GO GO GO!

Nyrakade ben, nymålade naglar, nytvättat hår, noppade ögonbryn, laddad ipod, laddad kamera och packningen är äntligen slutförd! Kan dock tillägga att det blev lite mer än på bilden. Nu återstår endast lite sömn. Klockan sju lämnar vi huset för att åka till Hurghada i Egypten. Vi kommer bo på ett jättestort hotell och jag hoppas det finns datorer för min får stanna hemma. Ha det superbra så hörs vi igen den 5/3. PUSS PÅ ER ALLA FINA LÄSARE!

Unnecessary

Trots min förkylning ska jag, dum som jag är, köra två danspass idag och fönstershoppa lite. Det är löning idag men ska försöka hålla igen med pengarna till Paris. Måste även packa det sista, för i morgon bär det av mot Egypten!

Best dressed

Förra veckans bäst klädda kändisar, vilken outfit är din favorit?

Topshop knitwear

Hur fina var inte dessa då? Är smått förälskad i alla men speciellt den till höger. Ni hittar tröjorna hos Topshop.

SHOESAREAGIRLSBESTFRIEND

De där Jessica Simpson skorna är ju för fina för att vara sant. Just nu önskar jag att jag hade lite för mycket pengar som man bara kunde lägga på de där skorna utan att de sved så i plånboken. Ja, livet är helt enkelt orättvist. Bilderna kommer från Karens blogg Where Did U Get That.

Vårplagg hos modekungen

Jag ville bara tipsa om att modekungen.se har för ett tag framöver fri frakt om ni anger koden KAM-EFPP9-80246 vid betalning. Det passar ju perfekt med tanke på att vårkläderna börjat komma in! Mina favoritplagg ser ni i kollaget ovanför. Jeansjackan uppe i vänstra hörnet fick mig verkligen på fall!

Preparing for spring

Nyckelfärgerna i vår är ljusa pasteller som beiget, ljusblått, grått och puderrosa. Jag har påbörjat min lilla klädsamling inför våren och upptäcker nu hur mycket rosa jag samlar på mig! Nu ska jag fylla ut med lite beiget, blommigt och massa denimplagg sedan är jag redo för våren! Vilka plagg ska du satsa på i vår?

Topshop unique A/W 10-11

Djurtrenden fortsätter, dessa bilder är från Topshops visning för a/w 10-11 och det ser så fint och mysigt ut! Fast visst känns det lite väl långt fram med tanke på att våren inte ens kommit än.

OMG SHOES

jakandjil. Jag vet att min blogg har sjunkit några level den senaste månaden, men det är inte klokt vilket dåligt humör man blir på av det här vädret. För tillfället är jag sjuk också. Inte nog med det rullar det på som sjutton i skolan och jag har inte tid med att tröstshoppa. Åh vad synd det är om mig! Hur är det med er? Har ni snö?

Streetstyle London

Jag vill ha den blåa koftan.

Topshop bathingsuits


PIFFAD

 

Alexander Wang backstage @ fashion week

Pics: Circa Now

Fårskinnsjacka

Pic: emsedgeDet är på tiden att jag ersätter min fula skinnjacka mot en ny. En ljusbrun fårskinnsjacka i äkta skinn får det bli. Antar att second hand affärerna har gott om sådant så jag får börja mitt letande där. Alltid roligast när man är ensam om plaggen! Föresten, om 5 dagar åker jag till Egypten en hel vecka, underbart va?

ten points

Så otroligt snygg outfit! Bilder från modistiskt.


WISH

Jacka: Marni. Kjol: Stella McCartney. Skor: Carven. Halsband: Adam. Blus: Stella McCartney.

Shoppingtips

Hjärtstrumpbyxor Zara 129 kr

MQ jewellery

Måste tipsa er om att MQ fått in sjukt snygga smycken som bland annat armbandet ovanför, ett stort superfint halsband som ni ska få se bild på också och bland annat ett snyggt ormhalsband. Armbandet kostade 99 kronor och jag köpte ett till mig själv och ett till min mamma i alla hjärtans dag present.

