As I needed

Jag var i stort behov av nya dansgrejer, så jag tog mig en runda på stan i söndags och plockade på mig en keps från Foot locker 449 kronor, en tisha från H&M's killavdelning 99 kr och ett par Nike-skor från Foot locker för 899 kronor + sulor 199 kr. Skorna känner jag nu gör lite ont och känns en aning klumpiga, vi får se hur det blir med dem.

Brand new

Tunika - Odd Molly, linne - Gina Tricot, jeans - Bik Bok, smycken - lite blandat.
Såhär blev håret! Klippte ungefär 13 centimeter och blev av med det mesta slitna vilket känns skönt. Slingade även utväxten i blont vilket jag ska göra mer någon gång framöver. Känns lite Gwyneth Paltrow över det hela vilket var meningen. När luggen växer ut lite mer blir det lite likare ska ni se, platta behöver jag också göra och ändra benan. Eller så kör jag min egen style!

I want you

Bild: fashionsquad
Tänkte ju köpa den här tuffa ringen i helgen, men den var slut på ALLA H&M i hela stan. Blev lite paff och sur, ville så gärna ha den! Hittar ni någon liknande får ni gäärna hojta till! Blev jättenöjd med håret i alla fall, tur det!

I'm gonna make a change

Nu blir det färgning på utväxten och klippning. I veckan kommer jag även fixa en sprillans ny hårfärg. Spännande, ellerhur? Min frisör kommer när som helst, hinner därmed inte svara på kommentarerna nu. Puss så länge!

Nyårsblåsor

Igår slog det mig att nyår är på ingång och då måste outfiten börja planeras. Hittade nyligen sidan missguided där mycket av sortimentet föll mig i smaken. Klänningarna ovanför hittar ni alltså på sidan och de funkar perfekt till nyår! Ska hålla ögonen öppna lite extra i morgon efter snygga klänningar då jag tar en snabbis på stan med Amanda.

10-poängare

Pixie Geldof lyckades få till en riktig 10-poängare här om dagen och jag antar att jag inte är den enda avundsjuka på tjejen med den perfekta kroppen och den ännu perfektare garderoben? (Bilder: posh24)

Fucking amazing

Har ni sett en sådan snygg ring? Precis vad jag har letat efter! Den underbara ringen kommer från H&M för cirka 50 kronor. Ska köpas i morgon. Bild från Carolines mode.

Will you be there

Fick några lite bättre bilder till slut, men endast inomhus. Idag bar jag jeans från Mango, linne och kavaj från MQ, smycken från Snö, Stradivarius, Ur & pen och vintage. Till hade jag svarta boots med nitar, världens längsta halsduk och min leopardjacka.

Disaster

Jag har tagit över 100 bilder på mig själv (!) idag, för det mesta outfitbilder. Men i genomsnitt blev 0,00 blev bra. Antingen på grund av grannen mittemot som stör, grannen bredvid det huset mittemot, grannen bredvid mitt hus, på baksidan av mitt hus och på andra kortsidan. Ibland hatar jag grannar. Ska ge mig på ett nytt försök snart, men kanske inomhus..

Inspiration for you, my dear


The art of shopping del 2

Här serverades det champange i det så kallade VIP-rummet. Jag är fortfarande inte BFF med min kamera, det kommer med tiden antar jag.
Och så gårdagens outfit, kassa bilder de här med! Klänning från chicy.se, pälsjacka från Bik Bok, guldiga glitterstrumpor från Topshop, skor från Vagabond och den gamla vanliga väskan från Zara.

The art of shopping del 1

Hej! Jag var på "The art of shopping" idag i alla fall med Amanda. Jag kommer berätta mer i morgon eller senare ikväll då det bla kommer bilder på min outfit jag hade idag, pga att jag har skitmycket i skolan just nu.
Tänkte ge er några shoppingtips, på bild 1 ser ni sjukt snygga smycken från Indiska, dessutom billiga. På bild 2 en snygg klänning från MQ och på bild 3 jättemysiga halsdukar från Topshop. Bilderna är såklart tagna av mig!

Rätt svar!

Personen som gissade rätt allra först var Cissi. Som sagt verkade det vara riktigt lätt, nästa gång ökar jag med några svårhetsgrader! Svaren var alltså Zac Efron, Blake Lively och Lady gaga.

Gissa kändisarna!

Ni kan inget annat än att hålla med mig om att det var evigheter sedan jag hade en gissa kändis-tävling. Nu kör vi igen och jag gjorde det väldigt lätt för er. Den personen som gissar rätt allra först på alla tre kändisarna får en länkning! Lycka till!

