Halmstad i morgon

I morgon ska jag sola och bada hela dagen, för under kvällen ska jag sätta mig i bilen för att åka den långa streckan ner till Halmstad. Så klart följer datorn med, men det blir antagligen inte lika många uppdateringar som vanligt. Kommer hem den 12:te juli - dagen innan Britney Spears konsert. Åh vad den kommer bli roligt!

Tråkiga, gråa, hemska höst

Känns lite trist att höstkläderna redan börjar storma varenda butik, men vill man vara i god tid måste man ta sig en titt. Även denna höst kommer skinnjackan och den färgglada kappan att följa med, så skönt att man inte behöver köpa något nytt ytterplagg. Fransarna hänger också kvar hösten 09, och jag ska utan tvekan inskaffa ett par bruna mockaskor med fransar - to die for. Kängor kan ni också skriva in på listan, fy bubblan vad det är coolt!

Udda men snygg, vad tycker du?


Sandra tipsar

Nagellack: Världens härligaste och somrigaste färg (192)! Eftersom att nagellacken är nygjorda och finns med i Isadoras sommarkollektion 2009 är dom inte ett dugg klumpiga och håller betydligt längre än andra som stått i affären i några månader.

Hårborttagningskräm: Funkar jättebra, men 3 minuter är lite väl lite, 5-7 minuter åtminstone måste den sitta i för att få maximal effekt. Funkar bra beroende på vart man använder den! Mest anpassad till ben.

Pincett: Världens bästa pincett som man lätt får grepp om hårstråna med, finns i många snygga färger och den säljs på Kicks.

Sunshine

Stranddax som vanligt, bjuder på lite länkningar och baddräkter!

Lovade er länkar tack vare att ni röstade på min blogg hos febb!
http://kkklaraaa.blogg.se/
http://ericaperzzon.blogg.se/
http://niccanh.blogg.se/
http://beccouus.blogg.se/
http://piakristina.blogg.se/
http://julychild.blogg.se/
http://maatildadahl.blogg.se/
http://sandraisraelsson.blogg.se/
http://fannyfelicianilsson.blogg.se/
http://linahenningson.blogg.se/
http://emeliesplace.blogg.se/
http://chickenrace.blogg.se/
http://angelica.blogg.se/
http://mariamelle.blogspot.com
http://missangelica.blogg.se/
http://ybrings.blogg.se/
http://jagarsotast.blogg.se/
http://linnholmen.blogg.se/

Till ett par bruna fötter

Till en svart oversizekavaj och ett vitt pösigt linne instoppat i ett par stuprörsjeans tror jag dessa kan bli en klar hiss! Speciellt dom gula skorna, tänk dom till ett par bruna fötter - yammi! Nej nu ska jag sova och drömma vidare om skor, godnatt!

Lite fakta från tidningen Glamour


BET Awards i Los Angeles

Jag tycker helt klart Beyoncé var bäst klädd av dessa tre kändisar. En kort färgglad klänning från Balmain. Vem tycker du var snyggast?

Här är en bättre bild på Beyoncés klänning!

Lite smått och gott

Har haft en trevlig dag på Grisslingestranden, men har fått vattenblåsor på ryggen vilket inte är så snyggt. Men hoppas det går över till i morgon. (Bara det inte blir värre...) Nej, nu blir det grillat till middag och efter det tar jag itu med kommentarerna och massa fler inlägg!

Mina favoriter

Stranddax, hörs i kväll!


Sådär på söndagskvällen

Just nu känner jag bara hur mina ben värker efter att ha jobbat idag, i morgon blir det sol och bad vilket kommer bli kanonskönt! Jag har glömt att berätta det, men på tisdag åker jag iväg till Halmstad, men kommer ha möjlighet att blogga där borta, så det är ingen större fara! Men nu tänkte jag avrunda kvällen med en film, godnatt underbara människor!

Sommarmumsigt

Foto: www.linaslillaskrivbok.blogg.se

Försökte prova på mig den här läckra smoothien tidigare, som är gjord på vattenmelon och jordgubbar. Men lyckades tyvärr inte lika bra som Lina gjorde. Kanske sker ett nytt försök i morgon, visst ser din god ut?

Sandra tipsar


Sexiga tantkläder

Okej, 2 timmar ungefär har jag suttit och gjort collage efter collage och inget har blivit tillräckligt bra, men här får ni ett där jag tog 7 catwalkbilder från modeveckan i Paris. Även om bilderna är gamla visar dom ändå lite av vad som kommer i höst - mycket svart, pälsjackor, röda detaljer och lite fler basfärger som mörkblått och vitt. Röda läppar eller helt ljusa och matta, ja, ni kan ju titta själva! Ska jag kortfatta höstens kläder är det lite "sexigare" tantkläder.


Jobba är jobbigt


Vad tycker ni om Lily Allens annorlunda klädsel?

Idag ska jag jobba från klockan 12-17, medan ni kommer ligga på stranden och bli bruna. Vad livet är orättvist! Och jo föresten, igår natt när jag fönade mitt hår började hårfönen brinna, snacka om näst intill hjärtattack! Men mitt hår sitter i alla fall kvar på huvudet, och det är jag tacksam för! Det dröjer länge innan jag vågar slå på den igen...

Önskemål på väg!

Såhär lägger det till! Jag har jobbat med bloggen hela kvällen även om ni inte märker något. Men det är en liten överraskning som kommer som jag hade fått önskemål om. Emelie min kompis, har varit snäll och ställt upp för att hjälpa till!

Men så länge kan jag berätta att min dag har varit kanon, legat på stranden, solat och badad, ätit glass och haft trevligt med mina vänner. Senare under kvällen fick vi gäster, och det var på grund av det jag inte har bloggat så mycket idag.

Vem är snyggast klädd?


One dress, many ways to wear it

Stranddax idag igen, hoppas ni också gör något vettigt den här dagen och inte bara sitter inne vid datorn. Även om ni skulle göra det så bjuder jag på det här lilla collaget, outfitsen kanske inte är så jätteroliga, men ändå!