Fynda i garderoben

Jag plockade fram min gamla ormbody för några veckor sedan som jag köpte för flera år sedan på Gina Tricot. Den har dock inte kommit till så mycket användning förrän nu när det känns helt rätt med både body och ormmönster. Den ska användas snart igen då ni får en outfitbild!

How we do it over here

På första bilden ser ni Elins balla brillor från Lindex för 60 kronor!! Jag måste ha de! Det var väldigt fina tillsammans med en hatt som Elin har på bilderna. På andra bilden ser ni de ombloggade H&M-brillorna för bara 99 kronor i Karolines blogg! Så snygga båda två. Vilka skulle du välja?

MIU MIU SPRING 2010

Älskar Miu Miu's vårkampanj, helt underbar! Skorna är helt amazing.

Budgetalternativ på Chanelskon

De underbara Chanelskorna till vänster verkar ha fått en dubbelgångare, dock billigare. De högra alternativet hittade Columbine inne på Zara här om dagen för 1199 kronor och visst är de minst lika snygga? Eller tja, nästan.

I will be there with a love that's strong

Asos.com hjälper dig att efterlikna Kate och andra kändisar i deras inspirerande nyhetsmail som kommer lite då och då. Kopiering av andras kläder eller outfits är big no no för mig, men asos får till det på sitt egna sätt som bara påminner lite om andra outfits. Om bara sommaren vill komma nu. Bara 2 veckor till behöver jag stå ut innan jag sätter mig på flyget mot Egypten med sommarpackning! Avis?

Veckans bäst klädda kändisar

Pics via instyle, kollage av mig. Håll med mig om att kändisarna imponerar och inspirerar enormt denna vecka! Jag har otroligt svårt att endast välja en outfit som jag gillar bäst. Whitneys enkla är inte så dum och heller inte Rihannas mer vågade. Vilken är din favorit?

I want you so bad, it's my only wish

Pic 1 Fashion fever, pic 2 Loweo. Stora, maffiga och helt underbara örhängen från Topshop! Ett par som heller inte är så tokiga är Loweos på bilden längre ner som kommer från en liten butik vid namn UVX. Ni kan kika in på Mango om ni letar efter stora örhängen, såg att de hade ett par riktigt fina!

L O V E


Mix it


Pic 1: outfit of today. Pic 2: I'm going to paris one week in easter! Pic 3: outfit again. Pic 4 & 5: outfit/my new sparkle cardigan from Mango, love it. Pic 6: from the weekend at a surprise party for my friend.

Nail polish

Det rosa nagellacket köpte jag förra veckan efter att ha sett det på en kompis, så himla fint och somrigt! Ett mintgrönt nagellack har jag letat efter som bara den och idag fick jag ett superfint av min mamma. Från Isadora.

Details

Idag hade jag på mig en urgammal skjorta, ringar, halsband, armband och svarta sammetstights använda som byxor.

KING OF FASHION

Modekungen.se har många fina vårnyheter i deras webshop. Skjortor, beiget och denim verkar dominera denna säsong. Långa kjolar och klänningar står också högt upp på min lista.

Mix black n' white

Bilder i hopsatta av mig. bARBARA í gONGINI har helt underbara kläder, det vara bara det jag ville säga. Se själva. Nedanför ser ni två bilder (bildkälla) från en visning här om dagen och visst ser det läckert ut med de långa halsbanden? Skönt med lite variation från de korta halsbanden till dessa. Gillar gubbyxorna och skjortan till!

McQueen collage


OH MY GOD

The world's best designer is gone. R.I.P Alexander McQueen. We'll miss you and your amazing clothes.

Avslappnat

Pics: TFS via Fashion Flash. Åh vad fint. Så enkelt, så skönt. Jag älskar att modet styrs mer och mer mot avslappnade outfits. Det är bekvämt och funkar oavsett tillfälle. Färgade läppar och smycken gör ju susen!