What I want, what I need

Jag vill ha en lång lång halsduk, gärna i färg. Slarvigt lindat ett varv runt halsen ska den vara och de långa banden ska hänga ner mot min svarta höstkappa och liva upp outfiten några grader. Bilder här.

Sno Carolines snygga stil

Pic: Carolines mode. Jag verkligen älskar dessa outfits! Skinnhängselbyxorna som kommer in på H&M till våren är mina favoriter och leopardklänningen jag lagt upp tidigare i bloggen, från Topshop.
Från vänster till höger:
1. The 80's jacket. Jacka second hand, leggings från H&M och boots från Office. 
2. Furilicious. Fuskpäls från Topshop, fusklädershorts från H&M, tigerstrumpbyxor från Åhlens och boots som Caroline pimpat själv med päls och läderremmar. Kolla det här inlägget.
3. Leopard living. Leopardskjortklänning från Acne, leopardklänning från Topshop och boots från Office. 
4. Mick Jagger style. Läderjacka från Acne, hoodie från American Apparel, halsband från Topshop, jeans från Acne och klackar från Topshop. 
5. Leatherlicious. Läderdress i snickarbyxemodell från H&M och Louboutins.

My look of today

Svart t-shirt från H&M, enaxlad klänning från Topshop i London, kofta från H&M Divided, pälsjacka från Bik Bok, skor från Vagabond, Väska från Zara och ja, jag ska färga mitt hår! Kommer bli en riktig förändring, ska både färga och klippa.

Vinnaren av outfittävlingen!

Grattis Nicole som vann outfittävlingen helt överlägset! Gå in här för att besöka hennes blogg!

The art of shopping

Fick förra veckan hem en inbjudan av Glamour som på onsdag i Västermalmsgallerian klockan 16.00-21.00 har 20% rabatt. Det kommer vara stilettoheat med chans att vinna 5000 kronor i shopping. Det kommer bjudas på bubbel och de första 500 som handlar för 500 kr får en goodiebag! FAN säger jag då som inte kan gå. Har ni fått en inbjudan?

sleep deprivation

Vad helgen går fort! Man hinner inte börja koppla av innan vardagen sätter igång igen som vanligt. Det blir oftast sena nätter som är ett symptom på att dagarna inte räcker till till det de borde. Jag hann åtminstone sätta ihop några inspirationsbilder till er innan jag kollapsar av sömnbrist. Hoppas ni haft en bra dag, godnatt!

Hello little sweet owl

Den underbara smyckesshopen Sweet Adeline har just nu en tävling i samband med bloggen Takai där ni kan vinna ett valfritt smycke. Den här söta lilla ugglan hoppas jag på att få hänga runt min hals när tävlingen är avslutad, med lite tur så kanske!

Mönstrat var det ja!


Fabulous

Tove var lätt snyggast igår! Jag älskar hur man kan missmatcha olika mönster och ändå se så bra ut! Nu sätter jag stopp för alla svarta klädinköp och ska istället satsa på mönstrat. Bild från Columbine Smille.

Don't stop 'til you get enough

Bild: Flickr/jennipenni
I morgon blir det först gymnasiemässan igen, det är verkligen svårt det här med att välja program och skola. Funderar på någon linje där man inriktar sig på mode eller foto. Efter mässan blir det dans. Har glömt berätta att jag dansade för Sean Banan förra veckan, ni vet han; rumpaaa? Lite roligt sådär.

My Boyfriend's Back


Go H&M!

Bilder: Frida Fahrman

H&M's vår-och sommarkollektion tolkar jag som riktigt spännande efter att ha sett dessa bilder från en pressvisning! Jag tycker det är grymt att det finns en klädeskedja med så mycket snyggt till världens bästa priser, grymt!

Look of today

Äntligen är det helg! Har haft 2 prov idag, en inlämning och två igår. Ni förstår att jag inte haft tid till bloggen, va? Var dessutom på gymnasiemässan igår, kändes mest förvirrande. Hoppas ni haft en mindre krävande och stressande vecka, trevlig helg!

Asos

Asos har alltid massa härliga saker att komma med i sina underbara mail de skickar ut lite då och då. Ett litet tips är att gå in på sidan och klicka i att du vill ha deras mail! Man får massa inspiration och fullt med tankar och idéer!

I don't wanna say something.


Rätt ska vara rätt

Den senaste veckan har många snygga outfits att bjuda på. De jag föll lite extra för är Kate Bosworth's nr 2 och Blake Lively's nummer 8, vilken outfit är din favorit? (Bilder: instyle & posh24. Kollage: av mig).