Inspiration

Bilder: Fashion Toast

Nya bloglovin!

Har ni spanat in nya blogglovin än? Jag tycker det blev lite mer komplicerat men fräschare. Rätt tråkiga färger också, men det är ju inte hela världen! Vad tycker du om nya blogglovin?


Sommartider hej, hej!

Vilken skön dag det har varit! Jag, Paulina och Felicia har legat på bryggan hela dagen med några svalkande dopp emellanåt. Hoppas att jag fått lite färg, fast solen tog lite mindre idag eftersom jag var duktig och smörjde in mig varannan minut ungefär. Hoppas ni också har fint väder!

Bild 1 = Paulina längs bort, Felicia närmast
Bild 2 & 3 = Stranden
Bild 4 = Felicias mage var glad idag!
Bild 5 & 6 = Mina ben (brist på bilder) och jag

Vilken sko skulle du välja?


Uppdaterar lite senare om dagen och så ska ni få se bilder!

Klippte och klistrade

Idag blir det stranden som gäller! Och solkrämen följer så klart med, jag är faktiskt fortfarande väldigt bränd och aj vad det gör ont! Aldrig mer utan solkräm!

Michael Jackson död


Fick nyss reda på att världsberömda Michael Jackson avled idag (25 juni) vid lunchtid pga en hjärtinfark och blev bara 50 år gammal. Han fördes till sjukhuset runt 13.00-tiden, Michael låg i koma och andades inte.
Rest in peace.


Like Taylor

När jag såg den här kjolen från Topshop tänkte jag direkt på Taylor Momsens snygga kjol jag tidigare har visat upp här i bloggen. Jag bara älskar den och förmodligen blir den min inom kort!
Glöm inte att lägga till mig på blogglovin om du gillar min blogg!
bloglovin bloglovin bloglovin

Naturen är skapt för skor

..Det finns mycket man kan hänga i träd!

Drömoutfit för en sommardag

I kväll blir det grillning för min del, lite tv-tittande och ska pyssla om mig själv lite extra. Ska också fylla i en anmälningsblankett till The voice streetdance school så jag ska kunna posta det i morgon innan platserna tar slut! Kanske kommer en videoblogg i morgon, håll utkik! Tills dess får ni en jättesöt outfit här ovanför och min favoritreklamfilm!

Vill du bli länkad?

Alla som röstar på min blogg hos FEBB kommer bli länkade i ett inlägg! Sista dagen ni kan rösta är idag, så tryck här och skriv in en tvåa i kommentarsfältet så gör ni mig superglad!

Lovade en dagens outfit, så här kommer den. Inget speciellt alls. Linne från H&M, Skor från Belle Shoes, Jeansshorts från Lindex, Halsbdand från en butik i gamla stan.



DU kan avgöra veckans blogg!

Nej nu ska jag promenera ner till Grisslinge där jag ska ta en fika på Delselius, när jag kommer hem ska ni få se min outfit för idag, och juste, veckans blogg skulle avgöras idag, men såg att det ungefär bara fanns 4 (!) röster. I vanliga fall brukar det vara minst 30. Och problemet var att det var jämnt, så gå in här och avgör!

Somrigt, somrigare, somrigast


Var ute och fotade här om dagen..



Vilken outfit gillar du bäst?


Kom igen nu världens bästa!

Har glömt att berätta det här, men är med i Beckas outfittävling som avgörs redan på lördag, så några röster skulle betyda guld! Men det gör ni förstås bara om ni vill, men det skulle vara himla snällt! Tryck HÄR

En mysig kväll på Djurgården

Jag har haft världens mysigast kväll med mamma. Vi började med en lång promenad på Djurgården och åt sedan middag på en jättemysig restaurang som låg precis vid vattnet. Sedan fortsatte vi promenera en lång bit och letade efter något mysigt fik, men hittade inget som serverade latte. Så vi tog båten tillbaka till Gamla stan där Volvo ocean race håller hus för tillfället, kollade på båtarna, en liten modeshow och det slutade med en fika i Kungsträdgården med våra efterlängtade lattar! Och efter att vi båda promenerat runt i klackskor blev det väldigt skönt att komma hem och lägga sig på soffan.

Solbrända jag på restaurangen, tog bara en enkel hemlagad hamburgare.


Strandoutfit

På bilderna kan ni skymta lite av min hemska bränna på benen, men det är i alla fall det här jag har haft på mig när jag gick till stranden idag! Outfit för i kväll kanske också kommer då jag förmodligen ska till stan med mamma och äta middag.

Brillor från Åhlens
Kofta från Bik Bok
Linne från Bik Bok
Shorts från Bik Bok
Bikini från H&M (gammal)
Skor från New Yorker (gamla)


Nitskor

Jag älskar fortfarande nitar! På precis allt, men särskilt accessoarer så som skor, väskor skärp och smycken. Här är två exempel från have2have.se som funkar i alla lägen!


Mina sommarmåsten

Nu ska jag skynda mig ner till stranden, blir knappt något solande idag med tanke på att (som jag nämnt tidigare) jag brände mig så mycket igår. Men skönt blir det i alla fall att träffa kompisarna och kanske ta ett svalkande dopp. Hoppas ni får en underbar dag och blir bruna som bara den!


Lite inspiration, eller?

Har suttit i en evighet och jobbat med det här kollaget, så hoppas ni får lite inspiration! Hela min kropp svider för att jag bränt mig så idag, och redan i morgon ska jag till stranden igen - inte bra. Resten av kvällen kommer bestå av tv-tittande skulle jag gissa på, och för första gången på hela lovet ska jag somna innan klockan ett!
RÖSTA FRAM MIG TILL VECKANS BLOGG, SÖTNOSAR - KLICKA HÄR

Solig dag på stranden

Halv tolv slog jag och Nicole oss ner på stranden, efter lång tvekan tok vi oss ett snabbt dopp (mitt första för i år) och upptäckte att det inte var såå kallt trots allt. Sedan köpte vi goda hallonsmootihes och solade lite och badade ännu mer. Nu kan jag inte ha några kläder på mig för att hela min kropp svider och är röd som en kräfta efter solen. Stannar nog hemma resten av veckan, för mer sol på det här skulle nog orsaka min död!

