbra dag!

Tänkte tipsa er om Diors nya parfym Miss Cherie, den doftar hur underbart som helst! Och till och med reklambilden lockar en till att köpa. Ellerhur?



Dags att sussa

I morgon ska jag jobba, när jag kommer hem fortsätter jag berätta om min fantastiska resa och ni får ta del av lite klädkollage, svar på frågestunden och annat gott! Godnatt!



Andra dagen i världens bästa London

Andra dagen var ännu roligare! Vi startade dagen med en frukost på något engelsk frukost/lunchställe. Vi hade köpt biljetter till Madame Tusos, men kön var helt otrolig! För att köpa biljett var man tvungen att köa 4 timmar, annars bara 1. Så vi shoppade istället. Och självklart kommer jag visa er bilder på allt jag köpte.

Vi stannade till lite då och då för en latte på Starbucks och hittade också ett jättemysigt kafé som heter Candy cakes. Dom hade så söta cupcakes, rosa pallar - det absolut gulligaste kaféet jag varit på! Efter mycket promenerande i osköna skor och bussåkande åt vi på världens bästa Italienska restaurang (åt på den 4 gånger i Italien!) vid namn Rossopomodoro. Vi avrundade kvällen med att titta på musikalen Chicago som var hur cool och bra som helst! Och vet ni vad? Där träffade jag min lärare Helena och hennes kille, lite roligt!

Världens sötaste och godaste cupcakes!


Det fanns gott om snygga skor!

Första dagen i London

Hej hej hej! Hela 4 dagar sedan jag skrev. Men jag har haft det så bra man bara kan ha det! Jag och min mamma bodde på ett jättefint hotell vid namn Royal Lancester på Lancaster Terass vid Hayde park. Och innan jag börjar berätta om vad vi gjorde där så tänkte jag säga att det är roligt att så många nya hittat hit, ni är så välkomna så!

Jag tar allt i tur och i ordning. Första dagen kom vi fram vid 15-tiden vilket gjorde att vi hann med att både ta en lång promenad i det fina väder, äta glass och åka tvåvåningsbussar (ni vet turistbussarna?), äta mat, kika i affärer och åka upp i London eye för att titta på den vackra staden i kvällsbelysning och så klart kända Big Ben.

Min mamma har alla fina bilder på mig och allt annat roligt, så dom kommer ni få i morgon och/eller på måndag. Promisee!


FRÅGESTUND!


Nu har ni chansen att fråga mig precis vaaad ni vill! Jag åker till London i morgon bitti och vet inte om jag kan uppdatera där, så jag tänkte att en frågestund är ganska underhållande tills vidare! Kommer sakna er sötnosar!

Mitt näst sista inlägg

Hittade 3 sockersöta kjolar på Gina tricots hemsida, inte ofta något faller mig i smaken därifrån. Men föreställ er den rosa/röda kjolen högt upp i midjan, en vit blus och ett par bruna höga höga skor. Och så klart en brunbränd kropp till, yammi!


Och när jag ändå är i full fart med att blogga så tänkte jag bara säga att den som svarade först på "Gissa kändisen" var http://julychild.blogg.se/. Och bilden föreställde ju förstås vackra Gwyneth Paltrow. En ny sådan tävling hinner inte komma upp förrän jag är back in business, men håll ut!



Och som ni säkert förstår måste jag ju avsluta detta inlägg med ett hejdå. Mitt plan lyfter 12.00 från Arlanda, och jag kommer hem på lördag 11/4. Datorn kanske följer med, men ha inga höga förväntningar på det. Jag åker med min mamma och vi kommer bo på ett fint hotell vid Hyde Park och ha det prima. Men glöm inte att kika in bloggen lite då och då för att se om en uppdatering har kommit (man vet ju aldrig!?).
I övrigt önskar jag er en glad påsk, kommer tänka på er medan jag är bortrest, glöm inte att bomba mig med kommentarer under tiden!



/Eran Piffad

Vad tycker du?


3 klockrena klädval

Dom tre bilderna nedan visar min syn på sommarmodet, inget speciellt alls. Härliga färger, blommor och mönster. Den populära jeansjackan kan ni skåda till höger, och dom små kuvertväskorna. Höga klackar och bara ben. That's summer!


Alltid ska det vara något fel - dags att packa om

Lite annorlunda var träningen idag, men lite variation skadar aldrig! Hur som helst, nu ska jag fixa mina naglar och packa om hela väskan som jag packat så fint. Jag såg att vädret inte var på min sida och behöver därför ännu ett par till skor och fler byxor.

Igår stötte jag på en riktigt bra låt mitt ute i stora internetvärlden. Jag hoppas ni gillar den, sångerskan heter Kate Voegele och låten heter Wish you were.


Träningar, träningar, träningar

Kom precis hem ifrån stallet där jag har varit och ridit, men nu ska jag snabbt in i duschen och byta om. För i kväll har jag även innebandy! Ska försöka hinna pyssla om er och bloggen lite emellan.



