Hemska i-landsproblem

Jag hade jättesvårt för att somna igår, jag kunde inte tänka på något annat än ett par skor som hoppade på mig inne på Zara igår. Jag får dom bara inte ur mitt huvud! Priset på godbitarna var 800, men tänk om jag hittar massa saker i London när jag är där, så har jag inte råd bara för att jag köpt ett par löjliga skor. Eller, tänk om jag inte hittar någon ting i London alls (nästintill osannolikt) och hade kunnat köpa dom där skorna, så är dom slut när jag kommer hem. Ååååhhh, jag borde ägna en tanke åt alla fattiga människor i Afrika som nästan svälter ihjäl istället, men får ju inte bort dom förbaskade skorna ur huvudet! Dessutom satt dom hur bra som helst.. Hur ska jag göra? Någon..?

- ..Dom satt som gjutet på mina fossingar! Titta, bilden visar ju till och med att jag behöver ett par.. För inte kan man gå i strumplästen heller!?



Anonym

Köp dom inte:p du kan köpa flera par i london istället. du kommer ångra dig super mycket. jag lovar, det är inte värt 800 kronor för ETT par skor. jag fick nyss tre par för 600 kr så ;)

2009-03-11 18:49:59
Anonym

Gillar dom dära strumporna! Hoppas att du alltid går med svarta tunna strumpor! :)

2012-11-19 19:04:32

Left your comment here:

Name:
Remember me

Your email: (not public)

Your blog URL:

Your comment:

bloglovin