Nicole i rosa volangbikini och jag i den mönstrade!


Dubbelinlägg

Efter en lång dag ska jag nu börja göra mig i ordning för natten. I morgon blir det en lång och skön dag på stranden och lunch på Delselius med en tjej som heter Nicole som jag träffat genom bloggen! Och både besöksrekord och nya prenumeranter har jag fått idag, ni är bara för underbara! Godnatt!


H&M har verkligen massa fina bikinis jag är lite sugen på att köpa! Men det är så tråkigt när man har likadana som någon annan, och man lär ju knappast vara ensam om ett plagg man köpt där!

Vilken outfit är din favorit?

Knåpade ihop några outfitbilder, måste säga att dom flesta var väldigt tråkiga, men samtidigt så klockrena och snygga! Mina 2 favoriter är Siennas och Laurens (nummer 2 & 6). Vilken outfit är din favorit?


Årets första dopp

Var ute och fotade massa idag! Här är två av bilderna som känns lite extra somriga! Grönt gräs och solglasögon! Och på tal om sommar - hela min rygg är sönderbränd av solen! Attans då att det just var det stället jag inte smörjde in.. I morgon ska jag som sagt ligga på stranden, och ta årets första dopp i Östersjön.


För att rösta på mig i Febb:s veckans blogg tryck här
För att rösta i min veckans bloggtävling tryck här

Rösta fram mig till veckans blogg!

Just nu har jag chansen att bli veckans blogg hos söta FEBB. Vet att ni tidigare har varit så duktiga på att rösta! Tycker ni att jag är värd att bli veckans blogg så gå in här och fyll i nummer 2 i kommentarsrutan. Ni är bäst om ni gör det! Eller det är ni i alla fall!

Toppsko från Topshop

Topshop har gjort det igen! Kolla in läckerbitarna ovanför, helt fantastiska! Men hmm, vem var det som låg back på 1800 kr? Jo juste, det var jag...

2 biljetter till Britneys konsert säljes!


Är du intresserad av att gå på Britney Spears konsert 13 juli i Globen? Kontakta Cilla Wahlström på hennes mail; [email protected]. Priset för en biljett ligger på originalpriset 870 kronor, platserna är på sektion B11.

Bättrat på brännan lite


Bild från i midsomras

Flera timmar har jag tillbringat i en skön solstol på min altan här hemma. (Fortfarande orolig inför augusti när jag ska dra ut min mjölkis). Musik har spelats här ute hela dagen, och jag har ätit lite för mycket kärleksmums. Helt enkelt haft en jätteskön och slapp dag och hoppas att jag blivit liite brunare. I veckan ska jag ligga på stranden varenda dag!

Jag hatar tandläkare..!

Jag kom precis hem från mitt tandläkarbesök. Och vet ni vad? Jag har en mjölktand kvar, så vi bokade en ny tid i augusti då jag ska dra ut den(!). Så det blir en stor snygg glugg jag kommer få dras med i säkert ett år. Nästan så att tårarna pressas fram, kommer i alla fall bli världens snyggaste skolfoto!

Just nu sitter jag ute i solen och försöker få lite färg på min bleka kropp, kanske går till stranden under dagen med någon kompis. Mer om det senare, todiloo!

Tandläkarbesök sådär jobbigt tidigt

En enkel och söt sommaroutfit från Topshop!

I morgon ska jag upp redan 09.00 för att åka till tandläkaren. Ska fråga lite om tandställning till mitt underbett som inte är det finaste. Tänkte egentligen sova runt tolv i kväll, men Emelie har hållit mig vaken. Och juste förlåt, Tobbe också!

Chica outfits

Tänk hur mycket man kan matcha hit och dit. Här är 3 exempel som alla blev supersnygga enligt mig! Sedan måste jag bara tillägga (lite osammanhängande) att klänningarna bara blir högre och högre i halsen, och själv tycker jag att det är supersnyggt, som tex på första bilden. Och det verkar som att kavajen håller i sig ett långt tag till och volangerna följer med. Och hög midja har väl inte en kotte missat?

Balmains tuffa läderkjol, HISS ELLER DISS?


Världens sötaste kommentar!


Pink Lady

Ändrade planer! Jag ska in och jobba idag, så uppdaterar inte förrän i kväll. Tur för er att jag var lite aktiv här i natt då så ni i alla fall har lite till läsning! Puss på er sötnosar!

Vad gör man annars mitt i natten om inte videobloggar?

"Pratar i nattmössan". Världens tråkigaste videoupdate!

Dom som är helt rätt ute

Klockan är halv tre, det blev visst inte tidigt i kväll heller. Dags att stänga av MTV, hoppa in i duschen och borsta tänderna! Fast jag har ju faktiskt sommarlov..!



Filmklipp på när jag dansar

Efter två stora kärleksmums och lite tv-tittande funderar jag nu på att sova. Blir bara senare för varje kväll som går, snart kommer jag börja dygna varenda natt, och det är nog inte så bra. Fick ett önskemål i en kommentar om att jag borde visa er en film när jag dansar, och jag skulle mer än gärna vilja visa er det jag lärde mig på The Voice. Men det skulle se så dumt ut att göra dom danserna själv, men någon gång lovar jag att ni ska få se!