Lite ris och ros

För det mesta har jag tillbringat min dag utomhus, men nu har jag även kommit igång med packningen. Det är svårt det där, och något som också är väldigt svårt är att jag förmodligen kommer lämna datorn hemma. Men jag kommer inte ha en sekund över till bloggen, men se det från den ljusa sidan - ni kommer få hur många roliga uppdateringar som helst när jag kommer tillbaka! I kväll kommer även en frågestund upp, och ni kommer ha hela 4 dagar på er att fråga allt ni vill veta.


Gammal bild, tagen av mig.

Gissa kändisen!


Eftersom jag åker i morgon måste jag ladda upp med massa roligheter här i bloggen så ni har något trevligt att göra medan jag är borta! Så nu kör vi en "gissa kändisen"-tävling. Sist visade sig Vince Vaughn bakom spiralen, men ser du vem det här är? Svarar du rätt först blir du länkad!

Nu återstår endast packningen

Nu är det bara det jobbigaste kvar inför Londonresan - packa! Jag vet ju inte vad det är för väder, sedan vill man vara skönt klädd men samtidigt snyggt. Står bara och stirrar in i min garderob som ett stort frågetecken. Jag tror jag ska räkna med att vädret är som i Stockholm, och kanske varmare en dag och kallare en annan. Men ändå. Suck..



Veckans bäst klädda kändisar

Har du någon favoritoutfit av dessa?



Jag är livrädd för frisörer

Nu måste jag göra någonting åt mitt hemska hår, jag står inte ut längre. Sist jag klippte mig hos frisör var för 1,5 år sedan(!), har sedan dess klippt mig själv lite då och då men det har inte blivit någon höjdare. Men till saken, jag har funderat på alla möjliga frisyrer men föll för Gwyneth Paltrows läckra frisyr på en bild i min Glamourtidning.

Vågar jag klippa mig så kort eller har ni något annat förslag som jag kan passa i?


Världens slappaste men härligaste dag

Idag har jag suttit ute hela dagen och plaskat med fossingarna i ett skönt fotbad och läst Glamour. Det blev lite målning, filning och skrubbning för både händer och fötter. Så nu hoppas jag att dom mår prima ballerina!


Frukost utomhus i solen

Hej och godmorgon!
Solen skiner och fåglarna kvittrar - underbart! Ska göra lite frukost och sätta mig ute i solen och bara njuta. Och vet ni vad? Jag är så beroende av min blogg att jag till och med drömmer om den på nätterna! Det här var säkert tredje gången. Skumt. Men ni får ha en en kanonbra dag idag världens bästa!
Satt och pysslade med ett collage hela natten igår, så här har ni det!

Tävling hos minicookie

http://minicookie.blogg.se/2009/april/tavling-i-samarbete-med-nuknuk.html#comment

Något nytt i bloggen!!

Vet ni vad jag har funderat på att börja med ett tag? Man skulle kunna kalla det en liten outfit-tävling. Ni mailar en bild till mig på en av era outfits, sen får antingen jag välja ut en eller mina läsare rösta mellan ca 3 stycken. Kommer ta det lite tydligare när/om jag börjar med det. Tycker ni att det verkar som en bra eller dålig idé?

Nej nu tänker jag gå och äta någonting, har inte ätit på 2 dagar (om man inte räknar med Ben & Jerry's glass)! Blir väl förmodligen en jordgubbssmoothie. Det kommer inte bli så sent ikväll heller eftersom jag inte vill riskera att bli sjuk igen.



Bilden är ganska gammal, men faktiskt oanvänd!

Bikinis från Victoria's secret



I sommar tänker jag satsa på en snygg bikini lite i stil med någon av dessa, gärna axelbandslös. Eller varför inte en snygg baddräkt? Lär ju komma förbi Victoria's Secret när jag är i London (åker på onsdag!), så möjligtvis kanske jag släpar med mig en av dessa läckerbitar hem.

Frisk och glad

Har mått jättedåligt nästintill hela dagen, men jag började återhämta mig för ungefär 2 filmer sedan när Annelie från Delselius ringde och frågade om jag kunde jobba nästa helg. Och så klart svarade jag ja! Så det blir roligt. Ni kan räkna med några till uppdateringar från mig idag eftersom jag inte skrivit på hela dagen, så häng kvar!



Bjussar på en bild av mig och Emelie för ganska länge sedan

Vilken outfit är din favorit?


Mmmm!


Ikväll ska jag njuta av min goda Ben & Jerry's glass framför teven, kanske sätter på en film om det inte går något bra program. Mysigt ska jag ha i alla fall! Och nu känns det som att febern börjar avlägsna rejält, och för tillfället är det bara huvudvärken som irriterar mig. Men det blir en tidig kväll pga att jag måste sova ut för att bli av med mina sjukdomar.

En grymt bra låt!

Tänkte ge er ett litet musiktips, James Morrison med This boy. Han har gjort många andra bra låtar också som ni kan kolla in. Säg gärna vad ni tycker!


En hemmakväll för sjuka mig

Just nu sitter jag och tuggar i mig äppelbitar, inte mycket annat man får i sig när man är sjuk. Tänkte åka in till stan för att gå på bio, men som sagt är jag fortfarande lite hängig. Så så som alla andra kvällar får jag sitta hemma, blir kanske några till små bloggändringar eller antingen så kommer jag säkert sitta som fastklistrad i photoshop, sådär lagom kul..