Transparent

Jag hittade den här underbara skjortan i fashionfevers blogg. Vrålsnygg! Matcha skulle jag gjort till en svart spetskorsett under och stuprörsjeans eller tights till med skjortan lite instoppad. Den finns Monki för 350 kronor.

Lager på lager


Veckans bäst klädda kändisar

Bilder från instyle och posh24. Ingen vidare vecka gällande kläder, jag hade gärna petat ut kycklingoutfiten mot något snyggare men det fanns inget. Dock är Acneklänningen på första bilden amazing och likaså Mary-Kates outfit och Alexa Chungs. Vilken outfit är din favorit?

careface

Förra månaden köpte jag mig en vårjacka på Zara som ni såg i det här inlägget. Den har puffiga axlar och är superfin förutom att den är lite stor/bred i ärmarna. Behålla eller inte?

Build my world of dreams around you


asos.com

När den mörka vinterperioden passerar är det på tiden att välkomna galna färgstarka sminkningar som vi kan se på ett flertal modevisningar.

Alexa är alltid helt galet snygg, asos hjälper dig lite på traven att fånga looken ovanför! Inte helt lyckat dock.

Take me to the candy shop


Kappa - Topshop, hårig klänning - chicy.se, nittights - Bershka, skor - Vagabond, väska - Zara, halsband - H&M.
Bilderna är inte de bästa, men nu är det lite sent att ta om. Föresten, i morgon börjar helvetet, för visst kan man kalla nationella prov för helvete? Detta kommer håller på hela terminen och kommer göra mig stressad och så ångestfylld. Jag ska satsa på att sova klockan nio idag för att vara utvilad och frisk i huvudet till provet i morgon!

Inspireras av asos.com

Mer underkläder åt folket! Vem vill inte fräscha upp garderoben med nya undies? Speciellt när alla hjärtans dag är i farten! Kolla in hos asos som har ett stort utbud utav detta.

Carin Wester SS10

Bilder från elle.se, kollage av mig. Carin Wester visade upp sin vår- och sommarkollektion i Köpenhamn under modeveckan. Kan man vara kär i kläder så blev jag det i så fall när jag såg bilderna från catwalken. Kollektionen kan sammanfattas som spontan, enkel, ljusa färger, hög midja, bar mage, transparent, slappt och lite "tager-vad-man-haver"-känsla. Suveränt tycker jag och ett plus till att det är trender alla kan haka på! Vad tycker ni?

Let me fill your heart with joy and laughter

I år vill vi ha coola utstickande glajjor och vilka hade varit mer perfekta än Rumis från Grey Ant eller Krystals vintage? Budgetkedjorna är inte riktigt ikapp men jag vet att Lindex har ett par coola zebrabågar och Topshop har några fina varianter. Det kan löna sig att kolla 2hand/vintage vilket jag tänker göra!

The garden collection by H&M

Pic: minicookie Här får ni ett smakprov på H&M's miljövänliga kollektion The garden collection som kommer in i butikerna den 25 mars. De plagg jag håller ett litet extra öga på är den röda klänningen, de blåa shortsen och den mönstrade klänningen tvåa från höger på första raden. Vad tycker ni om kollektionen?

Must have

Jag kommer förmodligen tjata om denim ändå tills jag tröttnar vilket inte är än på länge. Ett must have för mig till den varmare tiden är en byx- eller shortsdress i jeans som man toppar till ett mästervärk på fötterna och hatt.

Jag brukar aldrig be om något men nu skulle jag verkligen vilja veta vad ni vill läsa mer om, vad som är bra och vad som är dåligt. Ni kan kommentera anonymt. En blogg kan inte förbättras utan hjälp från de som läser den.

FASHION


Sin nombre

Här ser ni världens förmodligen snyggaste kvinna. Fast det var inte poängen med detta inlägg utan jag ville bara visa upp den urcoola klänningen från Acne som rodeo-bloggaren Signe lagt vantarna på. Helt underbar!