Kärleksmums

Bild från google

Jag har ägnat hela kvällen åt att baka kärleksmums, och när bara kokos återstod att strö över kakorna upptäckte jag att det var slut. Men det blev gott ändå! Förmodligen blir det bilder i morgon. Här har ni mitt favoritrecept:


Botten:
200 g fast margarin eller smör
2 dl vatten
5 ägg
4 dl socker
4,5 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 msk vanilj- eller vaniljsocker
0,5 dl kakao

Glasyr:
50 g margarin eller smör
200 g (ca 3,5 dl) florsocker
0,5 dl starkt bryggt eller kokt kaffe
1 msk kakao
1 tsk vanilj- eller vaniljsocker

Garnering:
Kokosflingor


Botten:
* Sätt ugnen på 200°. Smörj och bröa en långpanna.
* Smält det fasta fettet och häll i vattnet.
* Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner vatten och fett.
* Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt blandningen och sikta ner kakaon. Rör bara tills smeten blir slät. Häll den i långpannan.
* Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter. Låt kakan svalna.

Glasyren:
* Smält fettet. Blanda det med florsocker, kaffe, kakao och vaniljsocker till en slät smet. Bred glasyren över kakan. Strö över rikligt med kokosflingor.
* Skär kakan i bitar.

Rösta gärna på mig!

Jag har blivit en av veckans blogg-finalisterna i Stinas blogg. Tävlingen avslutas redan i morgon, så ni som följer min blogg och ni andra som ser det här inlägget - det skulle betyda jättemycket för mig om ni röstade! Men så klart bara om ni tycker jag är värd det, fanns många andra bra bloggar också!

Allt ni behöver göra är att gå in här och skriva 7 i en kommentar!

Sandra tipsar

Denna fantastiska lilla mascara låg i min goodiebag jag fick när jag var på PUB för någon vecka sedan. Och inte ens min Diormascara är bättre! Den ger väldigt långa ögonfransar med fin inramning, jobbar man lite extra kan dom bli väldigt fylliga också, men ej klumpiga. Den är jättelätt att tvätta bort och är skonsam för ögonen. Finns att köpa på Apoteket. CLINIDERM MAKE UP Gentle Volume Mascara är namnet.

Läsarfråga

Jo det är klart jag har vänner! Men jag brukar inte skriva så mycket om dom i bloggen. Men jag kan erkänna att förut hade jag väldigt många fler som man tappat greppet om, och som bara blivit till bekanta. Dom som ligger mig varmast om hjärtat är en hel del i min klass. Och som du säkert vet går jag på innebandy som är en lagsport där jag har massa vänner, och på dansen och ridningen. Så nej jag är inte mobbad, utan jag HAR vänner. Hoppas du är nöjd med ditt svar.

Vem bär det finaste plagget?

Jag har inga planer alls för dagen, ser väldigt soligt ut ute, och det gillar vi! Så kanske man ska lägga sig i en solstol och försöka öka på brännan lite. Med en smoothie. Och juste, lite städning skulle inte skada!

Långklänningen

Jag tycker det är så himla tufft och snyggt med långklänning! Särskilt i någon blommig färgglad variant. Det funkar till precis allt - fest som vardag, släktmiddag eller bröllop. För att anpassa sig till en fest drar man bara på sig klackarna under, och till stranden kan man matcha med ett par gladiatorsandaler, hur snyggt är inte det?

Midsommar del 2

Vi började kvällen med grillning hos Amanda dit även många andra familjer var bjudna. Och jag vet inte hur mycket efterrätt vi tryckte i oss! - Tårta, rulltårta, glass och jordgubbar med grädde. Så hungrig slapp man vara! Sedan på kvällen gick vi ner till Mörtnäs dansbana där ett gammalt band spelar varje år. Men dom minskar med en medlem för varje midsommar, snart kommer det väl bara stå en radio som spelar och likkistor vid sidan av.


Dags att tagga ner

Just nu är det 107,5 som spelas på högsta volym hos mig. Perfekt dansmusik! Men ska tagga ner lite nu med en kopp te och berätta lite om min kväll i ett separat inlägg. Hoppas ni haft en grym midsommar!

En bild Janina tog idag! Behöver dock redigeras en hel del, så usch säger jag bara!


En liten del av min midsommar


Svar på Gissa kändisarna!

Den första personen som svarade rätt var Amanda, som gissade alldeles rätt på Christina Aguilera, Lily Allen och Chris Brown. Ska försöka anordna en till sån här liten tävling snart igen eftersom den verkar mer och mer uppskattad för varje gång!

Midsommarafton

Idag är det midsommarafton, och som alla andra år går alla i mitt område ner till en äng där man dansar runt midsommarstången, har picknick, köper lotter och det finns massa aktiviteter för barnen. På kvällen vet jag inte riktigt om jag kanske ska hem till Amanda, återkommer om det! Ha en finfin dag allihop!

Gissa kändisarna

Kom på att det var längesen jag hade en gissa kändis-tävling här på bloggen, så det är dags nu igen! Denna gång är det tre kändisar på bilden, kan du se vilka det är? I så fall får du en länkning i min blogg!

Just dance

Nej nu är det dags att göra sig i ordning om jag ska komma i tid till dansen! Knåpade ihop ett collage som inte blev det bästa, men det duger! Jag ska försöka uppdatera som en galning när jag kommer hem och ta igen alla inlägg jag inte kunnat skriva. Ha en toppenbra dag!

Veckans blogg

Dags för veckans blogg igen! Den här gången har ni bara 2 olika bloggar att välja mellan, och jag valde en av dom som hade röstat förra veckan och en som hade kommenterat det här inlägget. Reglerna är desamma som vanligt. Ni får rösta hur många gånger som helst, fast bara på en blogg. Skriv bloggens namn/nummer i en kommentar, när du skickat iväg din röst till mig så har du chans att bli veckans blogg nästa vecka. Lycka till!

1. http://confessionsbyme.blogg.se



2. http://gucciime.blogg.se

Världens bästa vecka

Tack gode gud för att blogg.se funkar igen! Jag har haft helt fantastiska dagar fyllda med dans och skratt och idag är sista dagen. Vi har dansat för Sveriges bästa dansare skulle jag tro, bland annat Mario, Akira från Talang och Isse. Jag och Emelie har lärt oss hur mycket som helst och gått framåt otroligt mycket på bara dom här dagarna. Redan i augusti funderar vi på nästa dansläger som kommer innehålla ragga, street fusion, krumping och popping & locking och möjligtvis något mer om inte det tar kol på oss i värmen! Och vet ni vad? Jag har köpt världens största byxor, storlek XXL (!), en tröja och en vattenflaska, allt med The voice street dance school trycket på.