Random

Känner att jag börjar bli lite förkyld, 2 träningar gjorde förmodligen inte saken bättre. Känner att jag behöver få sova ut, sist var nog i somras. Slutklagat! Dagen har varit bra, Michael Jackson går på repeat här hemma och sätter en härlig stämning. Städat har jag hunnit med, pluggat lite och nu ska jag sova för att samla nya krafter till morgondagen. Godnatt!

Beige

I vår kommer ljusa färger vara i fokus. Få lite inspiration från bloggen emsedge som gjort kollaget.

Love it

På tal om inlägget nedanför, checka in vad jag precis hittade! Denna kommer in på Monki i december och priset kommer att ligga på 500 spänn. Det enda som skulle kunna förbättras är lite fluff på axlarna.


Showin' how funky strong is your fight

Mönster på mönster, lager på lager – hur snyggt som helst! Min favorit av dessa två är Toves, från fredagens program av Idol. Har varit lite skeptisk till randigt, fråga mig inte varför, men nu är jag helt övertygad och inser hur snyggt det kan vara! Vi får se om jag kan tänkas hitta någon randig kavaj, men viktigast av allt, passa i den!

New dress and the outfit for today

Är inte helt överens med min kamera än, därav blev bilderna som dom blev. Men inom kort när jag läst bruksanvisningen och fått hjälp av kompisar lär det bli finfina bilder!
Idag har jag på mig en ny lurvig klänning från chicy.se, ville egentligen skicka tillbaka den men igår slog det mig att det var försent så jag blev 600 kronor fattigare på något jag inte ens gillar.. Annars blev det nittights från Bershka, skor från Vagabond, skärp från Lindex, pälsjacka från Bik Bok och ringar från bland annat Stradivarius.

If this town is just an apple, then let me take a bite

Bilder: fashiongirl

Jag har så otroligt mycket inspiration och bilder jag vill visa er, men när jag har sådär härligt många idéer resulterar det i att jag inte får något gjort istället. Ni ska i alla fall få outfitbilder med nya systemkameran idag, därefter MÅSTE jag plugga. Håll ut!

Skoporr

Jag är mer än förälskad i dessa skor by Nicholas Kirkwood. För att få samma känsla på skor kan ni göra som Caroline och köpa ett par overknee-stövlar och linda läderband runt om. Inte svårt alls! Vad säger ni, något ni kan tänka er?


Outfittävling

Nu är den sjunde outfittävlingen igång och jag har valt ut 4 outfits. Svårt som det är får ni bara rösta på en outfit en gång, så det är bara att välja! Ni röstar genom att skriva bloggens namn eller nummer som står under varje outfit i en kommentar. Vinnaren representeras nästa söndag 22/11. Lycka till! (Bilderna är länkar).


Födelsedag

Nyvaken och sådär lagom snygg på morgonen när jag blev väckt...

Min födelsedag blev verkligen lyckad! Det började med tårta och presentöppning på morgonen, därefter innebandymatch och dans. På kvällen var jag på hemmafest med massa kompisar. Tack för en bra dag!

Grattis till mig!

Ville bara slänga in ett inlägg och berättaa att jag faktiskt fyller år idag! Jag är förmodligen världens lyckligaste för tillfället, för vet ni vad jag fått? En Canon EOS 450D, sminkset från Dior, biljetter till The last Bounce, biobiljett, 3000 kronor till möbler, massa fina saker från The body shop, pengar till dansskor, halsband och choklad. Stort tack till alla fina presenter!! Grattis till Amanda som också fyller år idag!

- ÄR NI LADDADE?

Är ni laddade? I morgon klockan 10.00 öppnar H&M portarna och släpper den eftertraktade Jimmy Choo kollektionen för H&M. Det kommer vara alldeles fruktansvärt mycket folk så va där i tid!

Skräckis

Ikväll är det biopremiär för skräckfilmen Paranormal activity. Inte ska jag vara sent ute att se den. Har därför bokat en biljett på Sickla 21.15 i kväll tillsammans med nästan hela klassen. Lär bli riktigt roligt! Ska du se filmen?

Inspiration By Piffad

Kollage av mig.

Underbara underbara Topshop


Inspiration

Ringarna högst upp är ungefär sådana jag skrev här om dagen att jag vill ha, visst är dom snygga? Och kolla bara in halsbandet på bilden längs ner, grymt snyggt!
Fredag den 13:de idag, har ni haft någon otur? Jag kan inte komma på mer än att jag glömde mitt busskort och min mobil hemma i morse, fast dagen är inte slut än förstås...