Ni läsare är för underbara!


Ni ska veta att när jag får sådana här trevliga kommentarer lyses hela min dag upp, ni läsare är hur underbara som helst! Och om ni vill se mer/mindre utav något så är det bara att säga till! Ha en fortsatt bra lördag!

Ny design på bloggen

Nu har jag bytt header, men observera att jag ska göra menyn kortare så småningom och fixa en ram runt bloggen. Så helt klar är jag inte än! Ni får jättegärna säga vad ni tycker, om jag ska ha den här, byta tillbaka eller göra en ny kanske?

Före:


Efter:


Snyggt, Hayden!


Veckans blogg är avgjord!

..och grattis säger vi till http://jeanettesart.blogg.se/ som absolut var värd titeln enligt mig! Hennes blogg är lite utstickande och mycket bra! Hon bjuder på bland annat många fantastiska bilder hon ritat, lite tips, musik och vardag som blir en skön kombination tillsammans. Gå in och besök henne!



Feber, förkyld, huvudvärk - FAN

Vaknade med spränghuvudvärk, feber och kände att jag även var förkyld. Fan fan fan. Att bli sjuk nu är det värsta som skulle kunna hända eftersom jag ska till London på onsdag. Åh Gud, om du finns - gör mig frisk snälla du!

Tänkte ändra min design idag till den jag visade i förra inlägget. Men ingen har tyvärr hjälpt mig med ramen som jag skrev om, så det kanske inte blir perfekt med en gång.



Göra mig en tjänst?


Såhär har jag gjort min blogg nu! Fast det är som ni ser inte sparat än. Men grejen är den att jag testade lägga in en svart ram runt bloggen, men jag vill att den ska sluta precis under headern och inte gå runt alltihop. (Alltså bara inläggen och menyn). Är det någon som kan hjälpa mig? Kommentera eller skicka gärna ett mail till [email protected] så är ni bäst!

Glamour + ett (snart) höjt NO-betyg


Så trevligt när man hittar en av sina favorittidningar i brevlådan när man kommer hem på dagarna! Så nu blir det jordgubbskräm och Glamour som gäller - vardagslyx enligt mig! Och efter det är det innebandy!

Jo föresten! På NO-redovisningen idag får min lilla grupp MVG om vi bara fixar 2 små saker till i själva inlämningsuppgiften, vilket innebär att jag kommer höja mitt betyg från G till VG! Jippiie!

It's summertime!


Äntligen har våren kommit!


Det är vår! Och det fantastiska vädret gör alla på bra humör märker jag. På lektionerna har man bara suttit med blicken fäst utomhus och bara längtat efter att komma ut i den varma solen, och här sitter jag nu utomhus i linne och njuter av det underbara vädret! Efter skolan köpte jag och mamma lite fika på Delselius till familjen.

Vad har ni för väder?

Snart avgörs det!

På fredag/lördag avgör jag veckans blogg, så fortsätt rösta! Ni skriver namn/nummer i en kommentar. Och kom ihåg att till nästa vecka väljer jag ut några bloggar av er som har röstat! Lycka till!


1. http://enibas.blogg.se/



2. http://jeanettesart.blogg.se/


Mina hårstrån reser sig upp..


Update: Nu har jag varit hur duktig som helst och pluggat på både NO:n och engelskan, nu ska jag lägga fram kläder till i morgon och borsta tänderna innan jag hoppar i säng. Hoppas ni haft en superbra dag!

Dagens vill ha


Ge mig dina kläder!

Ge mig dina kläder, Kate Beckinsale!




Idag på dansen har vi börjat med en mycket konstig dans i stil med jazz/show, men hallå! Det är street vi går på..! Blir lite besviken eftersom vi alla andra år har gjort sådana häftiga danser. Men nog om det, i morgon har jag chans att höja mig i NO vilket känns väldigt roligt! Ni får hålla tummarna för att min redovisning går bra! Och på tal om läxor har jag engelska också, ja, detta innebär ju helt enkelt att jag måste gräva ner mig i skolarbeten i kväll igen.

Britney is back!


Ska jag byta header till denna?



Fysträning i Kvarnberget

Dags för fysträning i kvarnbergsskolan med innebandylaget, skriver mer senare!



Headerförslag


Jag känner helt och hållet att jag måste göra en makeover på min blogg så snart som möjligt. Jag vet inte om jag ska ha ungefär som jag har nu, eller en lite mer "stilren" design, så som tre bilder bredvid varandra och en text bara, fast med något som piffar till det lite. Har så svårt att bestämma mig! Men vill i alla fall ha ungefär samma färg som bakgrunden på den här header ovanför.

Har ni några förslag på hur jag kan ha mitt lilla place?

Summeroutfit


Jag vet att ni saknar alla mina kläd-och-pryl kollage, men jag lovar att jag ska sätta ihop såna lite oftare, här har ni i alla fall en hur snygg som helst sommaroutfit!

Väska - forever21.se
Klänning - forever21.se
Skor - Ledsen, men jag minns inte!


RSS 2.0