Lite smånördiga bilder på mig och Emelie

Efter 3 timmars träning och någon timmes väntan blir man väldigt hungrig, så det slutade med att vi köpte med oss en pizza som vi satt och åt i slussen igår, världens mysigaste ställe - jag vet! Och vet ni vem vi såg igår på tunnelbanan? Kissie!

Lite tragiskt sådär

Fel på blogg.se
Uppdaterar i kväll.

Uppdatering 23.25: Fortfarande fel på blogg.se.

Uppdatering 01.10: Funkar fortfarande inte... Suck

Uppdatering 03:22: JAG BLIR HELT GALEN! FUNKA, FUNKA, FUNKA!

Topshop, baby


Jag höll mig vaken ändå till klockan fyra i natt, fråga mig inte varför. Men idag är jag faktiskt inte det minsta trött, lite ont i kroppen bara. Som resten av veckan ska jag dansa idag, men först blir det frukost! 

VILL DU BLI VECKANS BLOGG?
KOMMENTERA!

Måndagsmys framför teven


Nu ska jag göra lite söderte och krypa ner i min säng, kanske det är något bra på tv? Föresten, var det någon som såg den nya serien Privileged igår? Den verkar ju jättebra!
Tagna med min webbcam, dålig upplösning!

Läsarfråga

Det var en inbjudan från tidningen Glamour, så nej, det är inte för vem som helst. Det var helt enkelt en kväll då PUB hade öppet för en del Glamourläsare som hade chansen att handla billigare, vinna priser och bli sminkad. Så nej, jag tror inte att det är varje år, utan det var bara som en rolig grej.

Ett litet P.S
Det skulle underlätta om alla åtminstone skrev sin mail så det blir lättare att svara på era söta frågor, för jag kan inte göra såhär varenda gång någon frågar något.

Inspiration, cobrasnake


The voice streetdance school

Danslärarna var helt grymma! Så det blev ju lite utmaning idag. Krumpingen var verkligen rolig, och lockingen med, fast väldigt svår! Jag ska absolut gå nästa år också, är lite sugen på ragga och hip hop då!

Alla dessa modecollage går er på nerverna, eller?


Panik! Jag vaknade precis och trodde att jag hade försovit mig, att jag bara kan sova så länge!! Men jag är i rätt god tid. Och jag är ledsen om ni är lessa på alla dessa modecollage jag lägger upp hela tiden, men nu när det är dåligt väder kan man varken fota eller göra något roligt utomhus som jag kan skriva om. Eftersom det är rätt tomt på kommentarer tror jag ni vill ha någon annan läsning, stämmer det? Har ni något förslag (förutom redigeringstipset jag fick) så är det bara att kommentera anonymt som inte eller maila mig om du hellre vill det, på [email protected].

Redigering 1 "Hur man skär ut bilder"

Med tanke på att jag fått flera önskemål om att börja visa lite redigering ska jag göra det! Jag börjar med en väldigt enkel, men som säkert många undrar över. "Hur man skär ut bilder". (Jag jobbar i Photoshop CS3).

1. Du använder dig av penseln som heter Magic Wand Tool, se bild.
2. Klicka på området som du vill ha bort, när det markerats som på bilden trycker du på delete. Svårare än så är det inte!
Har ni önskemål på vad jag kan visa i min nya redigeringskategori så kommentera bara!

Dansläger för The Voice


Gossip Girl-tjejerna snyggt klädda som vanligt!

Vet ni vad jag ska syssla med för något roligt den här veckan? Jag och Emelie ska på The Voice summer camp, alltså dansläger. 16.30 i morgon börjar första passet som är Locking & Popping, vilket kommer bli jätteroligt! Andra passet är Hip Hop Krumping. I slutet av veckan hoppas jag på att det blir någon liten uppvisning som jag kanske lyckas få på film åt er! Men nu ska jag fortsätta mitt tevetittande i mitt rum i min säng, eller föresten, jag kan ju göra det samtidigt som jag bloggar!

Härmapa


Det var på tiden att jag äntligen fått lite kanaler till min teve i mitt rum! Så nu har jag allt jag behöver och behöver aldrig mer röra mig ur fläcken - en teve, data och säng.

Want this and this


aldora.se

Hemma från jobbet sedan en stund tillbaka. För er som inte vet det så jobbar jag på Delselius i Tornhuset som är världens bästa kafé. Det var en jätteskön dag idag, mycket folk men inte så stressigt, bra personal och trevliga kunder. Just nu vill jag bara ha sommaren tillbaka, jag sitter och suktar efter massa fina kläder på olika hemsidor och knåpade snabbt ihop ett litet collage med smycken åt er. Visst är dom söta?

Jobba idag

Tur för mig att det är dåligt väder idag, för jag ska nämligen jobba. Slutar vid 18-tiden och lär väl blogga igen vid 19-tiden. Hoppas ni får en jättebra dag sötnosar!



Sandra tipsar


The Hangover

Filmen vi såg på bio idag var The Hangover (Baksmällan). En av dom bästa och roligaste filmer jag någonsin sett! Trailern finns här nedanför ifall ni är intresserade. Ska du se den eller har du redan sett den?


Ny tunika

Minns ni Odd Molly-tunikan jag ville ha? Nu är den min! Från att ha kostat 2100 kr var den nu nedsatt till 1400 kr på U-turn. Och jag som inte skulle shoppa mer denna månaden. Det blev även ett par röda solglajjor från Åhlens som också var på rea!

Shopping och biobesök

Nu bär det av mot Sickla där jag och mamma ska gå på bio och kika i affärer. Det här har jag på mig idag, nästan i alla fall, jag skippade klackarna nu när det regnar!

Osminkad på bilden, men den duger!