Creating

Kollage av mig. Jumpsuit - missselfridge, kavaj - modekungen, clutch - Celestina, strumpbyxor - missselfridge, t-shirt, modekungen, shorts - Lounge Lover, klänning - modekungen, jeansskjorta - modekungen, underkläder - Elle macpherson intimates.

Shoppingtips

Pic: Frida Fahrman. Zara har fått in ett par helt underbara skor som blir perfekta till våren/sommaren. De blir dina för 1395 kronor. Kilklack + öppen tå = sant. Skulle kunna göra en hel ekvation om allt snyggt på denna sko. Fast nä.

Make life til something good

Någonting som verkligen kan lyfta upp en outfit till en ny nivå är ett par snygga strumpbyxor. Lindex, H&M, Topshop och Bik Bok är några riktiga höjdare enligt mig! För att inte tala om Asos och Miss Selfridge som båda är utländska webshopar. Hjärtan och prickar har vi sett på var och varannan tjej på sistone - så ett tips - satsa på något nytt!

Chanel shoes brings love


Glimt från modeveckans visningar

Bilder: Carolines mode och Anywho
Ni kan inte ha missat de fantastiska Acne skorna på bilderna högst upp från modeveckan, jag blir lite mållös. De finns i brunt också men de lila var ju alldeles för coola. På andra bilden ser ni en glimt av Cheap Mondays visning och det ser väldigt enkelt, bekvämt och avslappnat ut men samtidigt snyggt. På sista bilderna ser ni lite av Minimarkets kollektion och det ser alldeles underbart ut de också med alla färger, hattar och fantastiska skor.

Far away in nowhere

Pic: littleplastichorses
Jag har så otroligt mycket att skriva, men det kommer, det kommer! Ni kommer få se lite härligheter från modeveckans visningar, bilder på mig, kollage, lite shopping och tips med mera. Föresten, har jag nämnt att jag ska till Egypten på sportlovet och möjligtvis Paris på påsken? Trodde väl inte det. Ja, det är helt enkelt massa som hänt.

Dolores Blazer Jelly Bean

Det är ju faktiskt så man smälter lite grann. Den här fina saken kommer från Monki och blir din för 500 SEK.

You gonna take me to jail?

Favorithalsbandet: H&M. Kavaj: Stockhlm/MQ. Spetslinne: MQ. Jeans: Mango. Nu måste det pluggas inför SO-provet i morgon som handlar om klimat, men först göra en latte! Senare ikväll svarar jag på era fina kommentarer!

Acne rea

Ni missar väl inte Acnes rea? På första och andra bilden ser ni en trenchcoat och en klänning som båda sänkts från 3995 SEK till 2397 SEK och på tredje bilden en jacka som nu är nedsatt från 4195 SEK till 2517 SEK. Dessa plagg kan ni bland annat köpa på Acnes webshop som ni hittar här eller i butik.

Love at first sight

Pics: anniieemal Visst är klänningen helt amazing? Den kommer från Ellery Sequin och finns att köpa på rea här. På tal om annat så har alla nior på hela Värmdö skoldans i kväll. Men vad sjutton ska man ha på sig..?

Alexander Wang for Linda Farrow

Dessa underbara brillor kommer från Alexander Wang for Linda Farrow. Mina favoriter är nummer 3, grymma!

Sixteen minutes of fame

För oss som är ute efter bekväma, snygga, färgglada och dessutom billiga skor lanserar Linda Geijstedt ett nytt svenskt skomärke vid namn Sixteen minutes of fame som uppfyller alla ovannämnda krav. Första kollektionen kommer lanseras i början av februari vilket innebär när som helst. Trots det ynka priserna på ungefär 1000 kronor är alla skor gjorda i äkta mocka eller läder. Till att börja med kommer skorna säljas på SOLO, nelly och Åhlens.


RSS 2.0