L O V E

Idag bär jag tröjan som jag vann i en tjejs blogg. Lite lagom oversize sådär och perfekt att dansa i. På tal om dans var jag på dansföreställning under dagen med några brudar i klassen och på eftermiddagen var det min tur att dra på mig danskläderna och köra järnet. Därför har ni inte fått någon uppdatering förrän nu.

Cause this is thriller, thriller night

Bilder från knighttcat, hopsatta av mig

The girl going bad

Jag är inte mästare på photoshop som ni ser, kanterna blev väldigt oskarpa på min kropp. Vill någon underbaring berätta hur man kan "klippa ut" mig och sätta mig mot en vit bakgrund utan att det blir suddigt eller hackigt i kanterna? Funkar inte så bra med polygonal lasso tool eller brush tool.
Outfit: Klänning med axelvaddar från Pull and Bear och halsband + ringar från Stradivarius.

Önskeoutfit

Den här snygga outfiten har Elin satt ihop. När vintern går över till vår och våren börjar bli till sommar, då, tänker jag sätta på mig något liknande. Men nu måste jag hoppa in i duschen efter att ha tränat 2 pass, godnatt!

Ut med det gamla och in med det nya

Tro det eller ej men jag börjar bli riktigt less på alla dessa kors och dödskallar man ser vart man än fäster blicken. Just nu är jag inne på halsband, ringar och tröjor med djur som börjar storma affärerna. Skulle vilja ha en kaninring och ett bläckfiskhalsband, även en t-shirt med en tiger eller en haj, låter lite lagom tufft va?


What I bought in Spain

From left: dress with shoulder pads from Pull and Bear, dress from Zara, Leather dress from Bershka, sweater from Pull and Bear, tights from Bershka. Everything cost about 1000 sek, very cheap!

Inspiration


Jimmy choo for H&M


New dress and my outfit for today


Ny klänning från chicy.se, nya silverstrumpor från Topshop, skor från Vagabond + massa smycken.

I want you back

Ville bara slänga in ett inlägg nu på kvällen och berätta att jag inte dött. Det är bara det att jag haft en skitkväll. Annars har helgen varit bra, mycket dans vilket jag älskar! Har tappat några prenumeranter också och det betyder att jag gjort något mindre bra i bloggen, kan någon sätta ord på vad? Kan bara förbättra bloggen med er hjälp, kom ihåg det! Föresten, lite shopping, outfits och outfittävlingen kommer inom kort!

Paula Abdul - Straight up


Copycat

Många snarlika kopior av Alexander Wang-väskan finns. Bland annat den jag och resten av världen har från Zara. Nu har modekungen fått in en sjukt snygg väska mer lik än någon annan. Jag känner bara hur ha-begäret växer med tanke på att min är inne på sina sista dagar. För 799 kronor blir den din. (Kollage av mig)

Vad inspirerar dig?

Pics: tessa-jay, Jak & Jil, emmanygren
Jag älskar att bläddra efter bilder i modemagasin och i bloggar efter snygga stilar, outfits och detaljer. Jag har bestämt mig för att köpa en tom svart bok där jag ska samla snygga modebilder från bla tidningar och egna outfits. Tänk vad roligt att kolla tillbaka efter något år och inspireras på nytt! Vad inspireras du av?

Bäst klädda denna vecka

Min favorit är utan tvekan Mary-Kate's som ni hittar högst upp i mitten. Man kan verkligen inspireras av den bruden alltså. Hon kommer alltid med något nytt eller gör om det gamla på ett nytt, snyggt och eget sätt! Kollage av mig.

Go for it!

Förra året lämnade jag de helfärgade strumpbyxorna med glada färger bakom mig och längtar nu efter att få sätta på mig ett par prickiga eller svarta prydna med små hjärtan. En annan favorit är strumpbyxorna indelade i svart fram och vitt bak. Vilken strumpbyxa är din favorit?

Just hold me baby and I'm in ecstasy

Kollage av mig. Som ni märker på uppdateringen har jag haft fullt upp idag. Först skola sedan en lång fika med min kompis Nathalie. Lite senare åkte jag för att hämta ett paket på posten från chicy och därefter blev det innebandyträning. Hoppas er dag varit bra! Tar itu med kommentarerna nu!

Jag gillar't!

Hittade dessa tuffingar i en tjejs blogg. Frågan är bara vart man kan få tag i dom, vet ni? Vad tycker ni – hiss eller diss? Jag gillar allt utstickande, (i princip) och tycker därför dom här vad-dom-nu-kallas är värda en hissning!