Vanity fair

En fantastisk film som kräver tålamod, tårar och skratt. Den utspelar sig i London på 1800-talet och handlar om Becky Sharp som spelas av Reese Witherspoon. Jag tyckte den var hur bra som helst!

Svart och vitt går aldrig ur mode


Kom nyss hem från våran sista innebandyträning för säsongen, men förhoppningsvis blir det lite extraträningar i sommar! Nu ska jag ta ett bad, smörja in mig, måla naglarna och kolla på en film jag fick i min goodiebag igår! Lägger upp en bild i morgon på vad den mer innehöll.

Läsarfråga

Klart jag kan göra det! Kan försöka knåpa ihop ett inlägg om det redan i morgon, har redan fått önskemål om det tidigare. Jag börjar så klart med ganska lätta redigeringar! Tack för förslaget och om ni har fler önskemål så kommentera bara!

Vinnaren av outfittävlingen

Grattis http://emiliasays.blogg.se/ (bloggen är lösenordskyddad för tillfället) som vann outfittävlingen jag anordnade förra veckan! 24 röster lyckades du skrapa ihop och vann med 14 röster över Erica. Själv tycker jag din outfit är asläcker!


Dom finaste kläderna samlade i en och samma webbshop


Ge mig sommar

Just nu känner jag inte för något annat än att dra på mig en somrig kjol och sätta mig utomhus i solen med ett glas jordgubbssaft. Men icke sa nicke! För om ni tittar ut ser ni säkert att regnet piskar ner, usch och fy.

Trots sommarlovet har jag tillbringat min dag i skolan idag med Emelie och Peter. Men vi fick betalt, och jag hoppas det förklarar saken! Vi rensade 10 klassrum på möbler, så snacka om att jag kommer få muskler! Och vi sorterade tusentals papper i musiksalen. 5 timmar jobbade vi och tjänade ihop 500 spänn var!


Bästa dagen på länge

Hej underbara människor och förlåt för usel uppdatering! Jag, Amanda, Paulina, Nathalie och Emelie gick ner till Grisslinge igår kväll där många från Värmdö firar sommarlovet. Vid elva sådär kom man igång ordentligt och kunde äntligen släppa loss inne i danstältet. Sedan gick vi vidare till Nathalie.

Dagen efter ringde klockan alldeles för tidigt och vi kämpade oss upp för att komma till Gröna Lund i bra tid. Vi åkte den nya Berg- och dalbanan Insane som var hur rolig som helst, och hade allmänt trevligt! Sedan var det dags att skiljas åt och det blev ett ombyte till klackar och klänning för att åka in till PUB med Carolay.
Man fick en snygg sminkning och dom lottade ut priser, goodiebags fick man med sig och dessutom ett himla shoppingsug. Bästa dagen på länge!

Veckans planer


Här kommer mina planer för veckan, ska ni göra något roligt?

Onsdag (idag): Fika och fira sommarlovet med massa kompisar. Sover även över hos Nathalie.
Torsdag: Åker in till Grönan vi tjejer som ska sova hos Nathalie i kväll, på kvällen ska jag och Carolay på shopping/mingelkväll på PUB.
Fredag: Ska lyfta möbler i skolan för en liten slant pengar och så har jag innebandyavslutning.
Lördag: Sitta hemma och hoppas på fint väder
Söndag: Jobba på Delselius

Skolavslutningsoutfit

Tjoohooo! Nu är det efterlängtade sommarlovet här, det enda som fattas nu är lite sol. Trots att våran favoritlärare slutade idag för att flytta till Malmö, så höll jag gråten tillbaka. Efter hela faderuttan så försökte jag få med mig någon till Delselius, men alla verkade vara upptagna med annat, så här hemma sitter jag nu alldeles ensam i min fina klänning (se nedanför) och har tråkigt.

Här är då min drömklänning som består av hela 5 lager som gör den lite extra fluffig, jag köpte den för ett tag sedan på MQ och hade på mig den idag. Visade den inte förrän nu för att det skulle bli en liten överraskning. Och jag är helt kär i mina nya skor!

Me, myself and I

Med tanke på att det är sommarlov i morgon måste man vara lite extra fin på avslutningen, därför har jag tagit hela kvällen till att pyssla om mig själv så som att raka benen, noppa ögonbrynen, ta ett bad, smörja in mig och måla naglarna. Nu efteråt känns det jätteskönt, och lite träning på det också. Det kan inte bli bättre! Men bloggen har ju därför inte blivit uppdaterad, men jag gör mitt bästa ska ni veta.

Drömoutfit

Nu ska jag iväg till stallet, och när jag kommer hem ska jag ha lite egentid och sedan innebandyträning. (Slängde snabbt ihop en outfit, alltid något vill säga!)

Rösta fram mig till veckans blogg

Jag har blivit uttagen till veckans blogg hos enfliickasdagbok.blogg.se. Så det skulle vara jättejättegulligt om ni kunde rösta här på mig! Skulle i alla fall bli superglad, annars finns det ju massa andra fina bloggar att välja mellan!

Sommarlov i morgon


Det blev 3 presentpåsar med jordgubbste/kanelte/Värmdöte, klubba och karameller.

Nu märks det att det är nära. I morgon kommer jag liksom alla andra på min skola, stå samlade runt scenen på skolgården, lyssna på vackra sommarsånger och ta farväl utav niorna och alla vänner man kanske inte träffar under sommarlovet. Presenter till lärarna är fixade, skåpet är tömt, klassrummet städat och tomt, ja, allt är i princip klart. Äntligen säger jag bara!

Tårta på färska jordgubbar


I kväll har jag gått runt i mina nya skor och känt mig jätteglammig och snygg, men tvekar fortfarande lite på dom. Jag har också hunnit med att baka jordgubbstårta som min ridgrupp kommer få ta del av i morgon. För jag ramlade ju av förra veckan, och det är avslutning i morgon, så det passar perfekt! Hoppas ni haft en toppenbra dag alla nya och gamla läsare! Godnatt!

Ett nytt par på hyllan

Säg hej till mina nya lovers! 12-centimetrerna kommer från Zara och är i äkta mocka, kostnaden blev 800 kr. Men är dom inte värda att låta mig gå pank i en månad? Förmodligen! Men nu ger jag er frågan - behålla eller inte?



Mina favoritbloggar!



http://emeliesplace.blogg.se
- Världens gulligaste tjej som alltid kommer med något nytt i bloggen. Bloggerskan heter Emelie och är 18 år gammal.

http://bubbelsnubbel.blogg.se
- Söt och trevlig tjej som skriver om shopping och vardag, bloggerskan heter Mimmi och är 18 år.

http://minicookie.blogg.se/
- Åh, det finns ingen mysigare blogg! Carita 14 år.

http://colorelle.blogg.se
- Söt tjej som ger mig och många andra inspiration genom hennes snygga outfits.

http://confessionsbyme.blogg.se
- Väldigt mysig blogg med varma foton, bra text, och inte skadar det att tjejen som skriver är urgullig!

http://dresslikeaprincess.blogg.se
- Skor, jobb, vardag, mode, massa inspiration. En kombination som blir till en helgrym blogg! Sandra, 21 år.

http://emmaa95.blogg.se/
- En glad och trevlig tjej som är helgrym på att fota och redigera!

http://emiliasays.blogg.se
- En modemedveten tjej som visar upp outfits och annat roligt i bloggen. Bloggerskan heter Emilia.

http://mariamelle.blogspot.com
- Oj här finns det mycket att berätta om! En skitbra blogg, gå in och titta och ni kommer aldrig därifrån.

http://gucciime.blogg.se
- En lite utstickande blogg som skrivs av Jenny som i övrigt lägger upp massa bilder på sig själv och tipsar om saker och ting. Hon har ett väldigt speciellt sätt att skriva på som nog många fastnar för.

http://linaslillaskrivbok.blogg.se/
- En jättesöt och bra fotoblogg! Skrivs av Lina 14 år.

http://mmelina.se
- En av mina absoluta favoritbloggar, man får verkligen inspiration genom alla bilder och kläder hon lägger upp. Melina är namnet på bloggerskan.

http://www.sannaknows.blogg.se
- En av mina absoluta favoritbloggar jag faktiskt upptäckte här om dagen, hur bra som helst! Sanna skriver om allt möjligt som shopping, vardag, mode och foto.

http://sweetlifestyle.se
- En bra blogg där man även kan välja att läsa på engelska vilket jag gillar! Hon visar upp sina outfits och andra bilder, berättar om sin vardag och mycket mer.

http://coconutkiller.webblogg.se
- En jättebra blogg som ger en koll på lite allt möjligt! Söta Sandra 17 år driver bloggen.

Snygga outfits


- Besöksrekord idag, ni är bäst!

Väskan jag köpte idag


Små problem som egentligen är stora

Gud vilken ångest jag har! För ett tag sedan köpte jag en skolavslutningsklänning, och jag hade planerat att ha mina bruna skor till, och en väska skulle inhandlas senare. Men idag köpte jag en SVART väska, och den matchar inte alls skorna. Och nu till det stora problemet, förra månaden lånade jag massa pengar, så jag är inte det minsta rik nu, och kan därför inte inhandla ett par skor innan onsdag (!). Åh, jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Åker in till stan i morgon och kollar lite på Scorett och Topshop, kanske man har snälla föräldrar..?

Dansuppvisning, promenad & shopping

Vilken härlig dag det har varit! I inlägget under nämnde jag att jag skulle dansa i Munkmora, och var är alldeles riktigt. Eftersom det är val idag hade dom samlat ihop lite band och dansare som skulle uppträda. Dansen gick väl rätt bra, efteråt blev jag hämtad av mamma min och vi åkte vidare till mysiga lilla nyckelviken för att äta lunch och ta en promenad bland alla söta djur. Och med tanke på att Nacka forum ligger alldeles intill tog vi en sväng därinne, och klart kan man inte komma ut tomhänt! En liten väska fick följa med, och för ovanlighetens skull handlade jag på Gina Tricot, kan ni tänka er? Min "hat-butik", men, men - snygg var den! Kommer bild i morgon.



- Psst, nästan besöksrekord igår - roligt!!

Filmtips


I morgon ska jag tillbringa min dag i Munkmora och ha dansföreställning, så redan vid 11 ska jag vara där för att repa, föreställningen börjar vid 13 tror jag, jag har inte fått så mycket information. Men så vitt jag vet lär jag inte vara hemma förrän i eftermiddag. Jag hoppas ni får en riktigt bra dag och njut ordentligt av den sista helgdagen, godnatt!

Outfittävling

Nu kör jag igång outfittävlingen jag berättade om igår! Ni har 4 bidrag att välja mellan, den outfiten ni gillar mest skriver ni numret på i en kommentar. Ni får rösta precis hur många gånger ni vill anonymt som inte, men inte på er själva. Ni har cirka en vecka på er, och den som vinner får en länk i min blogg. Lycka till!

1. http://emiliasays.blogg.se/


2. http://ericaperzzon.blogg.se/


3. http://lovleytessan.blogg.se/


4. http://inezg.blogg.se



Isadoras sommarkolletion 2009

Isadora har nu lanserat massa fint smink i sin sommarkollektion för 2009. Mitt nagellack jag köpte för någon vecka sedan i en helt underbar rosa färg kommer från deras sommarkollektion. Det fanns även ett matchande läppstift, läppglans och ögonskugga. Helt enkelt värt en liten titt!

Sno stilen


Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag vilket innebär massa små konserter och annat roligt inne i Stockholm. Mina egentliga planer var att åka till kungaslottet för att titta på en hel bunt med artister som spelar utanför och ta en mysig fika. Men vädret såg inte ut att hålla i sig, och jag var alldeles på tok för trött, så jag får väl vänta till nästa år!

Jag ägnade min kväll åt..


OUTFITTÄVLING!