And the winner is me me me

Snacka om att jag blev glad när jag loggar in på bloggen idag och möts av en kommentar där det står att jag vunnit en M.J-tisha! Tack så mycket Jen!

Glitter och glamour

Efter dansen tog jag mig en tripp på stan. Hittade mycket fint. Mango har mycket fräscht och snyggt ni borde kika på, särskilt deras jeans. Provade några par, men kom ut tomhänt pga mina förbannade ben som inte är gjorda för jeans, tyvärr. Missa inte heller Oasis rea, 50% på massa plagg! Topshop hade också en hel del snyggt. Hann inte prova det jag tänkt på grund av att dom stängde. Men snappade åt mig några balla Michael Jackson inspirerande strumpor till mina blivande vårskor istället. 3 par för 120 kronor.

Nastygal

Snygga outfits från shopnastygal. Hade inte bangat på någon! Allt är vintage.  Dålig uppdatering i morgon, har hip hop/streetdance inne i stan efter skolan så kommer hem rätt sent. Just so you know!

Är med i Nicoles outfittävling, rösta jättegärna! Klicka HÄR

Närmare titt

Jag tänkte att ni skulle få en närmare titt på smyckena jag köpte i Barcelona. Ringarna kostade runt 60 kronor styck och halsbandet runt 150-180 kronor på affären Stradivarius som ni måste besöka om ni är i Spanien.

Tips till mina läsare!

På webshopen smalslips.se hittar du dessa underbara nylanserade klockor i alla möjliga glada färger. Mina favoriter är den blåa och den rosa samt en gul som ni hittar på sidan. Är ni intresserade av en klocka får ni 20% i rabatt om ni anger blogg som rabattkod. In och spana!

Favoriter ur Jimmy Choo's kollektion för H&M

Har länge nu hållit ett öga på de här skorna ur Jimmy Choo's kollektion för H&M som kommer ut i butik den 14 november, min födelsedag. För 1299 kronor blir de dina. Ta en närmre titt på dessa om du besöker H&M den dagen!

Lovely pics

Pics: carolines mode

Vilken stil är du?

2 helt olika stilar, men båda underbara! Vilken skulle du välja: den söta eller tuffa? Jag föredrar den tuffa.

Look of today

Tröja från Lyle & Scott, nya tights med nitar från Bershka i Spanien, skor från Vagabond, Väska från Zara, leopardpäls från Bik Bok, ringar, armband och klocka från Spanien och halsband + berlockarmband är gåvor.

Födelsedagsönskelista 14 november


Ni glömmer väl inte..?

..att anmäla er till outfittävlingen? Skicka in en bild till [email protected] eller länka i en kommentar till ett blogginlägg med er bild i. Sätter igång tävlingen så fort jag fått in några bidrag, så skicka in din favoritoutfit och få möjligheten att glänsa lite extra i min blogg!

Inspiration

Kollage: fashiongirl

Because I am bored

Märks det att jag är uttråkad eller? Outfit x2 liksom. Nej men såhär ligger det till; jag har matteprov i morgon och gör vad som helst för att slippa plugga. Därför fastnade jag framför kameran och fotade ett par onödiga bilder..

Night or what?

Vad tidigt det blir mörkt om dagarna. Klockan fyra säger det pang och allt ljus försvinner. Inte nog med det, svinkallt är det också! Fast det var inte jag skulle snacka om, utan berätta vad jag har på mig idag:

Skor - Vagabond
Nytt halsband - Stradivarius (Spanien)
Övriga smycken - Spanien och Thailand
Ny svart klänning med axelvaddar - Pull and Bear (Spanien)
Leopardpälsjacka (ej på bilden) - Bik Bok och svart nitväska (ej på bilden) - Zara.

Britneys nya musikvideo


Nu har musikvideon äntligen kommit till Britney Spears nya låt "3". Videon innehåller mestadels dans, men ändå är den lite tråkig tycker jag. Vad tycker ni om videon?

The way you make me feel

Kollage av mig

You rock my world

This Is It var helt fantastisk. Det skär i mitt hjärta att en så fin människa har lämnat jorden alldeles för tidigt. Det är med tårar i ögonen jag skriver detta. Konserten hade blivit helt magisk om den hade blivit av. Ni kommer älska Honom från botten av era hjärtan när ni sett filmen. Varelse ni gillar honom nu eller inte.
Vila i frid vår enda riktiga Kung.


RSS 2.0