Som jag länge tänkt på ska jag starta en outfittävling, om detta blir uppskattat blir det varannan vecka Veckans blogg och varannan vecka det här. Ni mailar mig EN bild på er och er outfit till [email protected], är det många bidrag väljer jag ut ca 3-5 stycken, sedan får ni rösta på vem ni tycker är snyggast och vinnaren får en länk. Enkelt va?



Snygga outfits från The Hangover-premieren

Mina 2 favoritoutfits från premieren av filmen The Hangover. Det var många riktigt fint klädda kändisar som höll till där, och även många i riktigt hemska kläder. Men dom skippar jag att visa!


Heather Graham i ett snyggt rött Dolce & Gabbana fodral och skor från Jimmy Choo.

Sasha Barrese i en snygg svart klänning och ett flickigt diadem.

Veckans vinnare!

Den här veckan har ni röstat fram nicolebambi till veckans blogg, så grattis till dig! Hon visar upp foton och annat skoj i bloggen, besök nu!

Sandra tipsar

Update: Vaknade redan klockan 10.00 idag och kunde knappt somna om innan jag skulle vakna. Efter 2 lektioner åkte jag hem, och nu är det dags för en storstädning i rummet! Bloggar mer efteråt, och missa inte en ny rolig sak här i bloggen i kväll!

Jag kan ha tipsat om denna tidigare, men det är i alla fall en helt otroligt bra foundation som jag köpte när jag var i London, men märket No7 finns även här hemma i Sverige. Den ser väldigt naturlig ut och har dessutom solskyddsfaktor 15.



Veckans bäst klädda kändisar

Min favoritoutfit är helt klart nummer 5, vilken är din favorit?



Vissa har tur

Jag är världens lyckligaste! Jag har sovmorgon till 12.30 i morgon! Så jag kan ligga i min varma mjuka säng hela natten och njuta av kopp te och Glamour som kom idag, utan att vara det minsta trött i morgon. Vissa har tur!

The Sims 3 ute i butik idag

Jag har så mycket att skriva om, men jag ska försöka ta det i tur och i ordning. Dagen började med att alla tjejer i årskurs 8 i Värmdös skolor samlades på Gustavsbergsteatern för att lyssna på ett grymt bra föredrag Emma Hamberg, som skrivit bland annat Linas kvällsbok, höll. Hon var en himla härlig person och alla verkade lyssna uppmärksamt och intresserat om hennes barndom, sex, relationer och ungdomar. Resten av dagen har varit riktigt onödig måste jag säga! Regn, regn, regn.

I ett helt år har jag väntat på att The Sims 3 ska släppas, och idag är den dagen äntligen kommen! Men tyvärr ska jag försöka hålla lite hårdare i mina pengar denna månad än vad jag gjort tidigare, så jag väntar ett litet tag till. Köpte du det?



Dom slitna jeansen

Nu ser man dom slitna jeansen vart man än fäster sin blick. Men det är inte bara vi vanliga som bär dom, utan även kändisarna har hakat på trenden sedan ett tag tillbaka. Slappt men ändå så snyggt! Vad tycker ni?

HISS ELLER DISS?


P.S Jag somnade, därför blev det ingen uppdatering tidigare!

En lyckad kväll

Jag hade en riktigt bra dag igår! Redan vid 15.00 började vi duka upp på borden och snygga till i skolan. Det blev hur fint som helst och kvällen var härlig! Många fina och ironiska tal hölls, videoklipp visades och det bjöds på riktigt god mat. Entréerna var också roligt att kika på, några kom i häst och vagn och andra på en traktorskopa. Jag tror att alla hade jätteroligt under kvällen, med tanke på att till och med jag hade det.

En enda bild hann tas under hela långa dagen/kvällen, ni förstår att det var mycket att göra, va? Kommer uppdatera om den här dagen strax!


Niornas bal

Godmorgon sockertussar! (Vad det nu betyder?). Jag tänkte göra en första och sista uppdatering för idag. Och då undrar ni förstås varför, och det är för att jag ska tillbringa min dag i skolan 8.00-00.00 ungefär pga att niorna har sin bal idag, och jag ska vara med och servera. Det ska bli som mest spännande att se hur alla kommer klädda, jag hoppas på att det blir roligt och att dom får en toppenkväll!



Förälskad i en plattång


De här läckra plattången kan bli din för 1999 kr hos eleven.se, jag blev helt förälskad. Så snygg och stilren, och fodralet är inte ens att tala om. Men för mig som inte plattar håret känns detta som ett onödigt köp, men jag antar att den är fantastiskt bra!

Det var inte min dag idag

Dagen började som igår med att jag somnade på lektionen, jag orkar verkligen inte mer nu, jag vill ha sommarlov! Efter skolan bar det av till Delselius där jag jobbar, för att fika med Emelie och Jessica. 2 hela maränger fick jag i mig! Inte illa, inte illa... Och som vanligt på tisdagar hade jag ridning - höjdhoppning idag! Men vid höjden 1.20 m åkte jag helt enkelt av. Och innebandymatch hade vi under kvällen också! Förlust synd nog, men detta var inte min dag..!


Härligt morgonkollage!

Det är aldrig fel att vakna upp på rätt sida! Men tyvärr händer det mig inte ofta alls, utan idag var bara ett stort undantag. Antingen beror det på att jag är uppe för sent på kvällarna, eller så är jag helt enkelt gjord för att vara sur på morgonen.

Köpa eller inte köpa? Det är frågan..


Jag hittade en supersöt baddräkt på Lindex idag, men det finns så himla många andra jag vill ha. Så jag har bestämt mig för att tänkte lite på saken, och under tiden kan ni ju slänga en kommentar som innehåller din åsikt om godbiten ovan!

Sånt där man behöver

Idag blev det lite småshopping! Som ni ser på bilden blev det en (skitbra!) pincett från Kicks för 100 kr, ett nagellack i världens somrigaste rosa färg nyinkommet från Isadora inne på Lindex cirka 70 kr, och även hårborttagningskräm från Lindex för cirka 90 kr. Nu är Sandra glad!


RSS 2.0